Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

benim koca herhalde direk yere gömerdi çocuğu neden nasıl sormadan babasınıda döverdi komple kavga çıkardı ne güzel sabırlı davranmış benimki huysuzzzzzzzzzzzz

nektar aslında ne güzel olur St. petersburgu da görürsünüz hem beyaz geceler de süper oluyormuş
benim koca herhalde direk yere gömerdi çocuğu neden nasıl sormadan babasınıda döverdi komple kavga çıkardı ne güzel sabırlı davranmış benimki huysuzzzzzzzzzzzz
eşim sakin davranır
daha bana diyor ki çok ağır konuştun çocuğa karşı ya kendine bi şey yaparsa dedim yaşının adamı gibi davranmayı öğrensin.

ayy benimkide onu çok der gıcık oluyorum vizesiz girişlerde başladı gidip çocuğa bakıcı bulim diyor gıcık tamam 50-60 yaşlarında olsun diyorum bende

nekim keşke suratına kapatmasaydın. bence şaka yapmış, seninle uğraşmak için. benimki de çok takılır bana o konularda. ben de ona aynı şeyi yaparım. az kızar, sonra gülüşürüz. hoş eşin de senin çok kızacağını bile bile yapmış. yine de suratına kapatmayaydın iyiydi.

bi de bi kilo ıspanak alır gelirmiş ahtapot tipli olanlardan

belki yemeğe falan çıkarır
saol cnmm

boş boş konuşmuş işte uyuz, sanki tamam diceksin, o da bilio aslaaaaa öle bişeyin mümkün olamıcağını, maksat seni gıcık etmek işte

noel bebenin fotoları facete kızlar :)

şaka mısın sen yaaaa, o ağzını yerim allahım maşallah nası tatlıııı

yarenim yaa ben seni arkadaşlıktan çıkarıp bi daha istek yollıcam kabul edersin dimi, bak sen demesen yine göremicektim, paylaşımların görünmüo sinir oluom

yarenay o kıyafetlerde nasıl da sevimli olmuş insan bakmaya koklamaya sevmeye doyamaz ankarada yaşasaydınız mutlaka bir gün kapınızı çalar ve ilker paşama saldırırdım

mrb kızlar sabah kontrole gittik bebişi gördük ablamla peşpeşe girdik ultrasona
kv konusunda ona baktırmassam işten çıkmak zorundayım geri dönüşü yok kadrom yok annem ablam bakamaz napiim babannesi

kv konusunda ona baktırmassam işten çıkmak zorundayım geri dönüşü yok kadrom yok annem ablam bakamaz napiim babannesi

maşallah cnmm

ben geldiiiim, 2 dk.bakiim dedim sınıfta 3-5 kişi var hayrettin gelmişti bugün, herkes oraya gitmiş

maşallah cnmm

ben geldiiiim, 2 dk.bakiim dedim sınıfta 3-5 kişi var hayrettin gelmişti bugün, herkes oraya gitmiş

hayrettim kimki?

herşey yolunda dimi çok şükür

yarenim maşallah sıpa çok tatlı olmuş yaa

Son düzenleme:
Tunaydinnn
Dilsad hayırlısı olsun ınş umdugun gibi olur herşey. Bebis nasıl bizde haftaya gidicez 12 haftalık olunca
..
Yaren çok tatlı sipa yaa masaallah
..
Aysa sende gitseydin ünv deyse hayrettine
..
Nek esin şaka yapmıştır kız :) biliyor delirecegini ondan söylüyor. Benimki de yapıyor arada öyle

yarenay o kıyafetlerde nasıl da sevimli olmuş insan bakmaya koklamaya sevmeye doyamaz ankarada yaşasaydınız mutlaka bir gün kapınızı çalar ve ilker paşama saldırırdım

İzmir'e bekleriz canım artık, kapımız da kollarımız da her daim açık agularını duysan bi de delirirsin. arada evde bir agulaşıyoruz, her yer çınlıyo komşular diyordur bu kız ikiz mi doğurdu diye

canım maşallah bebişlerinize sizin orda bakıcılar ne kadar alıyor ki canım? tanıdık, güvenilir bir bakıcı bulamaz mısınız? Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

maşallah cnmm

artık görebiliyorsun di mi canım? sen de o 3-5 kişiyi alıp git hayrettine, olmaz mı

ayyyyy 1 kilo ıspanakkk

demekkii neymiiiş herkesin eşi yapıyomuş rus şakaları, dilleri kopmayasıcalar

Selam kızlar çok yoğunum yaa mesai bile yapabilirim

hediyem geldi teşekkür ederim canım beğendim ben giyerim Kesene bereket :)

yazıp kaçıyorum, he foto diceksnz akşama o

Dilşad, yaren siz hamileliğinizin 11-14. haftasında 3'lü test ve ense kalınlılığı testi yaptırdınız mı?
İlk kontrolde dr broşür vermişti, down sendromu için düşünün yaptırıp yaptırmıcağnızı demişti.
Şimdi yaptırsak mı diye düşünüyorum.. Çevrede de yaptırmayan çok kişi var kardeşimde yaptırmamış maşallah sağlıklı kuzum. Siz yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı?

Selam kızlar çok yoğunum yaa mesai bile yapabilirim

hediyem geldi teşekkür ederim canım beğendim ben giyerim Kesene bereket :)

yazıp kaçıyorum, he foto diceksnz akşama o

zuzu akşama foto diyorsaaaaa biz bu fotoyu bu sene görebilir miyiz acaba bekliyoruz mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…