aslında geçen hafta keşke kotona baksaymışım benim de mango indirimlerinde aldığım triko elbiseler var onlar için seninkinin tarzında bi çizme almak istiyordum aslında internetten de alabilirim
dün akşam spora gittim dönüşte eşim alacaktı arabayı parketmiş önüme doğru yürüyerek gelmişti arabanın yanına bir gittik arkadan bir kartal öpmüşhemen sahibini bulmak için apt a girdi eşim neyse yönlendirmiş komşuları bulduk; bi çocuk çıktı eşim de bir taraftan fotografını çekiyor araçların çocuk sinirlendi polis çağır tutanak tut istersen kimliğimin fotokopisi vereyim vs vs giderek sinirlenmeye başladı bu arada nereye gidersek gidelim biz ön cama numaramızı yazar bırakırız; çocuk diyor ki garaj girişini kapatmamak için yanaştım ne var ama kasıtlı gibiydi sanki çocuuğun davranışlarındn öyle anladık keşke dedik arasaydınız bakın numara var; bu saatte rahatsız etmek istemedim diyor öpünce daha rahat oldu sanki biz siz siz diye hitap ediyoruz çocuk bak ablacım sen... gibi hitaplar bi yandan da annesi balkona çıktı çocuk rahatsız etmek için aramadı diye bağırıyor ben böyle yüzsüzlük görmedim çocuk da kapımın önü tabi buraya ben parkedecem demeye başladı ay çok şaşırdık dedim eşime ne uğraşıp muhattap olacaz cahil insanla çağıralım polis neyse mesele çözülür. Girdik arabamıza kilitledik kapımızı bekliyoruz biyandan da ben tutanak filan çıkarıyorum derken çocuğun babası indi geldi; özür dilerim çocuğum adına kusura bakmayın lütfen terbiyesizlik yaptı dedi eşim de dışarı çıktı hasar da olabilir sorun değil bir şekilde çözülür cana gelmesin de dedi...bizim burda canımızı sıkan çocuğunuzun davranışları oldu dedi arabayı az öne çektik hiç bir şey görünmüyordu bu arada ben de afedersiniz çocuğunuzun yaşı kaç gerçekten merak ettim diye sordum adam 24 dedi dedim ki yeni ergenliğe girmiş çocuklar gibi davranıyor; dayanamadım dışarı çıktım siz de kusura bakmayın lütfen ama bu arabada bizim 1 yıllık emeğimiz var daha borcunu yeni bitirdik baba parası değil alın terimizle aldık hassasiyetimizi anlayabilirsiniz çocuğunuz da biraz daha büyüsün anlar ne demek istediğimi dedim çocuk baya bi sıkıldı utandı filan sonra babasına ben biraz yürüyecm dedi babası da tamam oğlum dedi tabi bütün herkes kapıda camda sağlam rezil oldu...Bize de akşam akşam olay oldu. eşim de yolda diyo ki sen ne karışıyon ya sana bir şey yapsaydı küfür etseydi napabilir ki dedim. Çocuğun morali bozuldu Allah verse de kendine bi şey yapmasa diyo dedim dön hadi çocugu teselli edelim dalga geçme ya diyor. Dönüşte de ananeye uğradık biraz telefonun kullanılışını gösterdim anladı gibi.
eşim sakin davranırbenim koca herhalde direk yere gömerdi çocuğu neden nasıl sormadan babasınıda döverdi komple kavga çıkardı ne güzel sabırlı davranmış benimki huysuzzzzzzzzzzzz
ayşam geçmiş olsun dedene...
Viliş hediyeni ben de merak ettim..
Zuzuşko nerde?
Ufff eşime sinir oldummm
kaynım kraynada ya, 1 haftalığına gitti..
Seneye biz de gidelimmi ukrayna yada rusyaya diyo..
Vize yok, az bişi para ayırıız diyo. Delirdim tabiiiii
mok var rusyadagerizekalı gibi gülüyo birde telefonda. Senle ikimiz yaa tek gideyimmi dedim diyo bird. Öküzzzzz... Kapattım suratına!
noel bebenin fotoları facete kızlar :)
bi de bi kilo ıspanak alır gelirmiş ahtapot tipli olanlardanayy valla sizde yazdıkça daha çok merak eder oldum
ben olmadan almaz öyle bi şeyi :26: doğum hediyesi olarak takı bekliyorum ben,şimdi de takı almaz ki :26: hem burdan almaz takı alsa bile :26:ayyy ne acaba :18:
annene bravo valla süper kıvırmış yalan sanki cebinde hazır bekliyomuş ben olsam afallar kalırdım,hemen aklıma bi şey gelmezdi
geçmiş olsun canım
saol cnmmayşam geçmiş olsun dedene...
Viliş hediyeni ben de merak ettim..
Zuzuşko nerde?
Ufff eşime sinir oldummm
kaynım kraynada ya, 1 haftalığına gitti..
Seneye biz de gidelimmi ukrayna yada rusyaya diyo..
Vize yok, az bişi para ayırıız diyo. Delirdim tabiiiii
mok var rusyadagerizekalı gibi gülüyo birde telefonda. Senle ikimiz yaa tek gideyimmi dedim diyo bird. Öküzzzzz... Kapattım suratına!
noel bebenin fotoları facete kızlar :)
mrb kızlar sabah kontrole gittik bebişi gördükablamla peşpeşe girdik ultrasona
kv konusunda ona baktırmassam işten çıkmak zorundayım geri dönüşü yok kadrom yok annem ablam bakamaz napiim babannesi
maşallah cnmm
ben geldiiiim, 2 dk.bakiim dedim sınıfta 3-5 kişi var hayrettin gelmişti bugün, herkes oraya gitmiş
kv konusunda ona baktırmassam işten çıkmak zorundayım geri dönüşü yok kadrom yok annem ablam bakamaz napiim babannesi
yarenay o kıyafetlerde nasıl da sevimli olmuş insan bakmaya koklamaya sevmeye doyamaz ankarada yaşasaydınız mutlaka bir gün kapınızı çalar ve ilker paşama saldırırdım
maşallah cnmm
ben geldiiiim, 2 dk.bakiim dedim sınıfta 3-5 kişi var hayrettin gelmişti bugün, herkes oraya gitmiş
bi de bi kilo ıspanak alır gelirmiş ahtapot tipli olanlardan
belki yemeğe falan çıkarır
saol cnmm
boş boş konuşmuş işte uyuz, sanki tamam diceksin, o da bilio aslaaaaa öle bişeyin mümkün olamıcağını, maksat seni gıcık etmek işte
Selam kızlar çok yoğunum yaa mesai bile yapabilirim
hediyem geldi teşekkür ederim canım beğendim ben giyerimKesene bereket :)
yazıp kaçıyorum, he foto diceksnz akşama o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?