benm annem sürekli bakamıcak, sağlık sorunları var, 2 bileği de ameliyatlı, ağır kaldıramıyor,bakamıcak, ablam da malum benden bikaç gün önce doğum yapacak, bakıcı tutmaktansa bi yabancıya güvenmektense en ii bakıcıdan iidir yine babannesi napalım, götürürse tepkimi koyarım bi daha götüremez ya da benden izin almadan yapamaz istemediğim bi yere götüremez, öğleye kadar bakar öğlen gidince alır anneme götürürüm napiim. Hayırlısıyla doğsun sağlıkla büyüsün de bi şekilde en az 4 yaşına kadar bakılacak yani. Sonrası kreş şu bu geçiştirilir.
Hem de ablam 2013 de kpss ye girecek dersaneye gidecek ablamın bebek mecburen anneme kalacak 2 sine birden bak diyemem ki, ablamın büyük şimdiden kıskanıyor kesin döver benmkini her fırsatta istemiyorum senin bebeğini diyo sürekli, benm kardeşim yeter bize diyo
oyy kuzucumm nerden çıktı bu tansiyon yaaBen geldim .şarjım bitti bugün eşimde yeni getirdi.yarenim msj yazamadım vilin sanada dönemedi. Nolarınız yoktu.
Ben ve Ece naz iyi .yatıyorum dinleniyorum.tansiyon normale döndü.idrar alıcaklar yarın sabaha kadar sonra sonuca bakacaklar.kan aldılar sonuçları bekliyoruz.
Bu gece eşim yanımda annemi eve gönderdik dinlensin diye.
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ben geldim .şarjım bitti bugün eşimde yeni getirdi.yarenim msj yazamadım vilin sanada dönemedi. Nolarınız yoktu.
Ben ve Ece naz iyi .yatıyorum dinleniyorum.tansiyon normale döndü.idrar alıcaklar yarın sabaha kadar sonra sonuca bakacaklar.kan aldılar sonuçları bekliyoruz.
Anlamadım canım buraya gelirken hep stres yapıyorum işte bide şişlikler var yoruldum testleri yaptırırken ileri geri.işallah canım .evet iyi oldu annemin yanımda olması .önemli bişe gözükmüyor diyorlar ama test sonuçlarına göre bakılacak.haber veririm canımoyy kuzucumm nerden çıktı bu tansiyon yaaçıkarsın umarım yarın. hiç bi sorun yoktur inşallah canımcın
iyi oldu annenin yanında olması
bu gece eşinle berabersin
bize yine haber ver canımcım imkanın oldukça merakta bırakma
Ben geldim .şarjım bitti bugün eşimde yeni getirdi.yarenim msj yazamadım vilin sanada dönemedi. Nolarınız yoktu.
cnm çok sevindim çok şükür ii olunda gerisi önemli değil sağlıkla gelsin inşallah nazlı ecenaz nazar
koket güle güle kullan bende beğendm.
cnm sezeryan olmıcakmı dönmemiş zaten 2 hafta önce alıyorlar sezeryanda ee doğur artık
cnm son dk. nie kan aldılar? Demek adı ece naz adıyla yaşasın inş.
kızlar nekmi blog yapmıştı
:44:
cnm son dk. nie kan aldılar? Demek adı ece naz adıyla yaşasın inş.
enkim hayırlısı olsun cnm sağlıkla alda kucağına artık nezman olursa kendi doktoruna gidcekmisin?
Enkim çok az kalmış doğuma, ınş sağlıkla bi çırpıda doğurursun ece nazi. Ama dönmüyorsa normal doğumda yapmicaksan doğur cnm.
evttt
zeynebim dikkat et kendine kuzum eşine söle iyi baksın sana
sağlıcakla al inşallah kucağına canım
kızın inada bak yaa dönmedi sıpa
iyi akşamlar kızlarr:80:
ya o kadar okudum okudum yazıyım diodum eşim geldi kapatıverdimnekkk
anladın sen onu
alishia burdayım ama sen yoksun sonra whatsApptasınız die kızıosun
canım nasıl zaman ayıracaksın ona :26: benim var ama ingilizceden türkçeye bile çeviremedim butonları, uğraşmadım bıraktım zaten..kızlar ben oğluşum için blog açmaayı düşünyorum aranızda blog açan varmı nasıl açıcam nasıl ayarlıcam herşeyi? bide sizce iyi bir fikirmi? :44:
evt cnm babam bende ekli değil silmiştimde eşimi etiketlediğim için ondan görüp yazmış.valla davayı açtı geri döndü eve anlamadım yani ev almış yarısını kızın üstüne yapmış 230 milyara40 ta içine masraf yapmış bütün beyaz eşya mobilya perde herşeylerini almış tam eşyalar eve gidecekken kızla kavga edip eve döndü bilmiyorum yaa ben konuşmuyorum annemde üzülmesini istemiyorum çok üzüldü çünkü o yüzden ses çıkarmıyorum cnm
dilekk nerdesin sen yazıyom yazıyom cvp vermiyon
yesinler onu yaaaaa, bayıldımmmevet canım İlker obak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin
artık avatarıma da koyabilirim :)
evet genel olarak kv bakıcak nasipse, şimdi çok istiyorlar torunu. ama ben öğleden sonra annmlerle görüşeceksem annemde ya da ablamda olucak o gün, yani herkes karışık bakıcak ama genelde kv bakıcak, zaten Kerem için beşik almıştık kv ye. annemde de var beşik, ablam kendi de doğum yapıcak onun için zor olur ama yine de arada ona bırakıcaz öle geçircez işte nasipse. bağa da beşik almış annem hafta sonu. 2 bebek gelicek lazım olucak dio.
ben de çok şaşırdım bu kararınıza dilşad.yüzgöz olmıcam zuzum, çok resmi olmaya devam edicem,
nasipse sabah bırakıcaz eşimle. yapması yedirmesi gerektiği şeyleri bırakıp sölicem, öğleye doğru gidip emziricem, 1 de çıkıp 3 buçukta geri gidicem, bazen öğleden sonra işe gelmem belki de. çocuğu alıp eve geçicem, akşama kalma meselesi falan olmıcak yani. torunu olduğu için bakmasına izin verdim, anne olarak gördüğüm için değil ki. benm için sadece eşimin annesi benmle bi bağı yok hala, olmıcak da
anladım bebeyimnekkk
anladın sen onu
alishia burdayım ama sen yoksun sonra whatsApptasınız die kızıosun
tüm hediyeler süper, güle güle kullanın ama en çok bunu beğendim galiba.. tam tarzım :)))
enkim yaaa, iyi olmanıza sevindim gün boyu aklımdaydınız.Ben geldim .şarjım bitti bugün eşimde yeni getirdi.yarenim msj yazamadım vilin sanada dönemedi. Nolarınız yoktu.
canım nasıl zaman ayıracaksın ona :26: benim var ama ingilizceden türkçeye bile çeviremedim butonları, uğraşmadım bıraktım zaten..
anlayan varsa bana da yardım etsin walla
e ayrılmış ama evin yarısı kızda kalacak öyle mi yani :44:
birde evine dönmüş utanmadan, ayy bol çok kızıyorum babana yaaaa
annene de çok üzülüyorum, almış yine eve yaa(((
yesinler onu yaaaaa, bayıldımmm
ben de çok şaşırdım bu kararınıza dilşad.
Öyle soğuk olucam resmi olucam olaylarını geç bence, en kıymetlini emanet edeceksin soğuk olamazsın ki..
en çok onu arayıp en çok onunla konuşacaksın bebeğe o e..
hakkınızda hayırlısı, ama okadar olaydan sonra nasıl bu kararı aldınız şaşırdım yani :44:
anladım bebeyim
tüm hediyeler süper, güle güle kullanın ama en çok bunu beğendim galiba.. tam tarzım :)))
dilek bana da hediye göndermiş, çok şaşırdım ve mutlu oldum.
Mahçup oldum ayrıca, o kocişinin getirdiği filmerden göndermiş bana, Atatürk samsunda kitabı, diğerinin adını unuttum
kuru kafa küpe ve davşanlı tüylü çorapçok teşekkür ederim kuzummmm
enkim yaaa, iyi olmanıza sevindim gün boyu aklımdaydınız.
Dualarım sizinle
annişimel buluştuk migrosta, yemek yedik skardeşime bişiler aldık bize geçtik.
Babam geldi annemi aldı gittiler.. 2 gündür dışarıda yemek yiyorum doğru düzgün bişi yapmadım evde, şimdi de yemeğim yok kocişime yazık yaa
kalkıp bişiler hazırlamalıyım, bulaşık mak. boşaltmalıyım ama halim yok..
çeneniz düşmüşş1 saatimi aldı yine okumak
bundan sonra geçmişi de okuyamiycam galiba
iyice unutulurum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?