Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yaff sorsan cnm yaff bende bizim burda parti dükkanı var orda satılyomu sorcam 17 aralıkta butik bebe de açılcakmış yılbaşı alışverişi bakalım onda ucuz oluyo bazıları

louis vuitton a para vermeye değer mi en makulü 1500- 2000 lira filan ona vereceğin paraya 10 tane çanta alırsın

vee kırmızılar geldi seduşum naber

off yaa pazar denk gelmesinden nefret edioum hastalığımın ama bugün 1 yarın 2 pazara bi kaç bişi kalır inşallah yani :26:

realde satılıyormu

soğuk havayı sevmiyorum pasırma sıcağıda olsa yaz olsun

evet işte tam senlik yani, ben böle giymediğim için bana gitmez, topuklu ve avm hele hiç düşünemiom
ben bugün akşama kadar ayakta olcam die spor ayakkabı giyen insanım, gerçi sonra pantolonuma yakışmadı die değiştrip babet giydim ama o da aynı şey işte
yaff sorsan cnm yaff bende bizim burda parti dükkanı var orda satılyomu sorcam 17 aralıkta butik bebe de açılcakmış yılbaşı alışverişi bakalım onda ucuz oluyo bazıları

bugün 9da çıkıom h.sonu da yokum burda, ama haftaya sorarım

senle nekin çantalarını birleştirsek bir dükkan açılır kesin
bu modelleri güzelmiş cnm ama bendede iç çamaşırım gibi takıntı hep siyah alırım işyerinde kullandığım için sanırım mecburi yani haftasonuda takamadığım için
ama bunların renkleride çok cici hangi rengin yoksa onu al bari aynısı olmasın evde

hımm düşününce çok hoş geldi valla.

vee kırmızılar geldi seduşum naber

off yaa pazar denk gelmesinden nefret edioum hastalığımın ama bugün 1 yarın 2 pazara bi kaç bişi kalır inşallah yani :26:

bakya erkenden geldi görüyomusun

realde satılıyormu

soğuk havayı sevmiyorum pasırma sıcağıda olsa yaz olsun

bilmiyorumki geçen yıl vardı sanki bu yıl olurmu.

Nek dayaklıksın heKv haksız değil pekKız ayda bi olsada git bari arayı uzatmaKeşke bende ayda bir görsem kv yi ne güzel olur

Keşke programım var deseydin sirken:26oğum günün kutlu olsun

Ne gıcıkmışız rüyanda

Ben ondan almak istiyorum ama ,süzgeç gibi aralardan yağ nasıl sıçramaz diyorum:26:

Merhaba kızlar,
Gündüz başka bi yere gitcem bugün akşama başka bi yere ..Komşu günü var,akşamda bi abla çağırdı kv beni ..Yarın akşam gidecektim zaten de bu akşamda gel dedi bu akşamkinde kv de de var pek gitmek istemedim abla gel deyince kıramadım..
Eşime diyorum annene kalsak hiç eve girmicez çok gezmek istiyo dedim

ne güzel 3 günde bitio valla kurtuluosun
ne varsa nevra'da var bak nası da bilmiş
üçüncü güne pek bişi kalmaz bile
nevrada bilemedi ki o 15i demişti
ama bugün ayın 14ü kız saçını kim ördü Eki Görüntüle 576522

babet mi burda kar var ve sen babet deyince gerçi sen geçen yılda yapmıştın böyle bişi sonra üşümüştün

ayy nekle yakın olsak değişirdik arada ne iyi olurdu dimi
işyerinde siyah takmak zorunlu mu yani çantayı bile :44:
alamam ki çocuk yok ona sipariş verioum getirtiodu kaçak göcek bi yerlerden
aylardır çanta almıoum neden zannediosun

Son düzenleme:

ya ben yaz kış giyerim ki babet amaa

yalnız bugün burası cidden soğukmuş sankiofisten dışarı çıkmak istemiom

ya zorunlu değilde cnm bankacıları biliyosun klasik giyim hep ee siyahta her taktığın şeye uyuyor yani ondan benimkiler hep siyahtır
louis almıştım bende pazardan bikere 75 mi 100 mü ne verdim ama hiç kullanamadım yaa rahat değildi hiç öle duruyor dolapta valla.
anam anam yavrum benim kaç ay olmuş alamamış çanta kuzumm amcaya söle sende biraz genç işi getirde amca hep 50 yaş üzeri getiriyon

ayşamm ya bu soğukta babetle olmuyor yaa ogün giydim güneşli diye buz tuttu ayaklarım hergünde kıyafetime çizme uymuyor bende giymek zorunda kalıyorum topuklularda aynı öle mecbur giyiyoz işte

kkoras alisha tabi babet giyebilir ne de olsa sıcak memlekette yaşıyor sıkıysa giysin Ankarada babeti

şaka bir yana alisha artık giyme babetleri aç bot sezonunu sonra karnın ağrır üşütür hasta olursun yataklara düşersin eşin de bakmayı bilmiyor bizler de uzağız sana perişan olursun

giyiom kii, zaten hep kapalı yerdeyim ondan pek sorun olmuo
albümdeki fotonun birinde de babet var mesela kızlar kızdı gerçi yine ama

anlaşıldı dileğimin neden aylardır çanta lafı etmemesi

Son düzenleme:
selam kızlar ne var ne yok? ben oğlan için uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum ama nerdeee... artık yarım saatten fazla sürmüyor uykusu. bütün gün iş kesiyor yaramaz. şimdi uyuttum gibi, bakalım ne kadar sürecek? bu arada hediyeler için gönderim tarihi falan belirlediniz mi? malum ben pek takipleyemiyorum bu aralar.

kokiş senin oğlanın boyu kaç cm ya. benimki 62 oldu, ablamın 8 aylık 70 cm. falan. ortalaması yok mu bunların? yoksa zaman geçtikçe az mı boy atıyolar???:44::44:

sürekli uyuo ama dedim gördün mü şimdi de sürekli uyanıomuş
pzt kargoya veriouz canım hediyeleri hafta sonu alınır dedik

yarenay hoşgeldin hediyeler için h sonu alalım en geç ptesi salı kargoya verelim diye konuştuk ama bebeği olanlar için bu durum biraz daha toleranslı olabilir bence.

ilker paşam büyümüş maşallah kocaman kocaman adam olsun kapılardan sığmasın (boyuyla)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…