oo süperr çıkabilirsen cnm kardeşimi almam gerek desen bişe dermi?
ya aslında hiç bi zaman hayır dediklerini duymadım yada gelmeyince aradıklarını falan
ama o izin alma anında surat düşüo yaa onu görmek istemioum yaa
ee ii ozman boşver sende çık zaten yarında çalışıyon bugün erken izin ver kendine
patron şimdi çıktı gidio kapıdan çıkarken bana elindeki işi hızlandırda yeni kitap geldi dio ve gidio
olaya bak yani cvp verme konuşabilme imkanı vermio insana
elimde zaten 11 kitap vardı 12. verio hangisini yapcam anlamadım en azı 700 sayfalık kitap bunlar bazısı 2000 sayfa yani
bıktım artık seda yaa valla çok sıkıldım bu işten mesleğimden soğudum
eşimin işi imkanı iyi olsa bi süre evde pineklemek istioum yaa
evden yürütebilceğim bi iş bulsam onu yaparım misal burdakinin yarısını kazanırım ama kafam nası rahat olur düşünsene
yemeğe gittim geldim saat 3 oldu yaww neyse çabuk geçio
bugün erken tüyme planları yapıoum kardeşim 5te çıkıo onu almaya gitsem iştennası sevinir sonra gezeriz alışveriş yaparız harikaaa olur
ama nası kaçsam :44:
dilek patronunun kulağına civa damlatabilir miyim
inşallah kaçarsın dicektim ama sonra yazdıklarını okuyunca vazgeçtim. yuh yani, iyice azıttı bu patronun. ben olsam yapıştırırdım ben burda tek kişiyim, 11 kitap var. ne bekliyorsun acaba diye. sen evde konuşma işini konuşacaktın canım bi ara. azıcık rest çeksen adama ya biraz yükümü hafiflet ya da ben de kaçcam bu yoğunluktan desen, olmaz mı acaba?
sirkennnn yeni işkence teknikleri buluyorsun ya
bu arada koketa için oğluna nole baba tulumu buldum noel kostum, | Bebek Ylba Giysileri, | Popymam Bebek Giyim, | Bebek in Noel Baba Ylba Kostm 2013, | noel baba kostm,noel bebek kostm, bebek iin noel baba kostm, bebee noel baba kostm,bebek iin ylba kyafeti bebeğin tipine çok güldüm
enkidu hoşgeldin nasılsın nasıl oldu ayaklar?
ya sorma k validem beni tenhada sıkıştırdı bir şey diyemedim yoksa yanımda eşim olsaydı hemen derdi benim başka bir planım var diye
validem bunu derken annem ve ananem de vardı ortamda hiç bir şey diyemedim ama düşünce sıfır bu çocuklar gençler belki kendilerine göre planları vardı demiyor hiççok gücüme gidiyor. Eşim ben arayım annemle konuşayım dedi ama çekiniyorum açıkçası alayım da kurtulayım pazar gününe kalsa daha zor olur benim için
kızlar ben çıkıoum kardeşimi almaya gitcem kendinize iyi bakın:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?