günaydın kızlar.
sirken güle güle kullan hediyelerini canım. basende 4 cm, süper haber :) sendeki bu azimle çok çok daha iyi haberler getirirsin bize canım. özeniyorum bendeee...
zuzummm aşure yüzünden ne hale gelmişsiniz ya. neyseki tatlıya bağlamış, sarılıp uyumuşsunuz. Allah kem gözlerden, nazarlardan korusun hepimizi.
dilekcim siz de tartışmışsınız ama eminim sonubağlanmıştır. haftaya iyi başlarsın canım.
vilişşş maşallah kızınahamileliğin en güzel zamanları bunlar.
enkimmm inşallah sizin için herşeyin hayırlısı olur. ece naz kızımız annesini üzmeden, korkutmadan gelir. dualarım seninle tatlım.
nekim düdüklünü güle güle kullan. kadının düşünmesi yeter. benim görümcem de mevlüt hediyesi olarak Fakir'in Oreo tost makinası almıştı bize. çok severek kullanıyoruz. yağ haznesi var, yağlar oraya akıyor, alt ve üst tepsisi de çıkabiliyor. temizliği çok kolay. orda varsa bi bak derim canım.
cumartesi günü eşimin kardeşleri ve anne babası geldi bize. 9 büyük, 4 çocuk vardık. yemek yedik, çay içtik. kp oğluma kur'an okudu. pazar günü de sakin geçti. çıktık hızlı hızlı alışveriş yaptık. hediyemi aldım. bugün eşim gönderecek hayırlısıyla. bu arada cumartesi sabah annemler gittiler köye. 15 gün yalnızız, yemekler kaldı banabugün patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yapayım diyorum.
aaa bi de ben cuma günü adet oldum ya. hiç bu kadar erken beklemiyordum
amin canım
siz neymişsiniz yaa olmadı bişi ben zaten regl olmuştum
ee birde üşüttüm kustum falan hiç birinin dokunmasını istemem o durumlarda kendim kedi gibi yatarım
dün akşam bitti ama pas vermedim yatıoum dedim azcık sırnaştı ama ışık görmeyince sadece sarılıp uyuduk
bugüne gelir eminim4-5 gün oldu nede olsa
off pek kalabalıklar valla eşinin tarafı ama yardımcı oluolar ya sana keyifli geçiodur dimi
benimde eşim ben veriyim mi kargoya dedi yok ben hallederim dioum güvenmiosun dimi bana dio
ee yani:17.
hastalık konusunda bişi diemicem :26: biliosun çakmam bu durumları ama iyi olmuştur dimi sonuçta pis kanı mikrobu atıouz işte. ağrın sızın falan çok oldu mu
kukudaki sorun geçti dimi canım
Dediginiz barisma gerceklesmedi dun aksam gece 2,5ta geldik bn gece hastalandim arabada cikardim falan bugun de saat 2de kalktim tum gun hicbisi yapmadim bozuldu yemek yok bisi yok tam 5 te kalktim evi sūpūrūyūm die bn anneme gidioum dio yardim yok ben uyurken camasiri asmis o kadar ona bile sok oldum simdi annemlere geldi sevio falan
Dün sinirler gerildi iice eşim en sonunda aşureyi tencereyle balkondan fırlattıBunun yüzünden kavga ettik diyo :26:
Sonra ağladım böle içimden nassı ağlamak geliyo eşim aldı kucağına okudu çok..gözlerinden yaşlar aktı okurken :26: Sonra sarılıp uyuduk
ayy zuzum aynı şeyler bilio musun
bizde hep okutalım istiouz bi kısmet olmadı çalışınca ben ne gün hazırlanıp ne gün okutuyum işte
kurşun döktürmekte mantıklı valla benim kv döker ama ben başkasını istioum yaa
birde arkadaşım evi silerken sirke damlat suya demişti aynaları silerken özellikle kötü bişi dendiyse okunduysa silinir gider o kötü laflar rahatlarsınız demişti
hiç yapmadım valla ama kız abimin evinde yaptık biz işe yaradı demişti
sonu tatlıya bağlanmış ama çok sükür sevindim valla
işte bazen bunun için mi dicen şeylerde kendi kaybedip ne kavgalar ediouz ben bile sonra şaşırıoum
ama iş stresi kış bunalımı dediğin gibi üstümüzdeki nazar kötü laflar hep etken buna canım
zuzummm aşure yüzünden ne hale gelmişsiniz ya. Neyseki tatlıya bağlamış, sarılıp uyumuşsunuz. Allah kem gözlerden, nazarlardan korusun hepimizi.
Cumartesi günü eşimin kardeşleri ve anne babası geldi bize. 9 büyük, 4 çocuk vardık. Yemek yedik, çay içtik. Kp oğluma kur'an okudu. Pazar günü de sakin geçti. çıktık hızlı hızlı alışveriş yaptık. Hediyemi aldım. Bugün eşim gönderecek hayırlısıyla. Bu arada cumartesi sabah annemler gittiler köye. 15 gün yalnızız, yemekler kaldı banaBugün patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yapayım diyorum.
Aaa bi de ben cuma günü adet oldum ya. Hiç bu kadar erken beklemiyordum
komik diil ama güldüm ya bunu okuyunca
benimki de bana ya sabır çeker
sonra oldu mu sakinleştin mi der bişileri fırlatıp atınca
amin canım
siz neymişsiniz yaa olmadı bişiben zaten regl olmuştum
ee birde üşüttüm kustum falan hiç birinin dokunmasını istemem o durumlarda kendim kedi gibi yatarım
dün akşam bitti ama pas vermedim yatıoum dedim azcık sırnaştı ama ışık görmeyince sadece sarılıp uyuduk
bugüne gelir eminim4-5 gün oldu nede olsa
off pek kalabalıklar valla eşinin tarafı ama yardımcı oluolar ya sana keyifli geçiodur dimi
benimde eşim ben veriyim mi kargoya dedi yok ben hallederim dioum güvenmiosun dimi bana dio
ee yani:17.
hastalık konusunda bişi diemicem :26: biliosun çakmam bu durumları ama iyi olmuştur dimi sonuçta pis kanı mikrobu atıouz işte. ağrın sızın falan çok oldu mu
kukudaki sorun geçti dimi canım
hediyeleri bugün veriouz dimi kızlar kargoya?
ben işimin başına dönüoum çok yazamam önemli bişi olursa çağrı falan atın whatsApptan yazın geri kalmayım
o an elimde o vardı tamda şarja takıcaktım
yaa bize nazar değiyo eminiz artık bundan :) kurşun döktürcez nezamndır kuran okunsun istiyoduk evde nasip olmadı ,kurşun döktürelim bari diyo ..
Dün sinirler gerildi iice eşim en sonunda aşureyi tencereyle balkondan fırlattıBunun yüzünden kavga ettik diyo :26:
Sonra ağladım böle içimden nassı ağlamak geliyo eşim aldı kucağına okudu çok..gözlerinden yaşlar aktı okurken :26: Sonra sarılıp uyuduk
hee yazdıktan sonra gördüm
hayır, öle bişey dememişti
nezamn diyo biliyomusun tencereyi attı bayaa sonra ben yicektim buakşam diyo delimi nee,okadar laf söledim de niye ozamn demedin diyom ses yok,yalan sölüyo iştee
töbe estağfurullah hasbinallahDiyip durdu :)))
günaydın buaradaaAyşam geçmiş olsun mideni karıştırmışın
günaydın kızlar.
sirken güle güle kullan hediyelerini canım. basende 4 cm, süper haber :) sendeki bu azimle çok çok daha iyi haberler getirirsin bize canım. özeniyorum bendeee...
zuzummm aşure yüzünden ne hale gelmişsiniz ya. neyseki tatlıya bağlamış, sarılıp uyumuşsunuz. Allah kem gözlerden, nazarlardan korusun hepimizi.
dilekcim siz de tartışmışsınız ama eminim sonubağlanmıştır. haftaya iyi başlarsın canım.
vilişşş maşallah kızınahamileliğin en güzel zamanları bunlar.
enkimmm inşallah sizin için herşeyin hayırlısı olur. ece naz kızımız annesini üzmeden, korkutmadan gelir. dualarım seninle tatlım.
nekim düdüklünü güle güle kullan. kadının düşünmesi yeter. benim görümcem de mevlüt hediyesi olarak Fakir'in Oreo tost makinası almıştı bize. çok severek kullanıyoruz. yağ haznesi var, yağlar oraya akıyor, alt ve üst tepsisi de çıkabiliyor. temizliği çok kolay. orda varsa bi bak derim canım.
cumartesi günü eşimin kardeşleri ve anne babası geldi bize. 9 büyük, 4 çocuk vardık. yemek yedik, çay içtik. kp oğluma kur'an okudu. pazar günü de sakin geçti. çıktık hızlı hızlı alışveriş yaptık. hediyemi aldım. bugün eşim gönderecek hayırlısıyla. bu arada cumartesi sabah annemler gittiler köye. 15 gün yalnızız, yemekler kaldı banabugün patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yapayım diyorum.
aaa bi de ben cuma günü adet oldum ya. hiç bu kadar erken beklemiyordum
cnm hangi kargo ile göndercen bende hadiyemi aldım karar veremedim hangisi ile göndereyim :44:
yaren hipp markasını bilyosun dimi milupa gibi alman standartalarında kaliteli üretilyo oraganik çoğu malzemesi ben bunun sayfasına üye oldum 3 hafta içinde bana kocaman tahllı mama ve kocaman iyigeceler maması elmalı ve prinçli küçük mama göndediler hatta kargo ücreti yok çok seviyor çağan hipp markasını ben pürelerini alyodum genelde milupada kullanyorum uptamili...
sende hipp sayfasına üye ol ürün talebinde bulun...
hipp bende veriyorum arada genelde milupa veriyodum ama buaralar hip almaya başladım kabızlığı var bu aralar kayısı püresi verdim yarım saat sonra doldurdu
ben işimin başına dönüoum çok yazamam önemli bişi olursa çağrı falan atın whatsApptan yazın geri kalmayım
tamam çağrı atarım
verelim benimki hazır
akşam bende kendime kayısı suyu yapıcam...doğanınki kadar olmasa da inşallah bende de işe yarar
keşke...Ayşam, belkediğiniz gibi geçmemiş otel macerası :/
ama olsun yine de değişiklik olmuş, keşke okadar içeseymişsin..
den geri kalmamışsın amaa
Biz de kv deydik bugün. Ama çok geç gittik
6 da ordaydık, 9 da da kalktık zaten.
Kv bana düdüklü tencere almış, yeni model değil ama güzel fuşya sapı var :))
Ben de kendime siyah bi çanta aldım yolda, çok içime sinmedi ama anneme hediye edebilirim..
Kendime yenisini alırım, yada annem bana alsın
değiş tokuş yaparız
yaaaaa, ben de zannettim ki gs yenerse eşin halıları silicek, üf beeeegünaydın kızlar...
kimsecikler gelmemiş yine,gidip evi toplayayım...
sirken ne güzel hediyeler gelmiş canım güle güle kullan...
kız ayşin o kaa içilir mi hiçtabi çıkarırsın sabaha kadar bu arada benim halı işi yattı...iddiaya girmemiştik canım ama eğer yenilseydik hiç konuşmadan gider yatardı...o yüzden gs yensin dedim...ama bu kez de silinmedi halılarım...gs'nin yenişini kutladık
dilek kız kve gitmeyip eltinle gezmen bence de olmamış :26: gidip 1 saat oturup gelseydin keşke ya da oraya gitmiyosan gezmeye de gitmeseydin iyiydi...eşinin ağzına laf vermişsin kuzum...ama akşamki yazdıklarına bakılırsa çoktaaaan barışmışsınızdır siz
zuzum,bu erkeklerin lafıyla bi şey pişirmiceksinbazen benim eşim de yapıyo öyle,sinir oluyorum...
kızlar yazmaya fırsatım olmadı...hafta sonu kv aradı...terzi gelicekti geldi mi diye sordu,sepeti sal dedi...sepete 2 tane yelek koymuş...beğenmiş almış ama ben pek beğenmedim...kp'ye ıslak kek göndermişti eşim...kek var mı diye sordu...misafiri gelicekmiş...azcık var dedim onu aldı...o kaaa...dün sinopa gitmişler...ama hiç arayıp söylemediler...eşim arabayı görmeyince babasını aramış o zaman öğrenmiş...normalde arayıp siz de gelin falan derlerdi...eşim biraz bozuldu ama benim işime geldi...evde dinlendim ne güzel,gitsem dinlenemezdim...ayrıca dün maçı izlerken tv konusu tekrar açıldı...netten baya baktık...alıcaz yakında...eşim,mutfaktakini annenlere veririz dedi...yani kvnin istediği olmicak inşallah...
o an elimde o vardı tamda şarja takıcaktım
yaa bize nazar değiyo eminiz artık bundan :) kurşun döktürcez nezamndır kuran okunsun istiyoduk evde nasip olmadı ,kurşun döktürelim bari diyo ..
üstüne bira içseydim miiisen sarhoş mu oldun bakım :89:
onu bilirim yaa içersin içersin herşey yolundadır ama bi süre sonra
keşke üstüne bira ve çay içseydin
otel ot gibi dedin ama yinede değişiklik olmuştur be kuzu
cicileride değerlendirdin işte
ben eşimle geçen kış kavga edip eltimi aramıştım kız çıplak ayaklarına botu geçirip atlayıp arabaya bana gelmiş beni görünce ağladı benle
oda kötüyüm deyince ben hastayım kv gitmedim şimdi çıkamam gibi şeyler diyemezdim
eşim pazar sabahı yüzüme vurdu sen hasta diil miydin die
bu farklı oda el diil sonuçta ve ben aynı durumda olduğumda koşup gelen kişi hastalık düşünmem ben. birinin bana ihtiyacı varsa dedim
konuşuo zaten ama yalakalık yapmıo bu sefer beni suçluo çünkü
dünde ben annemlere gidioum dedi sende gel gidelim mi demedi zaten gitmezdim
bu sabah daha iyi uyandı normale döndük sanki:26:
güle güle kavuş cnm annenlere, hadi bakalım 15 gün yemekler ellerinden öper, biraz alıştırma yapmış olursun, yeni evliler gibi olcaksın desenecanım o akşam gelenler sadece 3 kardeşiydi (biri bekar), yani gelmeyen 5 kardeşi ve çocukları da varama çok şükür yardımcı oluyorlar. çocuklar biraz fena ama napcan idare ediyoruz işte. bazen çıldırma noktasına gelsem de onlara çaktırmamaya çalışıyorum
bize yazdıklarını eşine de anlattıysan zaten hak vermiştir sana mutlaka. ondan uzatmamıştır. afeerin ona
adet konusunda rahattım ya, ağrı yok, koku yok falan. belim ağrıdı biraz, İlker'i taşırken zorlandım ama 1 gün sürdü ağrısı. normalde 4 gün sürerdi benim adetim, bakalım değişecek mi düzen. bugün 4. günüm, sabah baktım azalmış gibi. kukudaki sorun da geçti canım çok şükür, dikişlerim de iyi.
alishamı atlamışım bak, alkolikkuzum tekila beni çarpmaz hiç ama karıştırmışın sen. bence ondan olmuştur.otel ot gibi olsa da ev dışında bi mekan iyi gelmiştir bence
hım kabızlıkmı var ben çok çektim ondan öldürdü beni yani yesene direk kaysıyı cnm sen.
cnm hangi kargo ile göndercen bende hadiyemi aldım karar veremedim hangisi ile göndereyim :44:
yaren hipp markasını bilyosun dimi milupa gibi alman standartalarında kaliteli üretilyo oraganik çoğu malzemesi ben bunun sayfasına üye oldum 3 hafta içinde bana kocaman tahllı mama ve kocaman iyigeceler maması elmalı ve prinçli küçük mama göndediler hatta kargo ücreti yok çok seviyor çağan hipp markasını ben pürelerini alyodum genelde milupada kullanyorum uptamili...
sende hipp sayfasına üye ol ürün talebinde bulun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?