Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar eşim bu aralar beni olumlu anlamda pek şaşırtıyor şu an hazırladığı bir bildiri var uluslararası katılımlı eğer kabul alırsa cv si için çok güzel olacak 15 ocakta açıklanacak dua edin de kabul alsın

sürekli uyuo ama dedim gördün mü şimdi de sürekli uyanıomuş
pzt kargoya veriouz canım hediyeleri hafta sonu alınır dedik

anladım canım. ben hafta sonu çıkabilir miyim pek bilmiyorum ama ayarlamaya çalışırım artık. annemler yarın sabahtan köye gidiyorlar. inşallah hava biraz güzel olur da kısa süreliğine de olsa çıkabilirim. ben bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim

sirkencim inşallah kabul alır eşin. bu arada maşallahını da unutmayalım ilker'in boyu ablamın kızına göre yaklaşık 2 ay erken gidiyormuş, ona şaşırdım ya. biraz boylu babasından dolayı ama 2 ay da çok gibi geldi bana bilemedim.

seduşumm sen hatırlıyon mu kızının ortalam 3 aylık falan boyunu???

yarenay maşallah maşallah demek erken gidiyor. Baba boyu kaç?

Boy da kalıtsal oldugu kadar çevresel faktörler de çok etkilidir. bir de kız-erkek bebekler arasında farklı olmalı gelişim. Sen ilker in doğduğu aydaki annelerden arkadaşların yok mu topikten onlarınkiler nasılmış?

Akşama bende de balık var :) babacım tuttuğu balıklardan temizleyip getircek bana
Ama yanına bişey bulmama lazım kv pattis yapıyo hep ama yok pattisim :26:

Topuklularla avm mi gezilir yaffs

hoşgeldin cnm.
valla bizim cadıda hep önden gidiyordu cnm halada öyle 9 aylıkken 1 yaşın boy takvimindeydi ama bizde uzunuzya ondan kalıtsal seninkide babaya çekti demek erkektir uzun olsun paşam.

zuzum bende şimdi aldım marketten balıksalatayla yesinler yaa boşver.

evet canım kız-erkek arasında fark oluyormuş, o yüzden özellikle kokişe sordum. anneler grubundaki bebişlerin boyları da benimkinden 3-4 cm. geride ortalama olarak. ama 3-4 cm. uzunu da var nadiren. karışık yani. bizimkinde babasının genleri baskın olacak sanırım. ben şeyi düşündüm, baştan hızlı gelişip de sonradan mı yavaşlıyor acaba? mesela ilk aylar 4-6 cm. uzayıp, sonra 2 cm. falana mı gidiyor??

yarenaycım ben şimdi anneler grubundaki listeye baktım da 7. ayda ortalama 73-74 cm ler

hımm ablamınki biraz yavaş gidiyor o zaman. saol canım.

:) maşallah senin cadına da eşin de sen de uzun boylusunuz, biz de ben minnakım. dediğin gibi erkek babaya çeksin uzun olsun bence de, iyidir

ya uyutup fotosunu çektim, face koydum. hemen arkasından uyandı. ben de uyutma çabalarımdan vazgeçtim. bakalım ne zaman keyfi gelecek de uyuyacak paşa

seduşum baktım hata yada eksik yok:44::44:

ok cnm
bebişler evt ilk zamanlar çok çabuk uzuyorlar zaman geçtikçe yavaşlıyor tabiki ortalam ayda 2-3 cnm oluyor aydan aya bazen 1.
yaşından sonra bence yavaşlar diye düşünüyorum bakalım cmtsi kontrol ve aşımız var ortalığı yıkacak yine bakalım napcaz

yemeğe gittim geldim saat 3 oldu yaww neyse çabuk geçio
bugün erken tüyme planları yapıoum kardeşim 5te çıkıo onu almaya gitsem işten nası sevinir sonra gezeriz alışveriş yaparız harikaaa olur
ama nası kaçsam :44:

oo süperr çıkabilirsen cnm kardeşimi almam gerek desen bişe dermi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…