Sağol canım iyiyim doktorları bekliyorum işte birbirlerinden haberi olsalar daha iyi olurda .dün aç karna test istenmiş ama bana söylemediler bende kahvaltı yaptım onlar gelene kadar.yarın sabaha kaldı .idrarı bu sabah aldılar sonuç ne zaman çıkacak bakalım
e ayrılmış ama evin yarısı kızda kalacak öyle mi yani :44:
birde evine dönmüş utanmadan, ayy bol çok kızıyorum babana yaaaa
annene de çok üzülüyorum, almış yine eve yaa(((
ben de çok şaşırdım bu kararınıza dilşad.
Öyle soğuk olucam resmi olucam olaylarını geç bence, en kıymetlini emanet edeceksin soğuk olamazsın ki..
en çok onu arayıp en çok onunla konuşacaksın bebeğe o e..
hakkınızda hayırlısı, ama okadar olaydan sonra nasıl bu kararı aldınız şaşırdım yani :44:
aslında kayıtlarını tutsalar tam olarak kimsenin birbirinden haberinin olmasına gerek kalmazdı gelen kayıtlarını okur ona göre yapardı yapacağınıBende sol tarafıma yatıyorum sıkışıyor tepinip duruyor ama en iyi o şekilde rahat ediyorum sırt üstü nefes alamıyorum.
Evet bu gecede hastanedeyim
Hergün doktor hemşire değişiyor birbirlerinden haberi yok . Ben daha önce yaptırdım o testi biliyordum
dileğimm oo süper yani negüzel eşinide düşünüyolar yaa çok hoşuma gitti sende alemsinn yani
bizimkiler de böyleydi, gerçi hala böyle de eskisi kadar degil.. Çünkü ne yaparsa yapsın kız tatafını ailesi, ne alırsa alsın ilk olayda kendi ailesi hep en kıymeyli oluveriyo.. Bazen eşimin çok nankör oldugunu düşünüyorum benbabamda olmasa anneme gelin kardeşime üvey olcam benim tosun yüzünden
almıcam tabii babam dalga geçio annem eşimede almamı söyledi
babamsa kendine harca dio
o sadece beni düşünür damadı neden düşünsün ki
laf çarpıo aaaa olur mu kızım kv kpedere al ama kayınbiraderlerin kalsındie
eşime bi şal atkı gibi bişi alırım -ki onuda ben kullanırım kendimede harcarım kalanı
elektrikli battaniye yüzünden eşim bozuldu zaten sen söyledin yok die o yüzden aldı annem dio
sordular yok dedim ertesi gün alıp gelmişler napıyım benim ailem hemen düşünüp alıosa
sana kalsa 3 ayda alırsın dedim
3 ay ama alırım alcam diosam alırım dio3 ay sonra napıyım ben bişiyi diosam olmalı senin keyfini bekleyemem lafta bende dünyaları alırım dedim
bozuldu bende keyfin bilir dedim döndüm arkamı yattım sonra sarılıo öpüo pek yüzsüz anacım yaa
neyse sabahta 2 kız gördük saçları upuzun gösterdim eşime ikiz gibiler dedi
bilmem yüzlerini görmedim dedim
hala uyanamadın dimi senden başkasına bakmayacağıma dedi
bizimkiler de böyleydi, gerçi hala böyle de eskisi kadar degil.. Çünkü ne yaparsa yapsın kız tatafını ailesi, ne alırsa alsın ilk olayda kendi ailesi hep en kıymeyli oluveriyo.. Bazen eşimin çok nankör oldugunu düşünüyorum ben
güle güle harca canım paranı :))
süper mi annem cılkını çıkarıo ne süperi
gidioum u... bu çorbayı sever götür, şu tatlıdan yer miydi ben koyuyum
gelsin çay içsin sen yapmazsın
çocuğun montunu bu havada nie yıkadın iyice kurut kaloriferin üstünde vs vs.
kızım sende çorba içer misin tatlıdan ye kazağın kurudu mu de be kadın
kardeşimi zaten söylemioum aşık o eşime
ooo baya ileriymiş desene bizde hiç öle şeyler olmadığı için şaşırdım
sirken kızılay avmdeki kotonda çizmelerindirim yakalayabilirsen uyguna alırsın hatta bu aralar %50ye varan indirimler vardı
birde belli saatlik indirimler oluo ama o tamamen şans yani
seda kahve ve yeşil çok iyi oluo bence10u bi yerdelerimi nası buldun
off yaa herkes eklesin böyle hediyelerini zaten hiç tat alamadım bu sene sanki fotolar ve tanıtım başarısız
sen kendi çizelgene bak, tosun bızaa, toplu kurban kesim alanı gibinekk çizelgeni görünce kurban bayramı gelio sandım
sen kendi çizelgene bak, tosun bızaa, toplu kurban kesim alanı gibi
vilin aklıma televizyon geldi birdenkızlar akşam eşimin bana sürprizi varmışne acaba,söylemedi gıcık başına saksı falan mı düştü acaba
babamda olmasa anneme gelin kardeşime üvey olcam benim tosun yüzünden
yapma yaa bildiğin evlat edinmişler vallasüper mi annem cılkını çıkarıo ne süperi
gidioum u... bu çorbayı sever götür, şu tatlıdan yer miydi ben koyuyum
gelsin çay içsin sen yapmazsın
çocuğun montunu bu havada nie yıkadın iyice kurut kaloriferin üstünde vs vs.
kızım sende çorba içer misin tatlıdan ye kazağın kurudu mu de be kadın
kardeşimi zaten söylemioum aşık o eşime
sirken kızılay avmdeki kotonda çizmelerindirim yakalayabilirsen uyguna alırsın hatta bu aralar %50ye varan indirimler vardı
birde belli saatlik indirimler oluo ama o tamamen şans yani
seda kahve ve yeşil çok iyi oluo bence10u bi yerdelerimi nası buldun
off yaa herkes eklesin böyle hediyelerini zaten hiç tat alamadım bu sene sanki fotolar ve tanıtım başarısız
hee süperler
ama ben ekledim ya güzel güzel dün eve çıkaramadım poşeti çocuk vardı kucağımda bi elimde şemsiye yağmur yağıyor arabada kaldı anca haftasonu eşim gelince çeker eklerim cnmcım
evt bizimkiler mesafelidir hep eşimide ii tanımışsın oda soğuk nevale olduğu için gerçi anneminde ondan geri kalır yanı yokta öle geçinip gidiyoz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?