yuh yaa kızın üstüne mi yapmışee kızla barıştılar mı acaba :26: inşallah barışmazlar annen çok üzüldü gerçekten,artık üzülmesin yaa inşallah tatlıya bağlanır canım olay,annen öyle istiyo sanırım :26:
sen nerelerdesin bakimmesajıma da cvp yazmadın
görümcem 28. haftasını bitirdi; 80 le gebe kaldı ilk 3 ayda kusmalardan 74 e indi şimdi 91 deymiş. Asıl bu zamandan sonra kilo alımı olmaz mı_?Ama kayınvalidesininn anlattığına göre görümcemin eşini 5 kilo 100 gram-200 gram mı ne doğurmuş; annem diyor ki büyük tulumlar kıyafetler bari alaydın bebeği büyüktür onun diyor. :44:
bence sen çok iyi gidiyorsun maşallah
güzel günlerde kullanın canımkızlarr hediyem geldi çook beğendimm yaa dileğim çok tşk ederimm kızımıda unutmamış teyzesi çok tşk ederiz
Eki Görüntüle 580328 Eki Görüntüle 580325
güzel günlerde kullanın canım
küpede vardı :26: göremedim ben
birde üstüne giyilmiş olarak foto istioum
kızlar kargoya en çok parayı ben verdim ama en hızlıda benimki gittiüstelik adanaya 2 günde gider demişlerdi
geçmiş olsun cnm ıhlamur ii gelir ama, bol bol içGünaydın kızlar hadtayım vücudum kırgın.Şimdi kendime hazır çorbayla ıhlamur yapıyorum.gece de uyuyamadım pek..Cırcırda olmuştum ama geçti o..Kemiklerim ağrıyo sankiMisafirliklere gitmiştim bu hafta bazılarının evleri soğuktu üşümüştüm..Ondan heralde
Enkidu geçmiş olosun cnm
Nek evet aksilikler olmuş ama canın sağolsun
Dilşadı bende merak ettim:26:
Ayşam gel buraya
Dilek kargo firmaları resmen adamı soyuyolar..Bi zarf gönderecektim istanbula 11 tl diyo..Bende dedim niye bu kadar fiyatlı..Bankada çalışırken bunun 3 te 1 i ücret veriyodum dedim adam anlaşmalıdır bankayla ondan dedi:26:Sonra ptt ye gittim 5 mi 6 tı mı ne verdim
vurdumm daha da vurcaktım ama kyamıomgünaydınnn
enkkimm umarm iyisindir,bi sorun yoktur cnm..
ayşammmanam herkesin kafasına vur vura bihal olmuşun hee dün yoğundum ben çok orayada çok yazamadım burdayım bugün
kargom gelmişş msj geldi öğlene doğru alırım getirirler sanırım
ayyy ben de hiç kıyamam bebeklerin saçlarının kesilmesineee, ama onu rahatsız edio heralde, azcık alın bari ucundannormal canım, maşallah de kuzunahareketli bebiş iyidir. emin ol tekmeleri biraz yavaşlasa, panik yaparsın benim tosun paşa da uyuyor şuan. ellerini iyice kullanmaya başladı ya, arada uyandırıyor kendini elleri yüzünden. dün akşam babası saçlarının önlerini kesecekti kuzumun, içim gitti, izin vermedim. ama gözlerine giriyor düz durunca. bizimki de sürekli saçlarını oynuyor. bakalım sanırım en geç haftaya kesmek zorunda kalcaz. ben saçlarını uzatmak istiyorum ama tabii 1 yaşından sonra ancak. şuan da bazı telleri göz kapağının üstünde
dedektif zuzuipuçlarını hiç kaçırmıyor. ama artık kargolar hızlı, çoğumuzunki en azından şehrine varmıştır bence.
yok artık yaa yazık günah o kadar para harcanır mı, allahım ıslah etsin, inş. aklı başına gelir en kısa zamanda.kimseyi üzmeye hakkı yok nası bu kadar düşüncesiz olabilir yaaaevt cnm babam bende ekli değil silmiştimde eşimi etiketlediğim için ondan görüp yazmış.valla davayı açtı geri döndü eve anlamadım yani ev almış yarısını kızın üstüne yapmış 230 milyara40 ta içine masraf yapmış bütün beyaz eşya mobilya perde herşeylerini almış tam eşyalar eve gidecekken kızla kavga edip eve döndü bilmiyorum yaa ben konuşmuyorum annemde üzülmesini istemiyorum çok üzüldü çünkü o yüzden ses çıkarmıyorum cnm
dilekk nerdesin sen yazıyom yazıyom cvp vermiyon
zor cnm gerçekten, işin içine çocuk girdiği zaman e bi de çalışıosan tamamen iptal durumda oluosunyok cnm ücretsiz izin alamam ben sözleşmeliyim kamuda olmaz....2 ay daha 2 de çıkcam sonra 1.5 saate iniyor galiba...Dün gittim yemeği yaptım(tavuklu mantarlı soslu penne) oğluma çorba yaptım kaka yaptı değiştim şarkılar türküler saat oldu 5 ...baktım bidaha ıkınyoooosırtına kadar sıçmık oldu yine temizledim emzir oynat uyut hiçbişi yapmadan zaman geçti anneme bıraktım sofrayı kurdum eşim yemek yemiş sadece çorba içti kalktı face başına oturdu gıcık etti beni...
çay istedi yaptım bide tahinli yaptığım şu baklava yuf. tatlısından koydum yemedi daha çayı bitmedi kalktı işe gitti çocuğu bikere kucağına almadı ama çok seviyor
tamam birazdan dener çekerim cnm küpe eteğin üstünde duruyor cnm hepsinide düşünmüş
kızlarr hediyem geldi çook beğendimm yaa dileğim çok tşk ederimm kızımıda unutmamış teyzesi çok tşk ederiz
Eki Görüntüle 580328 Eki Görüntüle 580325
koket bolun söylediklerine katılıyorum canım...eğer maddi durumunuz el veriyosa izin al,biraz kendi kendinize kalın canım...evde sürekli birilerinin olması hareketlerinizi kısıtlar...insan rahat edemez...
bol,yeni eklediğin fotolarda yorum yazan kişi baban mı canım :26: durumlar ne alemde :26:
vilin maşallah kızına. Kız çocukları erkek çocuklarına göre daha hareketli oluyormuş özellikle acıktıgı için sabahları. Bir de geçen başka bşr konuda okudum erkek bebek bekleyenler sağ tarafını kız bebek bekleyenler daha çok sol tarafını kullanıyormuş; hatta gebelikte meme başlarında hiperpigmentasyon oluyor ya yine onda da sağ sol durumları oluyormuş.
eşim bazen kendini kaptırıveriyor. Arkadaşıyla görüşmesine de kızdım uzun zamandır görüşmüyorlarmış arkadaşı hobbite bilet alayım demiş bizim akıllı da kabul etmiş (bi de bi ayrıntı daha eşimin bugün bi doktora dersinden vizesi var ve hiç çalışmaya fırsatı olmadı) ya insan uzun zamandır görüşmediği bir arkadaşıyla(arkadaşı hep ankarada ş dışından gelme ve bugün giedecek değil) ertesi günü vizesi oldugu halde sinemada mı görüşür yoksa daha makul bir saatte ve günde güzelce yemek yer sohbet eder çay mı içerbenim bildiğim sinemaya gidilmez saçma geliyor açıkçası. anane olayına gelince film arasında onu da aramış sonra ananenin zili çalmış ve anane tekrar telefona geldiğinde telefon kapanmış eşim de tekrar aramamış anane de güyaa eşimi şaka yapıyor sanmış bizim evi aramış kimse cevap vermeyince kendi kendine kızmış sinirlenmiş eşim de sinema çıkışı beni arayınca bi de onu aramış sesi kötü gelince de gideyim gönlünü alayım belli telefonunu da vereyim demiş. düşünce güzel ama bir haber ver dimi be adam hanımın da ağaç oldu kök saldı bekle bekle.... ömrüm şu adamın yavaşlıklarını beklemekle geçiyor bildiğiniz tosbağa
sabah da telefonumu erkene kurmuştum alarmı duymamışım telefonumu almış oturma odasına koymuş kendi kendime 7 buçukta uyandım uyandırdığı yok beni oysaki duşa girecektim hazırlandım çıktım dolmuşa bindim arıyor hadi seni ben bırakayım işe diye; dedim geçmiş olaaaaa ben dolmuşa bindim sen git arabayla işine
çoooook güzellermişşşş, güle güle kullan sedacımmm, dileğin zevki yine belli oldu
koket çok zor yaa bizimkilerle biz 2-3 saatten fazla duramayız eşimde bende bunalırız
sizi de anlıoum valla herşey kısıtlı gibi
bi taraftan artıları var bi taraftan eksileri
yorgunluğu bana sor kışta zaten vücut direncini azaltıo kemiklerim sızlıo hep bi uyku hali uyuşukluk
iş yapsanda yapmasanda
akşam annemde çorba içtim eve indim üstümü falan değişmeden tvnin karşısına yorganımı alıp yattım
eşim gelince bi çay demledim o kaa
ama dinlendin mi de hayır tüm pazarda yatmıştım oysa
kendimi çok halsiz hissedioum ve mutsuz
2 gündür düşünüoum aslında kızlar
olmak istediğim nokta burası diildi yaa
peki nasıl tolere ediyorsun? ben fitil oluyorum o yavaşkenbenim kocam kadar yavaş olamaz herhaldeee yarım saate gelirim der 2 saat anca gelir tartışırz...
telf. kaldırmış salona koymuş demek ben herhalde çıngar çıkarırım yaff adamı bezdiriyommu ben beee bilmem de uyuz edio son zmanlar beniii...
kıyamet kopması yakındır bizdee
benimde olmak istediğm nokto burası deildii yaa bikere artık hiç gülmüyorum huzurda kalmadı :26:
bi güzel olan çağan başka bişi yok yaaaa....eşim parislerde bile bencil artık yaaa
ben çok neşelidim bekarken ama artk değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?