Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

canım 3'lü değil, 2'li test yaptırmıştım ben. ense kalınlığına da ultrasonla bakmıştı zaten. bence mutlaka yaptır 2'li testi. 2'li de sorun olursa genelde 3'lü test istiyorlar. benim 1/60000 çıkmıştı, başka teste gerek yok dedi. risk yüksek çıkarsa kolonoskopi yapıyorlar. sonuçta down sendromlu bir bebek sahibi olmak ciddi sorumluluk ve olanak gerektiriyor. Allah korusun yavrularımızı.

offf zuzu yaa
sirken ve alishia kaldı
zuzuya koket gonderdiyse
giyerim dedi zuzu kokette öyle bişi almıştı
demekki diğer çift sirken ve alishia

sedam gel bebeyim uzaktan izleyelim
bakalım biz kadar iyi mi bu çiftte

Canım 400-500 bakıcıya verip huzursuz olup çalıştığıma değmez zaten 800 alıyorum, e kalan da bi işime yaramaz kredi ödememe yetmez, hem kime güvenicem ki.

ben 2li 3lü hepsini yaptırdım burda doktorlar kişiye bırakmıyor ki rutin kontroller sırasında tüm tahlilleri yapıyorlar.
herkes yaptırıyor yani burda, bende de hiç bi risk çıkmamıştı, zaten senin yaşında kolay kolay sorun çıkmaz demişti.

yarenn yeni gördüm zuzuşla ortak feysimden

bu nedir yaa ne tatlı olmuş
benim çocukken noel baba oyuncağım vardı onun gibi yaa
Allahım
sizin yüzünüzden doğurcam yaa bi tane

Ense kalınlığı testini ultrasondan mı bakıyolar:26: Haklısın 2li testi iyi düşünmek lazım

yarenn yeni gördüm zuzuşla ortak feysimden

bu nedir yaa ne tatlı olmuş
benim çocukken noel baba oyuncağım vardı onun gibi yaa
Allahım
sizin yüzünüzden doğurcam yaa bi tane

heyyyy böyle giderse sirkenin ve senin kanına girecek benim oğlan ha gayret kızlar olacak bu iş. 2013'te hamişlerimiz siz olacaksınız Allah'ın izniyle

Ense kalınlığı testini ultrasondan mı bakıyolar:26: Haklısın 2li testi iyi düşünmek lazım

canım 2'li testi hiç düşünme, yaptır diyorum. risk çıkarsa (inşallah çıkmayacak) down sendromlu bebek sahibi olmayı iyi düşünmek lazım. herkesin kaldırabileceği bir sorumluluk değil çünkü.

hadi bakalım..
ikinci çiftmizde ortaya çıktı artık hadi hayırlı uğurlu olsun.

zuzuuuuuuuuuuu demeden gitti

Dileğim söylemediler işte bende her gelene söyledim bana kimse bişe söylemedi hocalarınada söyledim .oda asistanlara söyleyince takip ediyorlar kanları aldılar 1ini dışarı özele verdim yarın 3te alıcaklar.

Kv lerde gelmediler hastaneye aramışlardı dün.

Sirken asistan doktor nasıl gireceğini bilememiş bu gidişle ben onlardan daha iyi biliyorum

heyyyy böyle giderse sirkenin ve senin kanına girecek benim oğlan ha gayret kızlar olacak bu iş. 2013'te hamişlerimiz siz olacaksınız Allah'ın izniyle
ilker paşam tosbik ya çok tatlı delirtiyor beni burda ama kanıma girmez. 2013 benim için daha çok erken bir zaman inşallah sizin ikinci bebişlerle benim çocuk bir olabilir anca öyle diyelim

seninki gelmez bugün çıkacakmış dediya ayşa sabah.
atlamışım ben orayı ama iddia ediyorum benimkisi biraz daha farklı oldu sizinkilerden diyeyim sizi meraklandırayım

vayy merak ettim valla msj at kısss merakım gitsin sölemem ayşaya

Dilşadcığım hakkınızda hayırlısı olsun.bebeğin sağlıkla dünyaya gelsinde her işte vardır bir hayır.

Özgeciğim 2li testli muhakkak yaptır .diğerlerini yaptırmazsın.down sendromu ciddi bişey sonuçta

Herkes

Yarenim İlker paşa çok tatlı olmuş maşallah gördüm fotoları 41 kere maşallah .yakında olacakki güzelce mıncıklayacaksın

Tamam kızlar yaptırmaya karar verdim, çevremde yaptırmayan o kadar kişi var ki. Gereklimi diye düşündüm
..
Bu arada kızlar bi ev var kvlere çok yakın aynı mahallede. ev uygun aylık olarak anlaşırsakta iyi olucak. Ev de şimdiye kadar baktığımız evler içinde en uygunu işe yakın ama kvlere çok yakın napsam kararsızım. Eşim senin içine sinmezse tutmam evi dedi ama başka ev yok bulamıyoruz nasıl olur bilmiyorum ya içim istemiyo çok yakın olmayı Sizce bu kadar yakınlıkta çok problem yaşarmıyım? Lanet olsun yaa bi evimiz yok ordan oraya sürünüyoruz eşyalarım maf oldu taşınmaktan

özgecim ben olsam içime sinmeye sinmeye o eve gitmem ama kullanımına filan bak bi evin planı nasıl ısınma yazın soğuması nasıl yani ev işinize geliorsa en baştan mesafeni korursan hep çok etkilenmeyebilirsin. Burda önemli olan eşin arayı onun dengelemesi lazım

Eşle de olacak bişey değil bence.Çok yakın olursa hergün hergün görüşülür sıkılır insan..Ben bazen sıkılıyorum bu durumdanEşim de arayı korur ama annesine k..yle hergün görüşme diyemezki..Bnede diyemem zaten ailenle hergün görüşmek istemiyorum diye..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…