girmedim cnm ne için lazım ki:26:koketa tahmin edebiliyrum doğru dürüst tartışamazsın bile eşine dediğin her laf sanki annene yada kayınvalidene batar gibi olur onlar alınırlar diye sen de kendini kısıtlar durursun. Sonra her zaman derli toplu olmak zorundasındır ama bebeğiniz küçük ve gerekten çok şanslısınız bakıcıyla uğraşmıyorsunuz işe geldiğinde gözün arkadanda değil madem ayrılamazsın mutlu olmak için güzel taraflarını görmek zorundasın.
alisha sen hiç IELTS e girdin mi? nasıl hazırlanabilirm?
güle güle kullan cnmmmhediyem geldi
geçen yıl ki gibi yine karşılıklı olmuşum
geçen yıl nekti bu sene seda ile karşılıklı çekmişiz
ve seda bana yarasa kol yeşil bi hırka almış şuan ekleyemioum tlfnu pcye bağlayamadım hıı birde şapka küpelerim var
sedacım teşekkur ederim
kesinlikle yatak odanın kapısını kitle evden çıkarken.bişi sölemene gerek kalmaz mesajı alır zaten kvEvet alışmam lazımmm :26: polyana olmam lazım...
k.v eşyalarımı ütülemesi ve yatak odama girip kocamın dolabını düzenlemesi hoşuma gitmiyor benim annem yatak odama girmez yaa kadın yatak odamı kapsamda giriyo hoş deil bunu ona nasıl diycem blmem annem gittikten sonra yine gelcek bunu anlaması lazım...
çekmecemdeki cicilerime (çok karışık onları başka yere koysan yaa dedi şoookk oldum çekmecemi nerden gördün sen uyuz oldum yaaa)
eşime dedim tamam ben onu uyarıyım dedi ee sen öyle dersen yanlış anlar dedim ee napim istiyon dio dedim gelince bakacam ben çaresine sen deme...:26:
alishia, sirken vermedi seda bana yolladı sana da arzu ile ayşe (izmir) kaldı
alishia, sirken vermedi seda bana yolladı sana da arzu ile ayşe (izmir) kaldı
k validenin yatak odasına girip çekmecelere eşinin senin kıyafetlerini yerleştirmesine olanak tanıma evdeyken kendin kaldır;çamaşrıların yıkanması kuruması kaldırılmasını da evde oldugun zamanlara göre ayarla.
selam güzel hatunlarrrrrrrrrrr
nekk alisha kokiş sizede ayrıcana
kızlar bizim topikte bu aralarr kızlar yokta sizinde yardımcı olabileceginizi söledi koket çamaşır kurutma makinesi almayı düşünüyorumda kullanan varmı
kullanım ve model marka önerilerinize ihtiyacım var
avantajı ve dezavantajı birde yazarsanız memnun olurum
canım ee aylarca kalıo çamaşıra yemeğe ütüye girişio onu oraya ötekine buraya derken heryeri açıp kapatıo mecburiyet gibi düşün canım
hoşş diil tabii görüp etmiş olabilir ama yerini değiş demek ona düşmez ki
yinede bu kadar takılma bunlara kendini iyice huzursuz edersin
oğluma bakıo bende bi kaç bişeyine katlanmalıyım die endeksle kendini
ayy hoşgeldin alyammm naberrrr
burda bi enki vardı heralde kurutma kullanan:26da hastanede şimdi, başka var mıydı kızlar yaaa, ilgimi çeken bi konu diil die kulak verip dinlememiştim ben pek, hıı bi de sipidi'de vardı sanki:26:
koket hadi fotolu açıklama bekliouz kimden ne geldi hediyen:18:
hoşgelmişsinselam güzel hatunlarrrrrrrrrrr
nekk alisha kokiş sizede ayrıcana
kızlar bizim topikte bu aralarr kızlar yokta sizinde yardımcı olabileceginizi söledi koket çamaşır kurutma makinesi almayı düşünüyorumda kullanan varmı
kullanım ve model marka önerilerinize ihtiyacım var
avantajı ve dezavantajı birde yazarsanız memnun olurum
girmedim cnm ne için lazım ki:26:
güle güle kullan cnmmm
kesinlikle yatak odanın kapısını kitle evden çıkarken.bişi sölemene gerek kalmaz mesajı alır zaten kv
ne demek yaa çekmeceleri dolabı falan karıştırmak
kokettt sölesene kızım kim olduğunuuu
hoşgelmişsinsipaydi nin kurutma makinesi var onunki arçelik; bir de kirli çıkılar topiğinde birinin makinesi var çok memnunlardı şu havada çocuklarının kabanlarını yıkatmış ve kurutmuştu; kurutma makineleriyle ilgili hiç kötü yorum okumadım kullananlar çok memnun neden daha önce almamışız diye pişmanlar
eğer araştırayım biraz diyorsan DH ye bak orda teknik olarak daha fazla yorum bulursun özellikle candoğanınkileri oku
ay bu adam beni çıldırtacak yaaaaakahvaltı ettik hadi kargoyu halledelim diom yok!!!
geçen hafta arabaya biri durduğu yerde çarpmış nerde olmuş bilmioz ama sağ ön tekerleğin üstü içeri çökmüşgünlerdir onun derdine düştü, bugün de evde ya onu yaptırmaya gitti şimdi, ordan da kaskoyu araştırıpp gelcekmiş sonra söz çıkcakmışız öffffffffffffffffffffffffff
kolay gelsin alyam, fıstığınla ilgileniosundur bol bol ne güzel, düşünüo musun yeni bi iş tekrar?hoşbuldum alisha cımm iyiyilik sağlık evdeyim aylardır az çok biliyondur çalışmıyorum
kizimla ilgileniyom çamaşır bitmiyorya kafaya taktım illa alcamm ki asacak yerimde var benim ama yinede almak istyrmm
sen nasılsın tatlımm
hee bende önceden ilgi alanım olmadığından dikkate almamıştım eski topikte alan kızlar vardı sormamıştım işte şimdi iş başa düştü saol cnmm
cnm çok alıngan yaa deseydin der alınır ufff ne bilim bide çağanın yatağı var odasını ayırınca daha iyi olur gibi düşünyorum:26:
bide bana dolabında bisürü kıyafet var hepsini giyomusun die soryo giymediklerini ver bari dioo....dedim anne ben hepsini giyorum
sanane yaff aman boşver şu k.v muhabettini bak bebek olunca başka sorunlar çıkyo gördünmü...
kolay gelsin alyam, fıstığınla ilgileniosundur bol bol ne güzel, düşünüo musun yeni bi iş tekrar?
valla genel olarak memnun kullananlar umarım sen de memnun kalırsın
aa yatak da ordaysa mecbur tabi girioayy mahalle muhtarı gibi her halta karışıo desene
yok cnm ben farkındayım eltimden görüom şimdi o da epey zorlanıo yaa evet bebekle bitmio iş, çevrede de bi sürü etkileri oluo
annem de hiç içmez, ama zorla alıştırdı kendini, bi şişesi var o küçüklerden, bundan 4 tane biticek günde dio, her gittiği yere de taşıo hesaplıo zorla da olsa içio.Tünayydıınn
Hediyeler verilmiş mi neGüle güle kullanın kızlar Bakim bakim fotolara.
Kızlar yaa ben hiç su içmiyorum, içemiyorumbana dank etti dün, nasıl içicem de alışkanlık sağlıcam. Dilşadd sen kaç bardak içiyosun günde:26:
arabaları herşeyden önemliii sen onu bekleme kendin çık gönder üniv. ptt yokmuydu?
koketa bence sölemelisin sakince, oda senin eşyalar senin hiç bişe diyemez ki hem de ben mesela kendi çamaşırıma eşimin çamaşırından başkasınınkini karıştırtamam giyemem ki onları sen de sizinkileri ayrı yıkasan alınır mı*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?