aynı benim eşim. iş yerinde en ufak problemimi anlatsam "çık o zaman, çalışma"benim iş hafifler mi yaa
size şaka gibi gelcek ama bugün bi hoca geldi
kitap yapıomuş zaten çalıştığımız birisi yaparsın onuda dio kaç etti yaa artık saymıoum da
eşim çık işten dio
ee nası para kazancam sigortam nolcak evde zaten duramam yeni bi iş bundan iyi mi olcak
b.k gibi gidio herşey sıkıldım yaa
akşam onca gezdim eve geldim gözlerim doluo ağlamaklı gibi oluoum çünkü sinirlerim bozulo
eşimde beni öyle görünce çalışma dio
tek yaptığı bu çık ozaman başka bişi demeyi bilmio rahatlatmayı kıyaslama yapıp sakinleştirmeyi falan
ya dilek naptın yaa :26: :26:sonunda bugünde bu hafta da bitti kızlar
eşim annemlere gidelim dedi bende karnım ağrıo yorgunum deyince
tartışma kavga kavga hırgür birbirimize girdik msnde
bende ağzıma ne geldiyse saydım ne o kaldı ne sülalesi zaten iş yüzünden gerginim
yine b.k oldu haftasonum
ya dileğim yaaaaaaaa, ne var yani oda neden o kadar abartmış ki ne var bunda kavga çıkarıcak, keşke sen de fazla üstüne gitmeseymişsinsonunda bugünde bu hafta da bitti kızlar
eşim annemlere gidelim dedi bende karnım ağrıo yorgunum deyince
tartışma kavga kavga hırgür birbirimize girdik msnde
bende ağzıma ne geldiyse saydım ne o kaldı ne sülalesi zaten iş yüzünden gerginim
yine b.k oldu haftasonum
deri alma ben de beğenmiom, evlenceğimizde biz de alıcaktık onlardan şimdi ii ki almamışım diom.ya dilek naptın yaa :26: :26:
yorgunum dediğin için mi kavga çıkarttı o daof yaniii....
inş akşam o ani ve ateşli barışmalarınızdan yaşamışsınızdır
biz de sehpa alamadık, beğenemedim
siyah tek model vardı almadım, deri olanlar çok var ama sevmiyorum onları..
Bizim evin yanında var bi yer, ordan alıcaz artık peşin olarak..
yılbaşından sonraya kaldı..
tost makineleri de 150 den başlıyo
kardeşim alma sakın dedi, bulgarsitanda 20-25 tl arasıymış.. burdan alırız dedi
öle yapıcam artık.. Bimden biraz alışveriş yaptık, markete de uğradık..
Eve geldik yemeğe giriştim, fırında bezelyeli arpacık soğanlı tavuk yaptım..
Süpürge yaptım, yerleri elle sildim2 makine çamaşır yıkandı,
nevresimler değişti, banyo ciflendi.. belim ağrıyo çok ama..
eşim yardım etmedi hiç bu akşam bjk maçı vardı onu izlediuyuzz
kv gitmekten vazgeçer gibi olduk bir ara ama gitcez büyük ihtimalle.
Kardeşimle de telefonda 45 dk dedikodu yaptık
Herkes nerde bu akşam
aa onu ben de gördüm gece hayal meyal, dizi miymiş ki o:26:selam kızlar
kimseler uğramamış topik inlere cinlere kalmış valla dün çok yoğundu gece 11 buçuğu geçiyordu misafirlerim gittiğinde bugün de öğle ezanı okunurken uyandım gece revolution diye bir dizi başlamış ona takıldık biraz. eşimi bekliyorum hazırlansın yılbaşı hediyemi alacaz bi de görümcemin bebişine bir şeyler almak istiyorum güzel şeyler denk getirebilirsem
Topik sessizleşmiş kimsecikler yok.dün bizimde misafirimiz vardı 11de geldiler babannem halam yengem .babannem yengem yolu tam bilmiyorlardı onlarınalmaya gittim yarı yola ama artık zorlanıyorum.akşamda bırakmaya götürdüm geldim yattım uyumuşum .kalktım göbeğimin çevresinde sancı vardı 1-2saat gitmedi biraz tırstım ama belli etmedim .çantamı hazıRladık annemle.şükürler olsun geçti yarın salı doktora gidicem bakalım ne dicekler.tabiki bizimki dönmedi hala ters.
o benim zuzuşkomm
Depoya attım yine kendimi 2 tane çanta-cüzdan aldım kendime.
Tanesi 45 tl, bana 22.5 olunca cazip geliyo..
Ama çok güzeller yaa koocaman böyle, yazın at içine telefonunu paranı çık sahile
Pembesini de alıcam 2-3 ay sonra
Çok harcıyorum bu ara, portföy de aldım, o 85 tl 42.5 kesilecek..
Kocişime akşam alıştıra alıştıra söylemeliyim bunları
üfff yaaa bende şimdi telfnu yere çaktım sinirden.. kaç defa aşure istdi benden.. cuma gece yaptım 2 gün oldu yemei sadece 1kaşık aldı yaparken şekerine baktı buuuneymiş midesi yanıyomuş aşureden e geriiii niye istiyon ozamn bende okadn zahmet verip yptım dimi sırf senin için 2 tencere 1tenceresini dağıttım ,1tencere kaldı günah olmasa çöpe atıcam yemin ederm ...ama ben yapmadan anlatıyodu yok ptronda yemiş koca kaseee,gittiğimz yerlerde ikram olarak getirdiler löpür löpür yedi ,yptığımı yemiyoooo azönce de kızdım ölseemmm bidaha yapmcam dedim ,bunamı kızıyon bukdar diyo yaa öküz mü neee (( kızdım diye suratabak diyo bende tlfn çarptım yere al sana surat dedim (
Dediginiz barisma gerceklesmedi dun aksam gece 2,5ta geldik bn gece hastalandim arabada cikardim falan bugun de saat 2de kalktim tum gun hicbisi yapmadim bozuldu yemek yok bisi yok tam 5 te kalktim evi sūpūrūyūm die bn anneme gidioum dio yardim yok ben uyurken camasiri asmis o kadar ona bile sok oldum simdi annemlere geldi sevio falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?