Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

allah kabul etsin canım
yok kı kv cmt yada pzr gecesi binicek ..büyük ihtimal pzr gece

gel uyumucam ben komedi dük.bakıcam ama

Yarenim benim kızım 3. Ayın sonunda 63 cm di simdi 64 cm. Bu arada bu sene çekiliş yokmu?

canım var ama kızlar dediki elfiş bebekten çıkıp bakamaz kargolayamaz daha doğrusu zor olur onun için bidahaki sene dahil edelim diye düşünmüş bulunduk :)

yaa bugece kocam zor gelcek heralde yaa (( 1saat önce aradım patronu bursadan izmite geçmiş akşamüstü ,dönmesini bekliyolarmış birlikte gelicekler buraya daha gelmemişti aradığımda ,sen uyu diyo bana yaa ( kitledim yatak odamın kapısınıda ışık da açık yataktayım bişiler bakınayım oyalanayım az daha ,uykum var ama uyumak istemiyom (

Sağol cnmAmin..Bişey olmaz cnm uyu sen.Uyuyamam diyosan işin varsa iş yapEşinin geç gelmese iyi olacakmış ama

sirkenn ilk ben kutlayım (tabisi eşin kutlamadıysa ) doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşında sağlık huzur başarı ve bebek diliyorum sana

Ne demişler gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş neyse sağlık olsun..,irem uyuyor bende yatmadan bi size bakayım dedim

Sağol cnmAmin..Bişey olmaz cnm uyu sen.Uyuyamam diyosan işin varsa iş yapEşinin geç gelmese iyi olacakmış ama

aslında korkmuyorum rahatta değilim ... bikaçdefa da böle geç geldiği oldu ama 1de 2de geliydu bende uyumuyodm bekliyodum,şimdi sabaha kadr gelmiceği fikri tedirgin etti sanırsam neyse ben gelckmiş gibi düşüneyim zatii çok uykum geldi yaa kayarım birazdan
nekkk gör de örnek al benii

selammmmm

korkma cnm yaa odanı falan da kitlemene gerek yok salonda koltuğa uzan al battaniyeni, ışığı da açık bırak istersen, tv izlerken uyuyakalırsın zaten
Hmm keşke banada sorsaydınız.. sonuçta mesajlasıp telefonlaşıyoruz

öle deme elfim biz sana zorluk olmasın die öle düşünmüştük
neden öle diosun gönülden ırak olur musun hiç

ben anca bitirdim işlerimi.
okuldan çıktım kv gittik bişiler atıştırdım orda eve geldim kıl tüy işlerini hallettim banyoya girdim banyoyu temizledim salonu topladım valizi hazırladım mutfakta dünden bulaşık vardı onları yerleştirdim falan derken yeni oturdum, yoruldum yaaaa

h.sonu eve biri gircek falan olur biraz toplu dursun die gece gece uğraştım işte...

iyi etmişin ayşaammm ohh iyi gelck otel valla :)

ayy bu komedii dük. öldürcek beni kahkaha atıyom resmen :)) uyku muyku kalmadı ...

ayşamm korkum gitti çok şükür

size iii geceler, ben azdaha izliim şarjm bitck zatii uyurum sonra :*

günaydıııın...
sirkencim doğum günün kutlu olsun canım...
kocişi gönderdim...ev işlerine girişicem ama hiiiiç yapasım yok yaa...bi de nasıl soğuk var anlatamam

:105: kime haber versek diye düşünürken elfiye söleyelim küsmesin dedim ama kızlar öle düşününce akıl etmedim yanii :26:
kızlar kızlar deyip sıyrılma tamam mı
elfim geçmişe bakabilsen görürdün aslında
zeynepte giremiodu özge falanda nadir onlarıda senide arayalım dedi
sonra özge geldi katılamıcam dedi
zeynep zor oluur dedi
vilinde katılmadı
baktık hamişler anneler zorlanıo
sende çıkamazsın belki kışta geldi zorlanma dedik:26:
ama keşke arasaymışım üzüldüm sen kırılınca
Ne demişler gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş neyse sağlık olsun..,irem uyuyor bende yatmadan bi size bakayım dedim
böyle düşünme nolur
sen giremio, yazamıo olabilirsin ama biz seni tabii ki unutmuouz
sen zorlanma istedik ama tabiki sormamız gerekirdi yaa

ben iyiki katılmamışım...haftasonunda hediye almam gerekecekti ve burdan mümkün değil bulamazdım...içime sinmeyen bi şey almak zorunda kalırdım ve içim rahat etmezdi hiç...
elfim senden bebekle bu havada dışarı çıkamazsın,bebek üşür diye düşündü kızlar canım...
yaaa biri beni şu pcnin başından kaldırsın yaaa...kahvaltıyı fazla kaçırdım,uyku bastırdı koras çayı koymuşsun canım çekti...biz portakal suyu içtik sabah...
dilek kız bu avatardaki bebeği çok sevdim ben...çok tatlu bi şey yaa yerim onu ben...

Son düzenleme:
günaydın bu arada

hala uyuoum yaa tipimi bi görseniz banyo yaptım saçlarım deli kız gibiEki Görüntüle 577461
makyajı arabada yaptım azıcık pudra ve allık o kaa
akşam kardeşimi aldım saat 5te
canı sıkkınmış zaten mutfakta konuşan kadına takılmış gereksiz yere
neyse başladık gezmeye abartmıoum 50 mağaza gezmişizdir
saat 22,30du annem aradı da yeter artık dondunuz :18: gelin die tmm dedik yoksa daha plan yapıoduk napsak die
kardeşcezim kumpir istedi birlikte yemek yedik

babama bjk store'dan araba için süs forma aldım
anneme loyadan fantazi leopar gecelik aldım
kardeşim pijama takımı istedi onu aldım
ve çekiliş için hediyemi aldım
kendime tek bişi aldım sadece hayret edersiniz
ama bir çok kazak ve hırka beğendim
ilginçtir hiç ayakkabı ve çanta beğenmedim kış çantaları ne kötü yaa

gecede saat 1de yattık sabah yine kalkamamışız saati kapatıp geri yatmışız

zuzuş kocan geldi mi canım naptın sen uyuyabildin mi Eki Görüntüle 577466

Son düzenleme:
50 mağaza mı naptınız kızım siz hiç mi yorulmuyosunuz yaa
yalnız annene aldığın hediyeyi annene mi babana mı aldın belli değil bence babana bundan daha güzel bi hediye olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…