Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bende bunu beğenmiştim çok güzel olmuş çekirdek aile sizi anlatıo

evtttt bizzz

ayşam yılbaşını atlat madem ogün yatıyor geçirme sende ocak başında olursun hayırlısıyla.

bende çıkcam birazdan benimki yok arar diye tedirgin olaraktan çıkcam yaa saat 7 ye geliyor artık zaten.öperim sizi

sen alıştır o zaman eşini, ne biliim doğumgününde pasta çerez içecek bişieler alevde kutlayın öle başlar gerisi gelir

öle yapıcam cnm artık

kaç bence de fırsatını bulmuşken, inş. problem çıkmaz kendine ii bak sen de bıdığı öp bizim için

sen alıştır o zaman eşini, ne biliim doğumgününde pasta çerez içecek bişieler alevde kutlayın öle başlar gerisi gelir

Bunlar alıştırmayla olmaz ki yaa ..Kutlama olmuyo ki pasta ye tamam iyiki doğmuşum bu kadar..Geriside zor gelir.Ay nasıl sinirlendimmm

eşinde tam sobalık yaa nie kutlamıomuş özel gün valla ben burnundan getiririm
yılbaşıda ayşeye katılıoum yeni bir yılın gelişini kutluouzEki Görüntüle 576112

alishiam seninde güzel olmuş feysteki kedine benzio die sana bunu ekledim
benimki tam içime sinmedi ama değişcem zaten

sedam erken çıkcak olmana sevindim hemen kaç kurtar kendini

bende gidioum işlerimi toparladım zaten :126:
yarın cuma ve sonrası cmt offf yaa çalışcağımı bilmek beni delirtio

iyi akşamlar :80:
gidip hemen dizimin başına oturcam Eki Görüntüle 576113

Bunlar alıştırmayla olmaz ki yaa ..Kutlama olmuyo ki pasta ye tamam iyiki doğmuşum bu kadar..Geriside zor gelir.Ay nasıl sinirlendimmm
ne biliim ya belki sen sürekli yaparsan bi süre sonra otomatiğe bağlar o da, sen yapmadan yapar falan

sinirlenme cnm yaaa

sobaya atıp yakmalık mı

evet bi kedi manyağı olarak cuk oturdu bu pisicik bana

yaaa ooooofffbari cumartesileri bi hafta çalışın bi hafta çalışmayın yaaa.nası denir ki bu, bi çıtlatsan evimin temizliğine alışverişe vs.yetişemiom bari böle yapsak en azından 2 aftada bi rahat etsem die konuşamaz mısın acaba cnmm:26:

akşama inş. halim kalırsa balık yapıcam çipura,tavada kızartıveriyim yanına da salataayy ekmek yoooooook nerden bulcaz o saatte, fırın bulmak lazım:26:

ayyy yine ne çok konuşmuşsunuz yaa
alıntı yapmayı da unutmuşum okuycam diye zaten aklımda kaldığı kadarıyla cvp yazcam valla...
özgecim madem kvlerin tarafına taşınacaksınız,kvye çok yakın evlere bi bahane bul,az da olsa uzaktan tutmaya çalış canım evi...çok yakın olmak iyi değil
dilşadcım baka boşuna evham yapmışsın...bundan sonra her şey çok güzel olacak diye düşün hep
ayşin albüme bakmadım ama çatliciiim...az sonra hemen bakıcam
zuzum,balık alsana kız...hemen kızartırsın,bi de salata,miss...
dileeeek senin eklediğin avatarlardan birini aldım,kullanıcam,benim için bulmadın ama yine de çaldım teşekkür ederim canım

kızlar,bugün eşim yine aşerdiği için balık+salata yapıp yedik...doğursa da kurtulsam artık yaa sonra enerjimizin fazlalığını atıp rahatladık yeni oturdum,1 saat geçmiş okudum yine...örgü örcem şimdi

aaaa bu arada eşim nikimi bulabilmek için kk'ya üye olmuş nikide vilvil'miş ama seni hala bulamadım,burası çok karışık bi site,bi türlü çözemedim diyo

Viilldannnnn Allahım yyaaa vilvil haa
Bulabilecek mi bakalım bigün topği basarsa şaşırmayalım mrb kızlar diye Saçından tuttuğu gibi gel bakim buraya der

Yarın bi eve bakmaya gidicez canım eşimin iş ark. tanıdığının evi varmış ona bakıcaz uzaklıkta istediğim mesafede İnş. olur.

ev konusunda hayırlısı olsun canım
özge evin içinde villi,vilvil,vilma,vilo....falan diye geziniyo kaç zamandır bulursan nikimi buldun dicem dedim,bulmaya çalışıyo adam iiiice meraklı çıktı yaa

Güzel haberlele gelirsin inş. hadi yeni yıl uğurun olsun bakalımmmm
Eki Görüntüle 575883 bütün sene böyle gezersin inşallah duamı bu bedduamı bilemedim ..
kız kokiş o tekerlekli sandalye, beddua gibi olmuş
hakkınızda hayırlısı olsun canım ben de demiştim annenlerle yapamazsınız diye :/

devamını annemlerde okurum, çıkıyoruz eşimle aşağı gidiyoruz

nekkk iyigeceler gunduz konusamiyoruz sinir olyorum isyerine heee sen isini yapiosun nett olsa nolur engel koysalar sitelere ya

artık gelini gördüğünüze göre bana hak vermişsinizdir heralde, bırakın da kıskaniim yani dimiiiiii
Detayli bakamadim, yarin aksam incelicem.. amaaa gelin bir icim suu

aa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim
Musmula yaa

Hosbuldum yavrum

nekkk iyigeceler gunduz konusamiyoruz sinir olyorum isyerine heee sen isini yapiosun nett olsa nolur engel koysalar sitelere ya
Konusamiyoruz kokisim yaa (( ben tum gun aksami zor ediyorum (

yok artıkkk dikkat edelim artık konuşmalarımıza deşifre olmayasın amann

bzde de balık salata vardı bi güzel de kızartmışım ki doya doya yedim

ayy hadi hayırlısı cnm inş. içinize sinne bi ev olur da istediğin bi yerden tutmuş olursunuz

ben de 2 saate yakın oldu eve geleli yemek patım hemen yedik ettik derken anca oturdum işte

Yine annemdeyim, bu 4. Gece.. yarin aksam kardesim gelcek cumartesi de tek kalirim artik 1 gece.. eve gelir gelmez kocisimle yattik azcik yatagimizda, opustuk, koklastik.. tam randevuya donusmeye basliyodu ki kactim yemek hazirlamaya. Evimi, yatagimi, ama en cok kocamin bana arkamdan sikica sarilip uyumayi ozledim..
Pazar da kv lerdeyiz.. uf yaa hic gitmek istemiyorum.. bize gelmemeye yemin mi ettiniz diyo. En son bayramda gitmistik.. 1 gunum var onu da kvlerde heba etcem of yanii

gidin cnm bence yaaa bayram diosun ne kadar zaman geçti üstünden

haftaya gündüz mü çalışacak eşin?

günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım,ortalığı toparlıyıp geliyorum...siz burda olunca pc başından kalkmak zor geliyo
dilşaaaad günaydın erkencisin bu sabah

ayy kocişin çook komik vilinim
ben de bu akşam balık alcam galiba ama balıkçıya ızgara yaptırıp alırız, dün doktor sıkı sıkı tembih etti ya balık yağı ya taze balık dedi

hadi inşallah güzel bi evdir içine siner ve olur

2 gün kaldı di mi kocişle uyumaya, zor olur aayrı yatmak, biz daha hiç ayrı yatmadık, ama işi olsun da napcan nekim sabır

günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım,ortalığı toparlıyıp geliyorum...siz burda olunca pc başından kalkmak zor geliyo
dilşaaaad günaydın erkencisin bu sabah

günaydın canım, bugün 6da uyandım kalktım duş aldım iice açıldı uykum, ben de çıktım geldim eşim hala evde uyuyo kuzum yaa gece 12 de geldi halısahada maça gitmişti, sen uyu dedim ama aklımda onda uyur kalırsa die

aslında bol bol balık yememiz lazım canım ama pek yemiyoruz işte...banada dr balık yemiyosan eğer cevizi eksik etme dedi...sen de ye canım...
eşimi hiç sorma ya bi de nasıl gülerek anlatıyo,beni ne hallere düşürdün gör diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…