yani biri 5 biri 50 liralık bişi almasın bi ortası olsun ama dimi
sende fikrini söyle nası yapalım
kişisel derkende ne bilim tabak olmasın mesela kırılıp gitcek yani
giyimde eskir ama yinede tutarsın dolapta anı olarak eskiyince evde giyersin falan ne bilim işte
eşim benim X2 halim sen düşün artık hamişken doktor artık son 3 hafta kaldı ikili münasebet yasağğ dedi eşim pis pis sırtıyo yaaaa die bi ses çıkardı utandı sonra uhahahaha ilk 2 ay yasağ demişti bana durup durup sor bakem parise vize çıktımı diyip durduydu ahhaha
:13:nealaka korascım adam ne bilsinki gelinin nasıl giyindiğini, onlar zaten önceden planladılar foto çekmeyi..adam gelini görünce çekmeye başlamadıki .. Iice sapıttı bu karı :)
fiyatta hemfikirim ama ev eşyası giyim takı onları alacak kişi karar versin .. Bak geçen dediki sirken tabakları gördükçe/kullandıkça dilşadı anıyorum ....
Elbisede alsan kullanıp dolaba kaldırcan ve anıcam...tabak da olsa bakıp anıcan ...orda bi ayrımcılık oluyo işte siparişe giriyo bence :)
bana ne alınsa kabulüm.. Diyememki ben tabak kullanmam küpe kullanmam diye
Güzel haberlele gelirsin inş. hadi yeni yıl uğurun olsun bakalımmmm
Eki Görüntüle 575883 bütün sene böyle gezersin inşallah duamı bu bedduamı bilemedim ..
işler birikmişti ofist eonları hallettim arada okudum ama yazamadım
dilsad umarım güzel haberlerle gelirsin bize
hediye fiyatı konusunda ne derseniz o olsun ben uyarım hediye içeriklerinde de kim ne derse ona da uyarımuyumlu bir yayım
koketa anneler bana geldiklerinde ben de diyorum aynısını kava etmeyin sırayla yapın işte diyebende bugün yemek yok sanırım anneme gidecem dün güya spora gidecektim ama uyuyunca kaldı bugün gitmem lazm :26:
Selammm
Dilşad güzel haberlerle gelirsin inş. kuzum
Evi taşıma konusunu hızlandırıcaz biz kızlar eşim öyle istiyo martı beklemicez yani.
şuan ki işine çok uzak ev, zor oluyo diyo zaten taşınıcaz yaniii... ha şimdi ha marta diyo.
Annesine yakın ev bakıcakmışız orayı istiyo işede yakın ora, tlfda öyle diyo..
Bende çok yakın oturmak istemiyorum en azından yürüme mesafesi olmasın ilerde çok sorun yaşıcaz eskisi gibi dedim, bana söz veriyomuş öyle şeyler yaşamıcakmışız.. Çok kararlı istekli bu konuda
En azından yardımcı olurlarmış gelip temizliğimi, yemeğimi yaparlarmış hamileliğimde..
Bende kimseye güvenerek hamile kalmadım, bakmalarına gerek yok dedim..
Benim gözüm arkada kalır hamileliğindede bebek oluncada diyo. aklım karışık bi yandan iyi olabilir diye düşünüyorum bebek de olursa işede girersem onlar bakar yemeğimizi falan orda yeriz..
Bi yandan da sürekli içli dışlı olucaz eminim yani 2 3 güne ya biz orda ya onlar bizde olucakoff off... Benim annem arkamda olsa böyle şeyler yaşamazdım ama annemde yok o da kendi amaçları istekleri yolunda
canım hiç sıkma canını evleri ayırınca daha huzurlu olursunuz inşallah, annesiyle de çok yakın olmaz inşallah
Dilşad bu arada hadi hayırlı olsun canım.. sorun olmamasına çok sevindim böyle devam ederiz inş...
vaav dilsad demek pirinç tanesi göründü maşallahbundan sonra aklına kötü şeyler getirme hep iyi şeyler düşün
tmm fiyatı belirledik o zaman kim ne alırsa artıkın karışmıoum ben :101:fiyatta hemfikirim ama ev eşyası giyim takı onları alacak kişi karar versin .. Bak geçen dediki sirken tabakları gördükçe/kullandıkça dilşadı anıyorum ....
Elbisede alsan kullanıp dolaba kaldırcan ve anıcam...tabak da olsa bakıp anıcan ...orda bi ayrımcılık oluyo işte siparişe giriyo bence :)
geçen sene tabak alan sadece bendim ama öle ince falan hemen kırılcak bişe değil ki, nie hep tabak alınmasın diosunuz ki ben kişisel ne beğenir bilemediğim için evine almak istemiştim bu yıl ii ki girmemişim
ben geldimm bebişimizi gördük, kalp pıtpıtlarını duyduk, vajinal ultrason olduk rahim boyumuz ölçüldü her şey çok güzel 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonra ayda 1 kere dedi. çoook mutluyuz çok çok çok şükür.
ben sana annenle bir oturduğunuzda sorunlar olabileceğini söylemiştim hatırlarsanEvi taşıma konusunu hızlandırıcaz biz kızlar eşim öyle istiyo martı beklemicez yani.
şuan ki işine çok uzak ev, zor oluyo diyo zaten taşınıcaz yaniii... ha şimdi ha marta diyo.
Bende çok yakın oturmak istemiyorum en azından yürüme mesafesi olmasın ilerde çok sorun yaşıcaz eskisi gibi dedim, bana söz veriyomuş öyle şeyler yaşamıcakmışız.. Çok kararlı istekli bu konuda
En azından yardımcı olurlarmış gelip temizliğimi, yemeğimi yaparlarmış hamileliğimde..
Benim gözüm arkada kalır hamileliğindede bebek oluncada diyo. aklım karışık bi yandan iyi olabilir diye düşünüyorum bebek de olursa işede girersem onlar bakar yemeğimizi falan orda yeriz..
Bi yandan da sürekli içli dışlı olucaz eminim yani 2 3 güne ya biz orda ya onlar bizde olucakoff off... Benim annem arkamda olsa böyle şeyler yaşamazdım ama annemde yok o da kendi amaçları istekleri yolunda
nealaka korascım adam ne bilsinki gelinin nasıl giyindiğini, onlar zaten önceden planladılar foto çekmeyi..adam gelini görünce çekmeye başlamadıki .. Iice sapıttı bu karı :)
fiyatta hemfikirim ama ev eşyası giyim takı onları alacak kişi karar versin .. Bak geçen dediki sirken tabakları gördükçe/kullandıkça dilşadı anıyorum ....
baktım geçen kaynana bizde annem bılşıkları topladı mutfağa gitti kaynana dio valla olmaz ben yıkıcam annem dio olmazz ...dedim kavga etmeyinnn biriniz köpükleyin biriniz durulayın...
sandılar durun ben yapıcam dicemiii....
( pasta yapmayı severim) ......doğurdumdan beri tembelim yani....topikte sizi göre göre bende bişiler yaparım eskisi gibi belki içimden gelmioo yaa ev işi skyo artık beni..
peki madem herkes ne istiyosa alsın ozman karışmıyoz
ii valla senin işin kolaymış
diloş gözünaydın sana bişe demediki dilek alınmışsın cnm senin aldığınla alaksı yok yani.
ben sana annenle bir oturduğunuzda sorunlar olabileceğini söylemiştim hatırlarsan
ama annen sonra iş için gidince problem olmadı uzaktınız çünkü.
şimdi zıt olduğunuz için tartışmalar yaşıosunuz tahmin ederim bizde annemle öyleyizdir.
bencede kendi evinize çıkın imkanınız varsa iki göz odanız olsun ama ikiniz olun
kv'lere yakın olduğunda olayları sen hakimiyet altına almalısın yani sen 2 gün üstüste gidersen oda 3. gün sana gelir
sen haftada 1 kere git zaten şimdide öyle yapıosunuzdur çok karıştırma onlara ihtiyaç duyarsan yemek temizlik die zemin hazırlamış olursun ve sonra yine bunalırsın
eşine sık sık ısrar etme gidelim die de
kendimiz artık kendi başımıza kalalım de
yani herşey senin elinde canım
tşk ederim canımm inşallah
1 cm boyu :) iyi düşünücem güzel şeyler okuycam bundan sonra olumsuz şeylere bakmak yok, doktor da eşim de sıkı sıkı tembihledi, doktorun yanına girmeden önce yardımcısı tansiyonumu aldı, gebe izlem dosyası oluşturdu, doktor odasına girince ayağa kalktı eşimle benle tokalaştı hoşgeldiniz faslı yaptı sohbet etti, önceki doğumu konuştu, yapmamız ve yapmamız gerekenleri söyledi, kendi de 2 ay önce doğum yapmış 4 kilo almış 4.300 gr bebek doğurmuş ben 6ayda 2 kilo aldım dedim çok güzel yine hedefimiz bu dedi. vajinal ultrasondan rahime bakınca sanki hiç sezeryan olmamış gibisin ilk kez bu şekilde karşılaştım sezeryanın mükemmel yapılmış helal olsun mehmet beye dedi, zaten medical le bağlantılı çalışıyormuş. çook memnun kaldık. riskli gebe değilsin kanama yok, ağrı yok herşey olduğu gibi devam dedi.
inş. daha iii olur cnm sizin için, ama baştan ona göre hareket etmen lazım biliosun en başta tavrını koy samimiyet yaratma fazla ki ilerde b.ku çıkmasın işin.Selammm
Dilşad güzel haberlerle gelirsin inş. kuzum
Evi taşıma konusunu hızlandırıcaz biz kızlar eşim öyle istiyo martı beklemicez yani.
süper haber buben geldimm bebişimizi gördük, kalp pıtpıtlarını duyduk, vajinal ultrason olduk rahim boyumuz ölçüldü her şey çok güzel 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonra ayda 1 kere dedi. çoook mutluyuz çok çok çok şükür.
burada kar başladı
maşaalah bebişeeeiçimden bu bebğin kız olacağı geçti hayırlısı inşallah.
bidaha şu olurmu bu olurmu dedini ima ettini okudunu duyum külahları değişiriz
sezeryan olmuştun şimdi bi sorun olmıcak dimi tekrar sez. olcağın için arası nekdardı?
aslında herkes böle ufaktan düşüncelerini çaktırsa ii olurtmm fiyatı belirledik o zaman kim ne alırsa artıkın karışmıoum ben :101:
bana alcak kişi zaten düşüncelerimi anlamıştır
Dilşad cnm çok sevindim..Bak kuşkuların yersiz ,kuşkulanmak yokgel bakiyim
Özgem valla her iki tarafa da çok yakın olmasın yaa:26:Hele kv hiçççBaşın çok ağrır cnm yakın tutmayın:26:
Koketa bacım ne güzelmiş senin durum..Bu arada 2 tanede doğuruverirsin senBen herşeyi severim işi yemeği parisi Ama sadece ben
Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinin garantisi 3 yılmış bu arada..Benimde şaka gibi bulaşık makinesi çalıştı demin .Sabahta servisi aramıştık yarın gelecek..Neyse kapısı tam kapanmıyodu onu gösteririz.
tşk ederim de tabak alınmasın mesela deynce onu sadece ben almıştım nie alınmayım ki
neyse ya dilek de zaten bu senede mi tabak alcaktın ki yazmış
dilek ben satış yapmadım diğer 2 grupta önce çekiliş yapıldı ordan sonrası bütçemi aşacağı için giremedim nasıl anlarsanız artık
tşk ederim de tabak alınmasın mesela deynce onu sadece ben almıştım nie alınmayım ki
neyse ya dilek de zaten bu senede mi tabak alcaktın ki yazmış
dilek ben satış yapmadım diğer 2 grupta önce çekiliş yapıldı ordan sonrası bütçemi aşacağı için giremedim nasıl anlarsanız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?