hediyem geldi
Geçen yıl ki gibi yine karşılıklı olmuşum
Geçen yıl nekti bu sene seda ile karşılıklı çekmişiz
Ve seda bana yarasa kol yeşil bi hırka almış şuan ekleyemioum tlfnu pcye bağlayamadım hıı birde şapka küpelerim var
Sedacım teşekkur ederim
bana ayşe gönderdiii teşekkürederimmmm çok beğendim ayrıca bebekle çkıp bana hediye alman manevi açıdan daha değerli kıldııı
ama çylede o öyle yapıo die cmtesi yemeğe geln görümcem yatak odama girmiş makyaj masamda makyaj yapıp parfüm sıkyodu oda öyle yüz buldu işteee buna bir dur demek lazım ben girdiğinde görseydim terslerdim çıktıktan geldikten sonra odaya parfümüm yayıldı ordan anladım ne terbiyesizlik....
Bide ihtiyaç meseleside değil haaa çantasında parfümü vardır gözü aç daha güzel die skıp çıkyooo yada marka makyaj kullanyom die geçip kullanyoo saklıcam bundan sonraaa
Ben bunlarla baş edemiom yaa ne bilim yaa işte tavır koymak önemli
Güle güle kullan yarenay
Beğendinmi... Alan arkadaş iyi etmişmi
Benim hediyem nerde yaaaçok kıskançlandımm bende istiyooommm
ama 2.eşelri merak ediyom aynı zamanda bol+dilek belli oldu diğerleri kimkii
yine whatsapp ta toplaştınız dimi
çok beğendim şekerim, alan arkadaş çok iyi etmişşu soğuk günlerde biri gündüz, diğeri gece ısınmamı sağlayacak
yarenim güle güle kullan canım biri gündüz biri gece ısıtcak dio yaa
çok beğendim şekerim, alan arkadaş çok iyi etmiş:27:şu soğuk günlerde biri gündüz, diğeri gece ısınmamı sağlayacak
şaşırdım dilşad umarım kv düzelir torun onun aklını başına getirir seni hiç üzmez
Bende şaşırdımEki Görüntüle 580488
Nasıl aldınız dilşad bu kararı,önceden bahsetmemiştin hiç..
dilşadcım çok şaşırdım, bu kadar olaylardan sonra bebişini ona bırakabileceğin hiç aklıma gelmezdi. inşallah çok çok iyi bakar torununa da, biraz olsun sana çektirdiklerini telafi eder.
valla ben çalışıyom netimi hiç açmadım bugün :)
şincik baktım kkya
dilşadd hayırlısı olsun canım, toruna iyi bakıcağından şüphem yok ama siz yüzgöz olucaksınız çok o tarafı düşündürüyo beni inşş üzülmezsin bidaha
Allah gönlüne göre versin ozaman canımm
öyle tabi kim öle kim kala ama genede çoookkkk iyi düşün
Sen şimdi böle düşünüyosun (gezme ve beslenme konusunda) ama o böle düşünmücek belkide ..senin verme dediklerini vercek öğrenince üzülüceksin sinir olucaksın yada gezmeye götürmesi yasak diyosun ama plansız bi gezme olursa götürdüğünde napıcan kavga mı ediceksin ki kv den beklerim bilakis seni sinir etmek için bile götürebilir .. Sonuçta bakıcısı değil öncelikle babanesi olucak dimmi
oyüzden iyi düşün kötü bişy demiyorum he ben sonradan üzlümeni istemeyiz hiçbirimiz oyüzden böle üstüste yazdım aklıma geldikçe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?