Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar sabahtır bebek noel baba kostumlerine bakyorum pahalı gibi 60 tan başlıyo 40 da var

bakın çağana benziyor yılbaşında oğlumu şu hale sokcam... uyguna bulmam lazım:26:
ne yakışır yaffff

kaymaklı kadayıf la cevizliyi karışık alıyoruz biz isteyen istediğinden yiyo
migrosta falan şey var, tavanın üstüne örtüyosun tel süzgecin düz hali sıçramayı önlüyor, ben evde hiç yapmadığım için almadım ama kullanışlı bişe

Son düzenleme:
patik heralde.
benim ayaklarımda hiç ısnmıyor yaa buz buz klima çalışıyor ama etki etmiyor oda.
ya senle 2 gün var bizim aramızda geçen ay 20 sinde oldum ben yarın olmazsın heralde.
aklım batikte ya onu yazmışım yaa şaka gibi neyse çaktırma
sen benim şeyimimi tutuon arkadaşım 15 i dioum işte nevra da öyle dio:44:

yaa önce şoför gibiydi sonra öyle bişi olmadı ama araba onda kaldı haftasonları ailesini o avm senin bu avm benim gezdirio
alt katta kitap satışı dendi ama öğrenemedi kitapları
sonra internete bak dediler ondada ne var ki günde nete 2 sipariş geliosa çıktısını alıp alt kata verio hazırlansın paketlensin die
şimdi de feys sayfası açtılar onu karıştırıo tüm gün ben resim el ilanı hazırlıoum o koyuo işte bu kaa
ve bu işi masamla bitişik olarak tam karşımda yapıo
habire birilerini arayıp NÖRÜOOONUZZZ deyip duruo
ıyyyyyyyyy
Allahım mübarek gün duy sesimi saatleri uygun patronunu görmicem böle işçiyle muhattap olmıcam bi işim olsun

yaa kimseyi küçümsemek istemem ama tavırları konuşması hareketleri falan çok kaba yaa
aldır tabii ve diğerini annenlere verin fırsat sitelerine sende bak
eşine söyle bak bu var şuda iyiymiş falan die beynini yıka :99:

ama kızartmanın lezzeti bi başka yaaazaten azcık yağ koyuom ben öle çok yağ falan da çekmio.
dün mesela camları atım mutfağın kapısı kapattım aspiratörü de açtım kızarttım,sabah koku kalmamıştı

tavaya kapak kapatmıo musun yani?yoksa kapağın üstüne mi gazete kapatıosun?

ben de tavanın etrafına market broşürleri ar ya onların sayfalarını yırtar koyarım 4 tarafına, ocağım fazla batmamış oluo

ben bizim tv'den memnunum istersen eve gidince bakarım modeline eşin bi baksın istediği gibi mi?7 tane gözlük hediyeliydi bi de.

hıı sirkenn ben belki yarın giremem şimdiden kutlayayım doğumgününü, nice mutlu senelereeee

sizin haftalık programı kv yapıyor heralde

bugün acayip soğuk burasıda sabah dondum çamaşır asarken valla poyraz var sizin kar soğuğu buraya geiyor heralde.

soğukta dışarı ne çıkıp çamaşır seron içerde ser...nayattta çıkmam soğuğa

o tellerden bende var sıçrama yapıyor ama ona da şöyle bir çözüm buldum telin üzerine kağıt havlu koyuyorum sıçrayanları havlu emiyor.

bizim bu burma aldığımız yeri cevizlisi de güzel ama fıstıklı kadar başarılı değil

aklım batikte ya onu yazmışım yaa şaka gibi neyse çaktırma
sen benim şeyimimi tutuon arkadaşım 15 i dioum işte nevra da öyle dio:44:

çatlak yaa hep arka arkaya oluyozda ondan dedim deli

işide iyiymiş valla yan gel osman yani

bugün okulda yerli malı var gelsin börekler dolmalar
kızzzz çok yeme haaaaaaher birinden bi lokma all
ama bu çok tatlııııııııbizim orda yılbaşı kostümleri ya da parti kostümleri satan bikaç dükkan var acaba bebekler için de satılıo mudur ki:26:
ondan var bende ama balık için kullanmadım hiç,bazı kapakları olmayan tavalarım var onlarda kapak niyetine kullanıom, ama evet sıçratmıo hiç.

çok sinir bozucu ama bu adammmmgayet de gereksiz biri belli ki ne die tutuo ki sanki patronun onu

soğukta dışarı ne çıkıp çamaşır seron içerde ser...nayattta çıkmam soğuğa

ay napim cnm içerde kurumuyor hava rüzgarlı bugün akşama kurumuş olur sürünüyor öle sevmiyorum katlar koyarım akşamda.
bu arada noel baba pahalıymış yaa realde falan belki daha uygun bulursun.

sirkencim bende kutlayım cnm şimdiden mutlu yıllar cnm yarın yokum çünkü

eğer üşenmez de tatlı yaparsam şekerpare yada perişan yaparım üşenirsem de sütlü fıstıklı burma kadayıf alır geçerim
perişan tatlısı ne yaww ilk defa duydum :44:
bu arada kv sinirlenmekten doğum gününü atladım
gerçi yarında görüşürüz sanırım ama her ihtimale karşı nice mutlu yıllara

evet bi solgunluk vardı zaten kesin karnın ağrıodu
hatırlıoum yaa ama karışıktı ve daha çok uzun yani
yemekte yiouz mesela pideyi serit serit kesip tabağa koymuşlar önümüzdeki büyük tabak var salata süslü kenarı o pide tabağını onun üstüne koyuolar şık bi yer o ne yemeğiydi çözemedim

bence de patik sanırım

geçen gün de soba dedi sopa dicekti heralde, ama sesimi çıkarmıyım dedim
yaa ben bunu yapıoum yaa yazarken başka şey düşünüosam kesin yanlış yazıoum
b ile p yi çok karıştırıoum sanki kötü bi türkçem varmış gibi oluo
birde gördüğüm rakamları doğru okuyamam ben bilirim yani 986 yazar ama misal yerlerini değişip okurum 968 gibi
numara falan verirken hep teyit etmeye çalışırım eşimle hesap yaparız meblayı hep yanlış sölerim güler bana
nie bilmioum sayarkende 79dan sonra hep 90 derim çocukluğumdan beri
günün itirafı benden geldi var mı arttıran

perişan tatlısı da şekerpareye çok benziyor sanırım profilimde "ben yaptım" albümümde olacaktı. Sadece içine irmik girdiği için daha hafif oluyor kesmiyor.

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim

cnm balığın yanına avakadolu (avakado ezilcek)domatesli peynirli (pütür şeklinde dökülcek)rokalı salata süper olur parça şeklinde doğrancak ve tere olcak...limon zeytin yağ nar ekşisi (adı lara salata çok lezzetli,)

Ardından DR. Oetker nekk demişti irmik helva hazır sütle yap fıstık at tamamdır ....hee balığı servis ederken pattis haşla yanına korsun yarım yarım...

hadi afiyet olsun tembelim ama ağzımın tadına bilirm geçen sen yapmıştım bunları...

Son düzenleme:
ben yine çanta beğendim yaaa

çantacımda askere gitti babası bakıo modeller 50 yaş üstü oldu çok madurum valla
ben çocuktan louis vuitton istiodum bulup getiriodu
şunları beğendim ben

yeşili beğendim. ama alır mısın die sorarsan:26:almazdım heralde

bende üstü oval kesim biten diil de farklısının fuşyası var çok sevioum
bunlarda çok şık yaa
dar bi kot altına topuklular yarım çizme şık bişi. üstüne beyaz t-shirt ve bi hırka boynunda uzun kolyeler halka küpeler
koluna takıcaksın bunu tıkkıdı tıkkıdı gez avm'yi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…