günaydın kızlar ...
ya benim çok gazım var nedendirki fitil yapmış olabilirmi,ondan sonra oldu :) regl öncesi normalde de oluyodu bende gaz ama bitmesine rağmen gene var gazım yaa gazman gibim oldu
ve çok acıktım gidip kahvaltımı yapayım demlenmiştir çayım
o mu benden daha az harcardıcanım eşin kızacak, bi de bana güvenmedin sabah, bana verseydin daha az harcardık dicekgidip konuşsan olmaz mı acaba? sonuçta hepimiz ter döküyoruz aldığımız her kuruş için. sokaktan toplamıyoruz parayı. bence git arkasını ara canım.
offf çok destekli geçirmişsin lafı vallaneden yazamadın acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaabaşka yerlerde muhabbete dalmaktan olabilir miiii
Ben hastaneye geldim çapaya bebek ters hala su iyi tansiyon 13 e 9 çıktı kan idrar istedi kandada bir değerde düşüklük birinde Yüksek çıktı .yatış verdi şuan yattım çapadayım.takip edecekler tansiyonumu.
dikkat et canım kendine ..
ay yirirm onuu
günaydın kızlar ...
ya benim çok gazım var nedendirki fitil yapmış olabilirmi,ondan sonra oldu :) regl öncesi normalde de oluyodu bende gaz ama bitmesine rağmen gene var gazım yaa gazman gibim oldu
ve çok acıktım gidip kahvaltımı yapayım demlenmiştir çayım
canım çok çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir sonra ararım seni kuzum yaa aklım takıldı sana :26:Ben hastaneye geldim çapaya bebek ters hala su iyi tansiyon 13 e 9 çıktı kan idrar istedi kandada bir değerde düşüklük birinde Yüksek çıktı .yatış verdi şuan yattım çapadayım.takip edecekler tansiyonumu.
o işler beni bezdirdi yarenim yaa vallaburalar çok tenha kalmış ya, canı istemedi galiba yazmak. nek de gidince çok durgunlaştı burası ya. zuzu ve dileğin işleri, benim bebişim bırakmıyor. sirken ve dilşad erken kaçıyo genelde, vilin okulda, enki annesiyle... oyyy olmadı böyle ya...
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar hadtayım vücudum kırgın.Şimdi kendime hazır çorbayla ıhlamur yapıyorum.gece de uyuyamadım pek..Cırcırda olmuştum ama geçti o..Kemiklerim ağrıyo sankiMisafirliklere gitmiştim bu hafta bazılarının evleri soğuktu üşümüştüm..Ondan heralde
günaydın kızlar.
boykot başlatcam bak, kk whatsuppa karşı diye!!!
koras geçmiş olsun canım. kış günlerinde oruç tuttun ya, bünyen zayıf düşmüş de olabilir canım. yat, dinlen. iyi bak kendine.
vilinnn eşinle kahvaltı yapmadın mı bugün, o da mı evde daha yoksa? kızımızı aç bırakma bak, tombik tombik bi yeğen istiyoruz annesi.
enkimle konuştuk biz dün kızlar. Çapa'da yatıyormuş. tansiyonu yüksek çıktığı için yatış vermişler. hamileliğin son zamanlarında tehlikeli olabiliyor yüksek tansiyon. çok şükür normal doğum tarihine 2 hafta kaldı zaten, 3 kiloyu da geçmiş Ece Naz hanımannesi yanında. eşi de telefonu için net paketi almış, fırsat buldukça girecek. inşallah normale döner de, evine kavuşur bugün.
ne yicen zuzum
boykot başlatcam bak, kk whatsuppa karşı diye!!!
enkimle konuştuk biz dün kızlar. Çapa'da yatıyormuş. tansiyonu yüksek çıktığı için yatış vermişler. hamileliğin son zamanlarında tehlikeli olabiliyor yüksek tansiyon. çok şükür normal doğum tarihine 2 hafta kaldı zaten, 3 kiloyu da geçmiş Ece Naz hanımannesi yanında. eşi de telefonu için net paketi almış, fırsat buldukça girecek. inşallah normale döner de, evine kavuşur bugün.
zuzum üşütünce oluyor gaz malsef dikkat et sıca tut kendini cnm.
kargolarım şehirlerine ulaşmış umarım öğlene teslim edilir:18:
yok yaaa söleyimde canın çeksin
yok beyaaa sanki dünya yazdılar vatsapa iki kelime bişey yazıldı bi 5-10 dk okadannn zatii işim çoktu benimde bi kendi masamda bi patronun masada top gibi oldum :) boykoto moykoto gerenk yok yanii
oy maşallah 3kg geçmiş heevay beee neler neler oldu geçti gitti bile 2haftası kaldı pıtırcığın
elfi yaren sizin hamileliğinizi hiç anlamadım ben yaa hemencik aldınız kucaklarınıza sankim ..bolun ve enkinin geçti bayaa :) öle hissediyom yani .. bolunda kusmalıydı otobüslere falane enkimde yazık çok uğraştı sağlık açısından sankim upuzundu onların hamilelikleri
özgeninde sorunu yok galiba şükürşikayet gelmiyo çinkim :) dilşad ona kezaa :)
çok kötü ama yaa bi giriyo sancıı
yok yaaa söleyimde canın çeksin
elfi yaren sizin hamileliğinizi hiç anlamadım ben yaa hemencik aldınız kucaklarınıza sankim ..bolun ve enkinin geçti bayaa :) öle hissediyom yani .. bolunda kusmalıydı otobüslere falane enkimde yazık çok uğraştı sağlık açısından sankim upuzundu onların hamilelikleri
özgeninde sorunu yok galiba şükürşikayet gelmiyo çinkim :) dilşad ona kezaa :)
çok kötü ama yaa bi giriyo sancıı
o bugün kahvaltı yapmadan gitti canım...kek götürdü,çayla birlikte yicekmiş...sen biraz daha yat dedi...ama cadı yatırmadı kibu kadar hareketli olması normal mi acaba yarenim :26: sabah sabah 10 tekme yemişimdir...kahvaltı yapmaya başlayınca durdu zilli...süt+ceviz+kek yedim...senin tosun paşa napıyo...git gide daha da tatlı oluyo yarenim doğayla ilkeri bi yakalasam var yaaa
yoksa sen bol'amı aldınnOnunkide gelmiş çinkim :))
koras geçmiş olsun
ayy kaçıyom ben hadi daha programı bilem açmadım patron bi bassa çalışıyomuş gibi bile yapamıcamHadin bysss
o nazar olayına ben de çok inanıyorum, annem de bebeğimizi kaybettiğimizde demişti bir an önce mevlüt okutalım sizin evde diye.
Hep erteliyoruz ama şu yılbaşı çıksın, havaları da güzel yakalarsam okutucam evde mevlüt inşallah..
kıyamam size dee :/ barışmışsınız amaa çok sevindimmdeğmesin size nazar
ben senin zevkine güveniyorum, eminim güzel bişi almışsınıdır :))
elbiseni de güle güle giy canımmm :))
kuzum yaa gelemiyorum((
ama whatsapptan ayzışıyoruz tüm gün kızlarla.
dilekle kavga ediyoruz yine
kk grubumuz var whatsappta, Özgele telefonunu gönder eklesin seni gruba
normal canım, maşallah de kuzunahareketli bebiş iyidir. emin ol tekmeleri biraz yavaşlasa, panik yaparsın benim tosun paşa da uyuyor şuan. ellerini iyice kullanmaya başladı ya, arada uyandırıyor kendini elleri yüzünden. dün akşam babası saçlarının önlerini kesecekti kuzumun, içim gitti, izin vermedim. ama gözlerine giriyor düz durunca. bizimki de sürekli saçlarını oynuyor. bakalım sanırım en geç haftaya kesmek zorunda kalcaz. ben saçlarını uzatmak istiyorum ama tabii 1 yaşından sonra ancak. şuan da bazı telleri göz kapağının üstünde QUOTE]
o zaman maşallah teyzesi kızımagün içinde çok hareketli değil ama sabahları ve akşamları maşallahı var pazar günü eşim elini bi koydu karnıma,resmen coştu bizim kız,nasıl peş peşe tekme atıyo...eşim de şok oldu...bu kadarı normal mi diye düşünmeye başladık bu çocuk niye böyle diyo,doğunca da böyle olmaz inşallah diyo yaramaz olacak diye korkuyo
erkek çocuklarda uzun saçı çok seviyorum ben yaaçok yakışıklı oluyolar öyle...ben olsam ben de kıyamazdım kestirmeye yaa...yerim onu ben yer yer
benim uyuz kocam dün kargoyu verememiş bugün verecek
gıcık etti beni gece gece iş çıkışı arkadaşıyla sinemaya gidecekti(pek razı değildim ama neyse dedim) ben de anneme geçeyim yemeği orda yer evde sıkılmam diye düşündüm ve geçmeden önce de eşimi aradım haber verdim neyse gitmiş arkadaşıyla; arada aradı beni çıkışta da aradı geliyorum diye ben de annemde yemekleri ısıttım annem tekrar salata yaptı filan beni aradığında çıktım diye saat 9 buçuktu saat 10 buçuk gibi telefonum çaldı ananenin hattından arama var; açmadım ona yazmasın diye sonra eşimi aradım sinemadan sonra ananesine uğramış telefonunu vermiş ay salak benim bu kocam ben diyorum ki yemeği ısıtıyorum yoruldum da saat de geç oldu hemen gel o ananeyi pışpışlamaya gitmiş sanki anane her gün dışarı çıkıyor da telefon bugün acil lazım olduannemlere geldiğinde saat 11 e çeyrek vardı. Annemler de yorulmuşlar uykuları geldi filan millet benim koca kafanın keyfini mi bekleyecek
senin eşin böyle bi düşüncesizlik yapmazdıinsan beşer,arada şaşar diye bunun için söylüyolar demekki sirken...annenleri o saate kadar bekletmesi kötü olmuş...acaba yemek hazırladığını anlayamadı mı telde :26: ya da hediyeyi bi an önce vermek mi istedi de öyle yaptı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?