sürekli uyuo ama dedim gördün mü şimdi de sürekli uyanıomuş
pzt kargoya veriouz canım hediyeleri hafta sonu alınır dedik
kızlar eşim bu aralar beni olumlu anlamda pek şaşırtıyorşu an hazırladığı bir bildiri var uluslararası katılımlı eğer kabul alırsa cv si için çok güzel olacak 15 ocakta açıklanacak dua edin de kabul alsın
bende üstü oval kesim biten diil de farklısının fuşyası var çok sevioum
bunlarda çok şık yaa
dar bi kot altına topuklular yarım çizme şık bişi. üstüne beyaz t-shirt ve bi hırka boynunda uzun kolyeler halka küpeler
koluna takıcaksın bunu tıkkıdı tıkkıdıGez avm'yi
özelden geliyorumSirkenn sana d.günü süprüsü mü oldu
Dilşadd msn varmı sende
Topuklularla avm mi gezilir yaffs
anladım canım. ben hafta sonu çıkabilir miyim pek bilmiyorum ama ayarlamaya çalışırım artık. annemler yarın sabahtan köye gidiyorlar. inşallah hava biraz güzel olur da kısa süreliğine de olsa çıkabilirim. ben bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim
sirkencim inşallah kabul alır eşin. bu arada maşallahını da unutmayalımilker'in boyu ablamın kızına göre yaklaşık 2 ay erken gidiyormuş, ona şaşırdım ya. biraz boylu babasından dolayı ama 2 ay da çok gibi geldi bana bilemedim.
seduşumm sen hatırlıyon mu kızının ortalam 3 aylık falan boyunu???
Topuklularla avm mi gezilir yaffs
Sirkenn sana d.günü süprüsü mü oldu
Dilşadd msn varmı sende
yarenay maşallah maşallah demek erken gidiyor. Baba boyu kaç?
Boy da kalıtsal oldugu kadar çevresel faktörler de çok etkilidir. bir de kız-erkek bebekler arasında farklı olmalı gelişim. Sen ilker in doğduğu aydaki annelerden arkadaşların yok mu topikten onlarınkiler nasılmış?
yarenaycım ben şimdi anneler grubundaki listeye baktım da 7. ayda ortalama 73-74 cm ler
hoşgeldin cnm.
valla bizim cadıda hep önden gidiyordu cnmhalada öyle 9 aylıkken 1 yaşın boy takvimindeydi ama bizde uzunuzya ondan kalıtsal seninkide babaya çekti demek erkektir uzun olsun paşam.
zuzum bende şimdi aldım marketten balıksalatayla yesinler yaa boşver.
yarenim adresinde eksiklik var gibi bi baksana tekrar cnm.
seduşum baktım hata yada eksik yok:44::44:
yemeğe gittim geldim saat 3 oldu yaww neyse çabuk geçio
bugün erken tüyme planları yapıoum kardeşim 5te çıkıo onu almaya gitsem iştennası sevinir sonra gezeriz alışveriş yaparız harikaaa olur
ama nası kaçsam :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?