Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

alisha geçenlerde bir arkadaşla konuştum avustralya da yaşıyor; bebeği orda dünyaya gelmiş vatandaşlığı nasıl hallettiler diye konuşunca laf lafı açtı benim alanımda eksik çokmuş ve maddi olarak zorlanmayacağımı hatta rahat bile edebileceğimi söyledi; 5-6 yıllığına orda yaşasam nasıl olur diye düşündüm şartlarda IELTS skoru da vardı. Düşünüyorum da sırf çocuk için post doc olarak bile yurt dışı yapsam nasıl olur :44:

aaa çamaşırları çok çabuk yıpratıyomuş işyerindeki ablacık öyle dedi...o herşeyi alır onu almamış hayret:44:

cnmm güle güle kullan inşallah seni düşünerek almakta bi güzeldi yani

foto çeksem de yükleyemem ki telimde kalır yükleme kartım evde eve gidince yükliim cnm

kendine mail at resmi ordan bilgisayara kaydedip ekle.
kokiş valla zor bi durum sizinki yaa ama biran önce müdahale edin olmazki böle sizede zarar verir.

sıkılma sıkılma biz de şimdi ahh bi evde olsak diozson günlerinin tadını çıkar

yok cnm bende hala

nek de işyerinden giremio artık internetlerini kapattılar

bi saniye... aldığımız hediyelere maddi sınır koymadık mı arkadaşlar? ben 30 lira civarında olacaktı diye hatırlıyorum. :44:

kız limit koyalım demedin karıştırdım mı ben?:44::44:

neyse yaff ben çok beğendim hediyemi...senin hediyenide tabii...iyiki katılmışım heee...süpriz olunca daha iyi oluyor

kızlar tamam koyduk benimki azcık aştı bu bana kalmış bişi ama altı olmasın demiştik yani

valla ben bu konuda biraz dar görüşlüyüm sanırım, ben yapmazdım heralde:26:

koketm her konuda çok haklısın, kesinlikle bu işi bi şekilde halletmen lazım yapılcak tek şey de açık açık konuşmak heralde...

koketa canım benm de beşik yatak odamda ama nasipse hayırlısıyla doğumdan sonra beşiği bebk odasına alıcaz yatak odamıza şu küçük beşiklerden alıcaz

yani gece haricinde odasında olacağı için kimsenin benm odama girmesine gerek kalmıcak
zaten kv kendi evinde bakacak ama gerekirse de benm evimde çocuğun odasında baksın

benm de midem bulanıyor, hele 3-4 gündür iice arttı bulantılarım hiç su içemiyorum ama günlük 7 bardağı buluyorumdur. 3 lt ye çıkarmamız lazım
gerçi Keremde de böle az içiyodum ama suyu iidi çok şükür

kesinlikle öyle, ona ne ki senin çamaşırından, 8 kilogram makina baya çamaşır alıyor 2 posa yıkarsın sen de o kadar çok olursa, hem bebişinkiler yıkandıktan sonra 1 makina bile yıkansa yeter hemen hemen. bence kesinlikle söle. öle gider çünkü o iş.

düşünyoruz bilmiom ama ocakta bitsin dedim hazır hissedemiom duygusal anlamda...malzemlerimi saklamaktan başka bişi gelmio aklıma

beni whatsapp toplumuna kat msj atıom numaramı

bana ayşe gönderdiii teşekkürederimmmm çok beğendim ayrıca bebekle çkıp bana hediye alman manevi açıdan daha değerli kıldııı

canım güle güle kullan. beğendiğine sevindim, iyi günlerde giyersin inşallah. noel baban İlkerim de geldi dimi?

eşin napcak orada peki?

telimin şarzı bitio eve gitcem az sonra yüklerim kargoya gidim sonra tabeee

hakılsın ama kendim halletmem lazım

Son düzenleme:
evet canım İlker o bak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin

artık avatarıma da koyabilirim :)

Son düzenleme:
düşünyoruz bilmiom ama ocakta bitsin dedim hazır hissedemiom duygusal anlamda...malzemlerimi saklamaktan başka bişi gelmio aklıma
duygusal olarak nasıl hazır hissetmiyon sonuçta oda ayıracaksınız hep geceleri sizinle aynı odada mı uyuyor? malzemelerini yine sakla ama odana girip kullanan görümce çekmeceyi açıp çantadan almasını da bilir çaktırmadan

eşin napcak orada peki?
onun alanında da bir üniversite bulup orda devam etmesini sağlamak olabilir gibi ama araştırmak lazım

aa benim beğendim ilk beiş ama sert buldum ben uyku setide ayrıca ücret istediler bende bak bunu aldım 300 TL ye baby çiko dan internette 350 TLEki Görüntüle 580468 7 ay biticek hala kullanıyor diğerinden düşer gibi sanki dilşad tabii yine sen bilirsin ...

bunun içinde uyku setide var yani ayrıca almıosun tülde dahil ne görosan adı saraylı beşik ben şehzade çağan diorum

yaff kadın anlamıyor yaa ama yine sölicem neyse şu 2 ay geçsinde bakalım belki ona bırakırız bebeği bebeğide hergün arabayla bırakmak kışın zor ya:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…