Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sorma cnm bu avimi temizleme işleri hiç bana göre diil

ama evet eşin haklı dikkat et üşütme, sağlığından olmaya değmez.ama bütün gün battaniyenin altında yatarım diosan kıs tabi, o zaman farketmio ortamın ısısı çok fazla
sen kendi çizelgene bak, tosun bızaa, toplu kurban kesim alanı gibi
süperdi buuuuuuuuuuuuuu
kızlar akşam eşimin bana sürprizi varmış ne acaba,söylemedi gıcık başına saksı falan mı düştü acaba

ayyy ne ki aceeeeeebbbbaaaaaaaa

çocuk ne kadar terbiyesizmiş yaa...iyi laf sokmuşsun sende canım,haketmiş valla...yaşı 24 olmuş ama daha büyümemiş

vilin aklıma televizyon geldi birden ama ben de merak ettim ne acaba? bu arada biz hala benim doğum günü hediyemi alamadık :26:
sanmam,onu benim için değil kendi için alacak çünkü onu saymam valla bi kırmızı gül o tvden daha değerli benim gözümde bilir
ayyy ama ne acaba yaa çatlarım akşama kadar ben :18:

Bence takıEki Görüntüle 581203

ya ben sevmioum öyle yatma olaylarını falan
eşimde hiç yapmaz zaten
bi iki kere rahatsızdı kardeşimin yatağına yatmış salonda falan yapmaz
ama deli gibi annemle konuşur

pazar günü nişantası pazarına gitmiş annem
molped dağıtıolardı kapının önünde ben aldım kardeşin almadı dio
eşim hemen atladı ne dağıtıolarmış nolmuş anne

annem tablet oğlum bingo tablet dio
ben koptum ama annem nası kıvırdı saniyede şok oldum
ve bingo tablet gibi bişi türetti kadın yaa

eve gidince eşime dedim molpedti o dio
bak sen nası kekledi beni dio

ben çıkıyorum kızlar.tam oje sürüodum babam aradı şimdi,dedemi hastaneye yatırmışlar kabızlık şikayeti vardı uzun zamandır, ondan dolayı.
gidiyim bi ziyaret ediyim, hem babamı da görmüş olurum o arada( babam da yanındaymış)

bi daha girebilir miyim bilmiom 1:30'da dersim başlıcak çünkü 6:30'a kadar

:80::80:

süperdi buuuuuuuuuuuuuu

Hasta kahvaltısı
kız çorbanı bi içseydin de çayı öyle koysaydın soğuyacak şimdi
afiyet olsun dikkat et limon falanda sık çayına

geçmiş olsun
iyi dersler artık görüşemeyiz bi daha
yarında yoğunsun bu aralar ayrı düştük valla

hediyen nolcak ayrıca geldi mi yolladın mı hiç bişi demiosun haa

saol cnm evet görüşemioz yaaa

bak giderayak kızdırıosun beni geçmişe bakarsan hediyeden bahsetmiş miyim görürsün

öptümojelerim kurusun çıkıcam

acaba nedir nedir:122:
ayy valla sizde yazdıkça daha çok merak eder oldum

ben olmadan almaz öyle bi şeyi :26: doğum hediyesi olarak takı bekliyorum ben,şimdi de takı almaz ki :26: hem burdan almaz takı alsa bile :26:ayyy ne acaba :18:

annene bravo valla süper kıvırmış yalan sanki cebinde hazır bekliyomuş ben olsam afallar kalırdım,hemen aklıma bi şey gelmezdi

geçmiş olsun canım

canım enki de söylemiş. sol tarafına yatman hem rahat ettirir hem de bebişin gelişimine katkı sağlar. sırt üstü hiç yatma artık zaten, nefes alamazsın, bebiş iç organlarına baskı yapar. eşinin süprizini ben de merak ettim. seviyorum süprizleri ben.

dilekcim hediyen de KOMBİNİN de çok güzelmiş canım. güle güle güzel günlerde giy. hediye konusunda ben üstüme düşeni yaptım, ikisini de gayet net çektim. içim rahat bu konuda
bu arada eşinle annen arasındaki muhabbet aynı bizimkiler. annem yemek yaparken hep sorardı eşimin yiyip yemediğini, yemiyorsa ona ayrı birşey mutlaka yapar. oturur beni çekiştirirler falan. ama babalar hep kızlarının yanındalar sağolsunlar. onlar olmasa yandık yani.

sirken arabanıza birşey olmamasına sevindim, çocuk da iyi terbiye almamış demek ki. neyse ki babası açığı kapatmış. altının ons muhabbetinden hiç anlamam ben. gram fiyatına bakarım sadece sirken bu arada ilkerin noel babalı fotosu avatarımdaki. fazlasını da önümüzdeki günlerde facee eklicem canım

nekimmm hediyemi beğenmene sevindim. bu arada dilek 2 paket verdim kargoya diyince ben anlamıştım sana gönderdiğini güle güle kullan canım hediyelerini, keyifli saatler kitap ve filmlerinle.

koras geçmiş olsun canım. ben de oğlanı uyuttum, hemen gidip kahvaltı yapayım

Son düzenleme:
kızlar doğalgaz faturam gelmiş 64,64 aslında 54 tl ama 10 tlde kdvsi var işte
65 m[SUP]3[/SUP] kullanmışımm
önümüzdeki ayda aşağı yukarı hesaplayabilirim faturam gelmeden o gelince şok yaşamam hemde

bu ay iyi gelmiş ama akşamları hep yaktım pazarları full yaktım
gündüzde yaksam 150 olcak demek ki:44:

yaren bendim ilkerin fotolarını soran avatarındakini gördüm ama o küçücük,ben büyük fotolara bakmak istiyorum
kızlar ben çıkıyorum...çok konuşmayın taam mı akşam okuması zor oluyo

Karışık içiyom işte dilek ..Bi ıhlamur bi çorba Faturanda süper gelmiş..
Benim anneminde çok komik anları vardır.Bi keresinde eşmle dini sohbet ediyolardı ..Annem Haydar Dümenin tarikatında sohbete gitmiştim dedi.Eşimde haydar dümen mi dedi..Annem kızardı haydar baş dedi..Kardeşimle biz koptuk tabi
Sağol yarenim.Afiyet olsun.

Son düzenleme:
ayşam geçmiş olsun dedene...

Viliş hediyeni ben de merak ettim..

Zuzuşko nerde?

Ufff eşime sinir oldummm
kaynım kraynada ya, 1 haftalığına gitti..
Seneye biz de gidelimmi ukrayna yada rusyaya diyo..
Vize yok, az bişi para ayırıız diyo. Delirdim tabiiiii
mok var rusyada gerizekalı gibi gülüyo birde telefonda. Senle ikimiz yaa tek gideyimmi dedim diyo bird. Öküzzzzz... Kapattım suratına!

koketa biraz özel bir soru olacak ama bebek odadayken paris durumları nasıl oluyor evde annelerden biri de var devamlı ?

cnm tabiiki çağan odada uyurken anneme duyurmadan öyle işte zar zor oluyor zaten ikimizde mutsuz oluyoruz evde 3.kişi olmasından buna çözüm bulmak lazım evliliğim kötüye gidiyor o benim annemden sıkılyo ben onun annesinden nekdar bebeğe baksalarda öyle işte...

annem eşime hiç karışmaz bişi demez ama ben bişeyine karışttımmı annemin yanında gurur yapar annen ar die şöle falan fistan fıstık işteee

acaba aynı şeydenmi bahsediyoz bologspot türkçe deilmi ben üye oldum ama konu açmadım daha neyi Türkçeye çevircezki?

benimkide öyle boşverrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…