doğa cadısı ne anlasın hediyedeno ağaç saldırmak için ona daha cazip gelir
seda bekle kızım bozma bunun altına sana hediye koycaz desen hiç faydası olmaz mı
yaa bi dinliyoki zaten gözüme bakıyor hayır diyor kızacağımı bile bile devam ediyor sonrada gidiyo saklanıyor eğilip bakıyor napıyorum diye cadı
bana getirsen birlikte karıştırırız her yeriaynen öle bayılıyıyor karıştırmaya valla
dilek size getirsem varyaa 5 dak sonra evden atarsın sen bizi
aynen öle bayılıyıyor karıştırmaya valla
Dilek size getirsem varyaa 5 dak sonra evden atarsın sen bizi
HEE O DA ANLADI
BEN NAPICAM HİÇÇ BİLMİYOM,BURDAKİ ORGANİZASYONLAR KİŞİ BAŞI 140DAN AÇIYOLAR ,HAYATTA VERMEZ EŞİM..EVDE OLSAM MUTLAKA GELEN OLUCAK EMİNİM :// NAPICAM YAA,EŞİMİN ARKİLERİYLE OLMAK İS-TE-Mİ-YOMMMM
bana getirsen birlikte karıştırırız her yerizaten karışık tam karışmış olur
kızımmm çok fena kar yağıo yaakızlar her an kaçabilirim k validemden telefon bekliyorum şimdiden size iyi akşamlar
dilek size getirsem varyaa 5 dak sonra evden atarsın sen bizi
ya bizim burdada bikaç yere sordum bende 120-140 hep çok pahalı yaa bende evde olmak istemiyorum hiç ayda yılda bir verelim diyorum sonra zoruma gidiyor bi gece için okadar para vermek yazık diyorum eşimde bence okadar vermez zaten bilmiyom napacağımızı:26:
off atarım galiba hiç tahamülüm olmuo yaa
eşimin yiğenide gelio 5-6yaşında plates topumla oynuo bi atıo tüm çerçeveler yerle bir
sonra ben terlik atıoum tabii kafasına
kızımmm çok fena kar yağıo yaa
senin orası daha kötüdür
tutar bence bu kar :18:
off atarım galiba hiç tahamülüm olmuo yaa
eşimin yiğenide gelio 5-6yaşında plates topumla oynuo bi atıo tüm çerçeveler yerle bir
sonra ben terlik atıoum tabii kafasına
Kv aradım şimdi ya c.ertesi ya pazar gecesi binicekmiş ...üff çok yoruldum yemek yapmaktan kızlar bıktım valla kaç haftadır
Bugün gene yemek yok sebzede yok çıkmadık pazara valla mantı alıp yapıcam sadece banane yesinler 2şer tabak doysunlar
görsün onada fırlatırımdeli yaa annesi görmüyomu
bende kıyamıoum ama dinlemio yaaDilek bazı misafir çocuklarına senin gibi yapasım varEki Görüntüle 576058
saat 5 oldu kaldı 2 saat ama ben bittim iş bitmedi arkadaş hiç bi zamanda bitmez ki zaten
aa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim
avatarlarınıza bayıldııııııımya bizim burdada bikaç yere sordum bende 120-140 hep çok pahalı yaa bende evde olmak istemiyorum hiç ayda yılda bir verelim diyorum sonra zoruma gidiyor bi gece için okadar para vermek yazık diyorum eşimde bence okadar vermez zaten bilmiyom napacağımızı:26:
hee olabilir ozman bakk rahat ederim dur elleme demeye gerek kalmaz
valla zor cnm işin yaaa, eşine her zaman bişiler uydurursun ama şimdi kaynın kp işin içine girince illa düzgün bişiler yapmak lazım, bi an önce gelsin evettttKv aradım şimdi ya c.ertesi ya pazar gecesi binicekmiş ...üff çok yoruldum yemek yapmaktan kızlar bıktım valla kaç haftadır
Bugün gene yemek yok sebzede yok çıkmadık pazara valla mantı alıp yapıcam sadece banane yesinler 2şer tabak doysunlar
bence caiz olmıcak bişi yok, sonuçta bizim kutladığımız şey noel diil ki, yani o hristiyanların bayramı ama biz yeni yılın gelişini kutluyoruz:26:Dilek bazı misafir çocuklarına senin gibi yapasım var
Zuzuş geçmedimi kv hastalığı gelmiyo Ankaradan..Üstelik sana gelmesinler bu yılbaşıNiye o kadar pahalı ki organizasyonlar.Biz sene önce gittik(ilk ve son oldu zaten ).80 e gelmöşti 2 kişi..
Biz bişey yapmıcaz yılbaşında caiz değilmiş sanırım..Eki Görüntüle 576058
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?