Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ismini açıklamasam mı acaba ya? şimdi geri kalanlar belli olacak

hediyelerimi çok beğendim, teşekkür ederim. rujun ismine de ayrı hasta kaldım afrodite paris

güle güle kullan

bana ayşe gönderdiii teşekkürederimmmm çok beğendim ayrıca bebekle çkıp bana hediye alman manevi açıdan daha değerli kıldııı

güle güle kullan cnm

53:

Güle güle kullan yarenay
Beğendinmi... Alan arkadaş iyi etmişmi

Benim hediyem nerde yaaa çok kıskançlandımm bende istiyooommm

ama 2.eşelri merak ediyom aynı zamanda bol+dilek belli oldu diğerleri kimkii

Güle güle kullan yarenay
Beğendinmi... Alan arkadaş iyi etmişmi

Benim hediyem nerde yaaa çok kıskançlandımm bende istiyooommm

ama 2.eşelri merak ediyom aynı zamanda bol+dilek belli oldu diğerleri kimkii

çok beğendim şekerim, alan arkadaş çok iyi etmiş şu soğuk günlerde biri gündüz, diğeri gece ısınmamı sağlayacak

yine whatsapp ta toplaştınız dimi

valla ben çalışıyom netimi hiç açmadım bugün :)
şincik baktım kkya

dilşadd hayırlısı olsun canım, toruna iyi bakıcağından şüphem yok ama siz yüzgöz olucaksınız çok o tarafı düşündürüyo beni inşş üzülmezsin bidaha

Bugün pembe kazak giydim (kv almış) laci oje sürdüm patronum ne diyo " aykırı kızlar gibi olmuşun" hönkk dedim o neki :26:

kızlar foto çektim zar zor patron burda ya hiç rahat diilim
tlfdan mail attım resmi ordan açtım ordan da buraya yüklüoum umarım anlaşılır
sedacım tekrar saol

şaşırdım dilşad umarım kv düzelir torun onun aklını başına getirir seni hiç üzmez

Bende şaşırdımEki Görüntüle 580488
Nasıl aldınız dilşad bu kararı,önceden bahsetmemiştin hiç..

dilşadcım çok şaşırdım, bu kadar olaylardan sonra bebişini ona bırakabileceğin hiç aklıma gelmezdi. inşallah çok çok iyi bakar torununa da, biraz olsun sana çektirdiklerini telafi eder.

yüzgöz olmıcam zuzum, çok resmi olmaya devam edicem,
nasipse sabah bırakıcaz eşimle. yapması yedirmesi gerektiği şeyleri bırakıp sölicem, öğleye doğru gidip emziricem, 1 de çıkıp 3 buçukta geri gidicem, bazen öğleden sonra işe gelmem belki de. çocuğu alıp eve geçicem, akşama kalma meselesi falan olmıcak yani. torunu olduğu için bakmasına izin verdim, anne olarak gördüğüm için değil ki. benm için sadece eşimin annesi benmle bi bağı yok hala, olmıcak da

öyle tabi kim öle kim kala ama genede çoookkkk iyi düşün
Sen şimdi böle düşünüyosun (gezme ve beslenme konusunda) ama o böle düşünmücek belkide ..senin verme dediklerini vercek öğrenince üzülüceksin sinir olucaksın yada gezmeye götürmesi yasak diyosun ama plansız bi gezme olursa götürdüğünde napıcan kavga mı ediceksin ki kv den beklerim bilakis seni sinir etmek için bile götürebilir .. Sonuçta bakıcısı değil öncelikle babanesi olucak dimmi

oyüzden iyi düşün kötü bişy demiyorum he ben sonradan üzlümeni istemeyiz hiçbirimiz oyüzden böle üstüste yazdım aklıma geldikçe :)

üff nerdesiniz yaa sıkıldım çalışmak istemiyom ara verim diyorum kimse yok

şu şarkı geldi aklıma :) ;

yalnızlık benim eski sevgilim
yalnızlık benim en vefalı yarimmm

Bunu işlerime uyarlıyaraktan en vefalı yarimi dosyalarım ilan ediyorummm

üff sıkıntıdan saçmalıyom

Gidim barii

Benm annem sürekli bakamıcak, sağlık sorunları var, 2 bileği de ameliyatlı, ağır kaldıramıyor,bakamıcak, ablam da malum benden bikaç gün önce doğum yapacak, bakıcı tutmaktansa bi yabancıya güvenmektense en ii bakıcıdan iidir yine babannesi napalım, götürürse tepkimi koyarım bi daha götüremez ya da benden izin almadan yapamaz istemediğim bi yere götüremez, öğleye kadar bakar öğlen gidince alır anneme götürürüm napiim. hayırlısıyla doğsun sağlıkla büyüsün de bi şekilde en az 4 yaşına kadar bakılacak yani. sonrası kreş şu bu geçiştirilir.

hem de ablam 2013 de kpss ye girecek dersaneye gidecek ablamın bebek mecburen anneme kalacak 2 sine birden bak diyemem ki, ablamın büyük şimdiden kıskanıyor kesin döver benmkini her fırsatta istemiyorum senin bebeğini diyo sürekli, benm kardeşim yeter bize diyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…