Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Biliyorum annenin durumunu ... Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık :// uydu galiba bu duruma :26:

Evet sağlıcakla gelsinde bakılır birşekilde

Gidiyore ben akşamda gezmeye gidicem görüşürük inş yarın

Ben geldim .şarjım bitti bugün eşimde yeni getirdi.yarenim msj yazamadım vilin sanada dönemedi. Nolarınız yoktu.
Ben ve Ece naz iyi .yatıyorum dinleniyorum.tansiyon normale döndü.idrar alıcaklar yarın sabaha kadar sonra sonuca bakacaklar.kan aldılar sonuçları bekliyoruz.
Bu gece eşim yanımda annemi eve gönderdik dinlensin diye.
Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

oyy kuzucumm nerden çıktı bu tansiyon yaa çıkarsın umarım yarın. hiç bi sorun yoktur inşallah canımcın
iyi oldu annenin yanında olması
bu gece eşinle berabersin
bize yine haber ver canımcım imkanın oldukça merakta bırakma

cnm çok sevindim çok şükür ii olunda gerisi önemli değil sağlıkla gelsin inşallah nazlı ecenaz nazar

koket güle güle kullan bende beğendm.

Anlamadım canım buraya gelirken hep stres yapıyorum işte bide şişlikler var yoruldum testleri yaptırırken ileri geri.işallah canım .evet iyi oldu annemin yanımda olması .önemli bişe gözükmüyor diyorlar ama test sonuçlarına göre bakılacak.haber veririm canım

cnm son dk. nie kan aldılar? Demek adı ece naz adıyla yaşasın inş.

cnm çok sevindim çok şükür ii olunda gerisi önemli değil sağlıkla gelsin inşallah nazlı ecenaz nazar

koket güle güle kullan bende beğendm.

cnm sezeryan olmıcakmı dönmemiş zaten 2 hafta önce alıyorlar sezeryanda ee doğur artık

İşallah canım.bilmiyorum canım hiçbirşey demediler onun için ters dönmedide .bişe yoksa burda doğum yapmayı düşünmüyorum

cnm son dk. nie kan aldılar? Demek adı ece naz adıyla yaşasın inş.

Dün tansiyon 13e9 çıkınca kan testi istediler .ordada değerler biri yüksek biri düşük çıktı.dün gece aldılar 2tüp bügünde 2 tüp aldılar ama sonuçlar gelmedi .1ini aldık negatif yani .evet adı Ece naz işallah
Hediyeni güle güle kullan güzelmiş.

Enkim çok az kalmış doğuma, ınş sağlıkla bi çırpıda doğurursun ece nazi. Ama dönmüyorsa normal doğumda yapmicaksan doğur cnm.

enkim hayırlısı olsun cnm sağlıkla alda kucağına artık nezman olursa kendi doktoruna gidcekmisin?

Enkim çok az kalmış doğuma, ınş sağlıkla bi çırpıda doğurursun ece nazi. Ama dönmüyorsa normal doğumda yapmicaksan doğur cnm.

evttt

zeynebim dikkat et kendine kuzum eşine söle iyi baksın sana
sağlıcakla al inşallah kucağına canım

kızın inada bak yaa dönmedi sıpa

iyi akşamlar kızlarr:80:

Bende öyle diyorum canım sağlıkla gelsinde ne zaman geliyorsa gelsin. Dün aradım söyledim.tansiyon yüksek değil dedi . Kanda bişe vardır belki dedi çapa kolay kolay yatırmaz dedi.çıkınca gelirsin dedi.çıkınca gidicem işallah.

İşallah canım evet 2 haftamız kaldı . Dönmedi dönmeZse Sezeryan olacağım.

Ediyorum canım . Allah razı olsun bakıyor canım .dün geldi yatış verdiler deyince bugün işede gitmedi.özel odadayım yemekler fena doldurdu dünden beri burayı.
İşallah

nekkk
anladın sen onu

alishia burdayım ama sen yoksun sonra whatsApptasınız die kızıosun
ya o kadar okudum okudum yazıyım diodum eşim geldi kapatıverdim

kızma beeee

enkicim ii olmana sevindim, inş. sonuçlar da ii çıkar da eve dönersin

koketim yarenim güle güle kullanın hediyelerinizi, kimin kime ne aldığı az çok belli oldu sanıyorum

ben de gündüz aniden çıktım evden, eşimle bi saat tartıştık yarın sabah yollasan olmaz mı dedi olmaz bırak ben gidicem dedim baya bi bağrıştık. en sonunda aldı beni evden, önce onun işlerini hallettik sonra ptt'ye gittik saat 5'e geliodu anca bitti o kadar çok sıra vardı kiama nooldu:kargolar her gün 3te çıkıomuş benimki yine yarına kaldı yanieşim de pek bi memnun oldu bu duruma kendi haklı çıktı ya

dilşadcım kv bebeğine bakma konusunda kararlı görünüosun, ama haklısın da başka yapıcak bişi yok annen ablan müsait diiller ki, allahtan rahat bi işin var dediğin gibi çoğu zaman öğleden sonra geri dönmezsin bile. inş. kv de tahmin ettiğimiz gibi olmaz bizi yalancı çıkarır

kızlar ben oğluşum için blog açmaayı düşünyorum aranızda blog açan varmı nasıl açıcam nasıl ayarlıcam herşeyi? bide sizce iyi bir fikirmi? :44:
canım nasıl zaman ayıracaksın ona :26: benim var ama ingilizceden türkçeye bile çeviremedim butonları, uğraşmadım bıraktım zaten..
anlayan varsa bana da yardım etsin walla

e ayrılmış ama evin yarısı kızda kalacak öyle mi yani :44:
birde evine dönmüş utanmadan, ayy bol çok kızıyorum babana yaaaa
annene de çok üzülüyorum, almış yine eve yaa (((

evet canım İlker o bak daha face yüklemedim o fotoları, ilk gören sensin

artık avatarıma da koyabilirim :)
yesinler onu yaaaaa, bayıldımmm

ben de çok şaşırdım bu kararınıza dilşad.
Öyle soğuk olucam resmi olucam olaylarını geç bence, en kıymetlini emanet edeceksin soğuk olamazsın ki..
en çok onu arayıp en çok onunla konuşacaksın bebeğe o e..
hakkınızda hayırlısı, ama okadar olaydan sonra nasıl bu kararı aldınız şaşırdım yani :44:
nekkk
anladın sen onu

alishia burdayım ama sen yoksun sonra whatsApptasınız die kızıosun
anladım bebeyim
kargomu gönderdim
buda bana gelen hediye kızlar...Eki Görüntüle 580831
tüm hediyeler süper, güle güle kullanın ama en çok bunu beğendim galiba.. tam tarzım :)))
dilek bana da hediye göndermiş, çok şaşırdım ve mutlu oldum.
Mahçup oldum ayrıca, o kocişinin getirdiği filmerden göndermiş bana, Atatürk samsunda kitabı, diğerinin adını unuttum
kuru kafa küpe ve davşanlı tüylü çorap çok teşekkür ederim kuzummmm

enkim yaaa, iyi olmanıza sevindim gün boyu aklımdaydınız.
Dualarım sizinle

annişimel buluştuk migrosta, yemek yedik skardeşime bişiler aldık bize geçtik.
Babam geldi annemi aldı gittiler.. 2 gündür dışarıda yemek yiyorum doğru düzgün bişi yapmadım evde, şimdi de yemeğim yok kocişime yazık yaa
kalkıp bişiler hazırlamalıyım, bulaşık mak. boşaltmalıyım ama halim yok..
çeneniz düşmüşş 1 saatimi aldı yine okumak
bundan sonra geçmişi de okuyamiycam galiba
iyice unutulurum artık

Son düzenleme:

canım güle güle kullan hediyelerini

ya benim de av altüst durumda, hiçbişi yapmak istemiom ben de, hele de soğuklar başladığından beri iice bıraktım kendimi, gidip toparlamam lazım ama soğuktan oda dışında duramıom ki

kv'deydik biz de, sobanın başında 1 günlük vücut sıcaklığımı topladım sandımaz önce indik ev tabi buzzz

hıı elektrik faturam da gelmiş 105telee

üf bu ay çok sıkıştık yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…