Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

seda bekle kızım bozma bunun altına sana hediye koycaz desen hiç faydası olmaz mı

HEE O DA ANLADI

BEN NAPICAM HİÇÇ BİLMİYOM,BURDAKİ ORGANİZASYONLAR KİŞİ BAŞI 140DAN AÇIYOLAR ,HAYATTA VERMEZ EŞİM..EVDE OLSAM MUTLAKA GELEN OLUCAK EMİNİM :// NAPICAM YAA,EŞİMİN ARKİLERİYLE OLMAK İS-TE-Mİ-YOMMMM

yaa bi dinliyoki zaten gözüme bakıyor hayır diyor kızacağımı bile bile devam ediyor sonrada gidiyo saklanıyor eğilip bakıyor napıyorum diye cadı

ya bizim burdada bikaç yere sordum bende 120-140 hep çok pahalı yaa bende evde olmak istemiyorum hiç ayda yılda bir verelim diyorum sonra zoruma gidiyor bi gece için okadar para vermek yazık diyorum eşimde bence okadar vermez zaten bilmiyom napacağımızı:26:

bana getirsen birlikte karıştırırız her yeri zaten karışık tam karışmış olur

hee olabilir ozman bakk rahat ederim dur elleme demeye gerek kalmaz

kızlar her an kaçabilirim k validemden telefon bekliyorum şimdiden size iyi akşamlar
kızımmm çok fena kar yağıo yaa
senin orası daha kötüdür
tutar bence bu kar :18:

dilek size getirsem varyaa 5 dak sonra evden atarsın sen bizi

off atarım galiba hiç tahamülüm olmuo yaa
eşimin yiğenide gelio 5-6yaşında plates topumla oynuo bi atıo tüm çerçeveler yerle bir
sonra ben terlik atıoum tabii kafasına

Kv aradım şimdi ya c.ertesi ya pazar gecesi binicekmiş ...üff çok yoruldum yemek yapmaktan kızlar bıktım valla kaç haftadır

Bugün gene yemek yok sebzede yok çıkmadık pazara valla mantı alıp yapıcam sadece banane yesinler 2şer tabak doysunlar

zuzu madem eşinin arkadaşlarıyla olmak istemiyorsun paraya kıyacaksın dışarda olacaksın

ama arkadaşlarla olursanız neden senin evde toplaşılıyor? :44: sen sıranı savmadın mı?

off atarım galiba hiç tahamülüm olmuo yaa
eşimin yiğenide gelio 5-6yaşında plates topumla oynuo bi atıo tüm çerçeveler yerle bir
sonra ben terlik atıoum tabii kafasına

Mannak

dilek burası sakin daha başlamadı kar sanırım fırtına öncesi sessizlik durumu kar tutmasın yarın deneylerim yogun h sonuna kalmamalı kalırsa aklım şaşar

kız dilek hiç çocugun kafasına terlik mi atılır beyin hücreleri ölür

zuzu dışardan söyle kuzum yoruldum bıktım size yemek yapmaktan bugünlük böyle idare edecez artıkın desen olmaz mı :44:

deli yaa annesi görmüyomu

zuzum ayy zor valla işin neyse az kalmış sade eşin olsa uydur buydur yaparsında işte onlarda olunca zor oluyor beğendirmekte mesele.

Dilek bazı misafir çocuklarına senin gibi yapasım var
Zuzuş geçmedimi kv hastalığı gelmiyo Ankaradan..Üstelik sana gelmesinler bu yılbaşıNiye o kadar pahalı ki organizasyonlar.Biz sene önce gittik(ilk ve son oldu zaten).80 e gelmöşti 2 kişi..
Biz bişey yapmıcaz yılbaşında caiz değilmiş sanırım..

kaynanan ankarada karı görünce hemen geri dönüşün planlarına başladı demek

deli yaa annesi görmüyomu
görsün onada fırlatırım
oda bi durduramıo çocuğu
o beni dinler konuşunca dinler dio
çocuk yemek masasının üstünde
bulaşık makinesinin kapağını açıp üstüne oturuo
buzdolabının kapağını açıo asılıp sallanıo falan napim yani
hiçte dinlemio ama sor dinler beni dio

Dilek bazı misafir çocuklarına senin gibi yapasım varEki Görüntüle 576058
bende kıyamıoum ama dinlemio yaa
annesi 1 kez olsun vurmamış ben 1 kere vurdum ama kafama mermer çakmaklık attı çakmak fırladı alnıma geldi o reflekse bi fırladım annem kaynanam tutmaya çalıştı ama çok fena vurdum yani
çok ağladı bende çok üzüldüm küstü falan sonra bende kaldı benimde yatakta uyudu azcık oynaşınca barıştık

saat 5 oldu kaldı 2 saat ama ben bittim iş bitmedi arkadaş hiç bi zamanda bitmez ki zaten

aa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim

ben de hemen aldım saol dileğimmm

of pahalı cidden yaa, biz de napıcaz bilmiom aslında ameliyatlı olcam gibi görünüodu o tarihte am reglim erken gelicek, bu durumda ocağın ilk günlerinde olcam ameliyat
valla zor cnm işin yaaa, eşine her zaman bişiler uydurursun ama şimdi kaynın kp işin içine girince illa düzgün bişiler yapmak lazım, bi an önce gelsin evetttt
bence caiz olmıcak bişi yok, sonuçta bizim kutladığımız şey noel diil ki, yani o hristiyanların bayramı ama biz yeni yılın gelişini kutluyoruz:26:

bence caiz olmıcak bişi yok, sonuçta bizim kutladığımız şey noel diil ki, yani o hristiyanların bayramı ama biz yeni yılın gelişini kutluyoruz:26:

Bilemiyorum cnm öyle duymuştum :26:Gerçi biz hiç bi özel günümüzü kutlamıyoruz ki ot gibi yaşadığımı hissediyorum bazen offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…