Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

amin canım
siz neymişsiniz yaa olmadı bişi ben zaten regl olmuştum
ee birde üşüttüm kustum falan hiç birinin dokunmasını istemem o durumlarda kendim kedi gibi yatarım
dün akşam bitti ama pas vermedim yatıoum dedim azcık sırnaştı ama ışık görmeyince sadece sarılıp uyuduk
bugüne gelir eminim 4-5 gün oldu nede olsa

off pek kalabalıklar valla eşinin tarafı ama yardımcı oluolar ya sana keyifli geçiodur dimi
benimde eşim ben veriyim mi kargoya dedi yok ben hallederim dioum güvenmiosun dimi bana dio
ee yani:17.

hastalık konusunda bişi diemicem :26: biliosun çakmam bu durumları ama iyi olmuştur dimi sonuçta pis kanı mikrobu atıouz işte. ağrın sızın falan çok oldu mu
kukudaki sorun geçti dimi canım

Son düzenleme:

komiğime gitti
yaren maşallah ne kalabalık aile...ama eğlenceli geçmiştir...bizde de öyle kalabalıktır,özledim valla o tantanaları...hem kur'an da okunmuş ne güzel...

günaydınn kızlar..
herkesin haftasonu yoğun geçmiş anlaşılan bizde cmtsi atışmıştık pazar normale döndük dışarı çıktık biraz eşime bot aldık market alışverişi yapıp eve geldik.

cnmm azda olsa haklı sende uzatma daha fazla azcık alttan al.yaa ogün konuşurken eşim geldi gitmedi yanımdan rahat konuşamadım anladın inşallah hepsi aynı falan dedim ya gözüme bakıyo alla alla der gibi kafasını çeviriyo bide bizde tartışmıltık ondan bişe diyemedi

kız nasıl fırlattı inanmıyom neysem barışmışsınız.

ayşamm napmışın öle sen bide sarsıntısından bulandı diyor allahım geri kalmadın yani neyse hadi bidahakine daha az içersin.

sirkenn ii geçmiş doğumgünün hediyeleride taoplamışsın hadi bakim.

vilinn demek zaferi kutladınız hee

yaa dimi ://

o sirke şeyini yapıcam ben yaa ,sen de yap

kv söleyip kurşun döktürsün bize ben bilmem kim döker nasıl bu işler :26:

amin canım cümlemizin

hadi allah kavuştursun
canım gelmesi ii değilmi ,gelmeyip de stres olmamışsın işte

komik diil ama güldüm ya bunu okuyunca
benimki de bana ya sabır çeker
sonra oldu mu sakinleştin mi der bişileri fırlatıp atınca

Aynı valla

gelip sarılıyo tamam diyo geçsin sinirin hadi vur da :) nassı vurayımki ona ,uyanık o da kırıp dökmeyim diye kendine sarıyo beni

Dün film izlicektik okadan içecek abur cubur stokladık boşa gitti yaa ayy bidaa aşure yapmam zatii kötü bi anısı oldu bende hatta seneye kadar bidaa yememeyi düşünüyorum çok sevmeme rağmen :))))

kv sabah geldi sonunda kalktı üzerimden o yük akşam bakayım da bişiler getirmiş mi bana

Ayy kaçayım ben yaa patronda geldi çok çalışmam lazım :126:

canım o akşam gelenler sadece 3 kardeşiydi (biri bekar), yani gelmeyen 5 kardeşi ve çocukları da var ama çok şükür yardımcı oluyorlar. çocuklar biraz fena ama napcan idare ediyoruz işte. bazen çıldırma noktasına gelsem de onlara çaktırmamaya çalışıyorum

bize yazdıklarını eşine de anlattıysan zaten hak vermiştir sana mutlaka. ondan uzatmamıştır. afeerin ona

adet konusunda rahattım ya, ağrı yok, koku yok falan. belim ağrıdı biraz, İlker'i taşırken zorlandım ama 1 gün sürdü ağrısı. normalde 4 gün sürerdi benim adetim, bakalım değişecek mi düzen. bugün 4. günüm, sabah baktım azalmış gibi. kukudaki sorun da geçti canım çok şükür, dikişlerim de iyi.

alishamı atlamışım bak, alkolik kuzum tekila beni çarpmaz hiç ama karıştırmışın sen. bence ondan olmuştur.otel ot gibi olsa da ev dışında bi mekan iyi gelmiştir bence

hediyeleri bugün veriouz dimi kızlar kargoya?

ben işimin başına dönüoum çok yazamam önemli bişi olursa çağrı falan atın whatsApptan yazın geri kalmayım

cnm çok üzüldüm :26: sıkma canını sonu güzel bitmiş...bende nazara inanyorum yaaa

günaydın cnm...ben olayı anlamadım yaaa sen telini attın diyemi sinirlendi:44:

cnm hangi kargo ile göndercen bende hadiyemi aldım karar veremedim hangisi ile göndereyim :44:

yaren hipp markasını bilyosun dimi milupa gibi alman standartalarında kaliteli üretilyo oraganik çoğu malzemesi ben bunun sayfasına üye oldum 3 hafta içinde bana kocaman tahllı mama ve kocaman iyigeceler maması elmalı ve prinçli küçük mama göndediler hatta kargo ücreti yok çok seviyor çağan hipp markasını ben pürelerini alyodum genelde milupada kullanyorum uptamili...

sende hipp sayfasına üye ol ürün talebinde bulun...

yaa ben de bi yerlere üye olcaktım ama hep unutuyorum :26: hazır şimdi işim yokken söylesen de ben de üye olsam bi yerlere kokiş...

hipp bende veriyorum arada genelde milupa veriyodum ama buaralar hip almaya başladım kabızlığı var bu aralar kayısı püresi verdim yarım saat sonra doldurdu

hipp bende veriyorum arada genelde milupa veriyodum ama buaralar hip almaya başladım kabızlığı var bu aralar kayısı püresi verdim yarım saat sonra doldurdu

akşam bende kendime kayısı suyu yapıcam...doğanınki kadar olmasa da inşallah bende de işe yarar

ben işimin başına dönüoum çok yazamam önemli bişi olursa çağrı falan atın whatsApptan yazın geri kalmayım

tamam çağrı atarım
verelim benimki hazır

benimkide hazır bugün ptt ye gitme ihtimalim var havale gelcekti müşteriden onu bekliyom gitmişken kargoya vericem hemde ...

günaydınnn

keşke...
ayrıca den geri kalır mıyım sırf ona özel aldım ya cicileri

sen çok fena çantacı oldun bu aralar dileği geçtin haaa
yaaaaa, ben de zannettim ki gs yenerse eşin halıları silicek, üf beeee

kv sinirinden orta yerinden ayrılcak yakında
siz cidden fena sinirlenmişsiniz yaaa adile naşitli falan bi film vardı hani turşu suyu yüzünden kavga ediolardı aynen ona dönmüş
üstüne bira içseydim miiibira diil de arada bi de baileys içtim o da aklıma geldi şimdi

anladım cnm şimdi olayı haklısın tabi ama eşini de anla,dışardan öle görünmüo
neyse ki işler normale dönüo gibi yavaş yavaş

güle güle kavuş cnm annenlere, hadi bakalım 15 gün yemekler ellerinden öper, biraz alıştırma yapmış olursun, yeni evliler gibi olcaksın desene
adetin de evet erken gelmiş sanki ama herkeste aynı olmuo tabi, inş. ağrısız sızısız geçirirsin hep

ya evet fazla karıştırdım farkında olmadan

ii geldi ama bugün kalkamadık ikimiz de, pestilimiz çıkmış gibiydi uykusuzluk fena bişi yaaa.10u geçiodu açtı eşim cafeyi

yaa ben yarın verebilirim ancak, dün avm'ye gittik annemle, 2-3 saat dolaşmışımdır tam aklımdan geçen şeyi bulamadım, bikaç parça ufak ufak toparladım ama alıcak bi iki şeyim daha var yarın yollayabilirim ben

hım kabızlıkmı var ben çok çektim ondan öldürdü beni yani yesene direk kaysıyı cnm sen.

yemek aklıma gelmiyo ki canım yaa...ama meyve suyu falan seviyorum,sürekli içiyorum da zaten...en azından onu içerim...kayısıları kaynatıp blendırdan geçiririm...mmmm içeriz kocişimle...artık hiç hazır meyve suyu almıyoruz biz,değişik bi şey içmiş oluruz
yavaştan çıkıyorum kızlar ben...hava çok soğukmuş dışarda,eşim sıkı giyin dedi...lahana gibi kat kat oldum kendinize iyi bakın...

iyi oldu söylediğin canım. hemen talep edeyim hatta ablama söyleyim o da talep etsin. onunki ek gıda çağında zaten tam.

eşimin işyerine yakın ptt var, sanırım ona verecek hediyemi. onların fiyatı da uygun diye biliyorum ben.

yarenim yazmamışım cnm allah kavuştursun annişine biraz zorlanacan bebişle ama inşallah kolayca atlatırsın cnm bende 3. ayımda olmuştum reglii oluyor yaa kafansa soru işareti kalmıyor yani..

selam kızlar

dün ben de hediyemi aldım bugün eşim kargoya verecekti
giremedim bir türlü sabah temizlik için bir eleman geldi onunla birlikte ben de yaptım toz aldım hem lafladık hem temizlik yaptık eğlenceliydi baya

zuzu tencerenin fırlatıldığını okuyunca şok oldum neden tencereyi fırlattı ki yani o kadarlık nasıl bir kavga oldu

4 cm inceldim diye cumartesi günü acayip yedim ama bu hafta artık dikkat edecem

nektar ebru nun yaptırdığı pilatesi sürekli yapmalısın aslında bu bütün sporlar için geçerli sporu bıraktıgın an vücut kendini salmaya başlıyor. Şu 3 aylık dönemi de verimli geçirirsem b fite yıllık üyelik yaptıracam direk.

Bu arada gün görümcemle konuştum 28. haftasında gebelikte 91 kilo olmuş

bol face e eklediğin resimleri gördüm doğa pek sevimli çıkmış ağacının yanında tam ısırmalık cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…