Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

son yarım saatim kaldı evime gidip
fırında kremalı pattis
ve korili tavuk yapcam yada galeta unlu yapabilirim
mercimek çorbasını dün akşam yapmıştım
salatamda hazır soslanacak
kardeşimde hasta evde pattiside çok sevio onuda çağırıyım bari

daha sonra koçişimle planlarım var
hediyelerde son durum yok
zuzudan bidaha ses çıkmadı
sirken ve alishiada tık yok

valla seneye kim öle kim kala ama hevesim kalmadı hiç

Sirken afiyet olsun canım çekti
Valla çok zor bakımı ama yaşamaya hakkı yok mu down sendromluların

benim hediyem hala gelmedi aslında işim bitti ofiste ama kargo gelebilirse diye çıkmıyorum zuzu sana ne gelmiş?
yarın gelir benimki de gelmedi 6.30a kadar ofisteydim yarın gelicek heralde
vay uyanık hemen çaktın köfteyi ha
madem ikinci çift olarak da biz çıktık ve heyecanı gitti bu kadar heyecan da ben yapayım. Sadece şöyle bir ayrıntı vereyim kendimize de almıştık aynısından çok eğlendik
ama merak ettim yaaaaaaaa:26::26:
özgecim biraz daha araştırın derim çok acele etmeyin belki karşınıza daha ii bi yer çıkacak pişman olcaksınız:44:

sıkma nolur canını, her şey hallolur
Eki Görüntüle 581526

yaşamaktanmı sıkıldınız,hayat size çokmu acımasız davranıyor ve mutsuzmusunuz. ___BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN ... !!!
beni bitirdin sen
az önce de haberlerde siverek'te servisleri karda mahsur kalan öğrencileri gördüm bı kızın üstünde sadece önlük ve ayaklarında çorap üstüne terlik vardınası kötü hissettim kendimi, allahım yardım etsin muhtaç olan herkese inşşş
aynı sayılır benimde bi tosunum var bide ben işte
meyve yok henüz istediğimizde yok

paris topiğine bayıldım ve hemen yazdım kızlara söleme tmm mı zaten hep lafımı ediolar

dimek öle haaa,bizden habersiz paris topiclerinde geziooooon bakıcam şimdi

hoşgeldin bucuuuuu, ben de kokoş topiğinden tanıom seni, çok ayrıntılı olmasa da

cafeye geldim ben yine eşimin yanındayım, şnitzel söledim onu yicem, açlıktan kırııom

zuzuuuuu hadi bak akşam oldu amaaaa

vilin ben de çok merak ediyorum çatlayacam

biz de ankamall ı turladık bugün de spor yerine böyle günlük yürüyüşümüzü yapmış olduk bi mağazada çok güzel elbiseler vardı ama askıda güzellerdi ben giyince bir garip durdular eşime gidip takım ve gömlek aldık dönüşte de bana bayıldıgım bi aburcubur

800 mü alıyorsun şaka yapıyorsun herhalde hemde devlettesin ??? bebeğine bir boncuk

buarada günaydınlarrr

günaydın kızlaaaar
kocişi gönderdim...duşa girip evi ocağı erkenden toplamam lazım...öğleye doğru evden alcakmış eşim beni

günaydın kızlar.

zuzu hiç yanıltmadı beni

Valla çok zor bakımı ama yaşamaya hakkı yok mu down sendromluların

beni yanlış anladın sanırım. tabii ki yaşamaya hakları var. ama bence hem maddi hem manevi olarak hazır olmak lazım böyle birşeye. sonuçta sürekli özel eğitim ve özel ilgi istiyorlar. bütün hayatın boyunca ona göre yaşaman gerekiyor. bak biz şuanda tek maaşla geçiniyoruz ucu ucuna. belki bebeğim 6-7 aylıkken işe başlıcam onun geleceği için. ama sürekli benim ilgime ihtiyaç duyan bir bebeğim olsa onu kimseye bırakıp da gidemem, bu durumda önce maddi zorluk, sonra da maddi problemlerin getirdiği manevi problemler ortaya çıkar. Allah'tan gelecek herşeye karşı boynumuz kıldan ince ama eğer bunu erken öğrenme şansımız varsa bence öğrenmeli, sonra da biz bunu başarabilir miyiz diye ciddi ciddi düşünmeliyiz. buna hazır olmadan, bile bile dünyaya getirmek bence daha kötü sonuçlar doğurabilir. yaşamı önce çocuğumuza, sonra da kendimize bile bile zehir ederiz. sonuçta mutlu insanlar, mutlu çocuklar yetiştirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…