Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım yaa birgün boşa gitti yani neden dikkat etmiolar ki söyleseler yemezdin bişi
yatan hasta olduğun için çabuk çıkar sonuçlar die düşünüoum

kv'ler gelmedi mi hastaneye ?

e ayrılmış ama evin yarısı kızda kalacak öyle mi yani :44:
birde evine dönmüş utanmadan, ayy bol çok kızıyorum babana yaaaa
annene de çok üzülüyorum, almış yine eve yaa (((

evt cnm maalsf öyle annemde bişe diyemiyorumki işte çok üzülüyor yoksa

bende öyle diyodum doğuk olurum kv falan ama öle olmuyor gerçekten hergün gidip görmen gerekiyor gün içinde araman gerekiyor olmuyor yani soğukluk mecburen konuşuyosun işte.

diloşum ii düşün sende karar senin.

enkimm ii haberler bekliyoss..

dileğimm oo süper yani negüzel eşinide düşünüyolar yaa çok hoşuma gitti sende alemsinn yani

ayşaaa nerdesin hanımm gittinmi gelmiyon bide bize kızıyosun

vilinn cnm çok güzel bir duygu dimi onun hareketlerini hissedip görmek çok mutlu ediyor insanı

dilek sabah sabah aşk tazelediniz desene
hediye işine gelince ben olsam ben de hepsini kendime harcardım sonuçta parayı veren benim babam
kahvaltı yapıp geliyorum kızlar

aslında kayıtlarını tutsalar tam olarak kimsenin birbirinden haberinin olmasına gerek kalmazdı gelen kayıtlarını okur ona göre yapardı yapacağını

dileğimm oo süper yani negüzel eşinide düşünüyolar yaa çok hoşuma gitti sende alemsinn yani

süper mi annem cılkını çıkarıo ne süperi
gidioum u... bu çorbayı sever götür, şu tatlıdan yer miydi ben koyuyum
gelsin çay içsin sen yapmazsın
çocuğun montunu bu havada nie yıkadın iyice kurut kaloriferin üstünde vs vs.

kızım sende çorba içer misin tatlıdan ye kazağın kurudu mu de be kadın
kardeşimi zaten söylemioum aşık o eşime

babamda olmasa anneme gelin kardeşime üvey olcam benim tosun yüzünden
bizimkiler de böyleydi, gerçi hala böyle de eskisi kadar degil.. Çünkü ne yaparsa yapsın kız tatafını ailesi, ne alırsa alsın ilk olayda kendi ailesi hep en kıymeyli oluveriyo.. Bazen eşimin çok nankör oldugunu düşünüyorum ben
güle güle harca canım paranı :))

viliş bakıyodum öle, çay içiyoduk tüm ofis :)
naber?

ayy alemsiniz yaa..
eşinde hani nerden vuracağını biliyor seni ii cvp vermiş sana sabah

nekk çizelgeni görünce kurban bayramı gelio sandım

saol canım
eşim annemi falan mıncıklar hemen elini öper naptın ne ettin kaynatır annemde bayılır ben öyle sırnaşmam yani öpmem falan
ee erkek çocukta yok onun için tek oğul olarak görüo annem

nankörlük olayına gelince sadece onu suçlayamam her insan zaten nankör ve bende nankör olabilioum onun ailesine
oda benimkine oluodur tabii

ama ne çıkarken ne nişanlıyken nede evlendikten sonra hiç saygısını bozmadı eşim benden daha saygılıdır oturup kalkması bile
yaa valla iyi olmak istioum yoksa günüm zamanım berbat geçio ailemde iyi olduğumuzu bilsin istioum yoksa üzülürler kıyamam

hepimiz mutlu olalım her zaman ufak tefek kavgaların üstesinden rahatlıkla gelelim inşallah

ooo baya ileriymiş desene bizde hiç öle şeyler olmadığı için şaşırdım

sirken kızılay avmdeki kotonda çizmeler indirim yakalayabilirsen uyguna alırsın hatta bu aralar %50ye varan indirimler vardı
birde belli saatlik indirimler oluo ama o tamamen şans yani

seda kahve ve yeşil çok iyi oluo bence 10u bi yerdelerimi nası buldun

off yaa herkes eklesin böyle hediyelerini zaten hiç tat alamadım bu sene sanki fotolar ve tanıtım başarısız

hee süperler
ama ben ekledim ya güzel güzel dün eve çıkaramadım poşeti çocuk vardı kucağımda bi elimde şemsiye yağmur yağıyor arabada kaldı anca haftasonu eşim gelince çeker eklerim cnmcım

evt bizimkiler mesafelidir hep eşimide ii tanımışsın oda soğuk nevale olduğu için gerçi anneminde ondan geri kalır yanı yokta öle geçinip gidiyoz işte

Günaydın kızlar
Dilek çok yakışmış hırkan cnm güle güle kullan..Bizdede eşim hiç saygısını hürmetini bozmamıştır hiç.Gerçi aydan aya telde görüşüyo.Keşke bende öyle olsan benden iyi gelin olmaz o zamanAnnemde eşimi çok sever daha bi kötü bişey dediğini dedikodusunu yaptığını duymadım..Ama kv..istanbuldan evime gelirken şunu y.. götür diye bavulumu yiyeceklerle dolduruyoKız anneleri hep böyle sanırım

Enkidu adam gibi takip etseler işlerini böyle olmayacakta

Ayşam avini niye temizlemiyon kız..Giy kat kat üşümezsin,hem hareket halindeyken pek üşümez ki insanBende artık kızmaya başladım kombiyi.Eşim gittikten sonra en düşüğe getiriyorum.:18:.O geleceğe yakın yükseltiyorum eşimde üşüme falan diyo ama bide böyle deniyim

Vilin maşallah kıpır kıpır zeynep

kızlar akşam eşimin bana sürprizi varmış ne acaba,söylemedi gıcık başına saksı falan mı düştü acaba

aslında geçen hafta keşke kotona baksaymışım benim de mango indirimlerinde aldığım triko elbiseler var onlar için seninkinin tarzında bi çizme almak istiyordum aslında internetten de alabilirim

dün akşam spora gittim dönüşte eşim alacaktı arabayı parketmiş önüme doğru yürüyerek gelmişti arabanın yanına bir gittik arkadan bir kartal öpmüş hemen sahibini bulmak için apt a girdi eşim neyse yönlendirmiş komşuları bulduk; bi çocuk çıktı eşim de bir taraftan fotografını çekiyor araçların çocuk sinirlendi polis çağır tutanak tut istersen kimliğimin fotokopisi vereyim vs vs giderek sinirlenmeye başladı bu arada nereye gidersek gidelim biz ön cama numaramızı yazar bırakırız; çocuk diyor ki garaj girişini kapatmamak için yanaştım ne var ama kasıtlı gibiydi sanki çocuuğun davranışlarındn öyle anladık keşke dedik arasaydınız bakın numara var; bu saatte rahatsız etmek istemedim diyor öpünce daha rahat oldu sanki biz siz siz diye hitap ediyoruz çocuk bak ablacım sen... gibi hitaplarbi yandan da annesi balkona çıktı çocuk rahatsız etmek için aramadı diye bağırıyor ben böyle yüzsüzlük görmedim çocuk da kapımın önü tabi buraya ben parkedecem demeye başladı ay çok şaşırdık dedim eşime ne uğraşıp muhattap olacaz cahil insanla çağıralım polis neyse mesele çözülür. Girdik arabamıza kilitledik kapımızı bekliyoruz biyandan da ben tutanak filan çıkarıyorum derken çocuğun babası indi geldi; özür dilerim çocuğum adına kusura bakmayın lütfen terbiyesizlik yaptı dedi eşim de dışarı çıktı hasar da olabilir sorun değil bir şekilde çözülür cana gelmesin de dedi...bizim burda canımızı sıkan çocuğunuzun davranışları oldu dedi arabayı az öne çektik hiç bir şey görünmüyordu bu arada ben de afedersiniz çocuğunuzun yaşı kaç gerçekten merak ettim diye sordum adam 24 dedi dedim ki yeni ergenliğe girmiş çocuklar gibi davranıyor; dayanamadım dışarı çıktım siz de kusura bakmayın lütfen ama bu arabada bizim 1 yıllık emeğimiz var daha borcunu yeni bitirdik baba parası değil alın terimizle aldık hassasiyetimizi anlayabilirsiniz çocuğunuz da biraz daha büyüsün anlar ne demek istediğimi dedim çocuk baya bi sıkıldı utandı filan sonra babasına ben biraz yürüyecm dedi babası da tamam oğlum dedi tabi bütün herkes kapıda camda sağlam rezil oldu...Bize de akşam akşam olay oldu. eşim de yolda diyo ki sen ne karışıyon ya sana bir şey yapsaydı küfür etseydi napabilir ki dedim. Çocuğun morali bozuldu Allah verse de kendine bi şey yapmasa diyo dedim dön hadi çocugu teselli edelim dalga geçme ya diyor. Dönüşte de ananeye uğradık biraz telefonun kullanılışını gösterdim anladı gibi.

babamda olmasa anneme gelin kardeşime üvey olcam benim tosun yüzünden

yapma yaa bildiğin evlat edinmişler vallaama bence de güzel bişi cnm bu, eşinin ailen tarafından sevildiğini görmekten güzel bişi var mı yaaa
yorumuna koptum bol zevkliymiş ama kombini de dilek yapmışmış

çok güzelmiş gerçekten tam senin zevkin çok da yakışmış güle güle kullan tekrar

ben de öle çizme arıom ne zamandır, ama dize kadar diil de azcık altta olsa die düşünüom:26:

bizim de öle.eşimden kaynaklı bi soğukluk var yani. bi türlü tam ısınamadı, yani şöle garip bişi var anneme gideriz eşim koltuğa uzanır bazen uyur falan burası rahatlık kısmı, ama iş muhabbet etmeye iki hatır sormaya geldi mi yok, ağzından laf çıkmaz.
aman herkese karşı öle ki gerçi

günaydın bu aradaaaa
ya bol yaaa ne kızıon ama anca geldik heraldeeeeeeyine geç kaldık zaten eşim kalkamadı bi türlü e ben zaten yatmaya dünden razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…