sorma cnm bu avimi temizleme işleri hiç bana göre diilGünaydın kızlar
Dilek çok yakışmış hırkan cnm güle güle kullan..Bizdede eşim hiç saygısını hürmetini bozmamıştır hiç.Gerçi aydan aya telde görüşüyo.Keşke bende öyle olsan benden iyi gelin olmaz o zamanAnnemde eşimi çok sever daha bi kötü bişey dediğini dedikodusunu yaptığını duymadım..Ama kv ..istanbuldan evime gelirken şunu y.. götür diye bavulumu yiyeceklerle dolduruyo Kız anneleri hep böyle sanırım
Enkidu adam gibi takip etseler işlerini böyle olmayacakta
Ayşam avini niye temizlemiyon kız..Giy kat kat üşümezsin,hem hareket halindeyken pek üşümez ki insanBende artık kızmaya başladım kombiyi.Eşim gittikten sonra en düşüğe getiriyorum.:18:.O geleceğe yakın yükseltiyorum eşimde üşüme falan diyo ama bide böyle deniyim
Vilin maşallah kıpır kıpır zeynep
sen kendi çizelgene bak, tosun bızaa, toplu kurban kesim alanı gibi
kızlar akşam eşimin bana sürprizi varmışne acaba,söylemedi gıcık başına saksı falan mı düştü acaba
dün akşam spora gittim dönüşte eşim alacaktı arabayı parketmiş önüme doğru yürüyerek gelmişti arabanın yanına bir gittik arkadan bir kartal öpmüşhemen sahibini bulmak için apt a girdi eşim neyse yönlendirmiş komşuları bulduk; bi çocuk çıktı eşim de bir taraftan fotografını çekiyor araçların çocuk sinirlendi polis çağır tutanak tut istersen kimliğimin fotokopisi vereyim vs vs giderek sinirlenmeye başladı bu arada nereye gidersek gidelim biz ön cama numaramızı yazar bırakırız; çocuk diyor ki garaj girişini kapatmamak için yanaştım ne var ama kasıtlı gibiydi sanki çocuuğun davranışlarındn öyle anladık keşke dedik arasaydınız bakın numara var; bu saatte rahatsız etmek istemedim diyor öpünce daha rahat oldu sanki biz siz siz diye hitap ediyoruz çocuk bak ablacım sen... gibi hitaplar bi yandan da annesi balkona çıktı çocuk rahatsız etmek için aramadı diye bağırıyor ben böyle yüzsüzlük görmedim çocuk da kapımın önü tabi buraya ben parkedecem demeye başladı ay çok şaşırdık dedim eşime ne uğraşıp muhattap olacaz cahil insanla çağıralım polis neyse mesele çözülür. Girdik arabamıza kilitledik kapımızı bekliyoruz biyandan da ben tutanak filan çıkarıyorum derken çocuğun babası indi geldi; özür dilerim çocuğum adına kusura bakmayın lütfen terbiyesizlik yaptı dedi eşim de dışarı çıktı hasar da olabilir sorun değil bir şekilde çözülür cana gelmesin de dedi...bizim burda canımızı sıkan çocuğunuzun davranışları oldu dedi arabayı az öne çektik hiç bir şey görünmüyordu bu arada ben de afedersiniz çocuğunuzun yaşı kaç gerçekten merak ettim diye sordum adam 24 dedi dedim ki yeni ergenliğe girmiş çocuklar gibi davranıyor; dayanamadım dışarı çıktım siz de kusura bakmayın lütfen ama bu arabada bizim 1 yıllık emeğimiz var daha borcunu yeni bitirdik baba parası değil alın terimizle aldık hassasiyetimizi anlayabilirsiniz çocuğunuz da biraz daha büyüsün anlar ne demek istediğimi dedim çocuk baya bi sıkıldı utandı filan sonra babasına ben biraz yürüyecm dedi babası da tamam oğlum dedi tabi bütün herkes kapıda camda sağlam rezil oldu...Bize de akşam akşam olay oldu. eşim de yolda diyo ki sen ne karışıyon ya sana bir şey yapsaydı küfür etseydi napabilir ki dedim. Çocuğun morali bozuldu Allah verse de kendine bi şey yapmasa diyo dedim dön hadi çocugu teselli edelim dalga geçme ya diyor. Dönüşte de ananeye uğradık biraz telefonun kullanılışını gösterdim anladı gibi.
sanmam,onu benim için değil kendi için alacak çünküvilin aklıma televizyon geldi birdenama ben de merak ettim ne acaba? bu arada biz hala benim doğum günü hediyemi alamadık :26:
kızlar akşam eşimin bana sürprizi varmışne acaba,söylemedi gıcık başına saksı falan mı düştü acaba
kkoras geçmiş olsun çorabını yesinler senino tabakta kabak var da diğer kasedeki ne anlayamadım
çocuk ne kadar terbiyesizmiş yaa...iyi laf sokmuşsun sende canım,haketmiş valla...yaşı 24 olmuş ama daha büyümemiş
sanmam,onu benim için değil kendi için alacak çünküonu saymam valla bi kırmızı gül o tvden daha değerli benim gözümde bilir
ayyy ama ne acaba yaa çatlarım akşama kadar ben :18:
bizim de öle.eşimden kaynaklı bi soğukluk var yani. bi türlü tam ısınamadı, yani şöle garip bişi var anneme gideriz eşim koltuğa uzanır bazen uyur falan burası rahatlık kısmı, ama iş muhabbet etmeye iki hatır sormaya geldi mi yok, ağzından laf çıkmaz.
aman herkese karşı öle ki gerçi
süperdi buuuuuuuuuuuuuu
kız çorbanı bi içseydin de çayı öyle koysaydın soğuyacak şimdiHasta kahvaltısı
ben çıkıyorum kızlar.tam oje sürüodum babam aradı şimdi,dedemi hastaneye yatırmışlar kabızlık şikayeti vardı uzun zamandır, ondan dolayı.
gidiyim bi ziyaret ediyim, hem babamı da görmüş olurum o arada( babam da yanındaymış)
bi daha girebilir miyim bilmiom1:30'da dersim başlıcak çünkü 6:30'a kadar
:80::80:
kız çorbanı bi içseydin de çayı öyle koysaydın soğuyacak şimdi
afiyet olsun dikkat et limon falanda sık çayına
geçmiş olsun
iyi dersler artık görüşemeyiz bi daha
yarında yoğunsun bu aralar ayrı düştük valla
hediyen nolcak ayrıca geldi mi yolladın mı hiç bişi demiosun haa
ayy valla sizde yazdıkça daha çok merak eder oldumacaba nedir nedir:122:
ben olmadan almaz öyle bi şeyi :26: doğum hediyesi olarak takı bekliyorum ben,şimdi de takı almaz ki :26: hem burdan almaz takı alsa bile :26:ayyy ne acaba :18:
ya ben sevmioum öyle yatma olaylarını falan
eşimde hiç yapmaz zaten
bi iki kere rahatsızdı kardeşimin yatağına yatmış salonda falan yapmaz
ama deli gibi annemle konuşur
pazar günü nişantası pazarına gitmiş annem
molped dağıtıolardı kapının önünde ben aldım kardeşin almadı dio
eşim hemen atladı ne dağıtıolarmış nolmuş anne
annem tablet oğlum bingo tablet dio
ben koptum amaannem nası kıvırdı saniyede şok oldum
ve bingo tablet gibi bişi türetti kadın yaa
eve gidince eşime dedim molpedti o dio
bak sen nası kekledi beni dio
geçmiş olsun canımben çıkıyorum kızlar.tam oje sürüodum babam aradı şimdi,dedemi hastaneye yatırmışlar kabızlık şikayeti vardı uzun zamandır, ondan dolayı.
gidiyim bi ziyaret ediyim, hem babamı da görmüş olurum o arada( babam da yanındaymış)
bi daha girebilir miyim bilmiom1:30'da dersim başlıcak çünkü 6:30'a kadar
:80::80:
iyi bi şey heralde bu
dün gece uyuyamadım hiç yaa...ne zaman yan dönsem,bizim minik sıkıştı rahatsız oldu galiba,gezindi durdu...sırt üstü yattım,öyle de rahat edemedim,belim ağrıdı...uykum bölündü sürekli yaa...
koketa biraz özel bir soru olacak amabebek odadayken paris durumları nasıl oluyor evde annelerden biri de var devamlı ?
canım nasıl zaman ayıracaksın ona :26: benim var ama ingilizceden türkçeye bile çeviremedim butonları, uğraşmadım bıraktım zaten..
anlayan varsa bana da yardım etsin walla
e ayrılmış ama evin yarısı kızda kalacak öyle mi yani :44:
birde evine dönmüş utanmadan, ayy bol çok kızıyorum babana yaaaa
annene de çok üzülüyorum, almış yine eve yaa(((
yesinler onu yaaaaa, bayıldımmm
ben de çok şaşırdım bu kararınıza dilşad.
Öyle soğuk olucam resmi olucam olaylarını geç bence, en kıymetlini emanet edeceksin soğuk olamazsın ki..
en çok onu arayıp en çok onunla konuşacaksın bebeğe o e..
hakkınızda hayırlısı, ama okadar olaydan sonra nasıl bu kararı aldınız şaşırdım yani :44:
anladım bebeyim
tüm hediyeler süper, güle güle kullanın ama en çok bunu beğendim galiba.. tam tarzım :)))
dilek bana da hediye göndermiş, çok şaşırdım ve mutlu oldum.
Mahçup oldum ayrıca, o kocişinin getirdiği filmerden göndermiş bana, Atatürk samsunda kitabı, diğerinin adını unuttum
kuru kafa küpe ve davşanlı tüylü çorapçok teşekkür ederim kuzummmm
enkim yaaa, iyi olmanıza sevindim gün boyu aklımdaydınız.
Dualarım sizinle
annişimel buluştuk migrosta, yemek yedik skardeşime bişiler aldık bize geçtik.
Babam geldi annemi aldı gittiler.. 2 gündür dışarıda yemek yiyorum doğru düzgün bişi yapmadım evde, şimdi de yemeğim yok kocişime yazık yaa
kalkıp bişiler hazırlamalıyım, bulaşık mak. boşaltmalıyım ama halim yok..
çeneniz düşmüşş1 saatimi aldı yine okumak
bundan sonra geçmişi de okuyamiycam galiba
iyice unutulurum artık
bizimkiler de böyleydi, gerçi hala böyle de eskisi kadar degil.. Çünkü ne yaparsa yapsın kız tatafını ailesi, ne alırsa alsın ilk olayda kendi ailesi hep en kıymeyli oluveriyo.. Bazen eşimin çok nankör oldugunu düşünüyorum ben
güle güle harca canım paranı :))
vilişbakıyodum öle, çay içiyoduk tüm ofis :)
naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?