merhabalar,
benim size bir sorum olacak..3 yıldır evliyiz.evlenir evlenmez çocuk oldu.
ilişkimiz başlarda çok kavga gürültüydü alışma sürecinde..hamilelik ,alışma vs derken çok tartıştık hemde nasıl..
ama şimdi iyiyiz derken..geçen olanlar oldu..
iş yerinde benim gıcık olduğum bir kız vardı..onun yüzünden 2 kez kavga ettik..muhattap olma ,sigara içme onunla demiştim..ve geçen akşam tel..masanın üstündeydi..sağda solda bırakır tel.ini..bende hep bakarım :)
geçen gene bir bakayım dedim ve bir msj..msj normal günlük bu hafta şunlar bunlar oldu vs diye yaılmış bir msj..altınada kız adını yazmış..
başımdan aşağı kaynar sular indi..sordum bu ne diye bilmiyorum anlamadım dedi..kızı aradım.
kusura bakmayın yanlışlıkla gönderdim dedi.
ama ben psikolojik olarak çöktüm..kafamda bin tane soru....
ve kavga başladı sen nasıl muhattap olma dediğim birine tel.ini verirsin diye yedim adamı..
iş yerinde işle ilgilii bir mevzu yüzünden vermiş...banane dedim veremezsin.
bağırdım çağırdım günlerce affedersiniz mıçtım .ğzına..
oadam br değişti..bir iyi oldu..tel..numarasını değiştidi..dibimden ayrılmaz oldu..
ama güvenimi su istimal etti..beni hiçe saydı..
ne yapıcam ben şimdi..sürekli kızla iş yerinde beraberler..
içim içimi yiyor..hala kafamda soru işaretleri..
ouvvvvvv, süper olur
bence dur bakalım biraz kafanı tamamen o olaya takma, ama ara ara da takip et, bişi varsa zaten yakın zamanda ortaya çıkar bi şekildeevet zor bir durum ama içim içimi yiyor bir msj nasıl yanlışlıkla gelir 32 yıllık hayatımda hiç kimseyey yanlışlıkla msj atmadım ben
sen tangasıyla takım istersin bide
bugün geç çıkıosun dimi?
kadının oyuncu olduğunu bilmeyen birisi gülse'ye demiş yaa çok iyi ettiniz kadının hayatını kurtardınız die gerçekten pavyonda çalışan biri sanıolar kadını o kadar iyi oynuo demek ki
tşk ederim canım, Allah kabul etsin pilavı daÖZGEE HAKKINIZDA HAYIRLISI CANIM
DİLŞADDD
PATRONUN ANNESİNİN HAYRI VARDI,KOCA TENCERE PİLAV GETİRMİŞ PATRON ONLARI DAĞITTIK ESNAFA :) SONRA TAHSİLATA ÇIKTIM BİRAZDAN DA ÇIKICAM ÖLE İŞTEE
bişe olmaz bişe olmaz ye efsin çekio demekki :)valla öle şişcem yine ben ondan korkuyorum.
söprayssss yalnız senin adreste eksik bişe yok demi alacak kişi soruyor cnmişyeri adı felan..
buarada makarnam güzel oldutşk ettim cnm
ouvvvvvv, süper olur
albümde cnm bakabilirsin
evet yaa kıştan dolayı hep, evde oturdukça bişiler yemek istio canımız
yaa bütün aksilikler beni buldu valla, fotokopi çektirmem lazımdı fotokopiden sorumlu kişi bi yere gitmiş kendimiz bi saat uğraştık becerebilmek için.
sonra odaya bi geldim kapı duvar, anahtarımı almamıştım yanıma, anahtar buldum başkasından girdim bu sefer tlf.um kayıp haydeeeee onu ara oraya koşş buraya koş en son masamda kitapların arasından çıktı
ancak girebildim yani...
allah kabul etsin canım
erkencisin hayırdır
söprayssss yalnız senin adreste eksik bişe yok demi alacak kişi soruyor cnmIşyeri adı felan..
Buarada makarnam güzel oldutşk ettim cnm
tşk ederim canım, allah kabul etsin pilavı da
hayırdır dileğim sipariş alıomuşsun gibi bi hal sezdim sende
artık gelini gördüğünüze göre bana hak vermişsinizdir heralde, bırakın da kıskaniim yani dimiiiiii
beni hiç tanımamışsınbu kadar aşikar yapar mıyım hiç
beni hiç tanımamışsınbu kadar aşikar yapar mıyım hiç
herkesle beraber öğrenirsinbana fısıldayın bari kim kime alacak
saat 5 oldu kaldı 2 saat ama ben bittim iş bitmedi arkadaş hiç bi zamanda bitmez ki zaten
aa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim
doğa cadısı ne anlasın hediyedenseda bekle kızım bozma bunun altına sana hediye koycaz desen hiç faydası olmaz mı
seda bekle kızım bozma bunun altına sana hediye koycaz desen hiç faydası olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?