kızzzz çok yeme haaaaaaher birinden bi lokma all
ama bu çok tatlııııııııbizim orda yılbaşı kostümleri ya da parti kostümleri satan bikaç dükkan var acaba bebekler için de satılıo mudur ki:26:
ondan var bende ama balık için kullanmadım hiç,bazı kapakları olmayan tavalarım var onlarda kapak niyetine kullanıom, ama evet sıçratmıo hiç.
çok sinir bozucu ama bu adammmmgayet de gereksiz biri belli ki ne die tutuo ki sanki patronun onu
louis vuitton a para vermeye değer miben yine çanta beğendim yaaa
çantacımda askere gitti babası bakıo modeller 50 yaş üstü olduçok madurum valla
ben çocuktan louis vuitton istiodum bulup getiriodu
şunları beğendim ben
Eki Görüntüle 576513
ay napim cnm içerde kurumuyor hava rüzgarlı bugün akşama kurumuş olur sürünüyor öle sevmiyorum katlar koyarım akşamda.
bu arada noel baba pahalıymış yaa realde falan belki daha uygun bulursun.
sirkencim bende kutlayım cnm şimdiden mutlu yıllar cnm yarın yokum çünkü
evet işte tam senlik yani, ben böle giymediğim için bana gitmez, topuklu ve avm hele hiç düşünemiombende üstü oval kesim biten diil de farklısının fuşyası var çok sevioum
bunlarda çok şık yaa
dar bi kot altına topuklular yarım çizme şık bişi. üstüne beyaz t-shirt ve bi hırka boynunda uzun kolyeler halka küpeler
koluna takıcaksın bunu tıkkıdı tıkkıdıgez avm'yi
yaff sorsan cnm yaff bende bizim burda parti dükkanı var orda satılyomu sorcam 17 aralıkta butik bebe de açılcakmış yılbaşı alışverişi bakalım onda ucuz oluyo bazıları
teşekkürler kokoşdoğum günün kutlu olsunEki Görüntüle 576515 kaç yaşına girdin bakeymmm
realde satılıyormu
soğuk havayı sevmiyorum pasırma sıcağıda olsa yaz olsun
ben yine çanta beğendim yaaa
çantacımda askere gitti babası bakıo modeller 50 yaş üstü olduçok madurum valla
ben çocuktan louis vuitton istiodum bulup getiriodu
şunları beğendim ben
Eki Görüntüle 576513
bende üstü oval kesim biten diil de farklısının fuşyası var çok sevioum
bunlarda çok şık yaa
dar bi kot altına topuklular yarım çizme şık bişi. üstüne beyaz t-shirt ve bi hırka boynunda uzun kolyeler halka küpeler
koluna takıcaksın bunu tıkkıdı tıkkıdıgez avm'yi
vee kırmızılar geldi seduşum naber
off yaa pazar denk gelmesinden nefret edioum hastalığımın ama bugün 1 yarın 2 pazara bi kaç bişi kalırinşallah yani :26:
realde satılıyormu
soğuk havayı sevmiyorum pasırma sıcağıda olsa yaz olsun
vee kırmızılar geldi seduşum naber
off yaa pazar denk gelmesinden nefret edioum hastalığımın ama bugün 1 yarın 2 pazara bi kaç bişi kalırinşallah yani :26:
Yine annemdeyim, bu 4. Gece.. yarin aksam kardesim gelcek cumartesi de tek kalirim artik 1 gece.. eve gelir gelmez kocisimle yattik azcik yatagimizda, opustuk, koklastik.. tam randevuya donusmeye basliyodu ki kactim yemek hazirlamaya. Evimi, yatagimi, ama en cok kocamin bana arkamdan sikica sarilip uyumayi ozledim..
Pazar da kv lerdeyiz.. uf yaa hic gitmek istemiyorum.. bize gelmemeye yemin mi ettiniz diyo. En son bayramda gitmistik.. 1 gunum var onu da kvlerde heba etcem of yanii
ya bundan sonra alınır kendince küser triplere girer sonra düzeltmesi zor olur; kayınbiraderime otobüs bileti almış o da geliyormuş problem olmasın zaten haftaya urfaya geçiyor uzun süre görüşemeyiz sıkıntı olmasın. Eşim yemek ayarlamaya çalışıyorum bir de beraber kuyumcuya gideriz sana pırlanta bir kolye seçeriz diyordu.
artık birbirimizin rüyalarını da süslüyoruz
bende yine ayşe gördüm rüyamda 2 kız daha var ama bilmioum birisi kamile olabilir
o diğer ikisi çok mesafeli ve uzak bize bi avm'nin yemek bölümünde yemek yiouz
kalkın mağazaları gezelim dioum yok gezmiolar
ayşeye gel bak şuraya la senza hadi bakalım dioum oda mırın kırın edio ama gösterdiğim yer la senza diil nü
sonra kızıoum ne uyuzsun ya arzu olsaydı şimdi heryeri gezmiştik dioum
sonra eşim gelio yanında tanımadığın 2 erkek arkadaşı onları nie getirdin ayıp kızlara dioum
oda kırmızı kazak giymiş ki hiç öyle bi kazağı yok giymezde zaten
kazağın göğsünde cike yazıo ya dioum bu sahte nike kazağını nerden aldın
çok karmaşıktı sonrası da öyle uyandım valla
hayrolsun inşallah
Ben ondan almak istiyorum ama ,süzgeç gibi aralardan yağ nasıl sıçramaz diyorum:26:kaymaklı kadayıf la cevizliyi karışık alıyoruz biz isteyen istediğinden yiyo
migrosta falan şey var, tavanın üstüne örtüyosun tel süzgecin düz hali sıçramayı önlüyor, ben evde hiç yapmadığım için almadım ama kullanışlı bişe
üçüncü güne pek bişi kalmaz bilene güzel 3 günde bitio valla kurtuluosun
ne varsa nevra'da var bak nası da bilmiş
babet mi burda kar var ve sen babet deyinceevet işte tam senlik yani, ben böle giymediğim için bana gitmez, topuklu ve avm hele hiç düşünemiom
ben bugün akşama kadar ayakta olcam die spor ayakkabı giyen insanım, gerçi sonra pantolonuma yakışmadı die değiştrip babet giydim ama o da aynı şey işte
senle nekin çantalarını birleştirsek bir dükkan açılır kesin
bu modelleri güzelmiş cnm ama bendede iç çamaşırım gibi takıntı hep siyah alırım işyerinde kullandığım için sanırım mecburi yani haftasonuda takamadığım için
ama bunların renkleride çok cici hangi rengin yoksa onu al bari aynısı olmasın evde
hımm düşününce çok hoş geldi valla.
bakya erkenden geldi görüyomusun
üçüncü güne pek bişi kalmaz bile
nevrada bilemedi ki o 15i demişti
ama bugün ayın 14ü kız saçını kim ördü Eki Görüntüle 576522
babet mi burda kar var ve sen babet deyincegerçi sen geçen yılda yapmıştın böyle bişi sonra üşümüştün
üçüncü güne pek bişi kalmaz bile
nevrada bilemedi ki o 15i demişti
ama bugün ayın 14ü kız saçını kim ördü Eki Görüntüle 576522
babet mi burda kar var ve sen babet deyincegerçi sen geçen yılda yapmıştın böyle bişi sonra üşümüştün
ayy nekle yakın olsak değişirdik aradane iyi olurdu dimi
işyerinde siyah takmak zorunlu mu yani çantayı bile :44:
alamam ki çocuk yok ona sipariş verioum getirtiodu kaçak göcek bi yerlerden
aylardır çanta almıoum neden zannediosun
ya zorunlu değilde cnm bankacıları biliyosun klasik giyim hep ee siyahta her taktığın şeye uyuyor yani ondan benimkiler hep siyahtır
louis almıştım bende pazardan bikere 75 mi 100 mü ne verdim ama hiç kullanamadım yaa rahat değildi hiç öle duruyor dolapta valla.
anam anam yavrum benim kaç ay olmuş alamamış çanta kuzumm amcaya söle sende biraz genç işi getirde amca hep 50 yaş üzeri getiriyon
ayşamm ya bu soğukta babetle olmuyor yaa ogün giydim güneşli diye buz tuttu ayaklarım hergünde kıyafetime çizme uymuyor bende giymek zorunda kalıyorum topuklularda aynı öle mecbur giyiyoz işte
selam kızlar ne var ne yok? ben oğlan için uyku düzeni oturtmaya çalışıyorum ama nerdeee... artık yarım saatten fazla sürmüyor uykusu. bütün gün iş kesiyor yaramaz. şimdi uyuttum gibi, bakalım ne kadar sürecek? bu arada hediyeler için gönderim tarihi falan belirlediniz mi? malum ben pek takipleyemiyorum bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?