Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ne yicen zuzum

o mu benden daha az harcardı
öyle bişi yok yaa ona 40tl de çüşş müşş der ama verir yani
neyse yaa bu konuyu kapatmak istioum
harbi çok pis kazıklandım dimi:26:

neden yazamadın acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaabaşka yerlerde muhabbete dalmaktan olabilir miiii
offf çok destekli geçirmişsin lafı valla

zeynebim hastanedeymiş yaa şaşırdım ama tam okuyamadım geçmişe gidioum hemen

günaydınnn

enkkimm umarm iyisindir,bi sorun yoktur cnm..

ayşammm anam herkesin kafasına vur vura bihal olmuşun hee dün yoğundum ben çok orayada çok yazamadım burdayım bugün

kargom gelmişş msj geldi öğlene doğru alırım getirirler sanırım

günaydın kızlar.

boykot başlatcam bak, kk whatsuppa karşı diye!!!

koras geçmiş olsun canım. kış günlerinde oruç tuttun ya, bünyen zayıf düşmüş de olabilir canım. yat, dinlen. iyi bak kendine.

vilinnn eşinle kahvaltı yapmadın mı bugün, o da mı evde daha yoksa? kızımızı aç bırakma bak, tombik tombik bi yeğen istiyoruz annesi.

enkimle konuştuk biz dün kızlar. Çapa'da yatıyormuş. tansiyonu yüksek çıktığı için yatış vermişler. hamileliğin son zamanlarında tehlikeli olabiliyor yüksek tansiyon. çok şükür normal doğum tarihine 2 hafta kaldı zaten, 3 kiloyu da geçmiş Ece Naz hanım annesi yanında. eşi de telefonu için net paketi almış, fırsat buldukça girecek. inşallah normale döner de, evine kavuşur bugün.

zuzum üşütünce oluyor gaz malsef dikkat et sıca tut kendini cnm.

koras geçmiş olsun cnm havalr soğudu dikkat etmek gerek yaa bende öksürmeye başladım inşallah devamı gelmez.

canım çok çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir sonra ararım seni kuzum yaa aklım takıldı sana :26:

o işler beni bezdirdi yarenim yaa valla
aklımdan bin şey gecio nası olcak bilmioum ki:26:

geçmiş olsun canım
kış günü misafirliği de misafiride pek sevmioum herkes titreyerek oturuo rahat edemio falan ne bilim işte

kargolarım şehirlerine ulaşmış umarım öğlene teslim edilir:18:

o bugün kahvaltı yapmadan gitti canım...kek götürdü,çayla birlikte yicekmiş...sen biraz daha yat dedi...ama cadı yatırmadı ki bu kadar hareketli olması normal mi acaba yarenim :26: sabah sabah 10 tekme yemişimdir...kahvaltı yapmaya başlayınca durdu zilli...süt+ceviz+kek yedim...senin tosun paşa napıyo...git gide daha da tatlı oluyo yarenim doğayla ilkeri bi yakalasam var yaaa

yok yaaa söleyimde canın çeksin

yok beyaaa sanki dünya yazdılar vatsapa iki kelime bişey yazıldı bi 5-10 dk okadannn zatii işim çoktu benimde bi kendi masamda bi patronun masada top gibi oldum :) boykoto moykoto gerenk yok yanii

oy maşallah 3kg geçmiş hee vay beee neler neler oldu geçti gitti bile 2haftası kaldı pıtırcığın

elfi yaren sizin hamileliğinizi hiç anlamadım ben yaa hemencik aldınız kucaklarınıza sankim ..bolun ve enkinin geçti bayaa :) öle hissediyom yani .. bolunda kusmalıydı otobüslere falan e enkimde yazık çok uğraştı sağlık açısından sankim upuzundu onların hamilelikleri

özgeninde sorunu yok galiba şükür şikayet gelmiyo çinkim :) dilşad ona kezaa :)

zuzum üşütünce oluyor gaz malsef dikkat et sıca tut kendini cnm.

çok kötü ama yaa bi giriyo sancıı

kızlar yaa sayfayı her yenilememde atılıyorum...sizde de öyle oluyo mu? kaç kez yeniden giriş yaptım valla...

kargolarım şehirlerine ulaşmış umarım öğlene teslim edilir:18:

yoksa sen bol'amı aldınn Onunkide gelmiş çinkim :))

koras geçmiş olsun

ayy kaçıyom ben hadi daha programı bilem açmadım patron bi bassa çalışıyomuş gibi bile yapamıcam Hadin bysss

Günaydın kızlar ....

dün yağmur yüzünden çıkamadım kargo için eve gidene kadar ıslandım zaten bugün göndercem ben kusura bakmayın olurmu...:26:

he valla yaa sen deyince gözümün önüne geldi o zamnlar heygidi hey neler çektim valla çok şükür aldık kucağımızadarısı hepinizin başına inşallah

cnm 2 gündür benimde öle sancılı şekilde ayaklarım dopnuyor ısınmıyor bence ondan.

vilin senin cadıda gelsin hayırısıyla bakalım o nasıl olacak

çekerse kocam alır gelir kiii hem biz karnımızı doyurduk taam mı
hamişler sıralanmış ama ben yokum aralarında nedense
kız zuzu atkı şal gibi bi şeylerin varsa karnına sarsana kuzum...iyi gelir...ayaklarını da sıcak tut...hiç bakmıyosunuz kendinize topikteki kızlar teker teker hasta oluyo...kalın giyinin kuzuuum...

normal canım, maşallah de kuzuna hareketli bebiş iyidir. emin ol tekmeleri biraz yavaşlasa, panik yaparsın benim tosun paşa da uyuyor şuan. ellerini iyice kullanmaya başladı ya, arada uyandırıyor kendini elleri yüzünden. dün akşam babası saçlarının önlerini kesecekti kuzumun, içim gitti, izin vermedim. ama gözlerine giriyor düz durunca. bizimki de sürekli saçlarını oynuyor. bakalım sanırım en geç haftaya kesmek zorunda kalcaz. ben saçlarını uzatmak istiyorum ama tabii 1 yaşından sonra ancak. şuan da bazı telleri göz kapağının üstünde

yoksa sen bol'amı aldınn Onunkide gelmiş çinkim :))

koras geçmiş olsun

ayy kaçıyom ben hadi daha programı bilem açmadım patron bi bassa çalışıyomuş gibi bile yapamıcam Hadin bysss

dedektif zuzu ipuçlarını hiç kaçırmıyor. ama artık kargolar hızlı, çoğumuzunki en azından şehrine varmıştır bence.

benim uyuz kocam dün kargoyu verememiş bugün verecek
gıcık etti beni gece gece iş çıkışı arkadaşıyla sinemaya gidecekti(pek razı değildim ama neyse dedim) ben de anneme geçeyim yemeği orda yer evde sıkılmam diye düşündüm ve geçmeden önce de eşimi aradım haber verdim neyse gitmiş arkadaşıyla; arada aradı beni çıkışta da aradı geliyorum diye ben de annemde yemekleri ısıttım annem tekrar salata yaptı filan beni aradığında çıktım diye saat 9 buçuktu saat 10 buçuk gibi telefonum çaldı ananenin hattından arama var; açmadım ona yazmasın diye sonra eşimi aradım sinemadan sonra ananesine uğramış telefonunu vermiş ay salak benim bu kocam ben diyorum ki yemeği ısıtıyorum yoruldum da saat de geç oldu hemen gel o ananeyi pışpışlamaya gitmiş sanki anane her gün dışarı çıkıyor da telefon bugün acil lazım oldu annemlere geldiğinde saat 11 e çeyrek vardı. Annemler de yorulmuşlar uykuları geldi filan millet benim koca kafanın keyfini mi bekleyecek

saol nekkk. alla aldığım kişinin sediği şeleri seni arayıp sorcaktım dedi sonra kurallara uy gizlilik politikası ile aldım artık inş. beğenir.

özge beide eklsin yaaa...

kocamla çok tartışyoz son zmanlar ....evde hep 3 kişi olmamızda iyi olmuyor nolcak böyle bilmem...yaa annem yaaa k.v hep 3 ay birile yaşamak zor oluyor ...

k.v yüzünden özelim kalmadı zaten canım sıkılyo bu durumlaraa..şeytan dio çık işten otur evde çocuğa bak...

dün erken yattım 10:00 anneme dedim nolur sen uyut mahfoldum çok yoruyor çağan durmuyor artık yerindeee hep kucak hep ilgi bende işteyim die ilgilenim öyle yatıyım diyorum ama erken kalk işe gel sonra eve git emzir üst baş değiş derken zaten bütün zaman gidiyor iştee...Erken yatmalarıma kocamda ilgisizlikten şikayet eder oldu :26:

havada kapalı bunaldım bugün haaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…