canım güle güle kullan hediyelerini
ya benim de av altüst durumda, hiçbişi yapmak istemiom ben de, hele de soğuklar başladığından beri iice bıraktım kendimi, gidip toparlamam lazım ama soğuktan oda dışında duramıom ki
kv'deydik biz de, sobanın başında 1 günlük vücut sıcaklığımı topladım sandımaz önce indik ev tabi buzzz
hıı elektrik faturam da gelmiş 105telee
üf bu ay çok sıkıştık yaaaa
gunaydın kızlar bugün işe erken geldim baya
evet vilin gece baktım burda kimse yoktu ONS da 1660 lara gelmişti52:) kirli çıkılara girdim
evet yani benim için iyi bir şey 1 ons yaklaşık 33 grama tekabul ediyor ve fiyatı 1668-69 dolardı gerçi şimdi 76 lara gelmiş ama olsun heyecanlı günler beni bekliyoriyi bi şey heralde bu
dün gece uyuyamadım hiç yaa...ne zaman yan dönsem,bizim minik sıkıştı rahatsız oldu galiba,gezindi durdu...sırt üstü yattım,öyle de rahat edemedim,belim ağrıdı...uykum bölündü sürekli yaa...
evet yani benim için iyi bir şey 1 ons yaklaşık 33 grama tekabul ediyor ve fiyatı 1668-69 dolardı gerçi şimdi 76 lara gelmiş ama olsun heyecanlı günler beni bekliyor
demek zeynep hanım gece yatarken seni rahatsız edecek kadar büyüdü demek maşallah
gece biz de geç yattık 2 ye geliyordu ama sabah duşta sağlam açıldım :)))
enkicim ii olmana sevindim, inş. sonuçlar da ii çıkar da eve dönersin:
enkim yaaa, iyi olmanıza sevindim gün boyu aklımdaydınız.
Dualarım sizinle
gunaydın dilek nasılsın ?
enkidu günaydın geçmiş oslun dün seninle konuşamadık ama haberlerini aldım bugün nasılsın?
yorgun, bitap, uykusuz
ama neşem iyi gibi kuzum
sende ne var ne yok
senin onslar nedir ya göz ucuyla okudum :44:
akşam annem yılbası hediyesi bize elektrikli battaniye almış
babamda bana para verdi
annem hemen yarısını kendine yarısını u...'a harca dio
tmm ona 1 tlye çorap alırım dedim
kardeşim hayır 1 tlye alma, annem düzgün bişi al deyip durdular
babamda kv kpederine falan da ayır bari kızım dio annemle dalga geçmek için 10-20sini ona bişi al kalana kendine dio fıs fıs şeklinde
babamda olmasa anneme gelin kardeşime üvey olcam benim tosun yüzünden
Sağol canım iyiyim doktorları bekliyorum işte birbirlerinden haberi olsalar daha iyi olurda .dün aç karna test istenmiş ama bana söylemediler bende kahvaltı yaptım onlar gelene kadar.yarın sabaha kaldı .idrarı bu sabah aldılar sonuç ne zaman çıkacak bakalım
enki sol tarafıma arada sırada yatıyodum canım ama dün gece yatırmadı ki zeynep hanım...şimdi bile gezinip duruyo zillibu gece de hastanede kalıcaksın değil mi canım :26
idrar sonucun hızlı çıkar keşke haber verselermiş de kanını da halletselermiş.
kız ne bitmez paraymışkaç kişiye hediye alıcan o parayla öyle kv,kp,eşin,kendin.... baban epey cömert davrandı desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?