valla nekim ben bişi demiom tabii ki konuşsunlar da burayı resmen boşladılar ama
kızıom
amma problem yaşamışın yaaaa, en çok boşa verdiğin 38tl'ye üzüldüm pantolon alıcakmışsın ya o yüzdenÇok kötü bir gündü benim için..
Gece geç yattım 2 gibi, sabah zar zor kalktım..
Yağmur yağıyo servisi kaçırmıyım dedim, o aceleyle makyaj çantamı, diş fırçamı unutmuşum hep
Ruh gibi oturdum öle, allık bile süremedim..
Dişçiye gitcem 3 gibi diş fırçam yok, çıktım yağmurda aşağı markete gittim aldım dandirik bişi..
3 te çıktım, tam durağa yaklaştım minibüs gitti, arkasından bakakaldım
15 dk belke şimdi yağmurdaGeldi sonra bindim, dişçide işim 5 dk sürdü
çıktım Marmaraparka gittim Pentiden aldığım çıtçıtlı badim defolu çıkmıştı onu değiştim.
Nassıl bi avm yaa resmen dolan dolan pentiyi bulamıyorum.
Haritasına baktım öyle buldum, harita yani düşünündev gibi
geçen eşimle gezdiğimzide farkettim ki 6 saatte daha 1. katını gezmemişiz sadece 2 ve 3
Oturdum sonra kumpir aldım kendime, full karışık aldım ton balığını sevmedim :120:
kokuyodu, çeyreğini yedim anca israf oldu öyle
Reale gittim, eşime burger kızartırım dedim onları aldım, askı aldım, berlinerlerimi aldım
Çıktım eczaneden eşimin burun spreyini ve mide ilacını alıyım dedim.
Reçetenin tarihi geçmiş, kadın demez mi 38 tl
iyi alıyım dedim. Salağım ki benn!!! Eşim diyo neden aldın, ben yarın gene yazdırırdım onları
Ay bi üzüldüm, gitti boşa 38 tl
Eşim de canın sağ olsun diyo, ama ben o paraya hafta sonu beğendiğim siyah bol paça pantolonu alıcaktım
Neyse geçmişler olsun(((((((
Şimdi de kazağımı örmeye başlıycam O ses türkiyeyi izlerken,
yoğurtlu kabak yaptım, burger, salata öyle yesin kocişim.
Daha azcık çamaşır katlıycam, banyo da yapmam lazım
sizi de ihmal etmesinler tabiii
ama benim açımdan iyi oluyo geçmişi okumak saatler sürmüyobenciliiiim, şişmanıım, agresifiiiiim
aa hastanedesin yani şimdi, ara ara girip haber verebilirsen ii olur enkim merak ederim:26:nst'de sancı çıktı mı peki?
canımm :26: :26: neden yatış verdiler kii :44(
Ben hastaneye geldim çapaya bebek ters hala su iyi tansiyon 13 e 9 çıktı kan idrar istedi kandada bir değerde düşüklük birinde Yüksek çıktı .yatış verdi şuan yattım çapadayım.takip edecekler tansiyonumu.
o nazar olayına ben de çok inanıyorum, annem de bebeğimizi kaybettiğimizde demişti bir an önce mevlüt okutalım sizin evde diye.
Hep erteliyoruz ama şu yılbaşı çıksın, havaları da güzel yakalarsam okutucam evde mevlüt inşallah..
kıyamam size dee :/ barışmışsınız amaa çok sevindimmdeğmesin size nazar
ay şuraya güldüm yaa
Evet Ayşem hastanedeydim.yok nstde sancı çıkmadı normal.haber veririm tansiyon idrar takibi yapılacaklar.
Nekim tansiyondan dolayı yatış verdiler.bende anlamadım .
kim kimden özür dilicekgeçmiş olsun enkim yaaa :26:
nekk aksiliklere bak yaa ,neyse ama canın sağolsun bencede
ya ne çok yemişim içmişim bende yediklerim ağzıma geliyo resmenhalbuki bugece özür randevusu yaıcaım kocişime
ayşşaaammm
ben kocişten :)
zuzusunun kuzusuuuu
enkiimm:26: şimdi nasılsın
şuan ne durumda tansiyonun?gece kalacak mısın?
geçmiş olsun diyeyim bu arada, ben sancıyla bağlantılı olarak mı tansiyonun çıktı acaba demiştim ama sancı da yokmuş:26:
canım yaa çok geçmiş olsun...inşallah düzene girer bi an önce tansiyonun da eve dönersin...anneciinde merak eder böyle :26:Evet Ayşem hastanedeydim.yok nstde sancı çıkmadı normal.haber veririm tansiyon idrar takibi yapılacaklar.
Nekim tansiyondan dolayı yatış verdiler.bende anlamadım .
Günaydın kızlar hadtayım vücudum kırgın.Şimdi kendime hazır çorbayla ıhlamur yapıyorum.gece de uyuyamadım pek..Cırcırda olmuştum ama geçti o..Kemiklerim ağrıyo sankiMisafirliklere gitmiştim bu hafta bazılarının evleri soğuktu üşümüştüm..Ondan heralde
Enkidu geçmiş olosun cnm
Nek evet aksilikler olmuş ama canın sağolsun
Dilşadı bende merak ettim:26:
Ayşam gel buraya
Dilek kargo firmaları resmen adamı soyuyolar..Bi zarf gönderecektim istanbula 11 tl diyo..Bende dedim niye bu kadar fiyatlı..Bankada çalışırken bunun 3 te 1 i ücret veriyodum dedim adam anlaşmalıdır bankayla ondan dedi:26:Sonra ptt ye gittim 5 mi 6 tı mı ne verdim
sana da geçmiş olsun canım...o kadar geziyo ama kvne hiç bi şey olmuyo maşallahsen bi haftada pert oldun şaka bi yana iyice yat dinlen de uzun sürmesin hastalığın...
günaydın herkese...
akşam geçmişi ben de çabucak okudum,nerdeyse hiç yazmamışsınız,ayşinime katılıyorum,artık cepten yazışıyosunuz hep
dilşad gün boyu hiç gelmemiş,dün işe gitmedi mi acaba :26:
Sağol cnm..Sen nasılsın
Sağol zuzum iyiyim.
Hastanedeyim yatışım yapıldı tansiyonum 12ye 8 çıktı düşmüş.sağol Ayşem
iyiyim canım...zeynebi doyurucam şimdisabahtan beri tekmeliyo cadı,acıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?