Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

senin göndermemen bana yaradı yoksa karşıdaki tahmin ederdi bugün herks alınca...

bunları dediğin parayamı aldın

çok zevklisin ayrıcaaaa

ne bedeni karışmış?

etekten dilek kendinede almışta cnm bedenleri yanlış vermişler.

off kızlar hepimizin ayrı dert ve sıkıntıları var ne yazıkki hangimiz tam mutluyuzki işte kendi kendimizi kandırıyoruz belkide ama napalım hayat şartları hepimiz bir şekilde idare ediyoruz ii yada kötü

boll güle güle kullan canım bende beğendim

ama didim ben dimmi nasıl anladım ama yarenn bak dilek bola almış

saol cnm

hediyem geldi
geçen yıl ki gibi yine karşılıklı olmuşum
geçen yıl nekti bu sene seda ile karşılıklı çekmişiz

ve seda bana yarasa kol yeşil bi hırka almış şuan ekleyemioum tlfnu pcye bağlayamadım hıı birde şapka küpelerim var

sedacım teşekkur ederim

Evet alışmam lazımmm :26: polyana olmam lazım...

k.v eşyalarımı ütülemesi ve yatak odama girip kocamın dolabını düzenlemesi hoşuma gitmiyor benim annem yatak odama girmez yaa kadın yatak odamı kapsamda giriyo hoş deil bunu ona nasıl diycem blmem annem gittikten sonra yine gelcek bunu anlaması lazım...

çekmecemdeki cicilerime (çok karışık onları başka yere koysan yaa dedi şoookk oldum çekmecemi nerden gördün sen uyuz oldum yaaa )

eşime dedim tamam ben onu uyarıyım dedi ee sen öyle dersen yanlış anlar dedim ee napim istiyon dio dedim gelince bakacam ben çaresine sen deme...:26:

sen bide bebeiş yapıpı bi laree eve bağlanırsan psikolojın bozulur heee bebek düşünmemen iyi benceee şu zamanlık

Arkdaşlklarda sahte dediğin gibi iş müdürüm yok şimdilik haftaya gelio oda beni gerer onunlada tartışyom kovamaz yaa benii bişi dediğinde hesap soruyom adamdan...

çok huysuzmu oldum neeeee

o yatınca benim uykum gelmiyo 10 dan sonra bi uyku basıo beni bilemzsin yatmazsma yerimde uyurum o derece

koketa çok feci olmuş ya çekmecendeki şeylere karışık olmuş başka yere kaldırsana demesi. Ben olsam o anda amaney oraya mı baktın çok UTANDIM ben donlarımı gördüğüne der cevabımı anında verirdim ama tam çözüm için napılır ki acaba:44: annen kayınvalidenin yanında ay çocukların odasına girmeye çekinirim orası onların ÖZEL i gibi bir mesaj verse nasıl olur :44:

diyemedimmmmmmmmmmmmmm diyemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

diyemedimmmmmmmmmmmmmm diyemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
k validenin yatak odasına girip çekmecelere eşinin senin kıyafetlerini yerleştirmesine olanak tanıma evdeyken kendin kaldır;çamaşrıların yıkanması kuruması kaldırılmasını da evde oldugun zamanlara göre ayarla.

canım ee aylarca kalıo çamaşıra yemeğe ütüye girişio onu oraya ötekine buraya derken heryeri açıp kapatıo mecburiyet gibi düşün canım
hoşş diil tabii görüp etmiş olabilir ama yerini değiş demek ona düşmez ki
yinede bu kadar takılma bunlara kendini iyice huzursuz edersin
oğluma bakıo bende bi kaç bişeyine katlanmalıyım die endeksle kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…