Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yine az gelmiş bebeğim,ısıtıcı kullandınız siz...bizim bu ay da 96 tl geldi...geçen ay 98'di...ısıtıcı falan da kullanmadık yani...
günaydın herkese...
kocişi yolcu ettim...arkisiyle çorba içeceklermiş,kahvaltı yapmadı...size bakıp ben de kahvaltı yapıcam,acıktım
enkim,canım dün aradım tekrar ama şarjın bittiği için konuşamadık...tekrar geçmiş olsun canım
nek,güle güle kullan hediyelerini canım...
dilşad,dün ben akşam geçmişi okurken bebeği kv'ye bırakıcanızı okuyunca ben de oldum...inşallah pişman olmazsınız canım...kızların yazdıklarına katılıyorum bu konuda canım maalesef :26:
kokiş,bebeği kime bırakmayı düşünüyosun diye sormuşsun canım...tanıdık bi abla var,o bakıcak büyük ihtimalle...ben evimi toplarım,o gelir,hem bebeğe bakar hem yemeğimi yapar...hem çok temiz, becerikli ve güvenilir biri...şimdilik düşüncemiz böyle ama zaman neyi gösterir bilmiyorum tabi...
gezenti zuzu uğramamış hiç topiğe
sirkende kirli çıkılara takılmış
bende kociş yanımda diye yazamıyorum akşamları...yazsa da kimmiş görsem diye ölüyo
yaa ilkerin noel baba kıyafetli fotoları nerde? tombulu ben de görmek istiyorum...

gunaydın kızlar bugün işe erken geldim baya

evet vilin gece baktım burda kimse yoktu ONS da 1660 lara gelmişti 52:) kirli çıkılara girdim

gunaydın kızlar bugün işe erken geldim baya

evet vilin gece baktım burda kimse yoktu ONS da 1660 lara gelmişti 52:) kirli çıkılara girdim

iyi bi şey heralde bu

dün gece uyuyamadım hiç yaa...ne zaman yan dönsem,bizim minik sıkıştı rahatsız oldu galiba,gezindi durdu...sırt üstü yattım,öyle de rahat edemedim,belim ağrıdı...uykum bölündü sürekli yaa...

evet yani benim için iyi bir şey 1 ons yaklaşık 33 grama tekabul ediyor ve fiyatı 1668-69 dolardı gerçi şimdi 76 lara gelmiş ama olsun heyecanlı günler beni bekliyor

demek zeynep hanım gece yatarken seni rahatsız edecek kadar büyüdü demek maşallah

gece biz de geç yattık 2 ye geliyordu ama sabah duşta sağlam açıldım :)))

Son düzenleme:

anladım altınları bozdurmadan önce eşim de takip ediyodu ama şimdi takip edecek bi şey kalmadı hadi bol kazançlar inşallah canım...
zeynep hanımı hiç sorma canım...sürekli bi hareket halinde daha önce böyle şeyler yaşamadığım için tuhafıma gidiyo önceden sadece tekmelerini hissediyodum şimdi gezinmelerini de hissetmeye başladım,çok süper bi duygu

enkicim ii olmana sevindim, inş. sonuçlar da ii çıkar da eve dönersin:

enkim yaaa, iyi olmanıza sevindim gün boyu aklımdaydınız.
Dualarım sizinle

İşallah canım bügünde buradayım yarın sabah aç karna kan alınması lazımmış.dün kimse söylemedi aç karna kan alınacağını.

Sağol nekim Allah razı olsun hepinizden

Vilinciğim aramışsın arayacaktım ama eşin yanındadır diye aramadım.
Zeynep içinde en sağlıklısı sol tarafına yatmak.doktorlar sol tarafa yatılmasını tavsiye ediyor.kan akışından dolayı

gunaydın dilek nasılsın ?

yorgun, bitap, uykusuz
ama neşem iyi gibi kuzum
sende ne var ne yok

senin onslar nedir ya göz ucuyla okudum :44:

akşam annem yılbası hediyesi bize elektrikli battaniye almış
babamda bana para verdi
annem hemen yarısını kendine yarısını u...'a harca dio
tmm ona 1 tlye çorap alırım dedim
kardeşim hayır 1 tlye alma, annem düzgün bişi al deyip durdular
babamda kv kpederine falan da ayır bari kızım dio annemle dalga geçmek için 10-20sini ona bişi al kalana kendine dio fıs fıs şeklinde
babamda olmasa anneme gelin kardeşime üvey olcam benim tosun yüzünden

enki sol tarafıma arada sırada yatıyodum canım ama dün gece yatırmadı ki zeynep hanım...şimdi bile gezinip duruyo zilli bu gece de hastanede kalıcaksın değil mi canım :26:
nigar hanımlar da burdalarmış hoş geldin canım
dilek günaydın

enkidu günaydın geçmiş oslun dün seninle konuşamadık ama haberlerini aldım bugün nasılsın?

Sağol canım iyiyim doktorları bekliyorum işte birbirlerinden haberi olsalar daha iyi olurda .dün aç karna test istenmiş ama bana söylemediler bende kahvaltı yaptım onlar gelene kadar.yarın sabaha kaldı .idrarı bu sabah aldılar sonuç ne zaman çıkacak bakalım

kız ne bitmez paraymış kaç kişiye hediye alıcan o parayla öyle kv,kp,eşin,kendin.... baban epey cömert davrandı desene

dilek bu ay kredim bitti ya altına yönelmek istiyordum onun için ekonomi forumlarını dolanıyorum uzun zamandır bi de burda kirli çıkılar var orayı okuyorum vilin gece seni orda gördüm diyince anlattım düşüşler olmuş vs vs diye.
Dün işten tam zamanında çıkmışım az daha geç çıksam trafikte kilitlenip kalacakmışım odtüde olaylar olmuş eskişehir yolu trafiği kapanmış filan.. bi de arabamızı bir kartal öpmüş Allahtan hiç bi şey yok çizik mizik göremedik ama öpen çocugun davranışları deli etti beni.

idrar sonucun hızlı çıkar keşke haber verselermiş de kanını da halletselermiş.

dilek o damat sevgisini sorma bizde de aynısı var. Bir dönem teyzemler eşleri filan dalga geçiyorlardı dünyaya Y... olarak gelmek varmış diye

enki sol tarafıma arada sırada yatıyodum canım ama dün gece yatırmadı ki zeynep hanım...şimdi bile gezinip duruyo zilli bu gece de hastanede kalıcaksın değil mi canım :26

idrar sonucun hızlı çıkar keşke haber verselermiş de kanını da halletselermiş.

Bende sol tarafıma yatıyorum sıkışıyor tepinip duruyor ama en iyi o şekilde rahat ediyorum sırt üstü nefes alamıyorum.
Evet bu gecede hastanedeyim

Hergün doktor hemşire değişiyor birbirlerinden haberi yok . Ben daha önce yaptırdım o testi biliyordum

kız ne bitmez paraymış kaç kişiye hediye alıcan o parayla öyle kv,kp,eşin,kendin.... baban epey cömert davrandı desene

almıcam tabii babam dalga geçio annem eşimede almamı söyledi
babamsa kendine harca dio
o sadece beni düşünür damadı neden düşünsün ki
laf çarpıo aaaa olur mu kızım kv kpedere al ama kayınbiraderlerin kalsın die
eşime bi şal atkı gibi bişi alırım -ki onuda ben kullanırım kendimede harcarım kalanı

elektrikli battaniye yüzünden eşim bozuldu zaten sen söyledin yok die o yüzden aldı annem dio
sordular yok dedim ertesi gün alıp gelmişler napıyım benim ailem hemen düşünüp alıosa
sana kalsa 3 ayda alırsın dedim
3 ay ama alırım alcam diosam alırım dio
3 ay sonra napıyım ben bişiyi diosam olmalı senin keyfini bekleyemem lafta bende dünyaları alırım dedim
bozuldu bende keyfin bilir dedim döndüm arkamı yattım sonra sarılıo öpüo pek yüzsüz anacım yaa

neyse sabahta 2 kız gördük saçları upuzun gösterdim eşime ikiz gibiler dedi
bilmem yüzlerini görmedim dedim
hala uyanamadın dimi senden başkasına bakmayacağıma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…