evet canım İlker obak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin
artık avatarıma da koyabilirim :)
duygusal olarak nasıl hazır hissetmiyon sonuçta oda ayıracaksınız hep geceleri sizinle aynı odada mı uyuyor? malzemelerini yine sakla ama odana girip kullanan görümce çekmeceyi açıp çantadan almasını da bilir çaktırmadan
onun alanında da bir üniversite bulup orda devam etmesini sağlamak olabilir gibi ama araştırmak lazım
aa benim beğendim ilk beiş ama sert buldum ben uyku setide ayrıca ücret istediler bende bak bunu aldım 300 TL ye baby çiko dan internette 350 TLEki Görüntüle 580468 7 ay biticek hala kullanıyor diğerinden düşer gibi sanki dilşad tabii yine sen bilirsin ...
bunun içinde uyku setide var yani ayrıca almıosun tülde dahil ne görosan adı saraylı beşik ben şehzade çağan diorum
yaff kadın anlamıyor yaa ama yine sölicem neyse şu 2 ay geçsinde bakalım belki ona bırakırız bebeği bebeğide hergün arabayla bırakmak kışın zor ya:26:
evet canım İlker obak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin
artık avatarıma da koyabilirim :)
canım o tip beşiği örnek olarak verdim urfa beşikçisinde de var bunlara benzerler netten bi bak çok güzller yani bu tip bişi alıcam işte. sizinki de pek güzelmiş en güzel uykular çağanın olsun bu saray beşiğinde inşallh :) fiyat olarak evet uyguna geliyor, kargo falan firmaya mı ait?
maşallahçok tatlı yaaaa yerimmmmmmmmmmmm fotojenik haaaaa
hafta sonu deneycem cnm çağanı odaına koycam bakalım nasıl olcak bide alışma durumu var bizim kokumuza alıştı:26:
çekmeceyide açar doğru kitlerim onlar geldinde...yanlış anlarsa anlasın eşim dedi derim sormaz herhalde yok ya yüzsüz bence sorar :26:
zaten kv kendi evinde bakacak ama gerekirse de benm evimde çocuğun odasında baksın
bebişe kvden mi bakacak
bebişe kvden mi bakacak
cnm yakınında baby çiko varsa söle getirtiolar ama almak zorunda kalıosun ellerinde yoksa açık renk olanı güzel koyusunu sipariş etme eğer istersen onlar getirtio evine kuryolar...sadece 300 TL alıyolar kredi kartına taksitte yapıolar yani burda öyle aldım aynısı
evet genel olarak kv bakıcak nasipse, şimdi çok istiyorlar torunu. ama ben öğleden sonra annmlerle görüşeceksem annemde ya da ablamda olucak o gün, yani herkes karışık bakıcak ama genelde kv bakıcak, zaten Kerem için beşik almıştık kv ye. annemde de var beşik, ablam kendi de doğum yapıcak onun için zor olur ama yine de arada ona bırakıcaz öle geçircez işte nasipse. bağa da beşik almış annem hafta sonu. 2 bebek gelicek lazım olucak dio.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?