paso çikolata yiyorum diyordu ama buralardayken çok dikkat ediyordu nasıl aldıysa artık :44:bol hediyeleriniz pek güzelmiş güle güle kullanın
bakalım eşim öğlen arayacak mı ararsa kargoyu tekrar hatırlatacam :26:
güzel günlerde kullanın canım
küpede vardı :26: göremedim ben
birde üstüne giyilmiş olarak foto istioum
kızlar kargoya en çok parayı ben verdim ama en hızlıda benimki gittiüstelik adanaya 2 günde gider demişlerdi
ne gelmiş kimden gelmişHediyem geldi çok beğendim teşekkür ederim ismi açıklıyomuyuz?
ne bedeni karışmış?
benimde olmak istediğm nokto burası deildii yaa bikere artık hiç gülmüyorum huzurda kalmadı :26:
bi güzel olan çağan başka bişi yok yaaaa....eşim parislerde bile bencil artık yaaa
ben çok neşelidim bekarken ama artk değilim
bilmioum koket yaa evt içimde hep bi huzursuzluk var
sahte bi gülüş var gibi
iş nefret noktasında
çevredeki sahte arkadaşlıklar beni yıldırdı
aile problemleri falan var tabii
senin birde bebişin var yükümlülük arttı bi kat daha
boll güle güle kullan canım bende beğendim
ama didim ben dimmi nasıl anladım ama yarenn bak dilek bola almış
koketa tahmin edebiliyrum doğru dürüst tartışamazsın bile eşine dediğin her laf sanki annene yada kayınvalidene batar gibi olur onlar alınırlar diye sen de kendini kısıtlar durursun. Sonra her zaman derli toplu olmak zorundasındır ama bebeğiniz küçük ve gerekten çok şanslısınız bakıcıyla uğraşmıyorsunuz işe geldiğinde gözün arkadanda değil madem ayrılamazsın mutlu olmak için güzel taraflarını görmek zorundasın.
alisha sen hiç IELTS e girdin mi? nasıl hazırlanabilirm?
bilmioum koket yaa evt içimde hep bi huzursuzluk var
sahte bi gülüş var gibi
iş nefret noktasında
çevredeki sahte arkadaşlıklar beni yıldırdı
aile problemleri falan var tabii
senin birde bebişin var yükümlülük arttı bi kat daha
vilinnn :) onların hamişliği yeni diye sıkıştırdım araya seninkini du bakalım bi bitsin gelsin zeynebimiz
sirken çok kızmışın eşine yaa ama tosbaa çok şirin :))
koket yaa sen yetişemezsen biz napalım kızz saat kaçta çıkyon erkencikten emzirme saatlerin vardır mutlaka ama sürekli memende kalmıyo yaa uyu sende akşam olmadan uykunu al azcık gecede çok erkenden uyumazsın
ne gelmiş kimden gelmiş
koketa çok feci olmuş ya çekmecendeki şeylere karışık olmuş başka yere kaldırsana demesi. Ben olsam o anda amaney oraya mı baktınçok UTANDIM ben donlarımı gördüğüne der cevabımı anında verirdim ama tam çözüm için napılır ki acaba:44: annen kayınvalidenin yanında ay çocukların odasına girmeye çekinirim orası onların ÖZEL i gibi bir mesaj verse nasıl olur :44:
bunları dediğin parayamı aldın
çok zevklisin ayrıcaaaa
çokmu merak ettin niahahahhahahaha
k validenin yatak odasına girip çekmecelere eşinin senin kıyafetlerini yerleştirmesine olanak tanıma evdeyken kendin kaldır;çamaşrıların yıkanması kuruması kaldırılmasını da evde oldugun zamanlara göre ayarla.diyemedimmmmmmmmmmmmmm diyemedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Evet alışmam lazımmm :26: polyana olmam lazım...
k.v eşyalarımı ütülemesi ve yatak odama girip kocamın dolabını düzenlemesi hoşuma gitmiyor benim annem yatak odama girmez yaa kadın yatak odamı kapsamda giriyo hoş deil bunu ona nasıl diycem blmem annem gittikten sonra yine gelcek bunu anlaması lazım...
çekmecemdeki cicilerime (çok karışık onları başka yere koysan yaa dedi şoookk oldum çekmecemi nerden gördün sen uyuz oldum yaaa)
eşime dedim tamam ben onu uyarıyım dedi ee sen öyle dersen yanlış anlar dedim ee napim istiyon dio dedim gelince bakacam ben çaresine sen deme...:26:
bi saniye... aldığımız hediyelere maddi sınır koymadık mı arkadaşlar? ben 30 lira civarında olacaktı diye hatırlıyorum. :44:dediğin paraya derken ben para belirtmedim ki canım :44:
teşekkur ederim
dediğin paraya derken ben para belirtmedim ki canım :44:
teşekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?