Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hafta sonu deneycem cnm çağanı odaına koycam bakalım nasıl olcak bide alışma durumu var bizim kokumuza alıştı:26:

çekmeceyide açar doğru kitlerim onlar geldinde...yanlış anlarsa anlasın eşim dedi derim sormaz herhalde yok ya yüzsüz bence sorar :26:

canım o tip beşiği örnek olarak verdim urfa beşikçisinde de var bunlara benzerler netten bi bak çok güzller yani bu tip bişi alıcam işte. sizinki de pek güzelmiş en güzel uykular çağanın olsun bu saray beşiğinde inşallh :) fiyat olarak evet uyguna geliyor, kargo falan firmaya mı ait?

evet canım İlker o bak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin

artık avatarıma da koyabilirim :)

allah şunu tipine bak sıpaa

diloş bencede o sallanabildiği için çok kullanışlı olmaz düşme riski olur bebek kalkar eder koketanın eklediği daha kullanışlı gibi ama sen bilirsin tabi yinede.

cnm yakınında baby çiko varsa söle getirtiolar ama almak zorunda kalıosun ellerinde yoksa açık renk olanı güzel koyusunu sipariş etme eğer istersen onlar getirtio evine kuryolar...sadece 300 TL alıyolar kredi kartına taksitte yapıolar yani burda öyle aldım aynısı

kokuya alışma durumuna belki bir çözüm bulabilirsin anneme de ben alışmışım bebekken; annem de kendi giydiği çamaşırını yanıma koymaya başlamış bakmış ben kanmışım devam ...

maşallah çok tatlı yaaaa yerimmmmmmmmmmmm fotojenik haaaaa

fotojeniktir oğluşum, anasına hiç benzememiş o konuda çok şükür

canım o sormaya çekinmezse sen de cevabını vermeye çekinme bence. söylersin sen görünce utandım, eşim de kitle dedi, de. hem neyini yanlış anlıcak kendi annen olsa neyse. insan görse de sana söylemez yani. çağanı gün içinde kendi odasında uyutmakla başlayabilirsiniz bence kokiş. biraz biraz ordaki yatağına da alışmış olur. akşamları senin için de zor olur ayrı odaya gitmek. bence zorlama hiç kendini. şimdiden gündüzleri kendi odasında, geceleri sizin odanızda yatsın. sonuçta bütün gece koyun koyuna yatmıyorsunuz.

koketa biraz özel bir soru olacak ama bebek odadayken paris durumları nasıl oluyor evde annelerden biri de var devamlı ?

yok canım bizim burda o tip mağazalar
urfa beşikçisi de kargo parası falan almıyo işte buna benzer beşikler var ya aslında şimdiden düşünmek istemiyorum henüz çok erken de konu açılmışken girdim işte konuya
bebe,bebek,beşik,bebek beşikleri,bebek odası,şark köşesi,mobilya,çocuk,genç,ev

evet genel olarak kv bakıcak nasipse, şimdi çok istiyorlar torunu. ama ben öğleden sonra annmlerle görüşeceksem annemde ya da ablamda olucak o gün, yani herkes karışık bakıcak ama genelde kv bakıcak, zaten Kerem için beşik almıştık kv ye. annemde de var beşik, ablam kendi de doğum yapıcak onun için zor olur ama yine de arada ona bırakıcaz öle geçircez işte nasipse. bağa da beşik almış annem hafta sonu. 2 bebek gelicek lazım olucak dio.

Ayy halsizim ..Kv geldi demin pazara sen mi çıkarsın ben mi dedi..Başta ben çıkarım dedim.Sesimdeen anladı hasta olduğumu..Ben çıkarım dedi..Yok ben çıkarım dedim..Neyse sonra cnm istemedi kv dedim sen çık

Koket valla durumun karışık bacım..Kv işleri ütüleri yapıyo onlarıda yerleştirirken gardolabı kullanacak tabi ama çekmeceleri karıştırmamalıBenimkileri ben hallederim sen çocuğunkilerle ilgilen desen olmaz..Bilemedim ki:26:Biz altlı üstlüyüz kv ile Bizim anahtardan kendilerine de yaptırmışlar..Biz bi yere gittiğimizde de kv girerdi evime.İş yaptığıda olurdu..Bigün banka sınavı için şehir merkezine gittik eşimle geldiğimde halının altında bişey vardı.Baktım dondurma kabı vişne suyu dökmüşte yanlışlıkla halıyı silmiş..Bende idim aşağı dedim keşke ben evdeyken balkondaki asma yaprakları ile ilgilenseydin dedim.Hadi benim ortalık yerde bi çamaşırım olacak utanacağım bişey olacak dedim..ben hoşlanmam böyle şeylerden dedim..O da eşyalarını mı karıştırıyorum ben senin falan dedi.Dedim onu ima etmiyorum ama bişey lazım olur ben evdeyken gel dedim.Üstelik hergün evdeyim..Sinirlerim zıplamıştı..Bi de yalan söylüyo.Vişne suyunun kavanozu çatladı dökülmedi diye..Dedim haının dipleri hep pembe..Ondan sonra yanlışlıkla anahtarı kaybettim ben..Ama gerçekten yanlışlıkla ..Çokta iyi oldu gerçi ben istanbuldayken giriyodur yüzsüz

Hediyelerinizi güle güle kullanın çok güzeller..
Yarenay İlker paşa ne tatlı olmuş maşallah

Bende şaşırdım
Nasıl aldınız dilşad bu kararı,önceden bahsetmemiştin hiç..

Son düzenleme:
dilşadcım çok şaşırdım, bu kadar olaylardan sonra bebişini ona bırakabileceğin hiç aklıma gelmezdi. inşallah çok çok iyi bakar torununa da, biraz olsun sana çektirdiklerini telafi eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…