hoşbuldum alisha cımm iyiyilik sağlık evdeyim aylardır az çok biliyondur çalışmıyorum
kizimla ilgileniyom çamaşır bitmiyorya kafaya taktım illa alcamm ki asacak yerimde var benim ama yinede almak istyrmm
sen nasılsın tatlımm
hee bende önceden ilgi alanım olmadığından dikkate almamıştım eski topikte alan kızlar vardı sormamıştım işte şimdi iş başa düştü saol cnmm
hediyem geldi
geçen yıl ki gibi yine karşılıklı olmuşum
geçen yıl nekti bu sene seda ile karşılıklı çekmişiz
ve seda bana yarasa kol yeşil bi hırka almış şuan ekleyemioum tlfnu pcye bağlayamadım hıı birde şapka küpelerim var
sedacım teşekkur ederim
foto çeksem de yükleyemem ki telimde kalır yükleme kartım evde eve gidince yükliim cnm
evet cnm düşünüyorum yılbaşından sonra başlicam nasipse inş.
son demlerim evde yaneee evdede sıkıldım ama zor olcak sanırsam mayıstan beri evdeyim yani düşünn
bi karar versem ne alicama memnun olurum inş. cnm
sende bebek yok dimi
bu arada nek nerdee
bi saniye... aldığımız hediyelere maddi sınır koymadık mı arkadaşlar? ben 30 lira civarında olacaktı diye hatırlıyorum. :44:
kız limit koyalım demedin karıştırdım mı ben?:44::44:
neyse yaff ben çok beğendim hediyemi...senin hediyenide tabii...iyiki katılmışım heee...süpriz olunca daha iyi oluyor
alisha geçenlerde bir arkadaşla konuştum avustralya da yaşıyor; bebeği orda dünyaya gelmiş vatandaşlığı nasıl hallettiler diye konuşunca laf lafı açtı benim alanımda eksik çokmuş ve maddi olarak zorlanmayacağımı hatta rahat bile edebileceğimi söyledi; 5-6 yıllığına orda yaşasam nasıl olur diye düşündüm şartlarda IELTS skoru da vardı. Düşünüyorum da sırf çocuk için post doc olarak bile yurt dışı yapsam nasıl olur :44:
cnm çok alıngan yaa deseydin der alınır ufff ne bilim bide çağanın yatağı var odasını ayırınca daha iyi olur gibi düşünyorum:26:
bide bana dolabında bisürü kıyafet var hepsini giyomusun die soryo giymediklerini ver bari dioo....dedim anne ben hepsini giyorum
sanane yaff aman boşver şu k.v muhabettini bak bebek olunca başka sorunlar çıkyo gördünmü...
benm de midem bulanıyor, hele 3-4 gündür iice arttı bulantılarım hiç su içemiyorum ama günlük 7 bardağı buluyorumdur. 3 lt ye çıkarmamız lazımTünayydıınn
Hediyeler verilmiş mi neGüle güle kullanın kızlar Bakim bakim fotolara.
Kızlar yaa ben hiç su içmiyorum, içemiyorumbana dank etti dün, nasıl içicem de alışkanlık sağlıcam. Dilşadd sen kaç bardak içiyosun günde:26:
kesinlikle öyle, ona ne ki senin çamaşırından, 8 kilogram makina baya çamaşır alıyor 2 posa yıkarsın sen de o kadar çok olursa, hem bebişinkiler yıkandıktan sonra 1 makina bile yıkansa yeter hemen hemen. bence kesinlikle söle. öle gider çünkü o iş.yani insan regli oluo krili oluyo görmesini istemem yaa kadın hep yıkıo die kaçak göçek tanga yada regli çamaşırlarımı yıkıom yaaa valla çok sıkıntıya giryom...
anne bukadar çamaşır yıkama makinem 8 kg hepsini hafta sonu ben hallederim dedim...kadın kızım öyle biriktirilmez çamaşır aaaaaaaaaaaaa güzel yıkanmaz birikince az az hergün atcan dioo anlamdı salak karı yaaaaaaaaaaaaaaaa
direk açık açık sölemek lazım anne sen bebeğinkileri yıka ben eşiminkilerle benimkileri kendim yıkıyıp ütüleyim olurmu desem alınır kesinnn alınırsa alınsın yeter hep başlarını düşündüğüm heee dolabıda kendim düzenliyorum bişi koyuyor yeri değişyo yaa aman gelince direk dicemmm.....
görümce olayınada herşeyi saklamakla başlıcam :26:
koketa buna bi çözüm bulmalıyz k validen giriyorsa tabi görümcenin yüz bulması da normal ama senin malzemelerini kullanması da ne demek makyaj malzemeleri kişiseldir diş fırçası iç çamaşırı gibiçağan ın beşiğini ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz?
Tünayydıınn
Hediyeler verilmiş mi neGüle güle kullanın kızlar Bakim bakim fotolara.
Kızlar yaa ben hiç su içmiyorum, içemiyorumbana dank etti dün, nasıl içicem de alışkanlık sağlıcam. Dilşadd sen kaç bardak içiyosun günde:26:
bana ayşe gönderdiii teşekkürederimmmm çok beğendim ayrıca bebekle çkıp bana hediye alman manevi açıdan daha değerli kıldııı
alisha geçenlerde bir arkadaşla konuştum avustralya da yaşıyor; bebeği orda dünyaya gelmiş vatandaşlığı nasıl hallettiler diye konuşunca laf lafı açtı benim alanımda eksik çokmuş ve maddi olarak zorlanmayacağımı hatta rahat bile edebileceğimi söyledi; 5-6 yıllığına orda yaşasam nasıl olur diye düşündüm şartlarda IELTS skoru da vardı. Düşünüyorum da sırf çocuk için post doc olarak bile yurt dışı yapsam nasıl olur :44:
cnmm güle güle kullan inşallah seni düşünerek almakta bi güzeldi yani
kendine mail at resmi ordan bilgisayara kaydedip ekle.
kokiş valla zor bi durum sizinki yaa ama biran önce müdahale edin olmazki böle sizede zarar verir.
canım güle güle kullan. beğendiğine sevindim, iyi günlerde giyersin inşallah. noel baban İlkerim de geldi dimi?
beni whatsapp toplumuna kat msj atıom numaramı
duygusal olarak nasıl hazır hissetmiyon sonuçta oda ayıracaksınız hep geceleri sizinle aynı odada mı uyuyor? malzemelerini yine sakla ama odana girip kullanan görümce çekmeceyi açıp çantadan almasını da bilir çaktırmadandüşünyoruz bilmiom ama ocakta bitsin dedim hazır hissedemiom duygusal anlamda...malzemlerimi saklamaktan başka bişi gelmio aklıma
onun alanında da bir üniversite bulup orda devam etmesini sağlamak olabilir gibi ama araştırmak lazımeşin napcak orada peki?
evet canım İlker obak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin
artık avatarıma da koyabilirim :)
koketa canım benm de beşik yatak odamda ama nasipse hayırlısıyla doğumdan sonra beşiği bebk odasına alıcaz yatak odamıza şu küçük beşiklerden alıcaz
Eki Görüntüle 580442 yani gece haricinde odasında olacağı için kimsenin benm odama girmesine gerek kalmıcak
zaten kv kendi evinde bakacak ama gerekirse de benm evimde çocuğun odasında baksın
benm de midem bulanıyor, hele 3-4 gündür iice arttı bulantılarım hiç su içemiyorum ama günlük 7 bardağı buluyorumdur. 3 lt ye çıkarmamız lazım
gerçi Keremde de böle az içiyodum ama suyu iidi çok şükür
kesinlikle öyle, ona ne ki senin çamaşırından, 8 kilogram makina baya çamaşır alıyor 2 posa yıkarsın sen de o kadar çok olursa, hem bebişinkiler yıkandıktan sonra 1 makina bile yıkansa yeter hemen hemen. bence kesinlikle söle. öle gider çünkü o iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?