hoşgeldin cnm ii ki uğramışsın buralara, sık sık gelsene, biz iiyiz saol yuvarlanıp gidioz aynen, sen nasılsın ufaklık nasıl?selamlar!
Nektar, sirkencubin, alishia nasılsınız kızlar?
Sizleri merak ettim.
Nektar hamileliğin nasıl gidiyor?
Alishia sirkencim nasılsınız?
Eskisi gibi gelmiyorum buralara tadı kalmadı. Bi bakayı dedim.
kızlar kargoları verdim yalnız 1 kargo ücreti 16,17 dedi ve şok oldum yaa şu aldığım indirim kuponu vardı ya onunla birlikte düştü 9,82 ama gelip ayağımdan almışlar gibi ekstra onun parasını da eklemişler oysa şubeye ben götürdüm
şirkettekiler keşke yurtiçi ile gonderseydin 6 liraya gonderirdik dediler ne bilim yaa 20 lira verdim oda kuponlu yani o olmasa demekki
birde ben zaten 20 lira alıp gitmiştim yanıma aha dedim rehin kalacak burda çaycıyı arayım bari
arzu sen ptt ile ne kadara göndereceksin yaz tmm mı
bi daha bende ptt kullancam yaa
üstelik adresi yanlış yazmış tlf bilgisi vermiştim onu yazmamış
kargom dolaşıp durmasın sonra günü geçti die geri getirirsiniz falan dedim
yok dio iyi bakalım bi sorun yaşamak istemioum dedim
alisha protestona ben de yürekten destek veriyorum...banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hiçbirinizle konuşmuom işte protesto ediom
teknoloji çıktı mertlik bozuldu
ben milupaya taa ne zaman üye olmuştum paket paket yolladılar her paketten 2şer 3er tane yolladılar hatta, şaşırmışlar heralde
geçen hafta da kargom gelmiş bi baktım yine milupaıslak mendil pişik kremi falan olan paket var ya, yine ondan yollamışlar
banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hiçbirinizle konuşmuom işte protesto ediom
teknoloji çıktı mertlik bozuldu
siz cidden fena sinirlenmişsiniz yaaa adile naşitli falan bi film vardı hani turşu suyu yüzünden kavga ediolardı aynen ona dönmüş
yarenim yazamadım bi türlü 2 çiftmiz var bu yıl cnm
kızlar eşim hediyeyi vermiş ptt kargoya. 5,5 tl. almışlar.
dilekimm sennki ağır mıydı ki? niye bu kadar çok almışlar senden? keşke başka kargocuya sorsaydın.
aaa herkes whatsupptan mı devam ediyo yaaa... yok ki bizim de akıllı telefonumuz
ben de merak ettim kimmiş bu iki çift???
ağırlığına falan bakmadılar ki iki kargo gönderdim birine 3 kilo yazmış birine 1 kilo benimde acelem vardı hem tlf ile konuşuodum falan hiç anlayamadım
sonra adresten alım yazmış oysa ben kendim götürdüm
resmen kazıklandım sanırım eşime anlatsam ne kızar sen nası tongaya düşersin ben seni böyle mi yetiştirdim
nerde senin cinliğin
anca bana tehlikelisin :99: die sıralar durur
neyse boşverin şu indirim çekinden dolayı yaptım bi hata helal olmasın ama haklarından fazlası
düzenli bi iş yapmıolar bence, bana aynı paketten kaç kere yollayıp sana yollamamaları ilginç:26:kız ben üyeyim sözde zengin ettik milupayı 1 kutu geldi sadece başkada bişe almadık valla
sende gel ama.
yarenim yazamadım bi türlü 2 çiftmiz var bu yıl cnm
kızlar eşim hediyeyi vermiş ptt kargoya. 5,5 tl. almışlar.
dilekimm sennki ağır mıydı ki? niye bu kadar çok almışlar senden? keşke başka kargocuya sorsaydın.
aaa herkes whatsupptan mı devam ediyo yaaa... yok ki bizim de akıllı telefonumuz
ben de merak ettim kimmiş bu iki çift???
Ben hastaneye geldim çapaya bebek ters hala su iyi tansiyon 13 e 9 çıktı kan idrar istedi kandada bir değerde düşüklük birinde Yüksek çıktı .yatış verdi şuan yattım çapadayım.takip edecekler tansiyonumu.
o nazar olayına ben de çok inanıyorum, annem de bebeğimizi kaybettiğimizde demişti bir an önce mevlüt okutalım sizin evde diye.o an elimde o vardı tamda şarja takıcaktım
yaa bize nazar değiyo eminiz artık bundan :) kurşun döktürcez nezamndır kuran okunsun istiyoduk evde nasip olmadı ,kurşun döktürelim bari diyo ..
Dün sinirler gerildi iice eşim en sonunda aşureyi tencereyle balkondan fırlattıBunun yüzünden kavga ettik diyo :26:
Sonra ağladım böle içimden nassı ağlamak geliyo eşim aldı kucağına okudu çok..gözlerinden yaşlar aktı okurken :26: Sonra sarılıp uyuduk
ay şuraya güldüm yaahayır, öle bişey dememişti
nezamn diyo biliyomusun tencereyi attı bayaa sonra ben yicektim buakşam diyo delimi nee,okadar laf söledim de niye ozamn demedin diyom ses yok,yalan sölüyo iştee
saol yarenim, sizin kullandığınız tost makinesini de görürsem inceliğim canım..nekim düdüklünü güle güle kullan. kadının düşünmesi yeter. benim görümcem de mevlüt hediyesi olarak Fakir'in Oreo tost makinası almıştı bize. çok severek kullanıyoruz. yağ haznesi var, yağlar oraya akıyor, alt ve üst tepsisi de çıkabiliyor. temizliği çok kolay. orda varsa bi bak derim canım.
cumartesi günü eşimin kardeşleri ve anne babası geldi bize. 9 büyük, 4 çocuk vardık. yemek yedik, çay içtik. kp oğluma kur'an okudu. pazar günü de sakin geçti. çıktık hızlı hızlı alışveriş yaptık. hediyemi aldım. bugün eşim gönderecek hayırlısıyla. bu arada cumartesi sabah annemler gittiler köye. 15 gün yalnızız, yemekler kaldı banabugün patlıcan yemeği ve bulgur pilavı yapayım diyorum.
aaa bi de ben cuma günü adet oldum ya. hiç bu kadar erken beklemiyordum
ay buraya da güldümcnmm azda olsa haklı sende uzatma daha fazla azcık alttan al.yaa ogün konuşurken eşim geldi gitmedi yanımdan rahat konuşamadım anladın inşallah hepsi aynı falan dedim ya gözüme bakıyoalla alla der gibi kafasını çeviriyo bide bizde tartışmıltık ondan bişe diyemedi
canım kalıcı yapıcak herhalde, plates bantları alıcakmış şimdi ve plates çemberi :)nektar ebru nun yaptırdığı pilatesi sürekli yapmalısın aslında bu bütün sporlar için geçerli sporu bıraktıgın an vücut kendini salmaya başlıyor. Şu 3 aylık dönemi de verimli geçirirsem b fite yıllık üyelik yaptıracam direk.
Bu arada gün görümcemle konuştum 28. haftasında gebelikte 91 kilo olmuş
saol canımNek hayırlı olsun cnm çantaların güle güle kullan
Sinir oluyorum şu sıralar kv me..Tamam gidelim dsem hergün bi yer çıkaracak.Dün eşimin tatil günüydü.Beni arıyo komsu aşure yemeye çağırdı seni de çağırdı sen git dedim..Sen gelmicen mi dedi ..Gelmicem dedim..İzinli günü olduğunu biliyosun.Daha ne arıyosun..Gitsin rahaça dedikodumu yapsın çenesi kopasıca..:26:
Bugünde bi akraba çağırmış ona gitcem ama
ben senin zevkine güveniyorum, eminim güzel bişi almışsınıdır :))ben dün AVM'DE FİNK attım oğlumlaa aynen böleeeEki Görüntüle 579041
hediyemi aldım çok beğendim bana çıkan kişi umarım beğenirsin senin zevkini bilmiyorum ama hayal ettim accuk ne seversin yine bilmediğimden benim zevkime göre aldım
ben bugün gönderim bariii madem herkes gönderiyo....
kızlar gitmişken kendime yılbaşı elbisesi aldım zümrüt yeşili kayık yaka kadife off biii güzel diz üstü 80 TL ye hallettim onuda vayyy elbiseler çok pahalııı 100 üstü aslında ama benim bedenimde tek kalmış ne şanslıyım bu hediye muhabbeti olmasa gitmezdim bu hafta AVM ye
bana çıkan kişi beğen olurmu bak çok gezdim yeminleeeeeeeeeeeeeehemde bebekle
kuzum yaa gelemiyorumben süt iznine gidiyom hadi kalın sağlıcakla...
dilşadı merak ettim umarım iyidir...:26:
nek seni özledm yaaa....whatsapptan bi yazışsakk iyi olur...
Canımmmmselamlar!
Nektar, sirkencubin, alishia nasılsınız kızlar?
Sizleri merak ettim.
Nektar hamileliğin nasıl gidiyor?
Alishia sirkencim nasılsınız?
Eskisi gibi gelmiyorum buralara tadı kalmadı. Bi bakayı dedim.
bensüprüzzz çarşambaya herkes öğrenir
benim yokluğum belli dimmiburalar çok tenha kalmış ya, canı istemedi galiba yazmak. nek de gidince çok durgunlaştı burası ya. zuzu ve dileğin işleri, benim bebişim bırakmıyor. sirken ve dilşad erken kaçıyo genelde, vilin okulda, enki annesiyle... oyyy olmadı böyle ya...
hoşgeldinn :))Selam kızlar bende 2010 geliniyim
2 sene sonra anca görebildiğim topiğinizi
canımm :26: :26: neden yatış verdiler kii :44:Ben hastaneye geldim çapaya bebek ters hala su iyi tansiyon 13 e 9 çıktı kan idrar istedi kandada bir değerde düşüklük birinde Yüksek çıktı .yatış verdi şuan yattım çapadayım.takip edecekler tansiyonumu.
yaaa ama ayşam yapma öleesen ii yollamışsın cnm, valla meraklandım ben de bi an önce belli olsa artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?