Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selammm
Dilşad güzel haberlerle gelirsin inş. kuzum

Evi taşıma konusunu hızlandırıcaz biz kızlar eşim öyle istiyo martı beklemicez yani.
şuan ki işine çok uzak ev, zor oluyo diyo zaten taşınıcaz yaniii... ha şimdi ha marta diyo.
Annesine yakın ev bakıcakmışız orayı istiyo işede yakın ora, tlfda öyle diyo..
Bende çok yakın oturmak istemiyorum en azından yürüme mesafesi olmasın ilerde çok sorun yaşıcaz eskisi gibi dedim, bana söz veriyomuş öyle şeyler yaşamıcakmışız.. Çok kararlı istekli bu konuda
En azından yardımcı olurlarmış gelip temizliğimi, yemeğimi yaparlarmış hamileliğimde..
Bende kimseye güvenerek hamile kalmadım, bakmalarına gerek yok dedim..
Benim gözüm arkada kalır hamileliğindede bebek oluncada diyo. aklım karışık bi yandan iyi olabilir diye düşünüyorum bebek de olursa işede girersem onlar bakar yemeğimizi falan orda yeriz..
Bi yandan da sürekli içli dışlı olucaz eminim yani 2 3 güne ya biz orda ya onlar bizde olucak off off... Benim annem arkamda olsa böyle şeyler yaşamazdım ama annemde yok o da kendi amaçları istekleri yolunda

geçen sene tabak alan sadece bendim ama öle ince falan hemen kırılcak bişe değil ki, nie hep tabak alınmasın diosunuz ki ben kişisel ne beğenir bilemediğim için evine almak istemiştim bu yıl ii ki girmemişim

:13:
Güzel haberlele gelirsin inş. hadi yeni yıl uğurun olsun bakalımmmm
Eki Görüntüle 575883 bütün sene böyle gezersin inşallah duamı bu bedduamı bilemedim ..

inşallahhh canım saol

ben geldimm bebişimizi gördük, kalp pıtpıtlarını duyduk, vajinal ultrason olduk rahim boyumuz ölçüldü her şey çok güzel 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonra ayda 1 kere dedi. çoook mutluyuz çok çok çok şükür.

canım hiç sıkma canını evleri ayırınca daha huzurlu olursunuz inşallah, annesiyle de çok yakın olmaz inşallah

canım hiç sıkma canını evleri ayırınca daha huzurlu olursunuz inşallah, annesiyle de çok yakın olmaz inşallah

O konuda bi şüphem yok canım evler ayrılınca daha iyi olucak ama evi ayırıp annemlere yakın tutarız annemde yardımcı olur diye düşünüyoduk hep en baştan. Ama annem gidicek yani eninde sonunda bana hala tavır yapıyo konuşmuyo gitmediği için.. dün babama dedim keşke gitseydi benim için farketmiyo dedim.

Bugünde hazırlandı gitti şuraya gidiyorum falan demedi.

Annesigile yakın olucak büyük ihtimalle, eşimin babasını iyi tanıyorum görümcemin kzı için ölüyo adam pazar günü sabahın köründe gidip evlerine dayandığını biliyorum, tatile nereye gidiyolarsa onlarla gitmeler neler neler Eski konuları biliyorsunuz çook uzak oturmamıza rağmen sorunlar yaşadık şimdi yakın olucaz ister istemez daha sıklaşacak görüşmeler

vaav dilsad demek pirinç tanesi göründü maşallah bundan sonra aklına kötü şeyler getirme hep iyi şeyler düşün

Dilşad bu arada hadi hayırlı olsun canım.. sorun olmamasına çok sevindim böyle devam ederiz inş...

tşk ederim canımm inşallah

vaav dilsad demek pirinç tanesi göründü maşallah bundan sonra aklına kötü şeyler getirme hep iyi şeyler düşün

1 cm boyu :) iyi düşünücem güzel şeyler okuycam bundan sonra olumsuz şeylere bakmak yok, doktor da eşim de sıkı sıkı tembihledi, doktorun yanına girmeden önce yardımcısı tansiyonumu aldı, gebe izlem dosyası oluşturdu, doktor odasına girince ayağa kalktı eşimle benle tokalaştı hoşgeldiniz faslı yaptı sohbet etti, önceki doğumu konuştu, yapmamız ve yapmamız gerekenleri söyledi, kendi de 2 ay önce doğum yapmış 4 kilo almış 4.300 gr bebek doğurmuş ben 6ayda 2 kilo aldım dedim çok güzel yine hedefimiz bu dedi. vajinal ultrasondan rahime bakınca sanki hiç sezeryan olmamış gibisin ilk kez bu şekilde karşılaştım sezeryanın mükemmel yapılmış helal olsun mehmet beye dedi, zaten medical le bağlantılı çalışıyormuş. çook memnun kaldık. riskli gebe değilsin kanama yok, ağrı yok herşey olduğu gibi devam dedi.

tmm fiyatı belirledik o zaman kim ne alırsa artıkın karışmıoum ben :101:
bana alcak kişi zaten düşüncelerimi anlamıştır

nie bu sene de mi tabak alcaktın iyiki girmemişim diosun
hem sen bizi sattın

çok şükür için rahatlamıştır sonuna kadar herşey yolunda gitsin Allahın izniyle inşallah.

ben sana annenle bir oturduğunuzda sorunlar olabileceğini söylemiştim hatırlarsan
ama annen sonra iş için gidince problem olmadı uzaktınız çünkü.
şimdi zıt olduğunuz için tartışmalar yaşıosunuz tahmin ederim bizde annemle öyleyizdir.
bencede kendi evinize çıkın imkanınız varsa iki göz odanız olsun ama ikiniz olun
kv'lere yakın olduğunda olayları sen hakimiyet altına almalısın yani sen 2 gün üstüste gidersen oda 3. gün sana gelir
sen haftada 1 kere git zaten şimdide öyle yapıosunuzdur çok karıştırma onlara ihtiyaç duyarsan yemek temizlik die zemin hazırlamış olursun ve sonra yine bunalırsın
eşine sık sık ısrar etme gidelim die de
kendimiz artık kendi başımıza kalalım de
yani herşey senin elinde canım

peki madem herkes ne istiyosa alsın ozman karışmıyoz

ii valla senin işin kolaymış

diloş gözünaydın sana bişe demediki dilek alınmışsın cnm senin aldığınla alaksı yok yani.

Dilşad cnm çok sevindim..Bak kuşkuların yersiz ,kuşkulanmak yok gel bakiyim
Özgem valla her iki tarafa da çok yakın olmasın yaa:26:Hele kv hiçççBaşın çok ağrır cnm yakın tutmayın:26:
Koketa bacım ne güzelmiş senin durum..Bu arada 2 tanede doğuruverirsin senBen herşeyi severim işi yemeği parisiAma sadece ben

Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesinin garantisi 3 yılmış bu arada..Benimde şaka gibi bulaşık makinesi çalıştı demin.Sabahta servisi aramıştık yarın gelecek..Neyse kapısı tam kapanmıyodu onu gösteririz.

peki madem herkes ne istiyosa alsın ozman karışmıyoz

ii valla senin işin kolaymış

diloş gözünaydın sana bişe demediki dilek alınmışsın cnm senin aldığınla alaksı yok yani.

tşk ederim de tabak alınmasın mesela deynce onu sadece ben almıştım nie alınmayım ki
neyse ya dilek de zaten bu senede mi tabak alcaktın ki yazmış
dilek ben satış yapmadım diğer 2 grupta önce çekiliş yapıldı ordan sonrası bütçemi aşacağı için giremedim nasıl anlarsanız artık

Onu bende biliyordum zaten ama eşimin isteği ve belki iyi olur düşüncesiydi benimki.. Zaten eşim ne isterse onu yaptırıyo eninde sonunda. Bu sefer taşınırsak bi daha bi yere taşınmıcam haberin olsun dedim eğer sorun yaşarsak da çekip giderim dedim Çok söz veriyo kendi engel olucakmış öyle problemlere benden önce. Ben zaten meyil vermem evde olmayı tek olmayı seviyorum ben. Ama bizimde engel olamıcağımız durumlar mutlaka olucaktır. Hayırlısı olsun belki böylesi daha iyi olucaktır Çünkü onlardan bi zarar görmedim ben hiç sadece çok sevgiden dolayı sıkıyorlar, sürekli görüşmek istiyorlar gitmeynce de sorun oluyodu öylee işttteeeeee

maşaalah bebişeee içimden bu bebğin kız olacağı geçti hayırlısı inşallah.

bidaha şu olurmu bu olurmu dedini ima ettini okudunu duyum külahları değişiriz

sezeryan olmuştun şimdi bi sorun olmıcak dimi tekrar sez. olcağın için arası nekdardı?

inş. daha iii olur cnm sizin için, ama baştan ona göre hareket etmen lazım biliosun en başta tavrını koy samimiyet yaratma fazla ki ilerde b.ku çıkmasın işin.
süper haber bubak nasıl da kendi kendini yiodun bi daha sakın söleme düşünme öle şeyler
burada kar başladı

ne güzeeeeluzaktan bana güzel yani, sizi bilemem

yemek yiom ben de şimdi

sezeryanın çok başarılı normal doğum bile yaptırablirz dedi, ama ben istemiyorum dedim canım tşk ederim. 9 ay sonra hamile kaldım. artık olumsuz şeyler okumak yok :)

diloş un tabaklarına bayılıyorum ben hele salata tarzı şeylerde süper oluyor boy boy her seferinde de eşimlen kulaklarını çınlatıyoruz kırılmasın diye de gerilik kullanımında olan tabaklarım arasında yerini aldı..

akşama yemeğe anneme geçecem evde yemek yok aslında pırasa var ama canım yemek yapmak istemiyor.

Kızlar havalardan mıdır 29 yaşına girecek olmanın bunalımından mıdır nedir son günlerde çok depresifleştim canım hiç bir şey yapmak istemiyor öyle miskin mskin yatayım toto büyüteyim bi sürü çikolata tüketeyim istiyorum.

havalar da iyice şaşırdı az önce lapa lapa kar yağıyordu şimdi güneş açtı

tmm fiyatı belirledik o zaman kim ne alırsa artıkın karışmıoum ben :101:
bana alcak kişi zaten düşüncelerimi anlamıştır
aslında herkes böle ufaktan düşüncelerini çaktırsa ii olur

hadi gözün aydınbenim de bi kere bozuldu zannetmiştim çalışmıodu bi türlü, sonra servisi aradık geldiler meğerse musluğun orda bi filtre varmış onun ara ara temizlenmesi gerekiomuş kullanma kılavuzunda da yazıomuşoraya tortu birikmiş o yüzden çalışmamış makineben de o bahaneyle kapağı o ara eşim bi zorlamıştı tam kapanmıodu onu yaptırttım aynen senin gibi

tabak die genelleme yaptık
özlemde bana tabak almayın napıyım yemek bile yapmıoum dedi mesela
maddi durumdan dolayı asla kimseye bişi diyemem yoktur giremez
sen bizden önce başkasını seçtin die sattın dedim nigarda girmedi misal ne diebilirim ki herkes imkanı varsa katılıo sonuçta

cnm kişisel olsun dedik sadece tabak alınmasın demediki alınma şimdi sende bak haa gel bakim çokmu alınganlık yaptı bu hamişlik sende ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…