- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
aslında bol bol balık yememiz lazım canım ama pek yemiyoruz işte...banada dr balık yemiyosan eğer cevizi eksik etme dedi...sen de ye canım...
eşimi hiç sorma yabi de nasıl gülerek anlatıyo,beni ne hallere düşürdün gör diyo
cviz yiyorum canım, doktora da söledim ama günde 3 ceviz yiyorum dedim, haftada en az 1 kez de balık eklemek zorundasın dedi, cevizin fazlası da başımı ağrıtıyor yağlı ya
ben eskiden her gün yiyodum,şimdi aksatıyorum ceviz yemeyi yaa(bunlar bana)
balık haftada bi yiyorum işte...ama eşim alalım demese aklıma gelmiyo hiç...
sen bundan sonra samsuna mı gelceksn kontrole?
dün gece seni ve bolu rüyamda gördüm...bana gelmiştiniz...beraber gezdik tozduk...sonra eşin seni aldı,bi gün samsunda kalcakmışsınız...eşyalarını bana bıraktın gittin...biz bolla gezmeye devam ettik...rüyamda doğayı o kadar çok sevdim ki sanki yanımda gibiydi...nasıl güzel rüyaydı anlatamam
gnuaydın kızlar
sabah ben de erken kalktım duşa girdim işe de erkenden geldim burada acayip bir ayaz var her yer çatır çatır buz olmuş donmuş filan
dün akşam k validemler işten almaya geldiler bi zor bulmuşlar ki olduğum yeri bu arada tam beni bırakırken bombasını patlattı yarın benim doğum günüm; yarın sabah erkenden balığı alıp bana verecekmiş; bir de evde kendisi elmalı kurabiye filan yapacakmış pastanı da alırız annemlere siz de olun hep beraber olalım deditamam dedim düşünce sıfır ya bi sor sizin bi planınız var mıydı diye ben mecbur muyum doğum günümü evde sülale saadeti içinde kutlamaya; sabah eşime dedim cumartesi sabahtan spora gideyim sonra temizlik yapıp yemeği hazırlamam lazım dedim ne yemeği dedi akşama bizde olunacak dedim nasıl yani diye o da şaşırdı çok istiyorsa alsın pastamızı gidelim onda yiyelim senin ne zorun var zaten hastalığını da tam atlatamadın öyle hazırlanmaya dedi annemle konuşayım bizim planımız var pazar gelin diyeyim dedi biliyorum ayıp olur sonra problem olur boşver kalsın böyle dedim
büyüklerin anlayışsızlıkları beni öldürcek yaa...sizin bi planınız var mıydı peki? eşin annesini arayıp ben sirkenden habersiz ona sürpriz bi plan yapmıştım falan dese yine de bozulurlar mı?
dilşad ben elevite başlayalı çok oldu canım...kan ilacı kullanıyorum bi de...kalsiyum filan de vermişti ama dokunduğu için kullanamadım biliyosun...
ya bundan sonra alınır kendince küser triplere girer sonra düzeltmesi zor olur; kayınbiraderime otobüs bileti almış o da geliyormuş problem olmasın zaten haftaya urfaya geçiyor uzun süre görüşemeyiz sıkıntı olmasın. Eşim yemek ayarlamaya çalışıyorum bir de beraber kuyumcuya gideriz sana pırlanta bir kolye seçeriz diyordu.büyüklerin anlayışsızlıkları beni öldürcek yaa...sizin bi planınız var mıydı peki? eşin annesini arayıp ben sirkenden habersiz ona sürpriz bi plan yapmıştım falan dese yine de bozulurlar mı?
ya bundan sonra alınır kendince küser triplere girer sonra düzeltmesi zor olur; kayınbiraderime otobüs bileti almış o da geliyormuş problem olmasın zaten haftaya urfaya geçiyor uzun süre görüşemeyiz sıkıntı olmasın. Eşim yemek ayarlamaya çalışıyorum bir de beraber kuyumcuya gideriz sana pırlanta bir kolye seçeriz diyordu.
ben eskiden her gün yiyodum,şimdi aksatıyorum ceviz yemeyi yaa(bunlar bana)
balık haftada bi yiyorum işte...ama eşim alalım demese aklıma gelmiyo hiç...
sen bundan sonra samsuna mı gelceksn kontrole?
dün gece seni ve bolu rüyamda gördüm...bana gelmiştiniz...beraber gezdik tozduk...sonra eşin seni aldı,bi gün samsunda kalcakmışsınız...eşyalarını bana bıraktın gittin...biz bolla gezmeye devam ettik...rüyamda doğayı o kadar çok sevdim ki sanki yanımda gibiydi...nasıl güzel rüyaydı anlatamam
o zaman siz planınızı pazar günü için yapın...pazar günü baş başa kutlarsınız artık...madem bu kadar heves etmişler kırmak olmazhediye süpermiş ama
dilşad zaten ordan sürekli samsuna gelmek zor olurdu...böylesi daha iyi olmuş bence de canım...ben de tahlil yaptırdığımda kandaki demir oranım yüksek çıkıyo,dr'a sormayı her seferinde unutuyorum...kanım değil ama demirim yüksek
bugün burası da nasıl soğuk yaa...dün tüm gün lapa lapa kar yağdı...köyler kesin tutmuştur...
valla yakın olsak öyle bi mıncıklayasım var ki rüyama bile giriyo fıstık yaagünaydınn kızlar..
vilin eşine çok güldüm yaa nerden aklına gelmiş takmış valla bulacak yakında topiğin adını biliyosa basılmamız yakındır
ayy cnm rüyan hayırolsunn valla yakında olsak getirecem sana doğayı ama maalsf çok uzaktayız.sıpa dün ağacı süslerken durmadı küçük küçük paketler var ben takıyom o çekiyor en son aldı parçaladı birini rahatladı zilli
sirkenaa saçmalamış resmen kv çok ayıp yaa özel bigün sonuçta eşinle kutlamak isteyebilirsin beraber kutlamak istese bile bunu sizde değil kendilerinde yapmalı yani senin doğumgünün senhazırlık yapacan çok ayıp valla
sor canım unutmadan çocuk için değil de belki senin için düşürülmesi gerekir değerin
kullan tabi canım iyi olmuş hepimize kırmızı çok yakıştı üstümüze de karlardileeeek senin eklediğin avatarlardan birini aldım,kullanıcam,benim için bulmadın ama yine de çaldımteşekkür ederim canım
aaaa bu arada eşim nikimi bulabilmek için kk'ya üye olmuşnikide vilvil'miş ama seni hala bulamadım,burası çok karışık bi site,bi türlü çözemedim diyo
ben bilioum zatenYine annemdeyim, bu 4. Gece.. yarin aksam kardesim gelcek cumartesi de tek kalirim artik 1 gece.. eve gelir gelmez kocisimle yattik azcik yatagimizda, opustuk, koklastik.. tam randevuya donusmeye basliyodu ki kactim yemek hazirlamaya. Evimi, yatagimi, ama en cok kocamin bana arkamdan sikica sarilip uyumayi ozledim..
Pazar da kv lerdeyiz.. uf yaa hic gitmek istemiyorum.. bize gelmemeye yemin mi ettiniz diyo. En son bayramda gitmistik.. 1 gunum var onu da kvlerde heba etcem of yanii
ne güzel yaadün gece seni ve bolu rüyamda gördüm...bana gelmiştiniz...beraber gezdik tozduk...sonra eşin seni aldı,bi gün samsunda kalcakmışsınız...eşyalarını bana bıraktın gittin...biz bolla gezmeye devam ettik...rüyamda doğayı o kadar çok sevdim ki sanki yanımda gibiydi...nasıl güzel rüyaydı anlatamam
kullan tabi canım iyi olmuş hepimize kırmızı çok yakıştı üstümüze de karlar
şok oldum yaa eşin gerçekten üye mi olmuş benimki asla uğraşmaz öyle şeylerle belkide ondan
ne güzel yaa
artık birbirimizin rüyalarını da süslüyoruz
bende yine ayşe gördüm rüyamda 2 kız daha var ama bilmioum birisi kamile olabilir
o diğer ikisi çok mesafeli ve uzak bize bi avm'nin yemek bölümünde yemek yiouz
kalkın mağazaları gezelim dioum yok gezmiolar
ayşeye gel bak şuraya la senza hadi bakalım dioum oda mırın kırın edio ama gösterdiğim yer la senza diil nü
sonra kızıoum ne uyuzsun ya arzu olsaydı şimdi heryeri gezmiştik dioum
sonra eşim gelio yanında tanımadığın 2 erkek arkadaşı onları nie getirdin ayıp kızlara dioum
oda kırmızı kazak giymiş ki hiç öyle bi kazağı yok giymezde zaten
kazağın göğsünde cike yazıo ya dioum bu sahte nike kazağını nerden aldın çok karmaşıktı sonrası da öyle uyandım valla
hayrolsun inşallah
günaydınlar bu arada
sabah eşimin uyuzluğu yüzünden geç kaldım yine delirtio beni yyaa
gecede yatmak bilmio zaten sonra sabah kalkmıo beni dürtüo
yarın regl günüm bugün bir ağrı saplandı ki hiç sormayın şekerli sıcacık çay içtim şimdi ama kıvrandırdı yani beni arabada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?