eğer üşenmez de tatlı yaparsam şekerpare yada perişan yaparım üşenirsem de sütlü fıstıklı burma kadayıf alır geçerim
valla olsun olmasın o kadar balığı hiç tavada kızartamam kusura bakmasınlar mutfak berbat olur
aklım batikte yapatik heralde.
benim ayaklarımda hiç ısnmıyor yaa buz buz klima çalışıyor ama etki etmiyor oda.
ya senle 2 gün var bizim aramızda geçen ay 20 sinde oldum ben yarın olmazsın heralde.
dilek,eşim uykum yok dediği zaman gidip sırnaşıyorum adam bakıyo benden kurtuluş yok mecbur yatıyo...ama aynı şeyi o da bana yapıyo...ben uykum yok diyince beni almadan yatmıyo,duygu sömürüsü yapıyo sana sarılmadan uyuyamam ben falan diye gidip yatıyorum...çarşamba günü o yattı ben muhteşem yüzyılı izlicem diye yatmadım...5 dk sonra elektrikler kesildi,koşa koşa yatağa gittim karanlıktan çok korkarım ben,eşim nasıl gülüyokacayı yatağa yalnız yollarsan allah seni böyle karanlıkta bırakır diyo
yaa önce şoför gibiydi sonra öyle bişi olmadı ama araba onda kaldı haftasonları ailesini o avm senin bu avm benim gezdirioayy dileğim ben sinir oldum valla anlattığına ne öle herşeye burnunu sokuyomuş bu koruma şöför gibi bişe mu nedir yani bizim burdaki şöförde herşeye burnunu sokar beni sinir eder salaktakmamaya çalış dicem ama insan takıntı yaptımı olmuyor biliyorum
dilek...ben olsam o adama ikide bir laf sokardımgıcık olunmicak gibi değilmiş valla...bende okulda bi kaç arkadaşa gıcığım ama onlara herkes gıcık görmek bile istemiyorum,senin adam karşında oturuyo sen daha çok sinir olursun...
kızlar akşam eşim diyo ki,sıkıldım annemleri oturmaya çağıralım mıben istemiyorum dedim bi şey diyemedi,çağırmadık...kaynımla konuşmuşlar tv olayını,sen annemi takma ne istiyosan git al demiş,sıkıştırcam alalım diye...adamda heves bırakmadı yaa
ama kızartmanın lezzeti bi başka yaaaayy dileğim ben sinir oldum valla anlattığına ne öle herşeye burnunu sokuyomuş bu koruma şöför gibi bişe mu nedir yani bizim burdaki şöförde herşeye burnunu sokar beni sinir eder salaktakmamaya çalış dicem ama insan takıntı yaptımı olmuyor biliyorum
sirken kızlara katılıyorum cnm çorba ve salata başka bişe yenmiyor bencede balıkla.
yaa balık balık diye diye canımı istettiniz bende alim bugünkızartma seviyorum bende ama çok kokuyor yaa fırına atarım bende büyük ihtimal
balığın yanına en güzel helva gider ama onu kim yapcak? ben olsam şerbetli bi imik tatlısı gibi bişey yapardım...şekerpare de olabilir...kızartma yaparken tavanın üzerine gazete kapatıyorum ben,hem etrafa yağ sıçramıyo hem de çok kokmuyo canım...aklında bulunsun...
eşimi sorma yaa...bu ara pek iş yok,dükkanda sıkıldıkça beni arıyo buralardatv'de araştırıyo ama indirim falan bekliyo sanırım...
sizin haftalık programı kv yapıyor heralde
bugün acayip soğuk burasıda sabah dondum çamaşır asarken valla poyraz var sizin kar soğuğu buraya geiyor heralde.
o tellerden bende var sıçrama yapıyor ama ona da şöyle bir çözüm buldum telin üzerine kağıt havlu koyuyorum sıçrayanları havlu emiyor.kaymaklı kadayıf la cevizliyi karışık alıyoruz biz isteyen istediğinden yiyo
migrosta falan şey var, tavanın üstüne örtüyosun tel süzgecin düz hali sıçramayı önlüyor, ben evde hiç yapmadığım için almadım ama kullanışlı bişe
aklım batikte yaonu yazmışım yaa şaka gibi neyse çaktırma
sen benim şeyimimi tutuon arkadaşım15 i dioum işte nevra da öyle dio:44:
yaa önce şoför gibiydi sonra öyle bişi olmadı ama araba onda kaldı haftasonları ailesini o avm senin bu avm benim gezdirio
alt katta kitap satışı dendi ama öğrenemedi kitapları
sonra internete bak dediler ondada ne var ki günde nete 2 sipariş geliosa çıktısını alıp alt kata verio hazırlansın paketlensin die
şimdi de feys sayfası açtılar onu karıştırıo tüm gün ben resim el ilanı hazırlıoum o koyuo işte bu kaa
ve bu işi masamla bitişik olarak tam karşımda yapıo
habire birilerini arayıp NÖRÜOOONUZZZ deyip duruo
ıyyyyyyyyy
Allahım mübarek gün duy sesimi saatleri uygun patronunu görmicem böle işçiyle muhattap olmıcam bi işim olsun Eki Görüntüle 576503 :
kızzzz çok yeme haaaaaabugün okulda yerli malı vargelsin börekler dolmalar
ama bu çok tatlııııııııkızlar sabahtır bebek noel baba kostumlerine bakyorum pahalı gibi 60 tan başlıyo 40 da var
bakın çağana benziyor yılbaşında oğlumu şu hale sokcam... uyguna bulmam lazım:26:
Eki Görüntüle 576502 ne yakışır yaffff
ondan var bende ama balık için kullanmadım hiç,bazı kapakları olmayan tavalarım var onlarda kapak niyetine kullanıom, ama evet sıçratmıo hiç.kaymaklı kadayıf la cevizliyi karışık alıyoruz biz isteyen istediğinden yiyo
migrosta falan şey var, tavanın üstüne örtüyosun tel süzgecin düz hali sıçramayı önlüyor, ben evde hiç yapmadığım için almadım ama kullanışlı bişe
aklım batikte yaonu yazmışım yaa şaka gibi neyse çaktırma
sen benim şeyimimi tutuon arkadaşım15 i dioum işte nevra da öyle dio:44:
yaa önce şoför gibiydi sonra öyle bişi olmadı ama araba onda kaldı haftasonları ailesini o avm senin bu avm benim gezdirio
alt katta kitap satışı dendi ama öğrenemedi kitapları
sonra internete bak dediler ondada ne var ki günde nete 2 sipariş geliosa çıktısını alıp alt kata verio hazırlansın paketlensin die
şimdi de feys sayfası açtılar onu karıştırıo tüm gün ben resim el ilanı hazırlıoum o koyuo işte bu kaa
ve bu işi masamla bitişik olarak tam karşımda yapıo
habire birilerini arayıp NÖRÜOOONUZZZ deyip duruo
ıyyyyyyyyy
Allahım mübarek gün duy sesimi saatleri uygun patronunu görmicem böle işçiyle muhattap olmıcam bi işim olsun Eki Görüntüle 576503
yaa kimseyi küçümsemek istemem ama tavırları konuşması hareketleri falan çok kaba yaa
aldır tabii ve diğerini annenlere verin fırsat sitelerine sende bak
eşine söyle bak bu var şuda iyiymiş falan die beynini yıka :99:
rüyalarımın kadını gelmiş
soğukta dışarı ne çıkıp çamaşır seron içerde ser...nayattta çıkmam soğuğa
ama kızartmanın lezzeti bi başka yaaazaten azcık yağ koyuom ben öle çok yağ falan da çekmio.
dün mesela camları atım mutfağın kapısı kapattım aspiratörü de açtım kızarttım,sabah koku kalmamıştı
heyaa bende kızartmasını seviyorumda cnm evdeki cadı yanımdan ayrılmıyorki ben çıkıyorum odadan arkama ağlıyor mecbur geliyor mutfağa kapı falanda açamıyorum yemek yaparken gıcık oluyorm geçen bi şinitsel yaptım mutfağı topladım sonra çıkarken açtım kapıyı sabah hala kokuyodu:
perişan tatlısı ne yaww ilk defa duydum :44:eğer üşenmez de tatlı yaparsam şekerpare yada perişan yaparım üşenirsem de sütlü fıstıklı burma kadayıf alır geçerim
evet bi solgunluk vardı zaten kesin karnın ağrıoduben bi kere asla mırın kırın etmem taam mııı belki hastaymışımdır karnım falan ağrımaya başlamıştır ondan yani yoksa ölümüne gezerim avm'yi
koptum ama rüyaya yaaa ta markalara kadar hatırlıosun çakma nike haaa
yaa ben bunu yapıoum yaa yazarken başka şey düşünüosam kesin yanlış yazıoumbence de patik sanırım
geçen gün de soba dedi sopa dicekti heralde, ama sesimi çıkarmıyım dedim
çok sinir bozucu ama bu adammmmgayet de gereksiz biri belli ki ne die tutuo ki sanki patronun onu
vilin eşine söyle iyice araştırmadan 3d var diye tv lere atlamasın buralarda gezeceğine tv forumlarına baksın
balık ne balığı henüz bilmiyorum sabah süprüüüz olacak bu arada kızartamaysa asla yapamam yaptırmam da her taraf batarfırına salarım direk
tatlı olrak ne tatlısı gider?
ben yine çanta beğendim yaaa
çantacımda askere gitti babası bakıo modeller 50 yaş üstü olduçok madurum valla
ben çocuktan louis vuitton istiodum bulup getiriodu
şunları beğendim ben
Eki Görüntüle 576513
yeşili beğendim. ama alır mısın die sorarsan:26:almazdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?