pazar günü pek plan yapamayabiliriz eşimin salı günü sınavı var oturup ona hazırlanması gerekiyor dün annemlerden haber yollayan hacı halamız var bekliyormuş bizi pazar aksatmadan ona gitmemiz lazımmış ayıp olurmuş artık
dilek ayakalrını bilgisayar kasasına daya bari; sıcak tut bugün de burası buz gibi üstünü umarım sıkı giyinmişsindir.
evetkuzum senin kocanın her zamanki hali bu...adam gece yatmıyo,sabah kalkmıyo,uğraştırıyo seni...
ayaklarını falan sıcak tut bari canım...inşallah çok ağrın olmaz...
giyindim canım işyerinde örgü bi hırkam daha var onu da giydim üstüme sabahları pek sıcak olmuo işyeri yeni yaktıkları için akşama doğru ısınır botumun içine batik bile giydim valla ağrır korkumdan ama yine buz gibi sanki ayaklarım güç kaynağının üstüne koydum ısıtmaya çalışıoumdilek ayakalrını bilgisayar kasasına daya bari; sıcak tut bugün de burası buz gibi üstünü umarım sıkı giyinmişsindir.
evethem yatmıo hem benide yatırmıo sen burda omzumda uyu sonra yatağa geçeriz die süründürüo beni koltuklarda
bende zaten tek başıma soğuk yatakta yatmak istemioum
bi önceki gece sinirlendim yattım da noldu geldi uyandırdı beni
giyindim canım işyerinde örgü bi hırkam daha var onu da giydim üstüme sabahları pek sıcak olmuo işyeri yeni yaktıkları için akşama doğru ısınır botumun içine batik bile giydim valla ağrır korkumdan ama yine buz gibi sanki ayaklarım güç kaynağının üstüne koydum ısıtmaya çalışıoum
off ya bi kötü oldum neden bana soruyor ki önce eşime danışsaydı o çok rahatlıkla bizim planımız var ctesi pazar buyrun gelin diyebilirdi; hem böylece ben duymadan olay tatlıya bağlanırdı. Neyse oldu artık önüme bakayım
Balığın yanına neler yapılır kızlar bi diyin hele.
Not: toplamda 11 kişi olacağız
off ya bi kötü oldum neden bana soruyor ki önce eşime danışsaydı o çok rahatlıkla bizim planımız var ctesi pazar buyrun gelin diyebilirdi; hem böylece ben duymadan olay tatlıya bağlanırdı. Neyse oldu artık önüme bakayım
bol salata yap sadece bence, balıkla başka bişe yenmio çünkü, ben ekmek bile yiyemem balıkla
sonrası için tatlı yaparsın
vilin eşine söyle iyice araştırmadan 3d var diye tv lere atlamasın buralarda gezeceğine tv forumlarına baksın
balık ne balığı henüz bilmiyorum sabah süprüüüz olacak bu arada kızartamaysa asla yapamam yaptırmam da her taraf batarfırına salarım direk
tatlı olrak ne tatlısı gider?
vilin eşine söyle iyice araştırmadan 3d var diye tv lere atlamasın buralarda gezeceğine tv forumlarına baksın
balık ne balığı henüz bilmiyorum sabah süprüüüz olacak bu arada kızartamaysa asla yapamam yaptırmam da her taraf batarfırına salarım direk
tatlı olrak ne tatlısı gider?
of yaaa cidden kötü olmuşinsan bi sorar napıcaksınız o gün diegnuaydın kızlar
sabah ben de erken kalktım duşa girdim işe de erkenden geldim burada acayip bir ayaz var her yer çatır çatır buz olmuş donmuş filan
dün akşam k validemler işten almaya geldiler bi zor bulmuşlar ki olduğum yeri bu arada tam beni bırakırken bombasını patlattı yarın benim doğum günüm; yarın sabah erkenden balığı alıp bana verecekmiş; bir de evde kendisi elmalı kurabiye filan yapacakmış pastanı da alırız annemlere siz de olun hep beraber olalım deditamam dedim düşünce sıfır ya bi sor sizin bi planınız var mıydı diye ben mecbur muyum doğum günümü evde sülale saadeti içinde kutlamaya; sabah eşime dedim cumartesi sabahtan spora gideyim sonra temizlik yapıp yemeği hazırlamam lazım dedim ne yemeği dedi akşama bizde olunacak dedim nasıl yani diye o da şaşırdı çok istiyorsa alsın pastamızı gidelim onda yiyelim senin ne zorun var zaten hastalığını da tam atlatamadın öyle hazırlanmaya dedi annemle konuşayım bizim planımız var pazar gelin diyeyim dedi biliyorum ayıp olur sonra problem olur boşver kalsın böyle dedim
valla yakın olsak öyle bi mıncıklayasım var ki rüyama bile giriyo fıstık yaa
valla aslında bulması çok kolay ama nasıl bulamadı hala anlamadım
...
ne güzel yaa
artık birbirimizin rüyalarını da süslüyoruz
bende yine ayşe gördüm rüyamda 2 kız daha var ama bilmioum birisi kamile olabilir
o diğer ikisi çok mesafeli ve uzak bize bi avm'nin yemek bölümünde yemek yiouz
kalkın mağazaları gezelim dioum yok gezmiolar
ayşeye gel bak şuraya la senza hadi bakalım dioum oda mırın kırın edio ama gösterdiğim yer la senza diil nü
sonra kızıoum ne uyuzsun ya arzu olsaydı şimdi heryeri gezmiştik dioum
sonra eşim gelio yanında tanımadığın 2 erkek arkadaşı onları nie getirdin ayıp kızlara dioum
oda kırmızı kazak giymiş ki hiç öyle bi kazağı yok giymezde zaten
kazağın göğsünde cike yazıo ya dioum bu sahte nike kazağını nerden aldın
çok karmaşıktı sonrası da öyle uyandım valla
hayrolsun inşallah
bence de patik sanırımpatik heralde.
benim ayaklarımda hiç ısnmıyor yaa buz buz klima çalışıyor ama etki etmiyor oda.
ya senle 2 gün var bizim aramızda geçen ay 20 sinde oldum ben yarın olmazsın heralde.
eğer üşenmez de tatlı yaparsam şekerpare yada perişan yaparım üşenirsem de sütlü fıstıklı burma kadayıf alır geçerimburma kadayıf al bence
valla olsun olmasın o kadar balığı hiç tavada kızartamam kusura bakmasınlar mutfak berbat olurher balık fırında güzel olmuyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?