bende bunu beğenmiştim çok güzel olmuş çekirdek ailesizi anlatıo
sen alıştır o zaman eşini, ne biliim doğumgününde pasta çerez içecek bişieler alevde kutlayın öle başlar gerisi gelirBilemiyorum cnm öyle duymuştum :26:Gerçi biz hiç bi özel günümüzü kutlamıyoruz ki ot gibi yaşadığımı hissediyorum bazen offfffffffffffEki Görüntüle 576101 Eki Görüntüle 576102 Eki Görüntüle 576103 Eki Görüntüle 576104 Eki Görüntüle 576105 Eki Görüntüle 576106
evtttt bizzz
ayşam yılbaşını atlat madem ogün yatıyor geçirme sende ocak başında olursun hayırlısıyla.
bende çıkcam birazdan benimki yok arar diye tedirgin olaraktan çıkcam yaa saat 7 ye geliyor artık zaten.öperim sizi
sen alıştır o zaman eşini, ne biliim doğumgününde pasta çerez içecek bişieler alevde kutlayın öle başlar gerisi gelir
Bilemiyorum cnm öyle duymuştum :26:Gerçi biz hiç bi özel günümüzü kutlamıyoruz ki ot gibi yaşadığımı hissediyorum bazen offfffffffffffEki Görüntüle 576101 Eki Görüntüle 576102 Eki Görüntüle 576103 Eki Görüntüle 576104 Eki Görüntüle 576105 Eki Görüntüle 576106
eşinde tam sobalık yaanie kutlamıomuş özel gün valla ben burnundan getiririm
yılbaşıda ayşeye katılıoum yeni bir yılın gelişini kutluouzEki Görüntüle 576112
Bu konularda tam sopalıkkEki Görüntüle 576116
ne biliim ya belki sen sürekli yaparsan bi süre sonra otomatiğe bağlar o da, sen yapmadan yapar falanBunlar alıştırmayla olmaz ki yaa ..Kutlama olmuyo ki pasta ye tamam iyiki doğmuşum bu kadar..Geriside zor gelir.Ay nasıl sinirlendimmm
eşinde tam sobalık yaanie kutlamıomuş özel gün valla ben burnundan getiririm
yılbaşıda ayşeye katılıoum yeni bir yılın gelişini kutluouzEki Görüntüle 576112
alishiam seninde güzel olmuş feysteki kedine benzio die sana bunu ekledim
benimki tam içime sinmedi ama değişcem zaten
sedam erken çıkcak olmana sevindim hemen kaç kurtar kendini
bende gidioum işlerimi toparladım zaten :126:
yarın cuma ve sonrası cmt offf yaaçalışcağımı bilmek beni delirtio
iyi akşamlar :80:
gidip hemen dizimin başına oturcam Eki Görüntüle 576113
Viilldannnnn Allahım yyaaa vilvil haa
Bulabilecek mi bakalım bigün topği basarsa şaşırmayalım mrb kızlar diyeSaçından tuttuğu gibi gel bakim buraya der
Yarın bi eve bakmaya gidicez canım eşimin iş ark. tanıdığının evi varmış ona bakıcaz uzaklıkta istediğim mesafedeİnş. olur.
kız kokiş o tekerlekli sandalye, beddua gibi olmuşGüzel haberlele gelirsin inş. hadi yeni yıl uğurun olsun bakalımmmm
Eki Görüntüle 575883 bütün sene böyle gezersin inşallah duamı bu bedduamı bilemedim ..
hakkınızda hayırlısı olsun canımSelammm
Dilşad güzel haberlerle gelirsin inş. kuzum
Evi taşıma konusunu hızlandırıcaz biz kızlar eşim öyle istiyo martı beklemicez yani.
şuan ki işine çok uzak ev, zor oluyo diyo zaten taşınıcaz yaniii... ha şimdi ha marta diyo.
Annesine yakın ev bakıcakmışız orayı istiyo işede yakın ora, tlfda öyle diyo..
Bende çok yakın oturmak istemiyorum en azından yürüme mesafesi olmasın ilerde çok sorun yaşıcaz eskisi gibi dedim, bana söz veriyomuş öyle şeyler yaşamıcakmışız.. Çok kararlı istekli bu konuda
En azından yardımcı olurlarmış gelip temizliğimi, yemeğimi yaparlarmış hamileliğimde..
Bende kimseye güvenerek hamile kalmadım, bakmalarına gerek yok dedim..
Benim gözüm arkada kalır hamileliğindede bebek oluncada diyo. aklım karışık bi yandan iyi olabilir diye düşünüyorum bebek de olursa işede girersem onlar bakar yemeğimizi falan orda yeriz..
Bi yandan da sürekli içli dışlı olucaz eminim yani 2 3 güne ya biz orda ya onlar bizde olucakoff off... Benim annem arkamda olsa böyle şeyler yaşamazdım ama annemde yok o da kendi amaçları istekleri yolunda
ben geldimm bebişimizi gördük, kalp pıtpıtlarını duyduk, vajinal ultrason olduk rahim boyumuz ölçüldü her şey çok güzel 2 hafta sonra tekrar çağırdı ondan sonra ayda 1 kere dedi. çoook mutluyuz çok çok çok şükür.
Detayli bakamadim, yarin aksam incelicem.. amaaa gelin bir icim suuartık gelini gördüğünüze göre bana hak vermişsinizdir heralde, bırakın da kıskaniim yani dimiiiiii
Musmula yaaaa avatarın süper çok sevdimm
bende kızıma(bende hep heveslenirimde) çam ağacı aldım akşam süsleyelim ortada bıraksam 2 dk sonra ağaçtan eser kalmaz ama eminim
Hosbuldum yavrumNekim hoşgeldinEki Görüntüle 576217
Konusamiyoruz kokisim yaanekkk iyigeceler gunduz konusamiyoruz sinir olyorum isyerine heeesen isini yapiosun nett olsa nolur engel koysalar sitelere ya
ayyy yine ne çok konuşmuşsunuz yaa
alıntı yapmayı da unutmuşum okuycam diye zatenaklımda kaldığı kadarıyla cvp yazcam valla...
özgecim madem kvlerin tarafına taşınacaksınız,kvye çok yakın evlere bi bahane bul,az da olsa uzaktan tutmaya çalış canım evi...çok yakın olmak iyi değil
dilşadcım baka boşuna evham yapmışsın...bundan sonra her şey çok güzel olacak diye düşün hep
ayşin albüme bakmadım ama çatliciiim...az sonra hemen bakıcam
zuzum,balık alsana kız...hemen kızartırsın,bi de salata,miss...
dileeeek senin eklediğin avatarlardan birini aldım,kullanıcam,benim için bulmadın ama yine de çaldımteşekkür ederim canım
kızlar,bugün eşim yine aşerdiği için balık+salata yapıp yedik...doğursa da kurtulsam artık yaasonra enerjimizin fazlalığını atıp rahatladık yeni oturdum,1 saat geçmiş okudum yine...örgü örcem şimdi
aaaa bu arada eşim nikimi bulabilmek için kk'ya üye olmuşnikide vilvil'miş ama seni hala bulamadım,burası çok karışık bi site,bi türlü çözemedim diyo
Viilldannnnn Allahım yyaaa vilvil haa
Bulabilecek mi bakalım bigün topği basarsa şaşırmayalım mrb kızlar diyeSaçından tuttuğu gibi gel bakim buraya der
Yarın bi eve bakmaya gidicez canım eşimin iş ark. tanıdığının evi varmış ona bakıcaz uzaklıkta istediğim mesafedeİnş. olur.
Yine annemdeyim, bu 4. Gece.. yarin aksam kardesim gelcek cumartesi de tek kalirim artik 1 gece.. eve gelir gelmez kocisimle yattik azcik yatagimizda, opustuk, koklastik.. tam randevuya donusmeye basliyodu ki kactim yemek hazirlamaya. Evimi, yatagimi, ama en cok kocamin bana arkamdan sikica sarilip uyumayi ozledim..
Pazar da kv lerdeyiz.. uf yaa hic gitmek istemiyorum.. bize gelmemeye yemin mi ettiniz diyo. En son bayramda gitmistik.. 1 gunum var onu da kvlerde heba etcem of yanii
ayyy yine ne çok konuşmuşsunuz yaa
alıntı yapmayı da unutmuşum okuycam diye zatenaklımda kaldığı kadarıyla cvp yazcam valla...
özgecim madem kvlerin tarafına taşınacaksınız,kvye çok yakın evlere bi bahane bul,az da olsa uzaktan tutmaya çalış canım evi...çok yakın olmak iyi değil
dilşadcım baka boşuna evham yapmışsın...bundan sonra her şey çok güzel olacak diye düşün hep
ayşin albüme bakmadım ama çatliciiim...az sonra hemen bakıcam
zuzum,balık alsana kız...hemen kızartırsın,bi de salata,miss...
dileeeek senin eklediğin avatarlardan birini aldım,kullanıcam,benim için bulmadın ama yine de çaldımteşekkür ederim canım
kızlar,bugün eşim yine aşerdiği için balık+salata yapıp yedik...doğursa da kurtulsam artık yaasonra enerjimizin fazlalığını atıp rahatladık yeni oturdum,1 saat geçmiş okudum yine...örgü örcem şimdi
aaaa bu arada eşim nikimi bulabilmek için kk'ya üye olmuşnikide vilvil'miş ama seni hala bulamadım,burası çok karışık bi site,bi türlü çözemedim diyo
hadi inşallah güzel bi evdir içine siner ve olurViilldannnnn Allahım yyaaa vilvil haa
2 gün kaldı di mi kocişle uyumaya, zor olur aayrı yatmak, biz daha hiç ayrı yatmadık, ama işi olsun da napcan nekim sabırYine annemdeyim, bu 4. Gece.. yarin aksam kardesim gelcek cumartesi de tek kalirim artik 1 gece.. eve gelir gelmez kocisimle yattik azcik yatagimizda, opustuk, koklastik.. tam randevuya donusmeye basliyodu ki kactim yemek hazirlamaya. Evimi, yatagimi, ama en cok kocamin bana arkamdan sikica sarilip uyumayi ozledim..
Pazar da kv lerdeyiz.. uf yaa hic gitmek istemiyorum.. bize gelmemeye yemin mi ettiniz diyo. En son bayramda gitmistik.. 1 gunum var onu da kvlerde heba etcem of yanii
günaydın kızlar...
kahvaltımı yaptım,ortalığı toparlıyıp geliyorum...siz burda olunca pc başından kalkmak zor geliyo
dilşaaaad günaydınerkencisin bu sabah
aslında bol bol balık yememiz lazım canım ama pek yemiyoruz işte...banada dr balık yemiyosan eğer cevizi eksik etme dedi...sen de ye canım...ayy kocişin çook komik vilinim
ben de bu akşam balık alcam galiba ama balıkçıya ızgara yaptırıp alırız, dün doktor sıkı sıkı tembih etti ya balık yağı ya taze balık dedi
günaydın canım, bugün 6da uyandım kalktım duş aldım iice açıldı uykum, ben de çıktım geldim eşim hala evde uyuyo kuzum yaa gece 12 de geldi halısahada maça gitmişti, sen uyu dedim ama aklımda onda uyur kalırsa die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?