Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

mesajın içeriği neydi peki?
hepimizin kıskançlığı var tabiki
ama iş arkadaşı yani eşinde bi çalışan napabilir ki
numarasını iş amaçlı mecburi vermiş olabilir
neden şüpheleniosun ki birşeye şahit oldun mu?
belkide boşuna evham yapıosun kendine

evet zor bir durum ama içim içimi yiyor bir msj nasıl yanlışlıkla gelir 32 yıllık hayatımda hiç kimseyey yanlışlıkla msj atmadım ben
bence dur bakalım biraz kafanı tamamen o olaya takma, ama ara ara da takip et, bişi varsa zaten yakın zamanda ortaya çıkar bi şekilde
sen tangasıyla takım istersin bide

bugün geç çıkıosun dimi?

hayırdır dileğim sipariş alıomuşsun gibi bi hal sezdim sende

evet cnm yaaa.şimdi 2 saat derse giricem sonra 2 saat aram var sonra yine 2 saat ders var.
o 2 saatlik arada da h.sonu gelen öğrencim gelicek buraya onu çalıştırıcam yarın sınavı varmış
berbat bi günnn, hele yarını düşünmek bile istemiomm

ne mutlu ki h.sonu acısını çıkarıcam(inş)

kadının oyuncu olduğunu bilmeyen birisi gülse'ye demiş yaa çok iyi ettiniz kadının hayatını kurtardınız die gerçekten pavyonda çalışan biri sanıolar kadını o kadar iyi oynuo demek ki

gerçekten çok ii oynuyo kadın, ve artık eskisinden daha çok sahnesi var

ÖZGEE HAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM

DİLŞADDD

PATRONUN ANNESİNİN HAYRI VARDI,KOCA TENCERE PİLAV GETİRMİŞ PATRON ONLARI DAĞITTIK ESNAFA :) SONRA TAHSİLATA ÇIKTIM BİRAZDAN DA ÇIKICAM ÖLE İŞTEE
tşk ederim canım, Allah kabul etsin pilavı da

valla öle şişcem yine ben ondan korkuyorum.

söprayssss yalnız senin adreste eksik bişe yok demi alacak kişi soruyor cnm işyeri adı felan..
buarada makarnam güzel oldutşk ettim cnm
bişe olmaz bişe olmaz ye efsin çekio demekki :)

geldimi üstüste gelir zaten neyse halletmişsin hemen bakıyorum

allah kabul etsin canım
erkencisin hayırdır

amin
ne için canım,tahsilat içinse belli bir saati yok müşteri saat vermediği sürece

söprayssss yalnız senin adreste eksik bişe yok demi alacak kişi soruyor cnm Işyeri adı felan..
Buarada makarnam güzel oldutşk ettim cnm

adres tam kuzum ünvan olmaz bizde ama genede yazarım ben sana

heh bende onu sorcaktım :) afiyet olsun

tşk ederim canım, allah kabul etsin pilavı da

amin canım

artık gelini gördüğünüze göre bana hak vermişsinizdir heralde, bırakın da kıskaniim yani dimiiiiii

saat 5 oldu kaldı 2 saat ama ben bittim iş bitmedi arkadaş hiç bi zamanda bitmez ki zaten

aa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim

aa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim

benimde var çam ağacım çok güzel ışıklı falan

hiç bir planım yok yılbası için ama umarım eşimle çok güzel geçiririz Eki Görüntüle 576016

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…