50 mağaza mınaptınız kızım siz hiç mi yorulmuyosunuz yaa
yalnız annene aldığın hediyeyi annene mi babana mı aldın belli değilbence babana bundan daha güzel bi hediye olamaz
şuan anladım bitmişim yani ama akşam deli gibi gezdik yaa 5-5,5 saat gezmişiz şuan bileklerim sızlıo
ve birde reglydim gezdikçe öyle çok arttı ki valla bugüne bişi kalmadı gibi
biz hediyeleri verdik tabii kardeşimle zaten elimizde poşetleri de görmüşlerdi
annem mırın kırın S aldık die bu olur mu M-L alsaydınız bari dio
paçalı don mu bu yaa azcık dar giyde daha etkileyicii olsun dedim
alemsin yaa...
bende akşam eltimle konuştum...yılbaşında napıcaksınız diye sordu...valla evde geçirirsek eğer kırmızı bi çorap örüp m...'nun başına takıcam,yılbaşı ağacı yerine onu süslicem dedim...kayımla ikisi gülüyolaraslında kvye bi hediye almamız lazım doğum günü yaa yılbaşı,ne alsak,nerden alsak bilmiyorum valla...burdan bi şeyi beğenmez de o şimdi...onlar bana hep alıyolar...eşime söylesem hediyeye gerek yok der...bakalım napıcaz
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanımışım hayatıma renk katanlardansınız. zuzum yok daha bebek mebek gündemdesirkenn ilk ben kutlayım (tabisi eşin kutlamadıysa) doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşında sağlık huzur başarı ve bebek diliyorum sana
senin adam odundan yılbaşı çamına döndü haa
ben almazdım yerinde olsam doğum günü gerçi
sadece yılbaşı için olsaydı alma derdim daha iyi anlardı ayıbını
yada önemsemediğini kırgın olduğunu ama vazife olarak hediyeyi mecbur aldığını anlatmak istersende bi çiçek alıp gidiver sadece bu kaa:101:
kızlar kızlar deyip sıyrılma tamam mı
Elfim geçmişe bakabilsen görürdün aslında
zeynepte giremiodu özge falanda nadir onlarıda senide arayalım dedi
sonra özge geldi katılamıcam dedi
zeynep zor oluur dedi
vilinde katılmadı
baktık hamişler anneler zorlanıo
Sende çıkamazsın belki kışta geldi zorlanma dedik:26:
Ama keşke arasaymışımüzüldüm sen kırılınca
Böyle düşünme nolur
sen giremio, yazamıo olabilirsin ama biz seni tabii ki unutmuouz
Sen zorlanma istedik ama tabiki sormamız gerekirdi yaa
günaydın bu arada
hala uyuoum yaa tipimi bi görseniz banyo yaptım saçlarım deli kız gibiEki Görüntüle 577461
makyajı arabada yaptım azıcık pudra ve allık o kaa
Akşam kardeşimi aldım saat 5te
canı sıkkınmış zaten mutfakta konuşan kadına takılmış gereksiz yere
neyse başladık gezmeye abartmıoum 50 mağaza gezmişizdir
saat 22,30du annem aradı da yeter artık dondunuz :18: Gelin dieTmm dedik yoksa daha plan yapıoduk napsak die
Kardeşcezim kumpir istedi birlikte yemek yedik
Babama bjk store'dan araba için süs forma aldım
anneme loyadan fantazi leopar gecelik aldım
kardeşim pijama takımı istedi onu aldım
ve çekiliş için hediyemi aldım
kendime tek bişi aldım sadece hayret edersiniz
ama bir çok kazak ve hırka beğendim
Ilginçtir hiç ayakkabı ve çanta beğenmedim kış çantaları ne kötü yaa
Gecede saat 1de yattık sabah yine kalkamamışız saati kapatıp Eki Görüntüle 577464 geri yatmışız
Zuzuş kocan geldi mi canım Eki Görüntüle 577465 naptın sen uyuyabildin mi Eki Görüntüle 577466
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanımışım hayatıma renk katanlardansınız. zuzum yok daha bebek mebek gündemdedun zatn sürekli teyzemler de dediler durdular senin anne olma zamanın gelmiş diye bn henüz bebek için ne maddi ne de manevi anlamda hazır değilim
hafif bir kahvaltı yapayım spora geçecem hemen sonra da eve gelip temizlik ve akşama hazırlıkla uğraşacam
Yarenim benim kızım 3. Ayın sonunda 63 cm di simdi 64 cm. Bu arada bu sene çekiliş yokmu?
günaydın bu arada
hala uyuoum yaa tipimi bi görseniz banyo yaptım saçlarım deli kız gibiEki Görüntüle 577461
makyajı arabada yaptım azıcık pudra ve allık o kaa
akşam kardeşimi aldım saat 5te
canı sıkkınmış zaten mutfakta konuşan kadına takılmış gereksiz yere
neyse başladık gezmeye abartmıoum 50 mağaza gezmişizdir
saat 22,30du annem aradı da yeter artık dondunuz :18: gelin dietmm dedik yoksa daha plan yapıoduk napsak die
kardeşcezim kumpir istedi birlikte yemek yedik
babama bjk store'dan araba için süs forma aldım
anneme loyadan fantazi leopar gecelik aldım
kardeşim pijama takımı istedi onu aldım
ve çekiliş için hediyemi aldım
kendime tek bişi aldım sadece hayret edersiniz
ama bir çok kazak ve hırka beğendim
ilginçtir hiç ayakkabı ve çanta beğenmedim kış çantaları ne kötü yaa
gecede saat 1de yattık sabah yine kalkamamışız saati kapatıp Eki Görüntüle 577464 geri yatmışız
zuzuş kocan geldi mi canım Eki Görüntüle 577465 naptın sen uyuyabildin mi Eki Görüntüle 577466
Gunaydın kızlar az önce uyandım akşam tyzemlerle günümüz vardı çok eğlenceliydi ocakta annemde şubata da bendeyizteyzem öyle hzırlanma işini de çok abartmamış süperdi
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanımışım hayatıma renk katanlardansınız. zuzum yok daha bebek mebek gündemdedun zatn sürekli teyzemler de dediler durdular senin anne olma zamanın gelmiş diye bn henüz bebek için ne maddi ne de manevi anlamda hazır değilim
hafif bir kahvaltı yapayım spora geçecem hemen sonra da eve gelip temizlik ve akşama hazırlıkla uğraşacam
o benim zuzuşkommZuzuşko binmiş mi kvyarın mı binecekti ,anam pattis yandı
yaa bugece kocam zor gelcek heralde yaa(( 1saat önce aradım patronu bursadan izmite geçmiş akşamüstü ,dönmesini bekliyolarmış birlikte gelicekler buraya daha gelmemişti aradığımda ,sen uyu diyo bana yaa ( kitledim yatak odamın kapısınıda ışık da açık yataktayım bişiler bakınayım oyalanayım az daha ,uykum var ama uyumak istemiyom (
beni anladın şimdi sanırımaslında korkmuyorum rahatta değilim ... bikaçdefa da böle geç geldiği oldu ama 1de 2de geliydu bende uyumuyodm bekliyodum,şimdi sabaha kadr gelmiceği fikri tedirgin etti sanırsam neyse ben gelckmiş gibi düşüneyim zatii çok uykum geldi yaa kayarım birazdan
nekkk gör de örnek al benii
kız anneye s beden alınır mı deliiii yaabiz hediyeleri verdik tabii kardeşimle zaten elimizde poşetleri de görmüşlerdi
annem mırın kırın S aldık die bu olur mu M-L alsaydınız bari dio
paçalı don mu bu yaa azcık dar giyde daha etkileyicii olsun dedim
biz de seni çok özlüyoruz, yokluğun gerçekten çok belli oluyo :/Ben sizden uzak kaldıgım için üzülüyorum biz bi aile gibiyiz hepinizi çok özlüyorum irem bütün günümü dolduruyo. Dedim girmeye girmeye beni unuttular galiba :) sağolun beni düşünmüşsünüz ben zaten avm dışında bi yere çıkamıyorum ağustos annelerinin çekilişine katılmıştım faceden. Artık bi sonraki yıla katılırım sizlere
nigar yaa nie suratına kapatıyım ben daha şimdi geldim ki dışardaydım
elektrik gidip gelmiş herhalde pc hepten kapanmış zaten
günahımı alıosun
kocamı öpmeden koştum sana geldim, açıktın kapattın!!
Ay tamam yaa atarlanmiycam şindigel buraya
az bişi atıştırıp gelicem kuzum, sen de işlerini hafiflet ok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?