kızlarr karnım ağrıo yaa bi tuhaf oldum valla
canım evt noldu testler ne zaman sonuç alcaz :18:
bende çorabım kaçtı sosyete pazarına gittim çorap aldım ev terliği aldım 3ü 10 tl öyle dolandım geldim mükemmel çantalar vardıama hala maaş alamadık ki:26:
Selam millet :))
İyice unutuldum( ama haklısınız çok uzun zamandır fırsat bulupta yazamıyorum.
neler neler olmuş , derinlemesine okuyup zaman kaybetmek istemedim. Belliki birşeyler olmuş.
Neyse iyi yapmışsınız inşallah tertemiz bir sayfa olur, hep güzellikleri paylaşırsınız.
çok sık olmasada arada mümkün olduğunca size laf atar, sohbete katılmaya çalışırım ( tabi eğer
benide alırsanız sohbete( ) herkese selam
bugün biraz rahatım aranızda olmaya çalışıcam :))
kuyrukkknek 4 kuyruk bile burda sen yoksin
üşüttün galiba. yoksa birden bire niye ağrısınki.
üşüttün mü acaba
kuyrukkk
bebeyim çok bi yoğunum, birde canım sıkkın
bu M. beye geriliyorum, konuşmuyoruz iş hariç..
biri ona halini hatrını sorsa "tadım yok, tadımız kaçtı" gibi şeyler söylüyo ben de kötü hissediyorum
eşim de çık o işten, kendini ne sanıyo o gelip dövücem o adamı diyo.. Eki Görüntüle 388817 oan da dert yanmiycam artık.
canım herşeyi söleme ozamn, çinkim erkekler böle işte, bide söz konusu eşleri olunca daha da gözleri görmez ...
benimkide bişey olsa patronla ilgili, hemen der "ben bi gelip görüneyim ona" :101:
3 kişisiniz kim var 1 saattirç.şim geldiiiiiisıkıştım, wc de dola 1 saattir
:130: benim durumumla ilgili bi smili varmı nekk
kuyrukkk
bebeyim çok bi yoğunum, birde canım sıkkın
bu M. beye geriliyorum, konuşmuyoruz iş hariç..
biri ona halini hatrını sorsa "tadım yok, tadımız kaçtı" gibi şeyler söylüyo ben de kötü hissediyorum
eşim de çık o işten, kendini ne sanıyo o gelip dövücem o adamı diyo.. Eki Görüntüle 388817 oan da dert yanmiycam artık.
bilmioum havada bigün iyi bigün çok fena ne giyceğimi şaşırdım yaa olabilir dün ultrason yüzünden su içmekten helak oldum
içtim sıkıştım ama almadılar mecbur wcye gittim sonra tekrar içtim yine zaman geçti almadılar tekrar gittim
tutmaktan bi tuhaf oldu karnım sancılar girdi şimdi de kötü işte
eşim de öyle diyo kuzum, işten çık başka yer mi yok diyo. neyi bekliyosam işte :26:kendini ne sanıyor acaba bu adam senden önceki buna nasıl dayanmış .sen lafını esirgemiyorsun ya hoşuna gitmemiştir.
eşine söylersen dayanamayacak bir gün dalacak adama .dert yanmasan senin için içini yiyecek.bence çok iyi düşün derim iş konusunu farklı bir iş rahatlıkla bulabilirsin.
beim önceki patronum için benzerini derdi eşim, geldiğinde de sertliği felan yok muahbbete başalrdı
3 kişisiniz kim var 1 saattir
Eki Görüntüle 388834 tam da bu
eşim de öyle diyo kuzum, işten çık başka yer mi yok diyo. neyi bekliyosam işte :26:
kızlaar süper bizi şikayet etmiş galiba, nezaman ceza olur diyo :0:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/367873-esi-isi-olan-bayanlar-haydi-buyrun-12836.html
kızlaar süper bizi şikayet etmiş galiba, nezaman ceza olur diyo :0:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/367873-esi-isi-olan-bayanlar-haydi-buyrun-12836.html
teyyare demiş bizlerede bende şimdi kötü içerik olarak işaretlicem. sataşma var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?