yok dileğin annesine gelmiş ya seviyor beni dedi ya dilekdilekk :2: eşin de kendi annesindemi şimdi
Geçmiş olsun hayırdır canım.neden mideni bozdun karıştırdın mı yoksa.
Galiba canım bakalım yarın sancı falan çıkacakmı nstde.çantalarımız hazır alıp gidebiliriz
otel hayal ettiğim gibi diildi ama yine de güzeldi. etkinlik falan yoktu hiç ot gibiydi ama akşamayşin otelin yemekleri mi dokundu acaba canım :26:
şu saat oldu ağdamı daha yapmadım yaa :18::18: erteleye erteleye bu saate kadar geldim ama kaçış yok
yemek yedik,çay demlicem,aşkıcımla gs-fb maçını izlicez beraber...dua edin de gs yensin kızlar...yenersek eşim halıları silicek,yenilirsek silmez keyfim yok diye hemen yatar...
sirken ne yorucu geçmiş doğum günün canım yaa...allahtan bugün dinlenmeye vaktin olmuş...ben bugün hiçbi şey yapmadım...sadece battaniye yıkadım yani makine yıkadıo kaaa...
enkim,annen tam zamanında gelmiş bak...artık hiçbi şeyyapamıyosun,hemen yoruluyosun...hayırlısıyla şu kızı bi de kucağına alsan
aaa kızlar,bizim miniğin karnımda bi taraftan diğer tarafa geçişini görebiliyoruz artıkhareketleri dışardan görülmeye başladı yavaş yavaş...
ayy cidden çok yorulmuşsun ama hediyeleri kapmışsın hadi yine iisindaha yeni girdim eve noel babanın kadın versiyonu gibiydim haftaya k validem urfaya geçiyor görümcemin bebeği için çok hoş şeyler aldık eşimlebi de annemin komşusunun oğlu var ona da büyük adam gibi bi kazak gömlek aldım yılbaşı hediyesi olur dün günlük çay tabaklarımı beğenmiyorlardı hiç kullanışlı değil değiş şunları diye bugün çay tabağı aldım 6 tane önümüzdeki ay bir 6 tane daha alacam çok istediğim ama şimdiye kadar bulamadığım kitaplar vardı onları aldım sünger bob ananeye cep telefonu aldık. Kendime de bir gömlek alacaktım C&A da teyzemde görmüştüm süper duruyordu ama denedim eşim beğenmedi bu ne böyle sen 40 yaşında mısın olmadı diye alamadım:26:
dün çok yorucuydu Allahtan temizliği hep eşim halletti ben de mutfaga girdim aileler ananeler bir de teyzem ve eşi geldi ev tarihinin en kalabalık yemeğini geçirdigörümcem bulaşıkları hep akıttı teyzem sürekli servise baktı rahattı yani; evde bi sürü yiyecek var haftayı sadece 1 yemekle geçirebilirim annemler hediye alamamışlar ama para verdiler sen uygun olanını al diye k validem uzun bir hırka almış ekolden kahverengi bir şey idare eder gibi ama belki değiştirebilrim teyzem panço gibi bir şey almış en güzeli ananemin aldığı krem rengi bulüz olmuş.Doğum günü çocuğu olmak iyiymiş :)))
Esas haber dün spora gittim tartıldım kilomda hiç bir değişiklik olmamış ama belde 1 basende de 4 cm incelmişimki 3 hafta gittim esas etki 6 hafta gidişlerden sonra olurmuş; yağ oranım %24 tü şimdi %29 olmuş bunun sebebi de adetim yaklaştığı içinmiş. Eğer bu haftadan itibaren spora gidiyorum diye boğazıma da sahip çıkabilirsem yağlarımı kasa çevirebilrim
dileğim yaa kızma bana ama yani hastayım diyip kv gitmeyip eltinle avm'ye gitmek de olmamış şimdi eşin haklıKizlar hasta oldum dun eve geldim eltimle konustuk avmdeymis isten cikmis bunalmis oda bu odun esler yuzunden gel ddi apar topar gittim yemek yedik konustuk herkeste turlu turlu sorunlar. Simdi annemlerde oturuom esim annesine getmisti bn gitmedim kavga ettik ama hastayim deyip dun annesine gitmeyip sonra eltimle disari cikinca bozuldu bnd ikisi ayni mi dedim iyice kizdi bugunde tek basina gitti amann napim zaten is yuzunden cok bunaldim
üfff yaaa bende şimdi telfnu yere çaktım sinirden.. kaç defa aşure istdi benden.. cuma gece yaptım 2 gün oldu yemei sadece 1kaşık aldı yaparken şekerine baktı buuuneymiş midesi yanıyomuş aşureden e geriiii niye istiyon ozamn bende okadn zahmet verip yptım dimi sırf senin için 2 tencere 1tenceresini dağıttım ,1tencere kaldı günah olmasa çöpe atıcam yemin ederm ...ama ben yapmadan anlatıyodu yok ptronda yemiş koca kaseee,gittiğimz yerlerde ikram olarak getirdiler löpür löpür yedi ,yptığımı yemiyoooo azönce de kızdım ölseemmm bidaha yapmcam dedim ,bunamı kızıyon bukdar diyo yaa öküz mü neee (( kızdım diye suratabak diyo bende tlfn çarptım yere al sana surat dedim (
bu arada dün irmik tatlısında dr oetker in hazır olanlarından denedim çok güzel oldu :)
enkim, annem de söyledi o demirden ama ben onları sevmiyorum canım.. tost makinesi alıcam, bulgarsitanda çok ucuzmuş canım :)Nekim güle güle kullan canım çantalarını .yarı yarıya fark ne güzel banada lazım ama nasıl bişe alabilirim bilmiyorum bundan sonra.
Sehba deri hoş olmaz .diğerlerinden alırsın . Tost makinaları pahalı aygazın üzerinde yapılan demirler var onlar 20-25tl
Sirkenciğim atlatmışsın misafirleri nasıl geçti doğum günün
yarın gönderirim ben sana, wahtsappdancanısıı
meraklandım foto koysan yaa
günaydın herkeseeee.. vilin faceden beni ekleyen sensin demi kabul ettimde
bendim canımsana da günaydın...
zuzum tlfdan ne istedin
bazen hic incelik falan bilmiolar
telefondan ne istedin zuzum :26: Eminim o aşure çok güzel olmuştur yolla bana yerim; ne diye üzülüyorsun eşin ayıp etmiş demek ki bundan sonra zuzu canım şunu istiyor yapsana dediğinde hiç uğraşmayacaksın ne halin varsa gör diyeceksin o zaman anlar işte. Nasıl uğraştın sen o aşureye bütün cuma akşamını mutfakta geçirdin.
sen sarhoş mu oldun bakım :89:hayırlısı cnm ii haberlerle gelirsin inş.yarın ve salı günü
ya içkiyi fazla kaçırdım enkim
gündüzden 1 şarap bi kokteyl içtim.
akşam yemekte 2 şarap daha içtim.
yemekten sonra bara geçtik orda 6 tekila içtim
.içerken hiçbişi yoktu her şey süperdi, son tekila shot'ında biraz güzel oldu kafam.eşime illa dedim bi tane daha içelim öle çıkalım.olmaz bu tekila sonradan çarpar adamı içme artık zaten kafan gitti dedi.
ii ki de içmemişim, hafiften sallanır modda odaya çıktık benim mide başladı bulanmaya, ama öle böle diilbiraz çıkardım sonra o gazla cicilerimi giydim eşimin gözle açıldı tabi, dan sonra ben o sarsıntıyla iice gittim tabi, bütün gece çıkardım
tövbe bi daha içmem bu kadar
eşime de diodum ki sen çok dayanıksızsın hemen hasta oluosun miden bulanıo falan, gerçekten de o daha hassastır alkol konusunda ama bu sefer ben rezil oldum
otel hayal ettiğim gibi diildi ama yine de güzeldi. etkinlik falan yoktu hiç ot gibiydi ama akşam
tek problem hem dün hem bugün sabahın köründe kalktık oysa gece yarısı uyumuştuk bi gram uyku alamadım perişan oldum
sen ne uyanık çıktın cnmm maça iddiaya mı girdin süper fikirmiş buayrıca yendik kızzzzzz anlaşılan eşine halı yolları göründü
ayy cidden çok yorulmuşsun ama hediyeleri kapmışsın hadi yine iisingüle güle kullan hepsini
ayrıca basende 4cm süper bişiiiiinş.öle devam eder
dileğim yaa kızma bana ama yani hastayım diyip kv gitmeyip eltinle avm'ye gitmek de olmamış şimdi eşin haklıtamam aynı şeyler diil ama dışardan bakılınca öle görünüo
şimdi eşin yalakalık yapma modlarında mı
kıyamam yaaaa nasıl da uğraştırmış seni, keşke yapmasaydın annen gelince yapsın deseydin, tüh yaa yazık olmuşçok ayıp etmiş eşin
zaten küs diildik pek canım ben cmt gecesi kötüleşince kavga falan etmedik işteDileğim, annenlerde barışmışsınız sanırım canım, eve geçtiğinizde deolmuştur diyorum ben..
Sirken yeni aldıklarını güle güle kullan canım, spordan da güzel haberler getirmişsin afferim sana
ben de evde plates yapsam aslında yaa, kardeşim her sabah kalıp ebru şallı ile 45 dk plates yapıyomuş çook farkediyo dedi..
yanlarım felan kayboldu diyoben oldum tosun gibi.
Ayşam, belkediğiniz gibi geçmemiş otel macerası :/
ama olsun yine de değişiklik olmuş, keşke okadar içeseymişsin..
den geri kalmamışsın amaa
Biz de kv deydik bugün. Ama çok geç gittik
6 da ordaydık, 9 da da kalktık zaten.
Kv bana düdüklü tencere almış, yeni model değil ama güzel fuşya sapı var :))
Ben de kendime siyah bi çanta aldım yolda, çok içime sinmedi ama anneme hediye edebilirim..
Kendime yenisini alırım, yada annem bana alsın
değiş tokuş yaparız
gezme diil kuzu o avmde çalışıo işten çıkmış burdayım dedi ağlamaklı çok üzgün gel dedi hadi bi kezde düşünme dedi tmm bekle orda dedim çamaşır makinesi çalışıo süpürge ortada kaldı çamaşırları toplamıştım koltukta onlar kaldı apar topar çıktım yani ben bana yapılan iyiliği unutmam ve karşılığını ödemem gerektiğinde de imkanım çerçevesinde yaparımgünaydın kızlar...
kimsecikler gelmemiş yine,gidip evi toplayayım...
sirken ne güzel hediyeler gelmiş canım güle güle kullan...
kız ayşin o kaa içilir mi hiçtabi çıkarırsın sabaha kadar bu arada benim halı işi yattı...iddiaya girmemiştik canım ama eğer yenilseydik hiç konuşmadan gider yatardı...o yüzden gs yensin dedim...ama bu kez de silinmedi halılarım...gs'nin yenişini kutladık
dilek kız kve gitmeyip eltinle gezmen bence de olmamış :26: gidip 1 saat oturup gelseydin keşke ya da oraya gitmiyosan gezmeye de gitmeseydin iyiydi...eşinin ağzına laf vermişsin kuzum...ama akşamki yazdıklarına bakılırsa çoktaaaan barışmışsınızdır siz
zuzum,bu erkeklerin lafıyla bi şey pişirmiceksinbazen benim eşim de yapıyo öyle,sinir oluyorum...
kızlar yazmaya fırsatım olmadı...hafta sonu kv aradı...terzi gelicekti geldi mi diye sordu,sepeti sal dedi...sepete 2 tane yelek koymuş...beğenmiş almış ama ben pek beğenmedim...kp'ye ıslak kek göndermişti eşim...kek var mı diye sordu...misafiri gelicekmiş...azcık var dedim onu aldı...o kaaa...dün sinopa gitmişler...ama hiç arayıp söylemediler...eşim arabayı görmeyince babasını aramış o zaman öğrenmiş...normalde arayıp siz de gelin falan derlerdi...eşim biraz bozuldu ama benim işime geldi...evde dinlendim ne güzel,gitsem dinlenemezdim...ayrıca dün maçı izlerken tv konusu tekrar açıldı...netten baya baktık...alıcaz yakında...eşim,mutfaktakini annenlere veririz dedi...yani kvnin istediği olmicak inşallah...
yok dileğin annesine gelmiş ya seviyor beni dedi ya dilek
zuzum sonucta esin getir yiyim demis neden kizdin tamam rötar yapmis ama
zuzum telini neden attın kuzum yaa
Sen öyle yapınca eşin bişi demedi mi?
Benim eşim öyle hareketlerime çok kızar, o an napar kestiremiyorum :26:
o an elimde o vardı tamda şarja takıcaktım
yaa bize nazar değiyo eminiz artık bundan :) kurşun döktürcez nezamndır kuran okunsun istiyoduk evde nasip olmadı ,kurşun döktürelim bari diyo ..
Dün sinirler gerildi iice eşim en sonunda aşureyi tencereyle balkondan fırlattıBunun yüzünden kavga ettik diyo :26:
Sonra ağladım böle içimden nassı ağlamak geliyo eşim aldı kucağına okudu çok..gözlerinden yaşlar aktı okurken :26: Sonra sarılıp uyuduk
töbe estağfurullah hasbinallahDiyip durdu :)))
tencereyi balkondan fırlattı mıo an elimde o vardı tamda şarja takıcaktım
yaa bize nazar değiyo eminiz artık bundan :) kurşun döktürcez nezamndır kuran okunsun istiyoduk evde nasip olmadı ,kurşun döktürelim bari diyo ..
Dün sinirler gerildi iice eşim en sonunda aşureyi tencereyle balkondan fırlattıBunun yüzünden kavga ettik diyo :26:
Sonra ağladım böle içimden nassı ağlamak geliyo eşim aldı kucağına okudu çok..gözlerinden yaşlar aktı okurken :26: Sonra sarılıp uyuduk
eltinin avm'de çalıştığını bilmiyodum kuzum ben...hem sen doğru olanı yapmışsın o zaman canım...eltin o durumdayken gitmesen olmazdı...belli ki konuşmaya ihtiyacı varmış...inşallah onlar da aralarındaki sorunu halletmişlerdir...sizde akşama kesin barışırsınız...seninki ''naber kıvırcık'' diye gelir akşamgezme diil kuzu o avmde çalışıo işten çıkmış burdayım dedi ağlamaklı çok üzgün gel dedi hadi bi kezde düşünme dedi tmm bekle orda dedim çamaşır makinesi çalışıo süpürge ortada kaldı çamaşırları toplamıştım koltukta onlar kaldı apar topar çıktım yani ben bana yapılan iyiliği unutmam ve karşılığını ödemem gerektiğinde de imkanım çerçevesinde yaparım
bide iyi olur onunla konuşmak bana o bişi anlatır ben kendi derdim gibi ağlarım ben bişi sölerim o ağlar
aynı kv aynı yapıdaki kardeşlerden eşler kendi aile yapılarımız az çok benzio
eşim istediği kadar bozulsun
ben hastayken oda arkadaşıyla buluşuo ben bayramda annemlerdeyken o yarım saat oturup arkadaşlarıyla bayramlaşmaya gidio buna benzer şeyleri o genelde yapıo
ben yapınca da beni suçlayamaz zaten o fırsatı da vermedim
abisine geldi biz eltimle mutfaktaydı bana laf atıo tosunum naptın kıvırcık die laan 4-5 saat önce msnde neler konuştuk ne kıvırcığı
bende cvp vermedim suratsız dio bana. abisiyle ikiside bizi çekiştirmiştir işte fena mı oldu
neyse kızlar durum bu işte yaa
bakalım kv gitme olayı nası olcak bi dahaki sefere:26:
dün ben annemlerden çıkmıştım illa geri döndürdü apartmanın önünden orda oturalım die bana suçluluk duygusunu yaşatmaya çalışıo
bak ben nası istioum sizinkilere gitmeyi ayakları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?