Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sonuçları mayıs ayının ilk haftası alıcam canım .

arse hoşgeldin canım uzun zamandır yoksun işler çok yoğun sanırım allah kolaylık versin.

nek 4 kuyruk bile burda sen yoksin
kuyrukkk

bebeyim çok bi yoğunum, birde canım sıkkın
bu M. beye geriliyorum, konuşmuyoruz iş hariç..
biri ona halini hatrını sorsa "tadım yok, tadımız kaçtı" gibi şeyler söylüyo ben de kötü hissediyorum
eşim de çık o işten, kendini ne sanıyo o gelip dövücem o adamı diyo.. oan da dert yanmiycam artık.

arse hoşgeldin canım uzun zamandır yoksun işler çok yoğun sanırım allah kolaylık versin.[/QUOTE]

canım çok sağol H.B .))

canım herşeyi söleme ozamn, çinkim erkekler böle işte, bide söz konusu eşleri olunca daha da gözleri görmez ...

benimkide bişey olsa patronla ilgili, hemen der "ben bi gelip görüneyim ona" :101:

üşüttün galiba. yoksa birden bire niye ağrısınki.

üşüttün mü acaba

bilmioum havada bigün iyi bigün çok fena ne giyceğimi şaşırdım yaa olabilir dün ultrason yüzünden su içmekten helak oldum
içtim sıkıştım ama almadılar mecbur wcye gittim sonra tekrar içtim yine zaman geçti almadılar tekrar gittim
tutmaktan bi tuhaf oldu karnım sancılar girdi şimdi de kötü işte

kendini ne sanıyor acaba bu adam senden önceki buna nasıl dayanmış .sen lafını esirgemiyorsun ya hoşuna gitmemiştir.
eşine söylersen dayanamayacak bir gün dalacak adama .dert yanmasan senin için içini yiyecek.bence çok iyi düşün derim iş konusunu farklı bir iş rahatlıkla bulabilirsin.

canım herşeyi söleme ozamn, çinkim erkekler böle işte, bide söz konusu eşleri olunca daha da gözleri görmez ...

benimkide bişey olsa patronla ilgili, hemen der "ben bi gelip görüneyim ona" :101:
beim önceki patronum için benzerini derdi eşim, geldiğinde de sertliği felan yok muahbbete başalrdı

ç.şim geldiiiiii sıkıştım, wc de dola 1 saattir
3 kişisiniz kim var 1 saattir

:130: benim durumumla ilgili bi smili varmı nekk
tam da bu

evet kesin dün wc ni tutmaktandır, kastın kendini hep
geçmiş olsun bitsin inşallah yafyum

ama zaten erkekler hep aynı öyle yapıolar yani mantıklı cvp beklemek saçma
akıllı olsun ağzını burnunu kırarım onun
sende sessiz kalma
cvbını ver napabilirmiş gibi yaklaşımlar yani
onun için sıkma canını
adamda ne naletmiş yaww

düzenin kaçtı demekki canım

eşim de öyle diyo kuzum, işten çık başka yer mi yok diyo. neyi bekliyosam işte :26:

kızlaar süper bizi şikayet etmiş galiba, nezaman ceza olur diyo :0:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/367873-esi-isi-olan-bayanlar-haydi-buyrun-12836.html

beim önceki patronum için benzerini derdi eşim, geldiğinde de sertliği felan yok muahbbete başalrdı

3 kişisiniz kim var 1 saattir

Eki Görüntüle 388834 tam da bu

aynen benimkide öle

..

patron girdimi çıkmaz 1saate, bide biri çıktımı hemen giremem wc ye, oturduğu yer soğusun az :26:

...

ahahaahhahahaha ay çatladım işicemmmm çok güldümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…