çok düz düşünüyorsun eğlence geniş bir kavramBence oyun
Tamam kızlar yaptırmaya karar verdim, çevremde yaptırmayan o kadar kişi var ki. Gereklimi diye düşündüm
..
Bu arada kızlar bi ev var kvlere çok yakın aynı mahallede. ev uygun aylık olarak anlaşırsakta iyi olucak. Ev de şimdiye kadar baktığımız evler içinde en uygunu işe yakın ama kvlere çok yakın napsam kararsızım. Eşim senin içine sinmezse tutmam evi dedi ama başka ev yok bulamıyoruz nasıl olur bilmiyorum ya içim istemiyo çok yakın olmayıSizce bu kadar yakınlıkta çok problem yaşarmıyım? Lanet olsun yaa bi evimiz yok ordan oraya sürünüyoruz eşyalarım maf oldu taşınmaktan
burcuhayal hoşgeldin
kkoras sen altı üstlü oturuorsun senin durumun daha farklı bence mesela biz de eşimin ananesiyle aynı sitedeyiz önceden çat kapı gelmeleri çok yapardı ama şimdi telefonla aramadan gelemiyor Özge nin yakın oluşu kafasını baya karıştırmış madem bu kadar çekincedesin başka bir eve bakın ya da daha uygun bir ev bulana kadar pusuda yatın
neden öyle dedin? Geç kalmış sayılmazsınhoş bulduk canımmm ben nenedn daha once burayı kesfedemedım acaba?:26:
Eki Görüntüle 581526
yaşamaktanmı sıkıldınız,hayat size çokmu acımasız davranıyor ve mutsuzmusunuz. ___BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN ... !!!
neden öyle dedin? Geç kalmış sayılmazsın
Eki Görüntüle 581526
yaşamaktanmı sıkıldınız,hayat size çokmu acımasız davranıyor ve mutsuzmusunuz. ___BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN ... !!!
koymam aslında böyle şeyler ama zuzunun feyste biri paylaşmışoffff koydugun resımmm benı dagıttı resmen
aslında bunları görünce nekadar anlamsız şeylere üzülüpü sıkıldığımızı düşünüyorum hayat nekadar boş ne kadar yaşıcaz belli değil başımıza heran herşey gelebilir hayatın tadını çıkarmalıyız şükretmeliyiz sürekli ama biz hep oflayıp pufluyoruz
koymam aslında böyle şeyler ama zuzunun feyste biri paylaşmış
altına da not yazmış Resmi paylaşmaktan korkmayın çünkü paylaşarak ENGELLİ olmazsınız die bende buraya ekleyim dedim
evet seda herşeye ofladığımız için bunu koydum aslında
şükretmeyi az yapıouz bizler maalesef
insan oğlu nankör işte
burcu seni bi yerden gözüm ısırıo yaww :82:
kesımmm ısırıyordur canımm kokoş hatunlar ,ölümüne geyik v.s biyerde karşılasmısızdır
hıı tamam kokoş hatunlarda görmüşümdür bende yazmıodum ama arada okumuşluğum var
ee hoşgeldin aramıza
Anlat ne var ne yok
hoş bulduk canımmmm
vallaaa bı odunum vAr bıde benn daha bır meyvamız yok henus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?