Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

50 mağaza mı naptınız kızım siz hiç mi yorulmuyosunuz yaa
yalnız annene aldığın hediyeyi annene mi babana mı aldın belli değil bence babana bundan daha güzel bi hediye olamaz

şuan anladım bitmişim yani ama akşam deli gibi gezdik yaa 5-5,5 saat gezmişiz şuan bileklerim sızlıo
ve birde reglydim gezdikçe öyle çok arttı ki valla bugüne bişi kalmadı gibi

biz hediyeleri verdik tabii kardeşimle zaten elimizde poşetleri de görmüşlerdi
annem mırın kırın S aldık die bu olur mu M-L alsaydınız bari dio
paçalı don mu bu yaa azcık dar giyde daha etkileyicii olsun dedim

alemsin yaa...
bende akşam eltimle konuştum...yılbaşında napıcaksınız diye sordu...valla evde geçirirsek eğer kırmızı bi çorap örüp m...'nun başına takıcam,yılbaşı ağacı yerine onu süslicem dedim...kayımla ikisi gülüyolar aslında kvye bi hediye almamız lazım doğum günü yaa yılbaşı,ne alsak,nerden alsak bilmiyorum valla...burdan bi şeyi beğenmez de o şimdi...onlar bana hep alıyolar...eşime söylesem hediyeye gerek yok der...bakalım napıcaz

senin adam odundan yılbaşı çamına döndü haa
ben almazdım yerinde olsam doğum günü gerçi
sadece yılbaşı için olsaydı alma derdim daha iyi anlardı ayıbını
yada önemsemediğini kırgın olduğunu ama vazife olarak hediyeyi mecbur aldığını anlatmak istersende bi çiçek alıp gidiver sadece bu kaa:101:

Gunaydın kızlar az önce uyandım akşam tyzemlerle günümüz vardı çok eğlenceliydi ocakta annemde şubata da bendeyiz teyzem öyle hzırlanma işini de çok abartmamış süperdi

sirkenn ilk ben kutlayım (tabisi eşin kutlamadıysa ) doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşında sağlık huzur başarı ve bebek diliyorum sana
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyi ki sizleri tanımışım hayatıma renk katanlardansınız. zuzum yok daha bebek mebek gündemde dun zatn sürekli teyzemler de dediler durdular senin anne olma zamanın gelmiş diye bn henüz bebek için ne maddi ne de manevi anlamda hazır değilim

hafif bir kahvaltı yapayım spora geçecem hemen sonra da eve gelip temizlik ve akşama hazırlıkla uğraşacam

bu aralar dibimden ayrılmayıp sürekli mucuk mucuk sevgi modlarında olduğu için çam ağaçlığına terfi etti kocacım

yaa valla ne alsak bilemedim...doğum günü olmasa almicam aslında ama ne yapsam yaaa...eşim hayatta gidip çiçek almaz...bi hediye olması lazım ama ne dün eşim beni beklerken karşılaşmışlar...konuşmuşlar...gelinlerimin ikisi de aramıyolar diyomuş...eşime vilin niye aramıyo diye sormuş...eşimde bana değil ona sor demiş...yani kadın niye kızdığımı bile bilmiyo...çünk tvyi annemlere vericemizi onların bildiğini benim de bildiğimi bilmiyo...aklınca akıllılık edip çaktırmadan iş becerecekti ama olmadı...saf kocacım söylüyo her şeyi bana haberi yok...başkası olsa söylemez de adamın aklına cinlik gelmiyo işte duysa zaten eşime kızar niye söyledin diye...dün yatakta konuşuyoduk,eşime dedim ki annenin bana saydıklarını annem sana söylese hayatta bi daha aramazdın annemi...hiç sesini çıkarmadan dinledi...

sabahtan beri yatak odasındayım...nevresimleri değiştirip makineye attım,topladım,kileri düzelttim...sıra mutfakta...
kocişim geldi,akşam ıslak kek yapmıştım verdim,dükkana götürdü...bana koli getirdi...kilerdeki meyveleri koliye yerleştirdim...şimdi mola...
zuzum nasılsın kuzum?uyuyabildin mi?

sıyrılmıyorum bikerem durum neyse onu söledim

nekadan gezmişin ...hediyelerde güzel

bende aldım çkiliş hediyemi

kocam sabh 8e doğru geldi Yeni gidiyo işe şuan
gece uyumuşum valla hiç uyanmadım ..

sana göre yok :) belki olcak 2013de

Tünaydın herkese temizliğim bitti yemek söledim hem kahvaltı hem öğle yemeği olcak :) işim çok ama pek yazamıcam

Yazdıklarım gitmiş yaa
Sirken sen deme bari maddi bakımdan hazır değilim diye
Viliş canın istediyse kendine göre demle cnm
Dilek iyi yapmışsınız..Dün patrondan nasıl aldın izni:44:

Sabah kocacım 2 simit üçgen peynir bikutu ve sıcak ekmek getirmiş ama nerdee yiyemedikki birlikte o uyudu ben kalktım işe geldim

Yarenim benim kızım 3. Ayın sonunda 63 cm di simdi 64 cm. Bu arada bu sene çekiliş yokmu?

maşallah İrem'ime ya fotolarına bakıyorum pek güzel olmuş kızımız. benim oğlanla senin kızı kertelim mi bu arada çekiliş için kırılma canım ya, inan senin rahatını düşündü kızlar.

ooo anneye hediyeye bak sen iyi gezmişsiniz güzelim maşallah. kardeşinle böyle güzel iletişim kurman çok hoş. ben ne abla kardeşler tanırım birbirlerini görmek istemiyorlar. biz de eskiden ablamla çok gezerdik, şimdi yanyana gelince kreş açmışız gibi hissediyoruz

ben de bugün yada yarın alcam hediyemi inşallah. eşimle konuştum ayarlarız bir şekilde dedi. gerekirse o arabada bebişle kalacak, ben alışverişe kaçcam

kız sen böyle diyosan, ben hayatımın hatasını yaptım İlkeri doğurmakla doğum günün kutlu olsun canım, aklından geçen tüm güzellikler yeni yaşında gerçek olsun inşallah

annemler sabahtan yola çıktılar, bugünden itibaren yıl başına kadar yemekler bende. ne yapcam bakalım. oğlan da uyumuyor artık gündüzleri. Allah hayır etsin. bu arada dün itibariyle adet oldum ya... hiç hoşuma gitmedi bu durum neyse vardır bir hayır bunda da

Anam herkes kaçmış
Yarenay Allah kolaylık versin cnm.

Kızlar bu ay sadaka ayıymış.Dün gittiğim abla öyle dedi..İyilikler sözylenmez ama sadaka vermek istedim bende param yok..Ama bikaç ay önce kazandığım bebek bezlerim vardı.Bi paketinin aşağıdaki kiracıya verdim.Yeni doğum yapmıştı..Sevindi yazık

sabahtan beri dolanıyorum ama daha hiç bi iş yok gibi ortada yaa...yemeğimi ocağa koydum,buzdolabımı sildim,tencerelerimi cifledim itiraf ediyorum dileği kıskanmıştım cifledim diyince çamaşır astım...evi süpürmeye başlicam...
korascım iyi yapmışsın canım yaa...sevinmiştir kız,zaten durumlarıda pek iyi değil demiştin...
yaren,ilkere nazar değdi galiba canım yaa...gündüzleri ne güzel uyuyo derken hortladı çocuk bari annenler gelene kadar gündüzleri uyusa da sen de yemeğini falan rahat yapsan...
kıııııız dilek hiç sesin çıkmıyo...işlere mi daldın

Zuzuşko binmiş mi kvyarın mı binecekti ,anam pattis yandı
o benim zuzuşkomm

beni anladın şimdi sanırım ama sen daha cesaretlisin sanırım
ben de bu gece yalnızım bu hafta hiç yalnız kalmadım ama

kız anneye s beden alınır mı deliiii yaa
ben kendime bile hiç bir şeyi s beden almıyorum, azcık dökümlü seviyorum..
ben sana bişi alsam M alırım mesela :44: annen senden zayıf mı :26:

Naber kızlar
Bugünkü iş günümü de bitirdim, evdeyim.
Kardeşim bende kaldı dün gece, hala burda..
kalkıp pattis kızartıcam şimdi, peynir, zeytin atıştırıcaz..
Kocişim gececiydi malum uyuyor, 4 gibi uyansın kardeşimi aşağı bırakıp sehpa almaya gidecez (anca ), minik bi tost makinesi alıyım diyorum kendime, pilav tencerem de eskidi zaar
bişiler bakıcam artık, kumpir yemek istiyorum birde. Geçen hafta yicektim, iskender ve künefe yiyince ona yer kalmadı, eve paket yaptırıcaktık unuttuk..
Dün akşam da dilekle telefonda konuşurken pislik kumpir sipariş ediyodu canım iyice çektii..
Yarın da kv deyiz, bugün süpürge, vileda yapmalıyım. Yarın gece anca eve geliriz.. Tantuni yicez, ben çok oburum da bu ara
Acaip kilo almışım zaten, ona moralim bozuldu ( yazın ne güzel 56 olmuştum yine 60 olmuşum
Bugün iş yerinde hiçç bişi yapmadım 2-3 fatura işledim o .
Depoya attım yine kendimi 2 tane çanta-cüzdan aldım kendime.
Tanesi 45 tl, bana 22.5 olunca cazip geliyo..
Ama çok güzeller yaa koocaman böyle, yazın at içine telefonunu paranı çık sahile
Pembesini de alıcam 2-3 ay sonra
Çok harcıyorum bu ara, portföy de aldım, o 85 tl 42.5 kesilecek..
Kocişime akşam alıştıra alıştıra söylemeliyim bunları

Ben sizden uzak kaldıgım için üzülüyorum biz bi aile gibiyiz hepinizi çok özlüyorum irem bütün günümü dolduruyo. Dedim girmeye girmeye beni unuttular galiba :) sağolun beni düşünmüşsünüz ben zaten avm dışında bi yere çıkamıyorum ağustos annelerinin çekilişine katılmıştım faceden. Artık bi sonraki yıla katılırım sizlere

biz de seni çok özlüyoruz, yokluğun gerçekten çok belli oluyo :/
eve net aldınız mı canım? telefondan girince aktif olmak imkansız..

Sirken, yeni yaşın kutlu olsun canımmm, sevdiklerinle birlikte nice güzel yılların olsun.

nigar yaa nie suratına kapatıyım ben daha şimdi geldim ki dışardaydım
elektrik gidip gelmiş herhalde pc hepten kapanmış zaten
günahımı alıosun

Evde net var zaten ama irem surekli kucağımda uyuduğundada camasir ütü yemek derken kendime bile zaman ayıramıyorum

nigar yaa nie suratına kapatıyım ben daha şimdi geldim ki dışardaydım
elektrik gidip gelmiş herhalde pc hepten kapanmış zaten
günahımı alıosun

kocamı öpmeden koştum sana geldim, açıktın kapattın!!
Ay tamam yaa atarlanmiycam şindi gel buraya
az bişi atıştırıp gelicem kuzum, sen de işlerini hafiflet ok?

kocamı öpmeden koştum sana geldim, açıktın kapattın!!
Ay tamam yaa atarlanmiycam şindi gel buraya
az bişi atıştırıp gelicem kuzum, sen de işlerini hafiflet ok?

benim iş hafifler mi yaa
size şaka gibi gelcek ama bugün bi hoca geldi
kitap yapıomuş zaten çalıştığımız birisi yaparsın onuda dio kaç etti yaa artık saymıoum da
eşim çık işten dio
ee nası para kazancam sigortam nolcak evde zaten duramam yeni bi iş bundan iyi mi olcak
b.k gibi gidio herşey sıkıldım yaa
akşam onca gezdim eve geldim gözlerim doluo ağlamaklı gibi oluoum çünkü sinirlerim bozulo
eşimde beni öyle görünce çalışma dio
tek yaptığı bu çık ozaman başka bişi demeyi bilmio rahatlatmayı kıyaslama yapıp sakinleştirmeyi falan

elfiş senle yareni gördükçe korkuyorum bazen :18: ev-çocuk ikisini birden idare edebilir miyim diye düşünüyorum
dilek iş bulma kurumu gibi yerlere dilekçe falan bıraksan,oralarda kurs verip işe sokuyolarmış diye duymuştum canım...eğer bu işten sıkıldıysan başka bi işe girmiş olursun...şartlar burdan daha mı iyi olur yoksa kötü mü olur bunu iş görüşmesine gittiğinde az çok kestirebilirsin zaten...ama burası seni çok mutsuz ediyo...başka bi yere geçmen şart oldu artık...ama işten çıkmadan önce yeni gireceğin işi ayarlaman lazım...
işlerimi bitirdim artık...acıktım ama canım yemek yemek istemiyo...ceviz,yoğurt,meyve falan atıştırıcam...halı da silcektim ama üzerine basılır şimdi silersem...yatmadan önce silersem sabaha kadar kurumuş olur...üşenmezsem tabi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…