Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hoşgeldin melodi ben iyiyim ofisteyim işte pazartesiyi hafif bir şekilde atlatmaya çalışıyorum :) sen nasılsın neler yapıyorsun?

selamlar!
Nektar, sirkencubin, alishia nasılsınız kızlar?
Sizleri merak ettim.
Nektar hamileliğin nasıl gidiyor?
Alishia sirkencim nasılsınız?
Eskisi gibi gelmiyorum buralara tadı kalmadı. Bi bakayı dedim.
hoşgeldin cnm ii ki uğramışsın buralara, sık sık gelsene, biz iiyiz saol yuvarlanıp gidioz aynen, sen nasılsın ufaklık nasıl?

yok artıkkkmng miydi o?

ben yarın yurtiçiyle göndermeyi planlıom, ya da ptt

banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hiçbirinizle konuşmuom işte protesto ediom

teknoloji çıktı mertlik bozuldu

kız ben üyeyim sözde zengin ettik milupayı 1 kutu geldi sadece başkada bişe almadık valla

banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hiçbirinizle konuşmuom işte protesto ediom

teknoloji çıktı mertlik bozuldu

sende gel ama.

yarenim yazamadım bi türlü 2 çiftmiz var bu yıl cnm

kızlar eşim hediyeyi vermiş ptt kargoya. 5,5 tl. almışlar.

dilekimm sennki ağır mıydı ki? niye bu kadar çok almışlar senden? keşke başka kargocuya sorsaydın.

aaa herkes whatsupptan mı devam ediyo yaaa... yok ki bizim de akıllı telefonumuz

ben de merak ettim kimmiş bu iki çift???

Son düzenleme:
buralar çok tenha kalmış ya, canı istemedi galiba yazmak. nek de gidince çok durgunlaştı burası ya. zuzu ve dileğin işleri, benim bebişim bırakmıyor. sirken ve dilşad erken kaçıyo genelde, vilin okulda, enki annesiyle... oyyy olmadı böyle ya...

Ben hastaneye geldim çapaya bebek ters hala su iyi tansiyon 13 e 9 çıktı kan idrar istedi kandada bir değerde düşüklük birinde Yüksek çıktı .yatış verdi şuan yattım çapadayım.takip edecekler tansiyonumu.

ağırlığına falan bakmadılar ki iki kargo gönderdim birine 3 kilo yazmış birine 1 kilo benimde acelem vardı hem tlf ile konuşuodum falan hiç anlayamadım
sonra adresten alım yazmış oysa ben kendim götürdüm
resmen kazıklandım sanırım eşime anlatsam ne kızar sen nası tongaya düşersin ben seni böyle mi yetiştirdim
nerde senin cinliğin
anca bana tehlikelisin :99: die sıralar durur
neyse boşverin şu indirim çekinden dolayı yaptım bi hata helal olmasın ama haklarından fazlası

canım eşin kızacak, bi de bana güvenmedin sabah, bana verseydin daha az harcardık dicek gidip konuşsan olmaz mı acaba? sonuçta hepimiz ter döküyoruz aldığımız her kuruş için. sokaktan toplamıyoruz parayı. bence git arkasını ara canım.

enkimm

kız ben üyeyim sözde zengin ettik milupayı 1 kutu geldi sadece başkada bişe almadık valla

sende gel ama.

yarenim yazamadım bi türlü 2 çiftmiz var bu yıl cnm
düzenli bi iş yapmıolar bence, bana aynı paketten kaç kere yollayıp sana yollamamaları ilginç:26:

neden yazamadın acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaabaşka yerlerde muhabbete dalmaktan olabilir miiiia

sen ii yollamışsın cnm, valla meraklandım ben de bi an önce belli olsa artık

aa hastanedesin yani şimdi, ara ara girip haber verebilirsen ii olur enkim merak ederim:26:nst'de sancı çıktı mı peki?

o nazar olayına ben de çok inanıyorum, annem de bebeğimizi kaybettiğimizde demişti bir an önce mevlüt okutalım sizin evde diye.
Hep erteliyoruz ama şu yılbaşı çıksın, havaları da güzel yakalarsam okutucam evde mevlüt inşallah..
kıyamam size dee :/ barışmışsınız amaa çok sevindimm değmesin size nazar

hayır, öle bişey dememişti

nezamn diyo biliyomusun tencereyi attı bayaa sonra ben yicektim buakşam diyo delimi nee,okadar laf söledim de niye ozamn demedin diyom ses yok,yalan sölüyo iştee
ay şuraya güldüm yaa
saol yarenim, sizin kullandığınız tost makinesini de görürsem inceliğim canım..
Annenler için Allah kavuştursun diyorum canım regl için ne desem bilemedim, ama çabuk geldi evet..
ay buraya da güldüm
canım kalıcı yapıcak herhalde, plates bantları alıcakmış şimdi ve plates çemberi :)
evde tabii, açlışmıyo yapsın işi ne :))

görümcene sadece "ovvvvv yooooooo" diyorum :96:
saol canım
kv de he, zaten 1 gün izni var kocanın sorması bile yanlış kocan evdeyken onun peşinde mi gezecekmişsin
ayy ben kv ile bir yere gitmeyi hiçç sevmiyorum yaa, kasılıyorum :18:

ben senin zevkine güveniyorum, eminim güzel bişi almışsınıdır :))
elbiseni de güle güle giy canımmm :))

ben süt iznine gidiyom hadi kalın sağlıcakla...

dilşadı merak ettim umarım iyidir...:26:

nek seni özledm yaaa....whatsapptan bi yazışsakk iyi olur...
kuzum yaa gelemiyorum ((
ama whatsapptan ayzışıyoruz tüm gün kızlarla.
dilekle kavga ediyoruz yine
kk grubumuz var whatsappta, Özgele telefonunu gönder eklesin seni gruba
selamlar!
Nektar, sirkencubin, alishia nasılsınız kızlar?
Sizleri merak ettim.
Nektar hamileliğin nasıl gidiyor?
Alishia sirkencim nasılsınız?
Eskisi gibi gelmiyorum buralara tadı kalmadı. Bi bakayı dedim.
Canımmmm
bebişim ile ilgili kötü haberi dileğim vermiş ((
sen nasılsın? yakışıklı oğluşun nasıl? :)

süprüzzz çarşambaya herkes öğrenir
ben
bana da sıcağı sıcağına yazın whatsapptan :/

benim yokluğum belli dimmi ay mutlu oldum
ben de özlüyorum sizi çok kk varken zaman daha güzel geçiyomuş meğersem
Selam kızlar bende 2010 geliniyim
2 sene sonra anca görebildiğim topiğinizi
hoşgeldinn :))

canımm :26: :26: neden yatış verdiler kii :44:
sen ii yollamışsın cnm, valla meraklandım ben de bi an önce belli olsa artık
yaaa ama ayşam yapma ölee beni yalnız bırakmıyolar iştee ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…