Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlarr hediyem geldi çook beğendimm yaa dileğim çok tşk ederimm kızımıda unutmamış teyzesi çok tşk ederiz

Son düzenleme:

canım teli açmayı unutmuşum sabah şimdi sen söyleyince açtım zuzum da msj atmış

çokkk fazla kilo almış normalde kilolu hamiş kalan az kilo alır hep yedi demekki. 4500 gr ın üstünde doğan bebkler risk grubunda şeker hastalığı açısından,accık dikkat etmeli bence

paso çikolata yiyorum diyordu ama buralardayken çok dikkat ediyordu nasıl aldıysa artık :44:bol hediyeleriniz pek güzelmiş güle güle kullanın

bakalım eşim öğlen arayacak mı ararsa kargoyu tekrar hatırlatacam :26:

kızlarr hediyem geldi çook beğendimm yaa dileğim çok tşk ederimm kızımıda unutmamış teyzesi çok tşk ederiz

Eki Görüntüle 580328 Eki Görüntüle 580325
güzel günlerde kullanın canım
küpede vardı :26: göremedim ben
birde üstüne giyilmiş olarak foto istioum

kızlar kargoya en çok parayı ben verdim ama en hızlıda benimki gitti üstelik adanaya 2 günde gider demişlerdi

tamam birazdan dener çekerim cnm küpe eteğin üstünde duruyor cnm hepsinide düşünmüş

kız bugün diil yani giydiğin bi gün üstünde foto istioum
bedenlerin karışmasına üzüldüm yaa

geçmiş olsun cnm ıhlamur ii gelir ama, bol bol iç
vurdumm daha da vurcaktım ama kyamıom

tamam affettim
ayyy ben de hiç kıyamam bebeklerin saçlarının kesilmesineee, ama onu rahatsız edio heralde, azcık alın bari ucundan
yok artık yaa yazık günah o kadar para harcanır mı, allahım ıslah etsin, inş. aklı başına gelir en kısa zamanda.kimseyi üzmeye hakkı yok nası bu kadar düşüncesiz olabilir yaaa
zor cnm gerçekten, işin içine çocuk girdiği zaman e bi de çalışıosan tamamen iptal durumda oluosun

e yanınızda illa ki 3.kişiler oluo hem ii hem kötü tabi o da
tamam birazdan dener çekerim cnm küpe eteğin üstünde duruyor cnm hepsinide düşünmüş

çoooook güzellermişşşş, güle güle kullan sedacımmm, dileğin zevki yine belli oldu

alamam 5 gün yıllık iznimden kaldı onuda acil bişi olursa die saklıyorum:26:

bebek olunca sende anlarsın beni hep öncelik o tabiiki ama evde dediğin gibi birilerin olması onlara göre yaşmak eşinle doğru düzgün tartışamamak...

bebeğe kim bakcak sen işe dönünce?

ben yeni kalktım hemen bilgi.ı açtım

sonunda uykumu aldım ama günleeeer sonra

kahvaltı edicez şimdi.
kaçıom yani, pek giremem bugün.

burda yine baya yağmur var yaaa, ben de hediyemi yollıcam bugün.

öpüom herkesi, kolay gelsinnnn:80:

benim kocam kadar yavaş olamaz herhaldeee yarım saate gelirim der 2 saat anca gelir tartışırz...

telf. kaldırmış salona koymuş demek ben herhalde çıngar çıkarırım yaff adamı bezdiriyommu ben beee bilmem de uyuz edio son zmanlar beniii...

kıyamet kopması yakındır bizdee

bi cee dicektim
bolumm hediyen hakkında konuştuk, tekrat güle güle kullan diyorumm
zevkli davşanım neler almış ölee

enkiden haber var mı?

benimde olmak istediğm nokto burası deildii yaa bikere artık hiç gülmüyorum huzurda kalmadı :26:

bi güzel olan çağan başka bişi yok yaaaa....eşim parislerde bile bencil artık yaaa

ben çok neşelidim bekarken ama artk değilim

koketa tahmin edebiliyrum doğru dürüst tartışamazsın bile eşine dediğin her laf sanki annene yada kayınvalidene batar gibi olur onlar alınırlar diye sen de kendini kısıtlar durursun. Sonra her zaman derli toplu olmak zorundasındır ama bebeğiniz küçük ve gerekten çok şanslısınız bakıcıyla uğraşmıyorsunuz işe geldiğinde gözün arkadanda değil madem ayrılamazsın mutlu olmak için güzel taraflarını görmek zorundasın.

alisha sen hiç IELTS e girdin mi? nasıl hazırlanabilirm?

peki nasıl tolere ediyorsun? ben fitil oluyorum o yavaşken

bilmioum koket yaa evt içimde hep bi huzursuzluk var
sahte bi gülüş var gibi
iş nefret noktasında
çevredeki sahte arkadaşlıklar beni yıldırdı
aile problemleri falan var tabii
senin birde bebişin var yükümlülük arttı bi kat daha

vilinnn :) onların hamişliği yeni diye sıkıştırdım araya seninkini du bakalım bi bitsin gelsin zeynebimiz

sirken çok kızmışın eşine yaa ama tosbaa çok şirin :))

koket yaa sen yetişemezsen biz napalım kızz saat kaçta çıkyon erkencikten emzirme saatlerin vardır mutlaka ama sürekli memende kalmıyo yaa uyu sende akşam olmadan uykunu al azcık gecede çok erkenden uyumazsın

boll güle güle kullan canım bende beğendim

ama didim ben dimmi nasıl anladım ama yarenn bak dilek bola almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…