Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

cviz yiyorum canım, doktora da söledim ama günde 3 ceviz yiyorum dedim, haftada en az 1 kez de balık eklemek zorundasın dedi, cevizin fazlası da başımı ağrıtıyor yağlı ya

cviz yiyorum canım, doktora da söledim ama günde 3 ceviz yiyorum dedim, haftada en az 1 kez de balık eklemek zorundasın dedi, cevizin fazlası da başımı ağrıtıyor yağlı ya

ben eskiden her gün yiyodum,şimdi aksatıyorum ceviz yemeyi yaa (bunlar bana)
balık haftada bi yiyorum işte...ama eşim alalım demese aklıma gelmiyo hiç...
sen bundan sonra samsuna mı gelceksn kontrole?
dün gece seni ve bolu rüyamda gördüm...bana gelmiştiniz...beraber gezdik tozduk...sonra eşin seni aldı,bi gün samsunda kalcakmışsınız...eşyalarını bana bıraktın gittin...biz bolla gezmeye devam ettik...rüyamda doğayı o kadar çok sevdim ki sanki yanımda gibiydi...nasıl güzel rüyaydı anlatamam

gnuaydın kızlar

sabah ben de erken kalktım duşa girdim işe de erkenden geldim burada acayip bir ayaz var her yer çatır çatır buz olmuş donmuş filan

dün akşam k validemler işten almaya geldiler bi zor bulmuşlar ki olduğum yeri bu arada tam beni bırakırken bombasını patlattı yarın benim doğum günüm; yarın sabah erkenden balığı alıp bana verecekmiş; bir de evde kendisi elmalı kurabiye filan yapacakmış pastanı da alırız annemlere siz de olun hep beraber olalım dedi tamam dedim düşünce sıfır ya bi sor sizin bi planınız var mıydı diye ben mecbur muyum doğum günümü evde sülale saadeti içinde kutlamaya; sabah eşime dedim cumartesi sabahtan spora gideyim sonra temizlik yapıp yemeği hazırlamam lazım dedim ne yemeği dedi akşama bizde olunacak dedim nasıl yani diye o da şaşırdı çok istiyorsa alsın pastamızı gidelim onda yiyelim senin ne zorun var zaten hastalığını da tam atlatamadın öyle hazırlanmaya dedi annemle konuşayım bizim planımız var pazar gelin diyeyim dedi biliyorum ayıp olur sonra problem olur boşver kalsın böyle dedim

yiyorum canım cevizi balla da hoşuma gidiyo
balık eşim sevmediği için biz hiç yemiyorduk ama yicem artık, nazlı geldi dün akşam fatihle önder olmasa da olur tekneye gidip yiyelim sık sık diyo, burda ırmağa tekne indirdiler gördün mü?
samsundan vazgeçtik burda özelde devam edicez, kışın samsun zor oluyor canım, kavak tarafı buzlu oluyor zor gidiyorduk Keremi görmeye hatta bikaç kere yoldan döndük ilerleyemedik,eşim de yolda zorlanma hamile hamile burda özele gideriz dedi, samsuna gidince de ortalama 100 lira masrafımız oluyor burda özele gidince 150 lira muayene ücreti hem de daha ilgili, doktorumuz şifa polikliniğinde doğum yaptırmaya başlıcakmış büyük ihtimalle orda olur doğum ama belki hem özelde hem hastanede devam edip, hastanede doğum yaparım bilmiyorum hayırlısı

rüyan içinde hayırlısı ayy ne güzel olur, doğa da nasıll tatlıdır zaten şimdiii

Son düzenleme:

büyüklerin anlayışsızlıkları beni öldürcek yaa...sizin bi planınız var mıydı peki? eşin annesini arayıp ben sirkenden habersiz ona sürpriz bi plan yapmıştım falan dese yine de bozulurlar mı?

dilşad ben elevite başlayalı çok oldu canım...kan ilacı kullanıyorum bi de...kalsiyum filan de vermişti ama dokunduğu için kullanamadım biliyosun...

e tabii 23. haftadasın benmkide soru :) 10 haftayı geçmiştir başlayalı
kan ilacı gyneferon kullanıyordum ben draje olandan ama şimdi kanım 12ye çıkmış kerem de 8.1 di

sirken doğum gününü onlarla kutlamk zorunda diilsin ki

büyüklerin anlayışsızlıkları beni öldürcek yaa...sizin bi planınız var mıydı peki? eşin annesini arayıp ben sirkenden habersiz ona sürpriz bi plan yapmıştım falan dese yine de bozulurlar mı?
ya bundan sonra alınır kendince küser triplere girer sonra düzeltmesi zor olur; kayınbiraderime otobüs bileti almış o da geliyormuş problem olmasın zaten haftaya urfaya geçiyor uzun süre görüşemeyiz sıkıntı olmasın. Eşim yemek ayarlamaya çalışıyorum bir de beraber kuyumcuya gideriz sana pırlanta bir kolye seçeriz diyordu.

bu arada bende mantar var sanırım tatlı bir kaşıntı var sabah mantar kremini sürdüm hemen galiba yediğim penisilinlerin etkisi.. tek dozluk bir fitil vardı ya adını hatırlayan var mı?

o zaman siz planınızı pazar günü için yapın...pazar günü baş başa kutlarsınız artık...madem bu kadar heves etmişler kırmak olmaz hediye süpermiş ama

dilşad zaten ordan sürekli samsuna gelmek zor olurdu...böylesi daha iyi olmuş bence de canım...ben de tahlil yaptırdığımda kandaki demir oranım yüksek çıkıyo,dr'a sormayı her seferinde unutuyorum...kanım değil ama demirim yüksek

bugün burası da nasıl soğuk yaa...dün tüm gün lapa lapa kar yağdı...köyler kesin tutmuştur...

günaydınn kızlar..

vilin eşine çok güldüm yaa nerden aklına gelmiş takmış valla bulacak yakında topiğin adını biliyosa basılmamız yakındır
ayy cnm rüyan hayırolsunn valla yakında olsak getirecem sana doğayı ama maalsf çok uzaktayız.sıpa dün ağacı süslerken durmadı küçük küçük paketler var ben takıyom o çekiyor en son aldı parçaladı birini rahatladı zilli

sirken aa saçmalamış resmen kv çok ayıp yaa özel bigün sonuçta eşinle kutlamak isteyebilirsin beraber kutlamak istese bile bunu sizde değil kendilerinde yapmalı yani senin doğumgünün senhazırlık yapacan çok ayıp valla

sor canım unutmadan çocuk için değil de belki senin için düşürülmesi gerekir değerin

valla yakın olsak öyle bi mıncıklayasım var ki rüyama bile giriyo fıstık yaa
valla aslında bulması çok kolay ama nasıl bulamadı hala anlamadım

sor canım unutmadan çocuk için değil de belki senin için düşürülmesi gerekir değerin

çok yüksek değil canım ama merak ediyorum işte...

kullan tabi canım iyi olmuş hepimize kırmızı çok yakıştı üstümüze de karlar
şok oldum yaa eşin gerçekten üye mi olmuş benimki asla uğraşmaz öyle şeylerle belkide ondan

ben bilioum zaten
kızlar akşam kayıp şehir bitince hemen nigarımı aradım oda sonlarını izleyememiş yolda olduğu için
neyse ben mutfağa geçtim anlatıp duruoum heyecanlı heyecanlı
eşimde gelmiş kapının kenarına saklanmış beni dinleyip dalga geçiomuş bi döndüm orda
onların televizyonu yok mu hayatım dio
nası güldük biz nekle
bi süre dalga geçti bizle ben anlatıoum neke. o da arka fondan "ya yaa öyle oldu hiç sorma" dio

kuzum yaa epey geçmiş ama gidin tabii benimkide bu akşam gidelim dedi ama işim var dedim
hediye bakmalıyım daha

ne güzel yaa
artık birbirimizin rüyalarını da süslüyoruz
bende yine ayşe gördüm rüyamda 2 kız daha var ama bilmioum birisi kamile olabilir
o diğer ikisi çok mesafeli ve uzak bize bi avm'nin yemek bölümünde yemek yiouz
kalkın mağazaları gezelim dioum yok gezmiolar
ayşeye gel bak şuraya la senza hadi bakalım dioum oda mırın kırın edio ama gösterdiğim yer la senza diil nü
sonra kızıoum ne uyuzsun ya arzu olsaydı şimdi heryeri gezmiştik dioum
sonra eşim gelio yanında tanımadığın 2 erkek arkadaşı onları nie getirdin ayıp kızlara dioum
oda kırmızı kazak giymiş ki hiç öyle bi kazağı yok giymezde zaten
kazağın göğsünde cike yazıo ya dioum bu sahte nike kazağını nerden aldın
çok karmaşıktı sonrası da öyle uyandım valla
hayrolsun inşallah

günaydınlar bu arada
sabah eşimin uyuzluğu yüzünden geç kaldım yine delirtio beni yyaa
gecede yatmak bilmio zaten sonra sabah kalkmıo beni dürtüo

yarın regl günüm bugün bir ağrı saplandı ki hiç sormayın şekerli sıcacık çay içtim şimdi ama kıvrandırdı yani beni arabada

bu nasıl rüyaya yaa allahım

nekim bencede gidin cnm çok olmuş ama tüm gün değilde akşam üzeri gidin sizde tümgünün orda geçmesin yani.

pazar günü pek plan yapamayabiliriz eşimin salı günü sınavı var oturup ona hazırlanması gerekiyor dün annemlerden haber yollayan hacı halamız var bekliyormuş bizi pazar aksatmadan ona gitmemiz lazımmış ayıp olurmuş artık

kuzum senin kocanın her zamanki hali bu...adam gece yatmıyo,sabah kalkmıyo,uğraştırıyo seni...
ayaklarını falan sıcak tut bari canım...inşallah çok ağrın olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…