Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

eğer ne olursa olsun o benim bebeğim olacak, mutlaka doğurcam dersen yaptırmayabilirsin tatlım. ama bu ciddi bir sorumluluk, eğer varsa da (Allah korusun) ya sonlandırmaya karar verilir ya da böyle bir duruma hazırlar insan kendini hamilelik boyunca. son anda şoka uğramaz insan. bence herkes mutlaka yaptırmalı.

canım daha zamanınız yok mu? belki içinize daha çok sinen bir ev bulabilirsiniz. kvye yakın olmak iyi olmaz bence. hele bebiş doğunca sık sık görüşülür mutlaka. o kadar görüşülünce de mesafeyi korumak pek mümkün olmaz canım.

sirken ben de oyun diye düşünmüştüm. ne çıkacak bak çok merak ettim...

Sirken o ev başka bi yerde olsa bu kadar düşünmezdim, kvlere çook yakın oluşu beni düşündürüyor. Herşeyde çağıracaklar gelin gidin diye. Bebek olunca zaten dahada sıklaşacak istemesekte. Eşim ben o mesafeyi koyucam sen bana bırak dedi yakın oturma konusunda. Ama Korasın dediği gibi istemesende, eşin arada mesafe koysa da engel olamıcağım durumlar olucak mutlaka.

burcuhayal hoşgeldin

kkoras sen altı üstlü oturuorsun senin durumun daha farklı bence mesela biz de eşimin ananesiyle aynı sitedeyiz önceden çat kapı gelmeleri çok yapardı ama şimdi telefonla aramadan gelemiyor Özge nin yakın oluşu kafasını baya karıştırmış madem bu kadar çekincedesin başka bir eve bakın ya da daha uygun bir ev bulana kadar pusuda yatın

hoş bulduk canımmm ben nenedn daha once burayı kesfedemedım acaba?:26:

Son düzenleme:

yaşamaktanmı sıkıldınız,hayat size çokmu acımasız davranıyor ve mutsuzmusunuz. ___BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN ... !!!

Eki Görüntüle 581526

yaşamaktanmı sıkıldınız,hayat size çokmu acımasız davranıyor ve mutsuzmusunuz. ___BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN ... !!!

aslında bunları görünce nekadar anlamsız şeylere üzülüpü sıkıldığımızı düşünüyorum hayat nekadar boş ne kadar yaşıcaz belli değil başımıza heran herşey gelebilir hayatın tadını çıkarmalıyız şükretmeliyiz sürekli ama biz hep oflayıp pufluyoruz

offff koydugun resımmm benı dagıttı resmen
koymam aslında böyle şeyler ama zuzunun feyste biri paylaşmış
altına da not yazmış Resmi paylaşmaktan korkmayın çünkü paylaşarak ENGELLİ olmazsınız die bende buraya ekleyim dedim

evet seda herşeye ofladığımız için bunu koydum aslında
şükretmeyi az yapıouz bizler maalesef
insan oğlu nankör işte

doğru haklısın canım ınsan cok uzulyor ya aslında şükretmeyi bilmiyoruz bazen

Son düzenleme:
hoş bulduk canımmmm
vallaaa bı odunum vAr bıde benn daha bır meyvamız yok henus

aynı sayılır benimde bi tosunum var bide ben işte
meyve yok henüz istediğimizde yok

paris topiğine bayıldım ve hemen yazdım kızlara söleme tmm mı zaten hep lafımı ediolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…