Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

gezerizz....benim oğlan gezenti eve gridik dün nasıl ağlıooo...doğurana kadar mıç gezidirirse anası oğlan gezenti olur tabeee

gezmesi iyi olyo bende evde oturmuom onun sayede...ama bu cumartesi eve süpürge tuttum nekdar yoruldum paslanmışım yapmaya yapmaya bide toz aldım çamaşırlarıda annem yıkadı ütüledii pazarda AVM ye gittik migrostaydık siz nere gittiniz?

e yani bırak da gezsin senin gibi anadan çıkma çocuk öle olur, hele bi de kız olsaydı düşünemiom valla

özdilekteydik biz, 7 gibi çıktık 10da kapandı işte o saate kadar gezdik

kızlar ev telefonumu taşımayı düşünüyorum da.. evinde turkcell superonline fiber kullanan var mı? limitsiz net ve ev telefonu (300 dk lık ) 59 lira mı ne daha uyguna geliyor biz eve ayrı adsl ye ayrı ödüyoruz ayrıca netimiz 4 gb kotalı

e yani bırak da gezsin senin gibi anadan çıkma çocuk öle olur, hele bi de kız olsaydı düşünemiom valla

özdilekteydik biz, 7 gibi çıktık 10da kapandı işte o saate kadar gezdik

ayyy keşke bitanede kız olsa inşallah rabbim kızda nasip eder... ayyy onu ne hale sokarm bennn neler ederim süper olurrrr ....

2 tane 1 kız bir erkekolursa iyi ama yine erkek olursa 3. düşünürüm

özdilek çok kalabalıkmış arkdaşım dedi migrsta öyleydi...

bizde TTnet sınırsız 59 TL telfla galiba akiam ücretsiz şehirler arası konuşma 7 den sonraa

kalabalıktı valla, bence daha kalabalık bile olurdu ama dün derbi vardı ya akşam o yüzden idare eder düzeydeydi.
ahh bi kız bi erkek süper olur beee

kızlar unnadodan yılbaşı kostumu bakyodum odamdaki abla ben sana alcaktım bişi bu sana hediyem olsun dedi 39 TL ye kostumu aldım hemde uygun fiyata çok sevindim yaaa

oğlum noel baba olcak yehoooooooooooooooooooo

yılbaşı hediyesi için ben de baya düşündüm düşündüm tek bi şey alsam ya beğenmezse o zaman üzülürüm bari çoklu bişiler alıyım dedim ve ne varsa topladım, umarım beğenirsin bana çıkan kişiiii

kızlar unnadodan yılbaşı kostumu bakyodum odamdaki abla ben sana alcaktım bişi bu sana hediyem olsun dedi 39 TL ye kostumu aldım hemde uygun fiyata çok sevindim yaaa

süperrrrrrrr bu kadar denk gelemezdi valla, güle güle giysin artık oğluşun

süperrrrrrrr bu kadar denk gelemezdi valla, güle güle giysin artık oğluşun

maşallah oğlum çok şanslıdı allaha şükür inşallah hayatı boyunca şansı yaver gider...

ben bişi beklemiodum gerçi şaşırdım dairede kimsi bişi almamıştı...beğendiğim oldu iyi oldu çok sevindim ...Pahalı die almıcaktım indirme girsede seneye alırım die düşündüm hafta sonu..

ama alınca nayır demedim atladım valla ....

face'deki fotoya bayıldım taş hatun kim sana der annesin die,maşallah tü tü tü tü

ben süt iznine gidiyom hadi kalın sağlıcakla...

dilşadı merak ettim umarım iyidir...:26:

nek seni özledm yaaa....whatsapptan bi yazışsakk iyi olur...

ben süt iznine gidiyom hadi kalın sağlıcakla...

dilşadı merak ettim umarım iyidir...:26:

nek seni özledm yaaa....whatsapptan bi yazışsakk iyi olur...

of yaa yağmur başladı mahsur kaldım cafede

ben de çıkıom ama arrtık ya okula gitmem lazım

görüşürüz kızlarrr:80:

bizde TTnet sınırsız 59 TL telfla galiba akiam ücretsiz şehirler arası konuşma 7 den sonraa
tt net sınırsız çok mantıklı gelmiyor hız testi yaptığımızda k validemlerde çok düşük çıkmıştı bizim kotalının bağlantı hızı daha iyiydi 59 liraya telefon dahil mi. Bizde ayrı ayrı oluyor 28-29 lira telefon geliyor 38 lira filan da internete veriyoruz aynı paraya neden geniş probandlı daha hızlı ve sınırsız internetimiz olmasın ki diye düşünyruz bu ay geçsin ocakta değerlendirememiz lazım

bu arada hem işten hem de tezden hocalarıma da yılbaşı hediyesi almam lazım dün alamadım eşim ders te ders diye tutturdu diye bu h sonu alacam sizce neler alabilrim?

Hero babay de gönderdi ona üye oldunmu oda bi paket pirinç unlu mama bide cici bebe bi paket bide meyve püresi gönderiyo...

oraya üye olmuşum da adresimi vermemişim, az önce baktım. adres vercem İzmir yazınca başka bir ilin ilçeleri çıkıyor. oğlanı uyuttum, yemeğimi yapmaya gideyim. sonra bir daha bakcam.

ayy canım Allah gönlüne göre vermiş desene. çok sevindim, güle güle giysin oğluşun.

bu arada inşallah benim hediyem de beğenilir. ben beğenerek aldım tabii ama herkesin tarzı farklı olabiliyor. çok da gezemedim, siz acele edince. inşallah alan kişi beğenirrrrr

sirken benim annemler de superonline fiber kullanıyorlar, biz de onlardan neti kullanıyorus net güzel ama bizimki 8 gb kotalı, aylık 29 tl. taahhütlü. tel kullanmıyorlar doğru düzgün.

yarenay aslında ev telefonunu biz de çok sık kullanmıyoruz bir akşamları annemler ananeler aradıklarında filan konuşuruz onda da zaten kısa sürer. ama evde sabit bir telefon olsun diye almıştık biz adsl alırken yalın adsl henüz yoktu. bu ay yapıkredide çekilişe katıldım telefonu otomatik ödeme talimatına vererek ocak ayı gelsin sonrasında telekomu iptal eder super e geçeriz hem superde 300 dk hediye var o da bize aşa coşa yeter

selamlar!
Nektar, sirkencubin, alishia nasılsınız kızlar?
Sizleri merak ettim.
Nektar hamileliğin nasıl gidiyor?
Alishia sirkencim nasılsınız?
Eskisi gibi gelmiyorum buralara tadı kalmadı. Bi bakayı dedim.

kızlar kargoları verdim yalnız 1 kargo ücreti 16,17 dedi ve şok oldum yaa şu aldığım indirim kuponu vardı ya onunla birlikte düştü 9,82 ama gelip ayağımdan almışlar gibi ekstra onun parasını da eklemişler oysa şubeye ben götürdüm
şirkettekiler keşke yurtiçi ile gonderseydin 6 liraya gonderirdik dediler ne bilim yaa 20 lira verdim oda kuponlu yani o olmasa demekki
birde ben zaten 20 lira alıp gitmiştim yanıma aha dedim rehin kalacak burda çaycıyı arayım bari

arzu sen ptt ile ne kadara göndereceksin yaz tmm mı
bi daha bende ptt kullancam yaa
üstelik adresi yanlış yazmış tlf bilgisi vermiştim onu yazmamış
kargom dolaşıp durmasın sonra günü geçti die geri getirirsiniz falan dedim
yok dio iyi bakalım bi sorun yaşamak istemioum dedim

selamlar!
Nektar, sirkencubin, alishia nasılsınız kızlar?
Sizleri merak ettim.
Nektar hamileliğin nasıl gidiyor?
Alishia sirkencim nasılsınız?
Eskisi gibi gelmiyorum buralara tadı kalmadı. Bi bakayı dedim.

mrh melodi
şuan benden başka kimse yok sanırım
nekin işyeri internetini kapattı zaten artık giremiyor
sadece akşamları evden girebiliyor
hamileliğini sormuşsun bebeğinin kalbi durdu kürtaj oldu geçen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…