Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bende izliyorum o ses Türkiyeyi...siz diyince izler oldum çok keyif aldım:13:

kızlar ben oğluşum için blog açmaayı düşünyorum aranızda blog açan varmı nasıl açıcam nasıl ayarlıcam herşeyi? bide sizce iyi bir fikirmi? :44:

kızlar enkiyi aradım konuşurken şarjı bitti sanırım...yarım kaldı konuşmamız...bi daha aradım ama kapalı teli...hala hastanedeymiş...tahlil falan yapıyolarmış...ne zaman çıkıcaa belli değilmiş...iyiydi ama...haberiniz olsun

koketcim maalsf erkekler anlamaz yorgunluktan neden onlarada görevini yerine getirmen gerekiyor bak bide düşn 2 de çıkıp gidiyosun evine temizlik yapmıyosun sadece çocukla ilgileniyosun bölesin annelrin yanınızda kalması zor gerçekten rahat olmak çok zor ister istemez hareketlerin kısıtlanıyor yani imkanın varsa git ücretsiz izin al birazdaha büyüsün bebişin.

koket bolun söylediklerine katılıyorum canım...eğer maddi durumunuz el veriyosa izin al,biraz kendi kendinize kalın canım...evde sürekli birilerinin olması hareketlerinizi kısıtlar...insan rahat edemez...
bol,yeni eklediğin fotolarda yorum yazan kişi baban mı canım :26: durumlar ne alemde :26:

vilin maşallah kızına. Kız çocukları erkek çocuklarına göre daha hareketli oluyormuş özellikle acıktıgı için sabahları. Bir de geçen başka bşr konuda okudum erkek bebek bekleyenler sağ tarafını kız bebek bekleyenler daha çok sol tarafını kullanıyormuş; hatta gebelikte meme başlarında hiperpigmentasyon oluyor ya yine onda da sağ sol durumları oluyormuş.

eşim bazen kendini kaptırıveriyor. Arkadaşıyla görüşmesine de kızdım uzun zamandır görüşmüyorlarmış arkadaşı hobbite bilet alayım demiş bizim akıllı da kabul etmiş (bi de bi ayrıntı daha eşimin bugün bi doktora dersinden vizesi var ve hiç çalışmaya fırsatı olmadı) ya insan uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşıyla(arkadaşı hep ankarada ş dışından gelme ve bugün giedecek değil) ertesi günü vizesi oldugu halde sinemada mı görüşür yoksa daha makul bir saatte ve günde güzelce yemek yer sohbet eder çay mı içer benim bildiğim sinemaya gidilmez saçma geliyor açıkçası. anane olayına gelince film arasında onu da aramış sonra ananenin zili çalmış ve anane tekrar telefona geldiğinde telefon kapanmış eşim de tekrar aramamış anane de güyaa eşimi şaka yapıyor sanmış bizim evi aramış kimse cevap vermeyince kendi kendine kızmış sinirlenmiş eşim de sinema çıkışı beni arayınca bi de onu aramış sesi kötü gelince de gideyim gönlünü alayım belli telefonunu da vereyim demiş. düşünce güzel ama bir haber ver dimi be adam hanımın da ağaç oldu kök saldı bekle bekle.... ömrüm şu adamın yavaşlıklarını beklemekle geçiyor bildiğiniz tosbağa

sabah da telefonumu erkene kurmuştum alarmı duymamışım telefonumu almış oturma odasına koymuş kendi kendime 7 buçukta uyandım uyandırdığı yok beni oysaki duşa girecektim hazırlandım çıktım dolmuşa bindim arıyor hadi seni ben bırakayım işe diye; dedim geçmiş olaaaaa ben dolmuşa bindim sen git arabayla işine

evt cnm babam bende ekli değil silmiştimde eşimi etiketlediğim için ondan görüp yazmış.valla davayı açtı geri döndü eve anlamadım yani ev almış yarısını kızın üstüne yapmış 230 milyara 40 ta içine masraf yapmış bütün beyaz eşya mobilya perde herşeylerini almış tam eşyalar eve gidecekken kızla kavga edip eve döndü bilmiyorum yaa ben konuşmuyorum annemde üzülmesini istemiyorum çok üzüldü çünkü o yüzden ses çıkarmıyorum cnm

dilekk nerdesin sen yazıyom yazıyom cvp vermiyon

günaydın kızlar
enkim hastanedeymiş rabbim yardımcısı olsun, inşallah zamanını bekler bebiş, ama erken gelirse de bi sorun olmaz artık Allahın izniyle, hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsin inşallah

koket çok zor yaa bizimkilerle biz 2-3 saatten fazla duramayız eşimde bende bunalırız
sizi de anlıoum valla herşey kısıtlı gibi
bi taraftan artıları var bi taraftan eksileri

yorgunluğu bana sor kışta zaten vücut direncini azaltıo kemiklerim sızlıo hep bi uyku hali uyuşukluk
iş yapsanda yapmasanda
akşam annemde çorba içtim eve indim üstümü falan değişmeden tvnin karşısına yorganımı alıp yattım
eşim gelince bi çay demledim o kaa
ama dinlendin mi de hayır tüm pazarda yatmıştım oysa
kendimi çok halsiz hissedioum ve mutsuz
2 gündür düşünüoum aslında kızlar
olmak istediğim nokta burası diildi yaa

yok cnm ücretsiz izin alamam ben sözleşmeliyim kamuda olmaz....2 ay daha 2 de çıkcam sonra 1.5 saate iniyor galiba...Dün gittim yemeği yaptım(tavuklu mantarlı soslu penne) oğluma çorba yaptım kaka yaptı değiştim şarkılar türküler saat oldu 5 ...baktım bidaha ıkınyoooo sırtına kadar sıçmık oldu yine temizledim emzir oynat uyut hiçbişi yapmadan zaman geçti anneme bıraktım sofrayı kurdum eşim yemek yemiş sadece çorba içti kalktı face başına oturdu gıcık etti beni...

çay istedi yaptım bide tahinli yaptığım şu baklava yuf. tatlısından koydum yemedi daha çayı bitmedi kalktı işe gitti çocuğu bikere kucağına almadı ama çok seviyor

nereye yazıon yafyum burdayım yaa

epey sinirlendirmiş seni anlaşılan :26: ama haklısın canım...sen pazar günü doğum gününü baş başa kutlayın dediğimizde bile eşinin sınavı olduğunu söylemiştin,hatırlıyorum :26: sınavı varken çalışmak yerine sinemaya gitmesi çok yanlış....yerden göğe kadar haklısın...ve ananeye geçecek madem sana söyleseydi...sende beklemezdin,yemek hazırlamaya uğraşmazdın...ahh bu erkekler

kız-erkek bebekte hareketlilik farkını bilemiyorum canım...ama ben hala sağ tarafımı kullanıyorum...pigmentasyon oldu ama iki taraftada eşit yani...öyle sağ-sol işine inanmıyorum ben...

şu whatsapp ı icat edeni inşallah paralı olur da gelirsiniz yine buraya

şaka bir yana kızlar başımı çok bi kel hissediyorum sayenizde sağolunuz

az önce k validem aradı görümcemin bebeği için ne zaman alışverişe çıkacaz diyor dedim ben işteyim akşam üzeri olur mu akşama koştur koştur geç olur diyor cumartesi de baban geç kalkıyor diyor e o zaman napabilirm dedim. Olmazsa siz A.. ile çıkın ayarlayabilirsek cumartesi de ben katılırım size dedim. Geçen ben de hediye aldım alana kadar kaç tane anneyle konuştum hangisi daha kullanışlı olur diye sora sora bi hal oldum bebeğim yok yani sonuçta ben de bilmiyorum dedim peki kızım dedi kapattı gıcık ya cumartesi illa sana doğumgünü kutlamaya gelecez diye tıkmasaydı da eve beni gezsek baksaydık

yuh yaa kızın üstüne mi yapmış ee kızla barıştılar mı acaba :26: inşallah barışmazlar annen çok üzüldü gerçekten,artık üzülmesin yaa inşallah tatlıya bağlanır canım olay,annen öyle istiyo sanırım :26:

sen nerelerdesin bakim mesajıma da cvp yazmadın

bol nasıl yani ev almış içini de döşemiş bir de yarısını kızın üstüne mi yapmış kavga etmişler de eve geri mi dönmüş? Ah yaa şimdi nolacak peki annen ne diyor bu olanlara? 230 bin de az para değil nasıl ayarlamış

sirken görümcen kaçıncı ayında canım ve toplam kaç kilo almış da doksanları aşmış...ben hala 59'lardayım...4 küsür kilo almışım işte...iyi gidiyorum şimdilik...

sirken görümcen kaçıncı ayında canım ve toplam kaç kilo almış da doksanları aşmış...ben hala 59'lardayım...4 küsür kilo almışım işte...iyi gidiyorum şimdilik...
görümcem 28. haftasını bitirdi; 80 le gebe kaldı ilk 3 ayda kusmalardan 74 e indi şimdi 91 deymiş. Asıl bu zamandan sonra kilo alımı olmaz mı_?Ama kayınvalidesininn anlattığına göre görümcemin eşini 5 kilo 100 gram-200 gram mı ne doğurmuş; annem diyor ki büyük tulumlar kıyafetler bari alaydın bebeği büyüktür onun diyor. :44:

bence sen çok iyi gidiyorsun maşallah

evt cnm kredi çekmiş 150 ye almış sanıyodum ben ben ama 230 a almış evi bilmiyorum gerisni nerden almış artık.
annem ne desin döndü evde şimdi oyüzden bişe demiyor oda.

kızla ayrılmış sözde cnm şimdilik böyle nekadar sürerse.

verdiklerini geri aldığını saymazsak 11 kilo almış yani 6 ayda çokmuş gerçekten...benbebek için gerekli olan her şeyi yiyorum ama dozunu kaçırmamaya dikkat ediyorum canım...çok kilo alırsam bel ağrım çok olur ve normal doğum yapamam diye korkuyorum...kuzenim öyle oldu çünkü...30 kilo aldı,bel fıtığı olduğu için dr normal doğuma izin vermedi...ben hamile kaldığımı öğrendiğimde 55'tim...eşim doğumdan sonra da bu kilonun altına düşmek yok diyo,ancak kadına benzemişim,eskiden çok zayıfmışım kendi tombul olduundan beni de öyle yapacak zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…