Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

girmedim cnm ne için lazım ki:26:
güle güle kullan cnmmm
kesinlikle yatak odanın kapısını kitle evden çıkarken.bişi sölemene gerek kalmaz mesajı alır zaten kv

ne demek yaa çekmeceleri dolabı falan karıştırmak
alishia, sirken vermedi seda bana yolladı sana da arzu ile ayşe (izmir) kaldı

kokettt sölesene kızım kim olduğunuuu

selam güzel hatunlarrrrrrrrrrr

nekk alisha kokiş sizede ayrıcana

kızlar bizim topikte bu aralarr kızlar yokta sizinde yardımcı olabileceginizi söledi koket çamaşır kurutma makinesi almayı düşünüyorumda kullanan varmı
kullanım ve model marka önerilerinize ihtiyacım var
avantajı ve dezavantajı birde yazarsanız memnun olurum

ay bu adam beni çıldırtacak yaaaaakahvaltı ettik hadi kargoyu halledelim diom yok!!!

geçen hafta arabaya biri durduğu yerde çarpmış nerde olmuş bilmioz ama sağ ön tekerleğin üstü içeri çökmüşgünlerdir onun derdine düştü, bugün de evde ya onu yaptırmaya gitti şimdi, ordan da kaskoyu araştırıpp gelcekmiş sonra söz çıkcakmışızöffffffffffffffffffffffffff

haklısın bak işte ama benim k.v alışkanlığı çamaşır yıkamak hergün makineye bebeğin çıkan çamaşırı kendini yok benim yok eşimin ama hergün çamaşır yıkıyo azda olsa 8 kg makineyi döndürtyo neymiş temiz olurmuş

buna ne diceksin ben hafta sonu yıkasamda eşimin veya benimkiler çıkanı yine yıkıyıp ütüleyip gircek kapıyı kitleyememde çağanın beşiği var o bizle:26: hem kitlersem alınır

ayy hoşgeldin alyammm naberrrr

burda bi enki vardı heralde kurutma kullanan:26 da hastanede şimdi, başka var mıydı kızlar yaaa, ilgimi çeken bi konu diil die kulak verip dinlememiştim ben pek, hıı bi de sipidi'de vardı sanki:26:

koketa bence sölemelisin sakince, oda senin eşyalar senin hiç bişe diyemez ki hem de ben mesela kendi çamaşırıma eşimin çamaşırından başkasınınkini karıştırtamam giyemem ki onları sen de sizinkileri ayrı yıkasan alınır mı*

ama çylede o öyle yapıo die cmtesi yemeğe geln görümcem yatak odama girmiş makyaj masamda makyaj yapıp parfüm sıkyodu oda öyle yüz buldu işteee buna bir dur demek lazım ben girdiğinde görseydim terslerdim çıktıktan geldikten sonra odaya parfümüm yayıldı ordan anladım ne terbiyesizlik....

bide ihtiyaç meseleside değil haaa çantasında parfümü vardır gözü aç daha güzel die skıp çıkyooo yada marka makyaj kullanyom die geçip kullanyoo saklıcam bundan sonraaa

ben bunlarla baş edemiom yaa ne bilim yaa işte tavır koymak önemli

hoşbuldum alisha cımm iyiyilik sağlık evdeyim aylardır az çok biliyondur çalışmıyorum
kizimla ilgileniyom çamaşır bitmiyorya kafaya taktım illa alcamm ki asacak yerimde var benim ama yinede almak istyrmm
sen nasılsın tatlımm

hee bende önceden ilgi alanım olmadığından dikkate almamıştım eski topikte alan kızlar vardı sormamıştım işte şimdi iş başa düştü saol cnmm

hoşgelmişsin sipaydi nin kurutma makinesi var onunki arçelik; bir de kirli çıkılar topiğinde birinin makinesi var çok memnunlardı şu havada çocuklarının kabanlarını yıkatmış ve kurutmuştu; kurutma makineleriyle ilgili hiç kötü yorum okumadım kullananlar çok memnun neden daha önce almamışız diye pişmanlar

eğer araştırayım biraz diyorsan DH ye bak orda teknik olarak daha fazla yorum bulursun özellikle candoğanınkileri oku

cnm çok alıngan yaa deseydin der alınır ufff ne bilim bide çağanın yatağı var odasını ayırınca daha iyi olur gibi düşünyorum:26:

bide bana dolabında bisürü kıyafet var hepsini giyomusun die soryo giymediklerini ver bari dioo.... dedim anne ben hepsini giyorum

sanane yaff aman boşver şu k.v muhabettini bak bebek olunca başka sorunlar çıkyo gördünmü...

hoşbuldum teşekkürler tatlımmm bi bakiyim benn a zamann

Tünayydıınn
Hediyeler verilmiş mi ne Güle güle kullanın kızlar Bakim bakim fotolara.
Kızlar yaa ben hiç su içmiyorum, içemiyorum bana dank etti dün, nasıl içicem de alışkanlık sağlıcam. Dilşadd sen kaç bardak içiyosun günde:26:

arabaları herşeyden önemliii sen onu bekleme kendin çık gönder üniv. ptt yokmuydu?

koketa buna bi çözüm bulmalıyz k validen giriyorsa tabi görümcenin yüz bulması da normal ama senin malzemelerini kullanması da ne demek makyaj malzemeleri kişiseldir diş fırçası iç çamaşırı gibi çağan ın beşiğini ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?

kolay gelsin alyam, fıstığınla ilgileniosundur bol bol ne güzel, düşünüo musun yeni bi iş tekrar?

valla genel olarak memnun kullananlar umarım sen de memnun kalırsın

aa yatak da ordaysa mecbur tabi girioayy mahalle muhtarı gibi her halta karışıo desene

yok cnm ben farkındayım eltimden görüom şimdi o da epey zorlanıo yaa evet bebekle bitmio iş, çevrede de bi sürü etkileri oluo

evet cnm düşünüyorum yılbaşından sonra başlicam nasipse inş.

son demlerim evde yaneee evdede sıkıldım ama zor olcak sanırsam mayıstan beri evdeyim yani düşünn
bi karar versem ne alicama memnun olurum inş. cnm
sende bebek yok dimi
bu arada nek nerdee

annem de hiç içmez, ama zorla alıştırdı kendini, bi şişesi var o küçüklerden, bundan 4 tane biticek günde dio, her gittiği yere de taşıo hesaplıo zorla da olsa içio.
arabaları herşeyden önemliii sen onu bekleme kendin çık gönder üniv. ptt yokmuydu?

evdeyim ki cnm ben, boş günüm bugün gitmedim

arabasına daaa ona daaaa başlıcam şimdi, günlerce yasını tuttu sabah akşam sövdü zaten çarpan kişiyeeee

yani insan regli oluo krili oluyo görmesini istemem yaa kadın hep yıkıo die kaçak göçek tanga yada regli çamaşırlarımı yıkıom yaaa valla çok sıkıntıya giryom...

anne bukadar çamaşır yıkama makinem 8 kg hepsini hafta sonu ben hallederim dedim...kadın kızım öyle biriktirilmez çamaşır aaaaaaaaaaaaa güzel yıkanmaz birikince az az hergün atcan dioo anlamdı salak karı yaaaaaaaaaaaaaaaa

direk açık açık sölemek lazım anne sen bebeğinkileri yıka ben eşiminkilerle benimkileri kendim yıkıyıp ütüleyim olurmu desem alınır kesinnn alınırsa alınsın yeter hep başlarını düşündüğüm heee dolabıda kendim düzenliyorum bişi koyuyor yeri değişyo yaa aman gelince direk dicemmm.....

görümce olayınada herşeyi saklamakla başlıcam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…