Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek ayakalrını bilgisayar kasasına daya bari; sıcak tut bugün de burası buz gibi üstünü umarım sıkı giyinmişsindir.

sizin haftalık programı kv yapıyor heralde

dilek ayakalrını bilgisayar kasasına daya bari; sıcak tut bugün de burası buz gibi üstünü umarım sıkı giyinmişsindir.

bugün acayip soğuk burasıda sabah dondum çamaşır asarken valla poyraz var sizin kar soğuğu buraya geiyor heralde.

kuzum senin kocanın her zamanki hali bu...adam gece yatmıyo,sabah kalkmıyo,uğraştırıyo seni...
ayaklarını falan sıcak tut bari canım...inşallah çok ağrın olmaz...
evet hem yatmıo hem benide yatırmıo sen burda omzumda uyu sonra yatağa geçeriz die süründürüo beni koltuklarda
bende zaten tek başıma soğuk yatakta yatmak istemioum
bi önceki gece sinirlendim yattım da noldu geldi uyandırdı beni

giyindim canım işyerinde örgü bi hırkam daha var onu da giydim üstüme sabahları pek sıcak olmuo işyeri yeni yaktıkları için akşama doğru ısınır botumun içine batik bile giydim valla ağrır korkumdan ama yine buz gibi sanki ayaklarım güç kaynağının üstüne koydum ısıtmaya çalışıoum

patik heralde.
benim ayaklarımda hiç ısnmıyor yaa buz buz klima çalışıyor ama etki etmiyor oda.
ya senle 2 gün var bizim aramızda geçen ay 20 sinde oldum ben yarın olmazsın heralde.

Son düzenleme:
sirken bu sene baş başa doğum günü kutlamak yok yani size
bol burası da çok soğuk...az önce velim aradı köyde kar varmış ama yollar açıkmış...ama kendisi yukarıdaki köyde öğretmen,yolda kalmış,araba çıkmamış,yürüyomuş
dilek,eşim uykum yok dediği zaman gidip sırnaşıyorum adam bakıyo benden kurtuluş yok mecbur yatıyo...ama aynı şeyi o da bana yapıyo...ben uykum yok diyince beni almadan yatmıyo,duygu sömürüsü yapıyo sana sarılmadan uyuyamam ben falan diye gidip yatıyorum...çarşamba günü o yattı ben muhteşem yüzyılı izlicem diye yatmadım...5 dk sonra elektrikler kesildi,koşa koşa yatağa gittim karanlıktan çok korkarım ben,eşim nasıl gülüyo kacayı yatağa yalnız yollarsan allah seni böyle karanlıkta bırakır diyo

off ya bi kötü oldum neden bana soruyor ki önce eşime danışsaydı o çok rahatlıkla bizim planımız var ctesi pazar buyrun gelin diyebilirdi; hem böylece ben duymadan olay tatlıya bağlanırdı. Neyse oldu artık önüme bakayım

Balığın yanına neler yapılır kızlar bi diyin hele.
Not: toplamda 11 kişi olacağız

Son düzenleme:

bol salata yap sadece bence, balıkla başka bişe yenmio çünkü, ben ekmek bile yiyemem balıkla

sonrası için tatlı yaparsın

Son düzenleme:

bence bol salata ve balık öncesi bi çorba yeter...sen sadece çorba ve tatlı yap...sonra balık kızarırken salata yaparsın olur biter...

burda ki adama sinir oluoum patronun yamağı
herkesin işine burnunu sokuo sanki anlıo gibi
pazarlamaya giden çocuklara nereye gittiler saat kaç ara gelmedi
çocuk arıo bişi sorcak müdürde dışardaydı bi daha aradı yanında dr varmış
nie aramış yaa derdi neymiş peşpeşe arıo bana desin bakıyım
sanki çocuk bi kitap sorsa bilcek
benimde arkamda bi dolap var boşaltmış rafları yeni kitapları dizcem
getirmiş oraya kağıt dizmiş
aldım başka yere koydum görünce bozuldu bana sordun mu yaa
çekmeceleri falan karıştırıo nerde ne var die
herkesi takipte bi gün çok kötü dalacam ben buna ama hayırlısı

patron bana onun banyosunun içindeki wcyi kullanmamı söylemişti
patron salı cuma burdaya onun olmadığı günler poşet serio oraya anlamıoum
bi kere de kapıyı kilitlemiş bir bağırdım neden kilitli burası die
poşetide ogün patron erken gelince sordu bende söyledim bu serdi die
ayaklarıyla giriolar dio
amuda kalkarak mı gircem acaba
valla delircem yaa uyuz oluoum hemde nası
bende birini gıcık olduysam bitmiştir takarım yani onuda bunaltırım

sirken kaynanada gıcık oldum planım olmasa bile var derdim neden öyle yapmadın ki düşüncesizlik yaa çocuğun yaş gününü mü kutluolar sülalecek

Selam millett

ilerim yığıldı 1haftam kaldı artık bitirmem lazım :// yoğun çalışmalıyım

vilin :))) eşine çok güldüm akıllı saflardan heralde :) iyiki sölemiş kendi nikini ona göre anlarız bizde :) olmadı erkek üye diye şikayet ederiz :)))))

neyse kaçar ben gene

zuzum aklında fesatlık olsa söylemez zaten

dilek...ben olsam o adama ikide bir laf sokardım gıcık olunmicak gibi değilmiş valla...bende okulda bi kaç arkadaşa gıcığım ama onlara herkes gıcık görmek bile istemiyorum,senin adam karşında oturuyo sen daha çok sinir olursun...

kızlar akşam eşim diyo ki,sıkıldım annemleri oturmaya çağıralım mı ben istemiyorum dedim bi şey diyemedi,çağırmadık...kaynımla konuşmuşlar tv olayını,sen annemi takma ne istiyosan git al demiş,sıkıştırcam alalım diye...adamda heves bırakmadı yaa

vilin eşine söyle iyice araştırmadan 3d var diye tv lere atlamasın buralarda gezeceğine tv forumlarına baksın

balık ne balığı henüz bilmiyorum sabah süprüüüz olacak bu arada kızartamaysa asla yapamam yaptırmam da her taraf batar fırına salarım direk

tatlı olrak ne tatlısı gider?

ayy dileğim ben sinir oldum valla anlattığına ne öle herşeye burnunu sokuyomuş bu koruma şöför gibi bişe mu nedir yani bizim burdaki şöförde herşeye burnunu sokar beni sinir eder salak takmamaya çalış dicem ama insan takıntı yaptımı olmuyor biliyorum

sirken kızlara katılıyorum cnm çorba ve salata başka bişe yenmiyor bencede balıkla.
yaa balık balık diye diye canımı istettiniz bende alim bugünkızartma seviyorum bende ama çok kokuyor yaa fırına atarım bende büyük ihtimal

balığın yanına en güzel helva gider ama onu kim yapcak? ben olsam şerbetli bi imik tatlısı gibi bişey yapardım...şekerpare de olabilir...kızartma yaparken tavanın üzerine gazete kapatıyorum ben,hem etrafa yağ sıçramıyo hem de çok kokmuyo canım...aklında bulunsun...
eşimi sorma yaa...bu ara pek iş yok,dükkanda sıkıldıkça beni arıyo buralarda tv'de araştırıyo ama indirim falan bekliyo sanırım...

burma kadayıf al bence

günaydınnnnn

of yaaa cidden kötü olmuşinsan bi sorar napıcaksınız o gün die
durup dururken iş çıkarmışlar bi de başına, senin doğumgününde sen hizmet ediceksin millete
valla yakın olsak öyle bi mıncıklayasım var ki rüyama bile giriyo fıstık yaa
valla aslında bulması çok kolay ama nasıl bulamadı hala anlamadım
...

benim eşim de bazen öle alıo mesela elimden bilgisayarı, ama bakıo bakıo anlamıo ki bişey sen şimdi bunun neresini hangi kısmını okuosun die soruo, düşün yani onu bile anlayamıo
hayır olsunnnn

ben bi kere asla mırın kırın etmem taam mııı belki hastaymışımdır karnım falan ağrımaya başlamıştır ondan yani yoksa ölümüne gezerim avm'yi

koptum ama rüyaya yaaa ta markalara kadar hatırlıosun çakma nike haaa
patik heralde.
benim ayaklarımda hiç ısnmıyor yaa buz buz klima çalışıyor ama etki etmiyor oda.
ya senle 2 gün var bizim aramızda geçen ay 20 sinde oldum ben yarın olmazsın heralde.
bence de patik sanırım

geçen gün de soba dedi sopa dicekti heralde, ama sesimi çıkarmıyım dedim

önden çorba, bol salata fikrine katılıom.soymıcak gibi olan varsa bi pirinç pilavı da yapabilirsin.

evet o kadar kişiye balığı kızart kızart bitmez zaten at fırına gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…