Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Çok kötü bir gündü benim için..
Gece geç yattım 2 gibi, sabah zar zor kalktım..
Yağmur yağıyo servisi kaçırmıyım dedim, o aceleyle makyaj çantamı, diş fırçamı unutmuşum hep
Ruh gibi oturdum öle, allık bile süremedim..
Dişçiye gitcem 3 gibi diş fırçam yok, çıktım yağmurda aşağı markete gittim aldım dandirik bişi..
3 te çıktım, tam durağa yaklaştım minibüs gitti, arkasından bakakaldım
15 dk belke şimdi yağmurda Geldi sonra bindim, dişçide işim 5 dk sürdü
çıktım Marmaraparka gittim Pentiden aldığım çıtçıtlı badim defolu çıkmıştı onu değiştim.
Nassıl bi avm yaa resmen dolan dolan pentiyi bulamıyorum.
Haritasına baktım öyle buldum, harita yani düşünün dev gibi
geçen eşimle gezdiğimzide farkettim ki 6 saatte daha 1. katını gezmemişiz sadece 2 ve 3
Oturdum sonra kumpir aldım kendime, full karışık aldım ton balığını sevmedim :120:
kokuyodu, çeyreğini yedim anca israf oldu öyle
Reale gittim, eşime burger kızartırım dedim onları aldım, askı aldım, berlinerlerimi aldım
Çıktım eczaneden eşimin burun spreyini ve mide ilacını alıyım dedim.
Reçetenin tarihi geçmiş, kadın demez mi 38 tl
iyi alıyım dedim. Salağım ki benn!!! Eşim diyo neden aldın, ben yarın gene yazdırırdım onları
Ay bi üzüldüm, gitti boşa 38 tl
Eşim de canın sağ olsun diyo, ama ben o paraya hafta sonu beğendiğim siyah bol paça pantolonu alıcaktım
Neyse geçmişler olsun (((((((

Şimdi de kazağımı örmeye başlıycam O ses türkiyeyi izlerken,
yoğurtlu kabak yaptım, burger, salata öyle yesin kocişim.
Daha azcık çamaşır katlıycam, banyo da yapmam lazım

Son düzenleme:
valla nekim ben bişi demiom tabii ki konuşsunlar da burayı resmen boşladılar ama

kızıom

sizi de ihmal etmesinler tabiii
ama benim açımdan iyi oluyo geçmişi okumak saatler sürmüyo benciliiiim, şişmanıım, agresifiiiiim

Son düzenleme:
amma problem yaşamışın yaaaa, en çok boşa verdiğin 38tl'ye üzüldüm pantolon alıcakmışsın ya o yüzden

sağlık olsun cnm yaaa, yine alırsın
sizi de ihmal etmesinler tabiii
ama benim açımdan iyi oluyo geçmişi okumak saatler sürmüyo benciliiiim, şişmanıım, agresifiiiiim

söle whatsap'tan bunları

aa hastanedesin yani şimdi, ara ara girip haber verebilirsen ii olur enkim merak ederim:26:nst'de sancı çıktı mı peki?

canımm :26: :26: neden yatış verdiler kii :44(

Evet Ayşem hastanedeydim.yok nstde sancı çıkmadı normal.haber veririm tansiyon idrar takibi yapılacaklar.

Nekim tansiyondan dolayı yatış verdiler.bende anlamadım .

enkiimm:26: şimdi nasılsın nerdesin

:105: canım yaa okutalm valla

Evet Ayşem hastanedeydim.yok nstde sancı çıkmadı normal.haber veririm tansiyon idrar takibi yapılacaklar.

şuan ne durumda tansiyonun?gece kalacak mısın?
geçmiş olsun diyeyim bu arada, ben sancıyla bağlantılı olarak mı tansiyonun çıktı acaba demiştim ama sancı da yokmuş:26:

geçmiş olsun enkim yaaa :26:
nekk aksiliklere bak yaa ,neyse ama canın sağolsun bencede

ya ne çok yemişim içmişim bende yediklerim ağzıma geliyo resmen halbuki bugece özür randevusu yaıcaım kocişime

enkiimm:26: şimdi nasılsın

şuan ne durumda tansiyonun?gece kalacak mısın?
geçmiş olsun diyeyim bu arada, ben sancıyla bağlantılı olarak mı tansiyonun çıktı acaba demiştim ama sancı da yokmuş:26:

Sağol zuzum iyiyim.
Hastanedeyim yatışım yapıldı tansiyonum 12ye 8 çıktı düşmüş.sağol Ayşem

Günaydın kızlar hadtayım vücudum kırgın.Şimdi kendime hazır çorbayla ıhlamur yapıyorum.gece de uyuyamadım pek..Cırcırda olmuştum ama geçti o..Kemiklerim ağrıyo sankiMisafirliklere gitmiştim bu hafta bazılarının evleri soğuktu üşümüştüm..Ondan heralde

Enkidu geçmiş olosun cnm
Nek evet aksilikler olmuş ama canın sağolsun
Dilşadı bende merak ettim:26:
Ayşam gel buraya
Dilek kargo firmaları resmen adamı soyuyolar..Bi zarf gönderecektim istanbula 11 tl diyo..Bende dedim niye bu kadar fiyatlı..Bankada çalışırken bunun 3 te 1 i ücret veriyodum dedim adam anlaşmalıdır bankayla ondan dedi:26:Sonra ptt ye gittim 5 mi 6 tı mı ne verdim

canım yaa çok geçmiş olsun...inşallah düzene girer bi an önce tansiyonun da eve dönersin...anneciinde merak eder böyle :26:

sana da geçmiş olsun canım...o kadar geziyo ama kvne hiç bi şey olmuyo maşallah sen bi haftada pert oldun şaka bi yana iyice yat dinlen de uzun sürmesin hastalığın...

günaydın herkese...
akşam geçmişi ben de çabucak okudum,nerdeyse hiç yazmamışsınız,ayşinime katılıyorum,artık cepten yazışıyosunuz hep
dilşad gün boyu hiç gelmemiş,dün işe gitmedi mi acaba :26:

Sağol cnm..Sen nasılsın

Sağol zuzum iyiyim.
Hastanedeyim yatışım yapıldı tansiyonum 12ye 8 çıktı düşmüş.sağol Ayşem

dikkat et canım kendine ..

iyiyim canım...zeynebi doyurucam şimdi sabahtan beri tekmeliyo cadı,acıkmış

ay yirirm onuu

günaydın kızlar ...

ya benim çok gazım var nedendirki fitil yapmış olabilirmi,ondan sonra oldu :) regl öncesi normalde de oluyodu bende gaz ama bitmesine rağmen gene var gazım yaa gazman gibim oldu

ve çok acıktım gidip kahvaltımı yapayım demlenmiştir çayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…