Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

havalardan bende de aynı bunalım ama yaş 29 diil
çikolata muz yemişler havada ucuşuo habire ağzımda bişiler var yaa
güneşliydi ben öğlen çıktım gezdim 2-3 mağaza bişi bulamadım zaten nigarla tlfda konuşarak gezdim ne baktığımı da anlamadım ki konuşmaktan :102:

burda çekiliş meselesi 1-2 gün içinde çıktı ondan önce konusu bile geçmemişti tercih meselesi değildi of anlatamıyorum ya, kapatıyorum konuyu, alınganlık yapmadım sedoş açık açık söledim zaten direk onu görünce. neyse bu hamişlikte stres yok, takmıcam bişe çok işim var zaten

ben öyle fazla abur cubur da yiyemiyorum yediğimde kendimi çok suçlu hissediyorum 29 da böyleyse 30 da nasıl olacam acaba

nektar ın bağlanıtısını kestiler akşama gelir artık dimi

annem aradı şimdi kayınvalidemle birlikte gezmeye gitmişler çıkışta kendin geçme bekle biz seni alırız işten dediler ben de tamam bari dedim

alishia nereye gittin yaa
hediye konuşuoduk

yarende girmedi zuzuda hiççç tık yok
zeynepte annesine kavuştu gelmio
kamilede arada gelip gelip gidio yine kayıp

hediye konuşuoduk

Burdayım ben..Arada sistem atıyo beni

Sirken bende de var bu aralar o dediğinden..Kendi kendime üzülüyom ,değişik duygular içerisindeyim
Ayşam o kız nasıl poz vermiş oyle eşime öyle poz veremem ben

bende 2010 geliniyim..evlenir evlenmez hemen çocuk oldu..cocuğada hem çalışıyorum hem ben bakıyorum
ev işleri çocuk bi taraftan adı üstünde kocatan kocalar :)
kendime bakamaz oldum walla..
zaten sabahın köründe işe git gel evle uğraş.
çok mu şikayet ettim..neyse işte benim hayatımda bu...merhabalar herkeseeeeeeeeee

sen çaktır bakalım leopar sütyen mi istiosun yoksa

süper yaa

ayy bende böleyim sürekli bişelr yemek istiyorum ve yiyorumda zaten eşim noluyo sana demeye başladı ogün markete girdik cips kola aldım hiç almadığım şeydir yani oturdum yedim yarım paketi çikolata yemek istiyorum sürekli acıkıyorm falan herkes böleymiş demekki

kışın böle oluyo işte, kapalı ortamlarda kalmaktan bi de günler sıkıcı kasvetli bişiler atıştırmak istiyoruz sürekli

ÖZGEE HAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM

DİLŞADDD

tmm fiyatı belirledik o zaman kim ne alırsa artıkın karışmıoum ben :101:
bana alcak kişi zaten düşüncelerimi anlamıştır

hediye konuşuoduk

PATRONUN ANNESİNİN HAYRI VARDI,KOCA TENCERE PİLAV GETİRMİŞ PATRON ONLARI DAĞITTIK ESNAFA :) SONRA TAHSİLATA ÇIKTIM BİRAZDAN DA ÇIKICAM ÖLE İŞTEE

kışın böle oluyo işte, kapalı ortamlarda kalmaktan bi de günler sıkıcı kasvetli bişiler atıştırmak istiyoruz sürekli

valla öle şişcem yine ben ondan korkuyorum.

Acaba bana kim alcak yaaa :))))

söprayssss yalnız senin adreste eksik bişe yok demi alacak kişi soruyor cnm işyeri adı felan..
buarada makarnam güzel oldutşk ettim cnm

merhabalar,
benim size bir sorum olacak..3 yıldır evliyiz.evlenir evlenmez çocuk oldu.
ilişkimiz başlarda çok kavga gürültüydü alışma sürecinde..hamilelik ,alışma vs derken çok tartıştık hemde nasıl..
ama şimdi iyiyiz derken..geçen olanlar oldu..
iş yerinde benim gıcık olduğum bir kız vardı..onun yüzünden 2 kez kavga ettik..muhattap olma ,sigara içme onunla demiştim..ve geçen akşam tel..masanın üstündeydi..sağda solda bırakır tel.ini..bende hep bakarım :)
geçen gene bir bakayım dedim ve bir msj..msj normal günlük bu hafta şunlar bunlar oldu vs diye yaılmış bir msj..altınada kız adını yazmış..
başımdan aşağı kaynar sular indi..sordum bu ne diye bilmiyorum anlamadım dedi..kızı aradım.
kusura bakmayın yanlışlıkla gönderdim dedi.
ama ben psikolojik olarak çöktüm..kafamda bin tane soru....
ve kavga başladı sen nasıl muhattap olma dediğim birine tel.ini verirsin diye yedim adamı..
iş yerinde işle ilgilii bir mevzu yüzünden vermiş...banane dedim veremezsin.
bağırdım çağırdım günlerce affedersiniz mıçtım .ğzına..
oadam br değişti..bir iyi oldu..tel..numarasını değiştidi..dibimden ayrılmaz oldu..
ama güvenimi su istimal etti..beni hiçe saydı..
ne yapıcam ben şimdi..sürekli kızla iş yerinde beraberler..
içim içimi yiyor..hala kafamda soru işaretleri..

sen çaktır bakalım leopar sütyen mi istiosun yoksa
ouvvvvvv, süper olur
alishiaa ben fotoyu görmedim kaçırdım nerdee
albümde cnm bakabilirsin

evet yaa kıştan dolayı hep, evde oturdukça bişiler yemek istio canımız

yaa bütün aksilikler beni buldu valla, fotokopi çektirmem lazımdı fotokopiden sorumlu kişi bi yere gitmiş kendimiz bi saat uğraştık becerebilmek için.
sonra odaya bi geldim kapı duvar, anahtarımı almamıştım yanıma, anahtar buldum başkasından girdim bu sefer tlf.um kayıp haydeeeee onu ara oraya koşş buraya koş en son masamda kitapların arasından çıktı
ancak girebildim yani...

evet zor bir durum ama içim içimi yiyor bir msj nasıl yanlışlıkla gelir 32 yıllık hayatımda hiç kimseyey yanlışlıkla msj atmadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…