vilin kabızlıık için doğadan kayısılı form çayı var içinde sinameki otu var; çok iyi geliyor ama sen bebek beklediğin için doğru olur mu bilmiyorum
yarenay allah kavuştursun umarım bu dönemi kolay geçirirsiniz tosun paşamla. Tosun paşam nasıl ? Keyifler yerinde mi?
sinemakinin fazla içilmesi bağırsaklarda bağışıklık yapıo die duymuştum doğru mu sirken:26:vilin kabızlıık için doğadan kayısılı form çayı var içinde sinameki otu var; çok iyi geliyor ama sen bebek beklediğin için doğru olur mu bilmiyorum
yarenay allah kavuştursun umarım bu dönemi kolay geçirirsiniz tosun paşamla. Tosun paşam nasıl ? Keyifler yerinde mi?
ne gezentiymiş senin kv de yaaaGünaydın kızlar
Zuzuş ikinizde çok abartmışsınız cnm yaa:26:Yemiyo mu senin yerinde olsam ,işyerine götürürüm oradaki esnafa dağıtırdım.Yazık olmuş aşureyedeNazar konusunda katılıyorum.Bize de çok nazar değdi..kötü gözle bakanı Allah a havale ediyorum bende
Nek hayırlı olsun cnm çantaların güle güle kullan
Sirken atlatmışsın doğum gününü
Dilek bende biraz kızcaktım sana ama son yazdıklarını okuyunca hak verdim sana
Vilin eşinin iş yapacağı yok cnm..Sende kendini yormaBiraz daha kirlensin yıkamaya ver15 lira tutar en fazla:26:
Sinir oluyorum şu sıralar kv me..Tamam gidelim dsem hergün bi yer çıkaracak.Dün eşimin tatil günüydü.Beni arıyo komsu aşure yemeye çağırdı seni de çağırdı sen git dedim..Sen gelmicen mi dedi ..Gelmicem dedim..İzinli günü olduğunu biliyosun.Daha ne arıyosun..Gitsin rahaça dedikodumu yapsın çenesi kopasıca..:26:
Bugünde bi akraba çağırmış ona gitcem ama
Unuttum ayşam içmeseymişin keşke o kadar..Değişiklik olmuştur ama otel sizin için.
Bu arada bende rüyamdda arkadaşıma gitmişim kardeşlerimle..Evide lüks konak gibi herşey var.Sonra eşi birisini öldürüyo bizde gördük arkadaşımla..Tırsıyoruz..Çaktırmıyoruz ama baya korkuyoruz..Yerlerde kan var..Neyse diyorum biz gidelim eve gidiyoruz.Kamyonla kardeşim sürüyomuşSonra bu adam bizim eve geliyo elinde silah,beni vurcak galiba ..Yapma abi etme abi adamı ikna ediyorum
Bide saçıma kına yaktım.. :)
yaa ben de bi yerlere üye olcaktım ama hep unutuyorum :26: hazır şimdi işim yokken söylesen de ben de üye olsam bi yerlere kokiş...
hipp bende veriyorum arada genelde milupa veriyodum ama buaralar hip almaya başladım kabızlığı var bu aralar kayısı püresi verdim yarım saat sonra doldurdu
yemek aklıma gelmiyo ki canım yaa...ama meyve suyu falan seviyorum,sürekli içiyorum da zaten...en azından onu içerim...kayısıları kaynatıp blendırdan geçiririm...mmmmiçeriz kocişimle...artık hiç hazır meyve suyu almıyoruz biz,değişik bi şey içmiş oluruz
yavaştan çıkıyorum kızlar ben...hava çok soğukmuş dışarda,eşim sıkı giyin dedi...lahana gibi kat kat oldumkendinize iyi bakın...
iyi oldu söylediğin canım. hemen talep edeyim hatta ablama söyleyim o da talep etsin. onunki ek gıda çağında zaten tam.
eşimin işyerine yakın ptt var, sanırım ona verecek hediyemi. onların fiyatı da uygun diye biliyorum ben.
Yarenay çok bozulmadıAma her dediği yere de gidememki..Eşimin evde olduğunu da biliyo cnm:26:Başlarda her dediği yere giderdim..Kv geliniyle gezmek hoşuna gider diye..Sonra baktım abartmaya başladı bende kilo aldım baya..Gittiğim yerlerde hep hamur işi yapıyolardı..Donra fazla gitmemeye başladım bu sefer komşulara bi yere gitmiyo die dedikodumu yapmaya başladı..Şimdi 1 yere gidiyosam 3 yere gitmiyom
Ayşam evet yaçok gezenti.Karadeniz hariç biçok ili de gezmişGidiyo gittiği yerde çok yiyo galiba sonra şişti karnım diye ortalıklarda dolanıyo Bendebebek gördüm rüyamda ağlıyo yazık anesine kızıyom çocuğunu yalnız bırakma ağlıyo diye :)Erkek çocuk görmek iyidir cnm ..
vilin kabızlıık için doğadan kayısılı form çayı var içinde sinameki otu var; çok iyi geliyor ama sen bebek beklediğin için doğru olur mu bilmiyorum
Hero babay de gönderdi ona üye oldunmu oda bi paket pirinç unlu mama bide cici bebe bi paket bide meyve püresi gönderiyo...
evet yağ da iyidir ama kızma kokoş ya ben öyle her zaman kullanmam zaten zararlı laksatif etki yapıyor direk; en son diyet yaparken yulaf kepeğinden ötürü içmiştim ve kısa süreliydi kullanımım sonra kayısılı activia yoğurt yiyerek tolere ettimsakınnnnnnnnnnnndoktor katiyen bağırsak sinamekiye alışırsa kabızlık kalıcı oluyor dedi...
teyzem sinameki ile başladı şuan 15 sendir kabız sakınnnn amanın kızlar sinameki den uzak durun teyzemde uyardı ben çok kabızlık çektim doğumdan sonra ...
kayısı..kabak yemeği zeytinyağlı...1 fincan halis zeytin yağı aç karnına içmek bunlar iyi geliyor nenemin tarifleriii bende bilmiyodum allah razı olsun mıçıyom artıkk ohhhh
sinemakinin fazla içilmesi bağırsaklarda bağışıklık yapıo die duymuştum doğru mu sirken:26:
ne gezentiymiş senin kv de yaaa
ii oldu cnm evet
ayy korkunçmuş biraz rüya hayır olsun.
sen diyince aklıma geldi ben de rüyamda ilk defa bebek gördüm sanırım dün gece.daha önce gördüğümü hatırlamıom:26:
bi erkek çocuğum olmuş ama bi problemi var gelişmesiyle mi alakalı nedir:26:kv ve halam bakıolar bebeğe.ben bi gün gidiom görmeye bebeğimi, aa biraz gelişmiş toparlanmış diom öpüom kokluom(çok güzeldi bu kısım), daha isim koymamışız tamamen düzelsin sonra ismini koaylım diom, aklımda da kp ismini koymak var(eşim öle istio ordan kalmış heralde aklımda )....halam bebeğe mama hazırlıo benim vücudun aynen böle hiç kilo falan almamışım...böle bişeydi.....
erkek bebek görmek iyidir yakın zamanda hamiş kalırsın öyle yazıodu galiba anlamındaaa...
sen hamiş kal ben san odasın herşeyinde yardım edicem taammı söz veriom bakkk kapı süsünü ben yapcem....kendime kendim yaptım kazık mağazalar 45 TL dediler pok yiyin dedim...
ben milupaya taa ne zaman üye olmuştum paket paket yolladılar her paketten 2şer 3er tane yolladılar hatta, şaşırmışlar heralde
geçen hafta da kargom gelmiş bi baktım yine milupaıslak mendil pişik kremi falan olan paket var ya, yine ondan yollamışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?