Çok kötü bir gündü benim için..
Gece geç yattım 2 gibi, sabah zar zor kalktım..
Yağmur yağıyo servisi kaçırmıyım dedim, o aceleyle makyaj çantamı, diş fırçamı unutmuşum hep
Ruh gibi oturdum öle, allık bile süremedim..
Dişçiye gitcem 3 gibi diş fırçam yok, çıktım yağmurda aşağı markete gittim aldım dandirik bişi..
3 te çıktım, tam durağa yaklaştım minibüs gitti, arkasından bakakaldım
15 dk belke şimdi yağmurdaGeldi sonra bindim, dişçide işim 5 dk sürdü
çıktım Marmaraparka gittim Pentiden aldığım çıtçıtlı badim defolu çıkmıştı onu değiştim.
Nassıl bi avm yaa resmen dolan dolan pentiyi bulamıyorum.
Haritasına baktım öyle buldum, harita yani düşünündev gibi
geçen eşimle gezdiğimzide farkettim ki 6 saatte daha 1. katını gezmemişiz sadece 2 ve 3
Oturdum sonra kumpir aldım kendime, full karışık aldım ton balığını sevmedim :120:
kokuyodu, çeyreğini yedim anca israf oldu öyle
Reale gittim, eşime burger kızartırım dedim onları aldım, askı aldım, berlinerlerimi aldım
Çıktım eczaneden eşimin burun spreyini ve mide ilacını alıyım dedim.
Reçetenin tarihi geçmiş, kadın demez mi 38 tl
iyi alıyım dedim. Salağım ki benn!!! Eşim diyo neden aldın, ben yarın gene yazdırırdım onları
Ay bi üzüldüm, gitti boşa 38 tl
Eşim de canın sağ olsun diyo, ama ben o paraya hafta sonu beğendiğim siyah bol paça pantolonu alıcaktım
Neyse geçmişler olsun(((((((
Şimdi de kazağımı örmeye başlıycam O ses türkiyeyi izlerken,
yoğurtlu kabak yaptım, burger, salata öyle yesin kocişim.
Daha azcık çamaşır katlıycam, banyo da yapmam lazım
o zaman maşallah teyzesi kızımagün içinde çok hareketli değil ama sabahları ve akşamları maşallahı var pazar günü eşim elini bi koydu karnıma,resmen coştu bizim kız,nasıl peş peşe tekme atıyo...eşim de şok oldu...bu kadarı normal mi diye düşünmeye başladık bu çocuk niye böyle diyo,doğunca da böyle olmaz inşallah diyo yaramaz olacak diye korkuyo
erkek çocuklarda uzun saçı çok seviyorum ben yaaçok yakışıklı oluyolar öyle...ben olsam ben de kıyamazdım kestirmeye yaa...yerim onu ben yer yer
senin eşin böyle bi düşüncesizlik yapmazdıinsan beşer,arada şaşar diye bunun için söylüyolar demekki sirken...annenleri o saate kadar bekletmesi kötü olmuş...acaba yemek hazırladığını anlayamadı mı telde :26: ya da hediyeyi bi an önce vermek mi istedi de öyle yaptı :26:
koket bolun söylediklerine katılıyorum canım...eğer maddi durumunuz el veriyosa izin al,biraz kendi kendinize kalın canım...evde sürekli birilerinin olması hareketlerinizi kısıtlar...insan rahat edemez...
bol,yeni eklediğin fotolarda yorum yazan kişi baban mı canım :26: durumlar ne alemde :26:
koketcim maalsf erkekler anlamaz yorgunluktan neden onlarada görevini yerine getirmen gerekiyor bak bide düşn 2 de çıkıp gidiyosun evine temizlik yapmıyosun sadece çocukla ilgileniyosun bölesin annelrin yanınızda kalması zor gerçekten rahat olmak çok zor ister istemez hareketlerin kısıtlanıyor yani imkanın varsa git ücretsiz izin al birazdaha büyüsün bebişin.
evt cnm babam bende ekli değil silmiştimde eşimi etiketlediğim için ondan görüp yazmış.valla davayı açtı geri döndü eve anlamadım yani ev almış yarısını kızın üstüne yapmış 230 milyara40 ta içine masraf yapmış bütün beyaz eşya mobilya perde herşeylerini almış tam eşyalar eve gidecekken kızla kavga edip eve döndü bilmiyorum yaa ben konuşmuyorum annemde üzülmesini istemiyorum çok üzüldü çünkü o yüzden ses çıkarmıyorum cnm
dilekk nerdesin sen yazıyom yazıyom cvp vermiyon
vilin maşallah kızına. Kız çocukları erkek çocuklarına göre daha hareketli oluyormuş özellikle acıktıgı için sabahları. Bir de geçen başka bşr konuda okudum erkek bebek bekleyenler sağ tarafını kız bebek bekleyenler daha çok sol tarafını kullanıyormuş; hatta gebelikte meme başlarında hiperpigmentasyon oluyor ya yine onda da sağ sol durumları oluyormuş.
eşim bazen kendini kaptırıveriyor. Arkadaşıyla görüşmesine de kızdım uzun zamandır görüşmüyorlarmış arkadaşı hobbite bilet alayım demiş bizim akıllı da kabul etmiş (bi de bi ayrıntı daha eşimin bugün bi doktora dersinden vizesi var ve hiç çalışmaya fırsatı olmadı) ya insan uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşıyla(arkadaşı hep ankarada ş dışından gelme ve bugün giedecek değil) ertesi günü vizesi oldugu halde sinemada mı görüşür yoksa daha makul bir saatte ve günde güzelce yemek yer sohbet eder çay mı içerbenim bildiğim sinemaya gidilmez saçma geliyor açıkçası. anane olayına gelince film arasında onu da aramış sonra ananenin zili çalmış ve anane tekrar telefona geldiğinde telefon kapanmış eşim de tekrar aramamış anane de güyaa eşimi şaka yapıyor sanmış bizim evi aramış kimse cevap vermeyince kendi kendine kızmış sinirlenmiş eşim de sinema çıkışı beni arayınca bi de onu aramış sesi kötü gelince de gideyim gönlünü alayım belli telefonunu da vereyim demiş. düşünce güzel ama bir haber ver dimi be adam hanımın da ağaç oldu kök saldı bekle bekle.... ömrüm şu adamın yavaşlıklarını beklemekle geçiyor bildiğiniz tosbağa
sabah da telefonumu erkene kurmuştum alarmı duymamışım telefonumu almış oturma odasına koymuş kendi kendime 7 buçukta uyandım uyandırdığı yok beni oysaki duşa girecektim hazırlandım çıktım dolmuşa bindim arıyor hadi seni ben bırakayım işe diye; dedim geçmiş olaaaaa ben dolmuşa bindim sen git arabayla işine
yuh yaa kızın üstüne mi yapmışevt cnm babam bende ekli değil silmiştimde eşimi etiketlediğim için ondan görüp yazmış.valla davayı açtı geri döndü eve anlamadım yani ev almış yarısını kızın üstüne yapmış 230 milyara40 ta içine masraf yapmış bütün beyaz eşya mobilya perde herşeylerini almış tam eşyalar eve gidecekken kızla kavga edip eve döndü bilmiyorum yaa ben konuşmuyorum annemde üzülmesini istemiyorum çok üzüldü çünkü o yüzden ses çıkarmıyorum cnm
sen nerelerdesin bakimgünaydın kızlar
enkim hastanedeymiş rabbim yardımcısı olsun, inşallah zamanını bekler bebiş, ama erken gelirse de bi sorun olmaz artık Allahın izniyle, hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah
şu whatsapp ı icat edeniinşallah paralı olur da gelirsiniz yine buraya
şaka bir yana kızlar başımı çok bi kel hissediyorum sayenizde sağolunuz
az önce k validem aradı görümcemin bebeği için ne zaman alışverişe çıkacaz diyor dedim ben işteyim akşam üzeri olur mu akşama koştur koştur geç olur diyor cumartesi de baban geç kalkıyor diyor e o zaman napabilirm dedim. Olmazsa siz A.. ile çıkın ayarlayabilirsek cumartesi de ben katılırım size dedim. Geçen ben de hediye aldım alana kadar kaç tane anneyle konuştum hangisi daha kullanışlı olur diye sora sora bi hal oldum bebeğim yok yani sonuçta ben de bilmiyorum dedim peki kızım dedi kapattıgıcık ya cumartesi illa sana doğumgünü kutlamaya gelecez diye tıkmasaydı da eve beni gezsek baksaydık
görümcem 28. haftasını bitirdi; 80 le gebe kaldı ilk 3 ayda kusmalardan 74 e indi şimdi 91 deymiş. Asıl bu zamandan sonra kilo alımı olmaz mı_?Ama kayınvalidesininn anlattığına göre görümcemin eşini 5 kilo 100 gram-200 gram mı ne doğurmuş; annem diyor ki büyük tulumlar kıyafetler bari alaydın bebeği büyüktür onun diyor. :44:sirken görümcen kaçıncı ayında canım ve toplam kaç kilo almış da doksanları aşmış...ben hala 59'lardayım...4 küsür kilo almışım işte...iyi gidiyorum şimdilik...
bolnasıl yani ev almış içini de döşemiş bir de yarısını kızın üstüne mi yapmış kavga etmişler de eve geri mi dönmüş? Ah yaa şimdi nolacak peki annen ne diyor bu olanlara? 230 bin de az para değil nasıl ayarlamış
yuh yaa kızın üstüne mi yapmışee kızla barıştılar mı acaba :26: inşallah barışmazlar annen çok üzüldü gerçekten,artık üzülmesin yaa inşallah tatlıya bağlanır canım olay,annen öyle istiyo sanırım :26:
sen nerelerdesin bakimmesajıma da cvp yazmadın
görümcem 28. haftasını bitirdi; 80 le gebe kaldı ilk 3 ayda kusmalardan 74 e indi şimdi 91 deymiş. Asıl bu zamandan sonra kilo alımı olmaz mı_?Ama kayınvalidesininn anlattığına göre görümcemin eşini 5 kilo 100 gram-200 gram mı ne doğurmuş; annem diyor ki büyük tulumlar kıyafetler bari alaydın bebeği büyüktür onun diyor. :44:
bence sen çok iyi gidiyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?