Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Canim dun kapattik ankamalli
Bugun evden cikmadim hic bunaldim valla
Esine ii demissin valla cuk oturmus

Esim yanimda simdi

Eltimle salata tatli falan yedik dokuncak bisi yok üsüttüm galiba bn

Zuzum sonucta esin getir yiyim demis neden kizdin tamam rötar yapmis ama

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hayırdır canım.neden mideni bozdun karıştırdın mı yoksa.

Galiba canım bakalım yarın sancı falan çıkacakmı nstde.çantalarımız hazır alıp gidebiliriz

hayırlısı cnm ii haberlerle gelirsin inş.yarın ve salı günü

ya içkiyi fazla kaçırdım enkim
gündüzden 1 şarap bi kokteyl içtim.
akşam yemekte 2 şarap daha içtim.
yemekten sonra bara geçtik orda 6 tekila içtim
.içerken hiçbişi yoktu her şey süperdi, son tekila shot'ında biraz güzel oldu kafam.eşime illa dedim bi tane daha içelim öle çıkalım.olmaz bu tekila sonradan çarpar adamı içme artık zaten kafan gitti dedi.
ii ki de içmemişim, hafiften sallanır modda odaya çıktık benim mide başladı bulanmaya, ama öle böle diilbiraz çıkardım sonra o gazla cicilerimi giydim eşimin gözle açıldı tabi, dan sonra ben o sarsıntıyla iice gittim tabi, bütün gece çıkardım
tövbe bi daha içmem bu kadar
eşime de diodum ki sen çok dayanıksızsın hemen hasta oluosun miden bulanıo falan, gerçekten de o daha hassastır alkol konusunda ama bu sefer ben rezil oldum
otel hayal ettiğim gibi diildi ama yine de güzeldi. etkinlik falan yoktu hiç ot gibiydi ama akşam
tek problem hem dün hem bugün sabahın köründe kalktık oysa gece yarısı uyumuştuk bi gram uyku alamadım perişan oldum

sen ne uyanık çıktın cnmm maça iddiaya mı girdin süper fikirmiş buayrıca yendik kızzzzzz anlaşılan eşine halı yolları göründü
ayy cidden çok yorulmuşsun ama hediyeleri kapmışsın hadi yine iisingüle güle kullan hepsini

ayrıca basende 4cm süper bişiiiiinş.öle devam eder
dileğim yaa kızma bana ama yani hastayım diyip kv gitmeyip eltinle avm'ye gitmek de olmamış şimdi eşin haklıtamam aynı şeyler diil ama dışardan bakılınca öle görünüo

şimdi eşin yalakalık yapma modlarında mı

kıyamam yaaaa nasıl da uğraştırmış seni, keşke yapmasaydın annen gelince yapsın deseydin, tüh yaa yazık olmuşçok ayıp etmiş eşin

bu arada dün irmik tatlısında dr oetker in hazır olanlarından denedim çok güzel oldu :)

annem geçen gün carte dor'un elmalı tartını almış mutlaka denemenizi tavsiye ederim, böle elmalı falan şeyler sevmeyen eşim bile çok güzel olmuş dedi.cuma okula götürmüştüm 4 dilim vardı 3ünü dağıttım odadakilere, hepsi bayıldı

ya ben bunu daha önce anlatmış mıydım size:26:kendimi tekrarlıomuş gibi hissettim:26:

enkim, annem de söyledi o demirden ama ben onları sevmiyorum canım.. tost makinesi alıcam, bulgarsitanda çok ucuzmuş canım :)

canısıı
meraklandım foto koysan yaa
yarın gönderirim ben sana, wahtsappdan

zuzum telini neden attın kuzum yaa
sen öyle yapınca eşin bişi demedi mi?
benim eşim öyle hareketlerime çok kızar, o an napar kestiremiyorum :26:

Dileğim, annenlerde barışmışsınız sanırım canım, eve geçtiğinizde de olmuştur diyorum ben..

Sirken yeni aldıklarını güle güle kullan canım, spordan da güzel haberler getirmişsin afferim sana
ben de evde plates yapsam aslında yaa, kardeşim her sabah kalıp ebru şallı ile 45 dk plates yapıyomuş çook farkediyo dedi..
yanlarım felan kayboldu diyo ben oldum tosun gibi.

Ayşam, belkediğiniz gibi geçmemiş otel macerası :/
ama olsun yine de değişiklik olmuş, keşke okadar içeseymişsin..
den geri kalmamışsın amaa

Biz de kv deydik bugün. Ama çok geç gittik
6 da ordaydık, 9 da da kalktık zaten.
Kv bana düdüklü tencere almış, yeni model değil ama güzel fuşya sapı var :))
Ben de kendime siyah bi çanta aldım yolda, çok içime sinmedi ama anneme hediye edebilirim..
Kendime yenisini alırım, yada annem bana alsın
değiş tokuş yaparız

günaydın kızlar...
kimsecikler gelmemiş yine,gidip evi toplayayım...
sirken ne güzel hediyeler gelmiş canım güle güle kullan...
kız ayşin o kaa içilir mi hiç tabi çıkarırsın sabaha kadar bu arada benim halı işi yattı...iddiaya girmemiştik canım ama eğer yenilseydik hiç konuşmadan gider yatardı...o yüzden gs yensin dedim...ama bu kez de silinmedi halılarım...gs'nin yenişini kutladık
dilek kız kve gitmeyip eltinle gezmen bence de olmamış :26: gidip 1 saat oturup gelseydin keşke ya da oraya gitmiyosan gezmeye de gitmeseydin iyiydi...eşinin ağzına laf vermişsin kuzum...ama akşamki yazdıklarına bakılırsa çoktaaaan barışmışsınızdır siz
zuzum,bu erkeklerin lafıyla bi şey pişirmiceksin bazen benim eşim de yapıyo öyle,sinir oluyorum...
kızlar yazmaya fırsatım olmadı...hafta sonu kv aradı...terzi gelicekti geldi mi diye sordu,sepeti sal dedi...sepete 2 tane yelek koymuş...beğenmiş almış ama ben pek beğenmedim...kp'ye ıslak kek göndermişti eşim...kek var mı diye sordu...misafiri gelicekmiş...azcık var dedim onu aldı...o kaaa...dün sinopa gitmişler...ama hiç arayıp söylemediler...eşim arabayı görmeyince babasını aramış o zaman öğrenmiş...normalde arayıp siz de gelin falan derlerdi...eşim biraz bozuldu ama benim işime geldi...evde dinlendim ne güzel,gitsem dinlenemezdim...ayrıca dün maçı izlerken tv konusu tekrar açıldı...netten baya baktık...alıcaz yakında...eşim,mutfaktakini annenlere veririz dedi...yani kvnin istediği olmicak inşallah...

günaydın herkeseeee.. vilin faceden beni ekleyen sensin demi kabul ettimde

zuzum tlfdan ne istedin
bazen hic incelik falan bilmiolar

o an elimde o vardı tamda şarja takıcaktım

yaa bize nazar değiyo eminiz artık bundan :) kurşun döktürcez nezamndır kuran okunsun istiyoduk evde nasip olmadı ,kurşun döktürelim bari diyo ..

Dün sinirler gerildi iice eşim en sonunda aşureyi tencereyle balkondan fırlattı Bunun yüzünden kavga ettik diyo :26:

Sonra ağladım böle içimden nassı ağlamak geliyo eşim aldı kucağına okudu çok..gözlerinden yaşlar aktı okurken :26: Sonra sarılıp uyuduk

sen sarhoş mu oldun bakım :89:
onu bilirim yaa içersin içersin herşey yolundadır ama bi süre sonra
keşke üstüne bira ve çay içseydin

otel ot gibi dedin ama yinede değişiklik olmuştur be kuzu
cicileride değerlendirdin işte

ben eşimle geçen kış kavga edip eltimi aramıştım kız çıplak ayaklarına botu geçirip atlayıp arabaya bana gelmiş beni görünce ağladı benle
oda kötüyüm deyince ben hastayım kv gitmedim şimdi çıkamam gibi şeyler diyemezdim
eşim pazar sabahı yüzüme vurdu sen hasta diil miydin die
bu farklı oda el diil sonuçta ve ben aynı durumda olduğumda koşup gelen kişi hastalık düşünmem ben. birinin bana ihtiyacı varsa dedim
konuşuo zaten ama yalakalık yapmıo bu sefer beni suçluo çünkü
dünde ben annemlere gidioum dedi sende gel gidelim mi demedi zaten gitmezdim
bu sabah daha iyi uyandı normale döndük sanki:26:

zaten küs diildik pek canım ben cmt gecesi kötüleşince kavga falan etmedik işte
ama birbirimize hep laf sokarak geçirdik pazarı ve temas yok öpüşüp koklaşma yok
neyse bu sabah daha iyi akşama daha farklı gelir belki
düşündüğün barışma olmadı canım zaten reglydim ya dün bitti sayılır

çok geç gitmişsiniz yaa gercekten o saatte dönüoum deyince akşam ne kadar çok oturmuşlar dicektim ama eşin yanında die çok bişi yazamadım
düdüklünü de güle güle kullan keşke tost makinesi alsaymış
çanta güzel kuzum yaa ama tam içine sinmediyse dediğin gibi annenle değiş
yoksa ben tekrar baktım gece güzel yani

ayy affimm kardeşine keşke bizde yapabilsek yaa farkediodur tabii
ama kış günü çık işten koş eve yemek hazırla sonra koltuğa pısıp yat yapılmıo ki bişi

gezme diil kuzu o avmde çalışıo işten çıkmış burdayım dedi ağlamaklı çok üzgün gel dedi hadi bi kezde düşünme dedi tmm bekle orda dedim çamaşır makinesi çalışıo süpürge ortada kaldı çamaşırları toplamıştım koltukta onlar kaldı apar topar çıktım yani ben bana yapılan iyiliği unutmam ve karşılığını ödemem gerektiğinde de imkanım çerçevesinde yaparım
bide iyi olur onunla konuşmak bana o bişi anlatır ben kendi derdim gibi ağlarım ben bişi sölerim o ağlar
aynı kv aynı yapıdaki kardeşlerden eşler kendi aile yapılarımız az çok benzio
eşim istediği kadar bozulsun
ben hastayken oda arkadaşıyla buluşuo ben bayramda annemlerdeyken o yarım saat oturup arkadaşlarıyla bayramlaşmaya gidio buna benzer şeyleri o genelde yapıo
ben yapınca da beni suçlayamaz zaten o fırsatı da vermedim
abisine geldi biz eltimle mutfaktaydı bana laf atıo tosunum naptın kıvırcık die laan 4-5 saat önce msnde neler konuştuk ne kıvırcığı
bende cvp vermedim suratsız dio bana. abisiyle ikiside bizi çekiştirmiştir işte fena mı oldu

neyse kızlar durum bu işte yaa
bakalım kv gitme olayı nası olcak bi dahaki sefere:26:
dün ben annemlerden çıkmıştım illa geri döndürdü apartmanın önünden orda oturalım die bana suçluluk duygusunu yaşatmaya çalışıo
bak ben nası istioum sizinkilere gitmeyi ayakları

yok dileğin annesine gelmiş ya seviyor beni dedi ya dilek

hee yazdıktan sonra gördüm

zuzum sonucta esin getir yiyim demis neden kizdin tamam rötar yapmis ama

hayır, öle bişey dememişti

nezamn diyo biliyomusun tencereyi attı bayaa sonra ben yicektim buakşam diyo delimi nee,okadar laf söledim de niye ozamn demedin diyom ses yok,yalan sölüyo iştee

zuzum telini neden attın kuzum yaa
Sen öyle yapınca eşin bişi demedi mi?
Benim eşim öyle hareketlerime çok kızar, o an napar kestiremiyorum :26:

töbe estağfurullah hasbinallah Diyip durdu :)))

günaydın buaradaa Ayşam geçmiş olsun mideni karıştırmışın

ayy zuzum aynı şeyler bilio musun
bizde hep okutalım istiouz bi kısmet olmadı çalışınca ben ne gün hazırlanıp ne gün okutuyum işte
kurşun döktürmekte mantıklı valla benim kv döker ama ben başkasını istioum yaa
birde arkadaşım evi silerken sirke damlat suya demişti aynaları silerken özellikle kötü bişi dendiyse okunduysa silinir gider o kötü laflar rahatlarsınız demişti
hiç yapmadım valla ama kız abimin evinde yaptık biz işe yaradı demişti

sonu tatlıya bağlanmış ama çok sükür sevindim valla
işte bazen bunun için mi dicen şeylerde kendi kaybedip ne kavgalar ediouz ben bile sonra şaşırıoum
ama iş stresi kış bunalımı dediğin gibi üstümüzdeki nazar kötü laflar hep etken buna canım

günaydın kızlar.

sirken güle güle kullan hediyelerini canım. basende 4 cm, süper haber :) sendeki bu azimle çok çok daha iyi haberler getirirsin bize canım. özeniyorum bendeee...

zuzummm aşure yüzünden ne hale gelmişsiniz ya. neyseki tatlıya bağlamış, sarılıp uyumuşsunuz. Allah kem gözlerden, nazarlardan korusun hepimizi.

dilekcim siz de tartışmışsınız ama eminim sonu bağlanmıştır. haftaya iyi başlarsın canım.

vilişşş maşallah kızına hamileliğin en güzel zamanları bunlar.

enkimmm inşallah sizin için herşeyin hayırlısı olur. ece naz kızımız annesini üzmeden, korkutmadan gelir. dualarım seninle tatlım.

nekim düdüklünü güle güle kullan. kadının düşünmesi yeter. benim görümcem de mevlüt hediyesi olarak Fakir'in Oreo tost makinası almıştı bize. çok severek kullanıyoruz. yağ haznesi var, yağlar oraya akıyor, alt ve üst tepsisi de çıkabiliyor. temizliği çok kolay. orda varsa bi bak derim canım.

cumartesi günü eşimin kardeşleri ve anne babası geldi bize. 9 büyük, 4 çocuk vardık. yemek yedik, çay içtik. kp oğluma kur'an okudu. pazar günü de sakin geçti. çıktık hızlı hızlı alışveriş yaptık. hediyemi aldım. bugün eşim gönderecek hayırlısıyla. bu arada cumartesi sabah annemler gittiler köye. 15 gün yalnızız, yemekler kaldı bana bugün patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yapayım diyorum.

aaa bi de ben cuma günü adet oldum ya. hiç bu kadar erken beklemiyordum

tencereyi balkondan fırlattı mı ayy neyse sonu iyi olmuş bari zuzuuuum...gözü değenin gözü çıksın inşallah buda size kuzum

eltinin avm'de çalıştığını bilmiyodum kuzum ben...hem sen doğru olanı yapmışsın o zaman canım...eltin o durumdayken gitmesen olmazdı...belli ki konuşmaya ihtiyacı varmış...inşallah onlar da aralarındaki sorunu halletmişlerdir...sizde akşama kesin barışırsınız...seninki ''naber kıvırcık'' diye gelir akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…