Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

aynı benim eşim. iş yerinde en ufak problemimi anlatsam "çık o zaman, çalışma"
çok kolaydı, keyfimizden çalışıyoruz çünkü.
Hiç düşünmüyolar ki sonrasını, hiç demiyolar ki sonra "kalıcaz el elde g*t avuçta"

açtım şimdi msn, gene ç. dışı oldun ben gelince :26:

sonunda bugünde bu hafta da bitti kızlar
eşim annemlere gidelim dedi bende karnım ağrıo yorgunum deyince
tartışma kavga kavga hırgür birbirimize girdik msnde
bende ağzıma ne geldiyse saydım ne o kaldı ne sülalesi zaten iş yüzünden gerginim
yine b.k oldu haftasonum

ya dilek naptın yaa :26: :26:
yorgunum dediğin için mi kavga çıkarttı o da of yaniii....
inş akşam o ani ve ateşli barışmalarınızdan yaşamışsınızdır

biz de sehpa alamadık, beğenemedim
siyah tek model vardı almadım, deri olanlar çok var ama sevmiyorum onları..
Bizim evin yanında var bi yer, ordan alıcaz artık peşin olarak..
yılbaşından sonraya kaldı..
tost makineleri de 150 den başlıyo
kardeşim alma sakın dedi, bulgarsitanda 20-25 tl arasıymış.. burdan alırız dedi
öle yapıcam artık.. Bimden biraz alışveriş yaptık, markete de uğradık..
Eve geldik yemeğe giriştim, fırında bezelyeli arpacık soğanlı tavuk yaptım..
Süpürge yaptım, yerleri elle sildim 2 makine çamaşır yıkandı,
nevresimler değişti, banyo ciflendi.. belim ağrıyo çok ama..
eşim yardım etmedi hiç bu akşam bjk maçı vardı onu izledi uyuzz
kv gitmekten vazgeçer gibi olduk bir ara ama gitcez büyük ihtimalle.
Kardeşimle de telefonda 45 dk dedikodu yaptık

Herkes nerde bu akşam

dilek naptınız siz kuzum yaa...
inşallah nekin dediği gibi akşam barışmışsınızdır :26:
topikte inler cinler top oynuyo,kimsecikler yok...
gidip ağdamı yapıyım bari :18:

selam kızlar

kimseler uğramamış topik inlere cinlere kalmış valla dün çok yoğundu gece 11 buçuğu geçiyordu misafirlerim gittiğinde bugün de öğle ezanı okunurken uyandım gece revolution diye bir dizi başlamış ona takıldık biraz. eşimi bekliyorum hazırlansın yılbaşı hediyemi alacaz bi de görümcemin bebişine bir şeyler almak istiyorum güzel şeyler denk getirebilirsem

Topik sessizleşmiş kimsecikler yok.dün bizimde misafirimiz vardı 11de geldiler babannem halam yengem .babannem yengem yolu tam bilmiyorlardı onlarınalmaya gittim yarı yola ama artık zorlanıyorum.akşamda bırakmaya götürdüm geldim yattım uyumuşum .kalktım göbeğimin çevresinde sancı vardı 1-2saat gitmedi biraz tırstım ama belli etmedim .çantamı hazıRladık annemle.şükürler olsun geçti yarın salı doktora gidicem bakalım ne dicekler.tabiki bizimki dönmedi hala ters.

döndük bizzzz

rezil bi geceydi yaaaabütün gecem öghhh böghh ile geçti, hala daha midem bulanıo

ya dileğim yaaaaaaaa, ne var yani oda neden o kadar abartmış ki ne var bunda kavga çıkarıcak, keşke sen de fazla üstüne gitmeseymişsin
ama zaten barışmışsınızdır ki siz şimdiye dimi
deri alma ben de beğenmiom, evlenceğimizde biz de alıcaktık onlardan şimdi ii ki almamışım diom.
tostu da bulgaristandan alırsın evet çok farkediomuş cidden

özledim buraları yaaa, öksüz kalmış topic

akşama gelsenizeeeeeşim maç izlemeye gidicek sanırım

hıı unutmadan çantalarını güle güle kullan portföy accık pahalıymış ama neyse

aa onu ben de gördüm gece hayal meyal, dizi miymiş ki o:26:

yaa ben ne zaman alıcam hediyeeeeayy acaba eşime desem maça giderken annemle bizi avm'ye bıraksa:44:

yavaş yavaş belirtilerin gelio heralde enkicim, çantan da hazırsa tamamsın demektirhadi hayırlısıyla bi avazda da doğurursun inşallah

Geçmiş olsun hayırdır canım.neden mideni bozdun karıştırdın mı yoksa.

Galiba canım bakalım yarın sancı falan çıkacakmı nstde.çantalarımız hazır alıp gidebiliriz

Nekim güle güle kullan canım çantalarını .yarı yarıya fark ne güzel banada lazım ama nasıl bişe alabilirim bilmiyorum bundan sonra.
Sehba deri hoş olmaz .diğerlerinden alırsın . Tost makinaları pahalı aygazın üzerinde yapılan demirler var onlar 20-25tl
Sirkenciğim atlatmışsın misafirleri nasıl geçti doğum günün

ayşin otelin yemekleri mi dokundu acaba canım :26:
şu saat oldu ağdamı daha yapmadım yaa :18::18: erteleye erteleye bu saate kadar geldim ama kaçış yok
yemek yedik,çay demlicem,aşkıcımla gs-fb maçını izlicez beraber...dua edin de gs yensin kızlar...yenersek eşim halıları silicek,yenilirsek silmez keyfim yok diye hemen yatar...
sirken ne yorucu geçmiş doğum günün canım yaa...allahtan bugün dinlenmeye vaktin olmuş...ben bugün hiçbi şey yapmadım...sadece battaniye yıkadım yani makine yıkadı o kaaa...
enkim,annen tam zamanında gelmiş bak...artık hiçbi şeyyapamıyosun,hemen yoruluyosun...hayırlısıyla şu kızı bi de kucağına alsan
aaa kızlar,bizim miniğin karnımda bi taraftan diğer tarafa geçişini görebiliyoruz artık hareketleri dışardan görülmeye başladı yavaş yavaş...

daha yeni girdim eve noel babanın kadın versiyonu gibiydim haftaya k validem urfaya geçiyor görümcemin bebeği için çok hoş şeyler aldık eşimle bi de annemin komşusunun oğlu var ona da büyük adam gibi bi kazak gömlek aldım yılbaşı hediyesi olur dün günlük çay tabaklarımı beğenmiyorlardı hiç kullanışlı değil değiş şunları diye bugün çay tabağı aldım 6 tane önümüzdeki ay bir 6 tane daha alacam çok istediğim ama şimdiye kadar bulamadığım kitaplar vardı onları aldım sünger bob ananeye cep telefonu aldık. Kendime de bir gömlek alacaktım C&A da teyzemde görmüştüm süper duruyordu ama denedim eşim beğenmedi bu ne böyle sen 40 yaşında mısın olmadı diye alamadım:26:

dün çok yorucuydu Allahtan temizliği hep eşim halletti ben de mutfaga girdim aileler ananeler bir de teyzem ve eşi geldi ev tarihinin en kalabalık yemeğini geçirdi görümcem bulaşıkları hep akıttı teyzem sürekli servise baktı rahattı yani; evde bi sürü yiyecek var haftayı sadece 1 yemekle geçirebilirim annemler hediye alamamışlar ama para verdiler sen uygun olanını al diye k validem uzun bir hırka almış ekolden kahverengi bir şey idare eder gibi ama belki değiştirebilrim teyzem panço gibi bir şey almış en güzeli ananemin aldığı krem rengi bulüz olmuş.Doğum günü çocuğu olmak iyiymiş :)))

Esas haber dün spora gittim tartıldım kilomda hiç bir değişiklik olmamış ama belde 1 basende de 4 cm incelmişim ki 3 hafta gittim esas etki 6 hafta gidişlerden sonra olurmuş; yağ oranım %24 tü şimdi %29 olmuş bunun sebebi de adetim yaklaştığı içinmiş. Eğer bu haftadan itibaren spora gidiyorum diye boğazıma da sahip çıkabilirsem yağlarımı kasa çevirebilrim

canısıı

meraklandım foto koysan yaa

Kizlar hasta oldum dun eve geldim eltimle konustuk avmdeymis isten cikmis bunalmis oda bu odun esler yuzunden gel ddi apar topar gittim yemek yedik konustuk herkeste turlu turlu sorunlar. Simdi annemlerde oturuom esim annesine getmisti bn gitmedim kavga ettik ama hastayim deyip dun annesine gitmeyip sonra eltimle disari cikinca bozuldu bnd ikisi ayni mi dedim iyice kizdi bugunde tek basina gitti amann napim zaten is yuzunden cok bunaldim

üfff yaaa bende şimdi telfnu yere çaktım sinirden.. kaç defa aşure istdi benden.. cuma gece yaptım 2 gün oldu yemei sadece 1kaşık aldı yaparken şekerine baktı buuu neymiş midesi yanıyomuş aşureden e geriiii niye istiyon ozamn bende okadn zahmet verip yptım dimi sırf senin için 2 tencere 1tenceresini dağıttım ,1tencere kaldı günah olmasa çöpe atıcam yemin ederm ...ama ben yapmadan anlatıyodu yok ptronda yemiş koca kaseee,gittiğimz yerlerde ikram olarak getirdiler löpür löpür yedi ,yptığımı yemiyoooo azönce de kızdım ölseemmm bidaha yapmcam dedim ,bunamı kızıyon bukdar diyo yaa öküz mü neee (( kızdım diye suratabak diyo bende tlfn çarptım yere al sana surat dedim (

Dediginiz barisma gerceklesmedi dun aksam gece 2,5ta geldik bn gece hastalandim arabada cikardim falan bugun de saat 2de kalktim tum gun hicbisi yapmadim bozuldu yemek yok bisi yok tam 5 te kalktim evi sūpūrūyūm die bn anneme gidioum dio yardim yok ben uyurken camasiri asmis o kadar ona bile sok oldum simdi annemlere geldi sevio falan

dilek karnın nasıl oldu? Bugün ankamall e gittiğimde çevreme baktım durdum belkim dileği görürüm eşimi eker onun peşine takılrım diye
Yemeği yedik eşim kütüphaneye geçti bir kitap lazım yarınki dersine; bakmadığımız kitapçı kalmadı en son kütüphaneye baktık orda var görünüyor gidip alacak alabilrse. Gıcık oldum bu zamana mı kalır kitap araması neden önceden almadın diye e fırsat mı oldu diyor dedim cuma gündüz arkadaşına rusça anlatacağına KENDİ İŞİNİ halletseydin bi şey diyemedi tabi haklısın doğru diyor. Arkadaşıyla da o gün doğru dürüst çalışamamışlar çocuk habire telefonda konuşumuş durmuş; 2012 nisanda bir araba almıştı 30 bin km de ama kasko yaptırmamış durumu uygun değilmiş şimdi kasko yaptırmaya kalkmış meğer araç önceden pertmiş oysaki almadan önce tanıdık ustaya filan götürmüş göstermiş hiç bi şey dememişler ikinci ellere olan güvenim bir kez daha gitti

ya özlemişim size yazmayı

telefondan ne istedin zuzum :26: eminim o aşure çok güzel olmuştur yolla bana yerim; ne diye üzülüyorsun eşin ayıp etmiş demek ki bundan sonra zuzu canım şunu istiyor yapsana dediğinde hiç uğraşmayacaksın ne halin varsa gör diyeceksin o zaman anlar işte. Nasıl uğraştın sen o aşureye bütün cuma akşamını mutfakta geçirdin.

2.5 a kadar nerdeydiniz? sen iyi hasta olmuşsun yediğin bir şey mi dokundu da istifra ettin? 2 ye kadar uyuyunca başın ağrımadı mı? Bence iyi ki iş yapmadın yattın dinlendin.. buna çok ihtiyacın vardı bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…