bol hayrettin bir proğramcı geceleri bir dönem tv proğramı yapyordu beyaz gibi ben şunları hatırlıyorum
Hayrettin Annen evde mi? Kamera şakası! - YouTube
şuna çok gülmüştüm
Hayrettin- Sokak Şakası - YouTube
Dilşad, yaren siz hamileliğinizin 11-14. haftasında 3'lü test ve ense kalınlılığı testi yaptırdınız mı?
İlk kontrolde dr broşür vermişti, down sendromu için düşünün yaptırıp yaptırmıcağnızı demişti.
Şimdi yaptırsak mı diye düşünüyorum.. Çevrede de yaptırmayan çok kişi var kardeşimde yaptırmamış maşallah sağlıklı kuzum.Siz yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı?
canım maşallah bebişlerinizesizin orda bakıcılar ne kadar alıyor ki canım? tanıdık, güvenilir bir bakıcı bulamaz mısınız? Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
artık görebiliyorsun di mi canım? sen de o 3-5 kişiyi alıp git hayrettine, olmaz mı
Dilşad, yaren siz hamileliğinizin 11-14. haftasında 3'lü test ve ense kalınlılığı testi yaptırdınız mı?
İlk kontrolde dr broşür vermişti, down sendromu için düşünün yaptırıp yaptırmıcağnızı demişti.
Şimdi yaptırsak mı diye düşünüyorum.. Çevrede de yaptırmayan çok kişi var kardeşimde yaptırmamış maşallah sağlıklı kuzum.Siz yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı?
Ense kalınlığı testini ultrasondan mı bakıyolar:26: Haklısın 2li testi iyi düşünmek lazımcanım 3'lü değil, 2'li test yaptırmıştım ben. ense kalınlığına da ultrasonla bakmıştı zaten. bence mutlaka yaptır 2'li testi. 2'li de sorun olursa genelde 3'lü test istiyorlar. benim 1/60000 çıkmıştı, başka teste gerek yok dedi. risk yüksek çıkarsa kolonoskopi yapıyorlar. sonuçta down sendromlu bir bebek sahibi olmak ciddi sorumluluk ve olanak gerektiriyor. Allah korusun yavrularımızı.
yarenn yeni gördüm zuzuşla ortak feysimden
bu nedir yaa ne tatlı olmuş
benim çocukken noel baba oyuncağım vardı onun gibi yaa
Allahım
sizin yüzünüzden doğurcam yaa bi tane
Ense kalınlığı testini ultrasondan mı bakıyolar:26: Haklısın 2li testi iyi düşünmek lazım
offf zuzu yaa
sirken ve alishia kaldı
zuzuya koket gonderdiyse
giyerim dedi zuzu kokette öyle bişi almıştı
demekki diğer çift sirken ve alishia
sedam gel bebeyim uzaktan izleyelim
bakalım biz kadar iyi mi bu çiftte
benim hediyem hala gelmedi aslında işim bitti ofiste ama kargo gelebilirse diye çıkmıyorumzuzu sana ne gelmiş?
ilker paşam tosbik ya çok tatlı delirtiyor beni burda ama kanıma girmez.heyyyyböyle giderse sirkenin ve senin kanına girecek benim oğlan ha gayret kızlar olacak bu iş. 2013'te hamişlerimiz siz olacaksınız Allah'ın izniyle
atlamışım ben orayı ama iddia ediyorum benimkisi biraz daha farklı oldu sizinkilerden diyeyim sizi meraklandırayımseninki gelmez bugün çıkacakmış dediya ayşa sabah.
ilker paşam tosbik ya çok tatlı delirtiyor beni burda ama kanıma girmez.2013 benim için daha çok erken bir zaman inşallah sizin ikinci bebişlerle benim çocuk bir olabilir anca öyle diyelim
atlamışım ben orayı ama iddia ediyorum benimkisi biraz daha farklı oldu sizinkilerden diyeyim sizi meraklandırayım
madem ikinci çift olarak da biz çıktık ve heyecanı gitti bu kadar heyecan da ben yapayım. Sadece şöyle bir ayrıntı vereyim kendimize de almıştık aynısından çok eğlendikvayy merak ettim valla msj at kısss merakım gitsin sölemem ayşaya
madem ikinci çift olarak da biz çıktık ve heyecanı gitti bu kadar heyecan da ben yapayım. Sadece şöyle bir ayrıntı vereyim kendimize de almıştık aynısından çok eğlendik
özgecim ben olsam içime sinmeye sinmeye o eve gitmem ama kullanımına filan bak bi evin planı nasıl ısınma yazın soğuması nasıl yani ev işinize geliorsa en baştan mesafeni korursan hep çok etkilenmeyebilirsin. Burda önemli olan eşin arayı onun dengelemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?