- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Merabayın..
Gittim güne 4 buçuk gibi geldim eve orucumu açtım..7 gibide başka bi yere misafirliğe gittik kv ile7 yetişkin 8 çocuk vardı.İyi oldu..Gittiğim yerdeki insanlar tarikat ehliler.Ben fasulye gibi dolanıyom aralarında Dışarısı buz gibi yaa dondum gelirken.Eşimde köfte patates yaparmısın dedi.Yaparım dedim köfteyi yoğurdum pattisler kızarınca onları pişircem..1 saat sonra gelir zaten..
Zuzuşko binmiş mi kvyarın mı binecekti ,anam pattis yandı
Yarenim benim kızım 3. Ayın sonunda 63 cm di simdi 64 cm. Bu arada bu sene çekiliş yokmu?
allah kabul etsin canım
yok kı kv cmt yada pzr gecesi binicek ..büyük ihtimal pzr gece
gel uyumucam ben komedi dük.bakıcam ama
canım var ama kızlar dediki elfiş bebekten çıkıp bakamaz kargolayamaz daha doğrusu zor olur onun için bidahaki sene dahil edelim diye düşünmüş bulunduk :)
yaa bugece kocam zor gelcek heralde yaa(( 1saat önce aradım patronu bursadan izmite geçmiş akşamüstü ,dönmesini bekliyolarmış birlikte gelicekler buraya daha gelmemişti aradığımda ,sen uyu diyo bana yaa ( kitledim yatak odamın kapısınıda ışık da açık yataktayım bişiler bakınayım oyalanayım az daha ,uykum var ama uyumak istemiyom (
Hmm keşke banada sorsaydınız.. sonuçta mesajlasıp telefonlaşıyoruz
Sağol cnmAmin..Bişey olmaz cnm uyu sen.Uyuyamam diyosan işin varsa iş yap Eşinin geç gelmese iyi olacakmış ama
Ne demişler gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş neyse sağlık olsun..,irem uyuyor bende yatmadan bi size bakayım dedim
korkma cnm yaa odanı falan da kitlemene gerek yok salonda koltuğa uzan al battaniyeni, ışığı da açık bırak istersen, tv izlerken uyuyakalırsın zatenselam kızlar
ben balığın yanına ayrıca tazefasulye yaptım çünkü kp kılçıksız balık yiyo :) sardalya yada hamsiyi kv kılçığını temziliyip kızartır ama babam mercan karagöz vs.karışık getirmiş kendi tutmuş oyüzden kusuruma bakmasın okadan ayıklamadım zatii babam temizlemiş sağolsun :)
neyse şimdi indim eve eşim sabah 5gibi bursaya gitmişti orda dükkan açıyolar ya patronları eşya götürdüler ..halen gelmediler 12-1 gibi anca çıkarlarmış ordan gelmeleri gec 3mü olu 4mü bilmiyom(( inşş beni kandırıyodur yaa :// gece tv ve ışık açık salonda yatıcam korkarım yatak odasında ...ama şuan korkmuyom :)
aşure yapıyorum bende oyalanayım diye
Hmm keşke banada sorsaydınız.. sonuçta mesajlasıp telefonlaşıyoruz
kızlar kızlar deyip sıyrılma tamam mı:105: kime haber versek diye düşünürken elfiye söleyelim küsmesin dedim ama kızlar öle düşününce akıl etmedim yanii :26:
böyle düşünme nolurNe demişler gözden uzak olan gönüldende uzak olurmuş neyse sağlık olsun..,irem uyuyor bende yatmadan bi size bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?