aynı sayılır benimde bi tosunum var bide ben işte
meyve yok henüz istediğimizde yok
paris topiğine bayıldım ve hemen yazdım kızlara söleme tmm mı zaten hep lafımı ediolar
yarın gelirbenim hediyem hala gelmedi aslında işim bitti ofiste ama kargo gelebilirse diye çıkmıyorumzuzu sana ne gelmiş?
vay uyanık hemen çaktın köfteyi haofff zuzu yaa
sirken ve alishia kaldı
zuzuya koket gonderdiyse
giyerim dedi zuzu kokette öyle bişi almıştı
demekki diğer çift sirken ve alishia
sedam gel bebeyim uzaktan izleyelim
bakalım biz kadar iyi mi bu çiftte
ama merak ettim yaaaaaaaa:26::26:madem ikinci çift olarak da biz çıktık ve heyecanı gitti bu kadar heyecan da ben yapayım. Sadece şöyle bir ayrıntı vereyim kendimize de almıştık aynısından çok eğlendik
özgecim biraz daha araştırın derim çok acele etmeyin belki karşınıza daha ii bi yer çıkacak pişman olcaksınız:44:Tamam kızlar yaptırmaya karar verdim, çevremde yaptırmayan o kadar kişi var ki. Gereklimi diye düşündüm
..
Bu arada kızlar bi ev var kvlere çok yakın aynı mahallede. ev uygun aylık olarak anlaşırsakta iyi olucak. Ev de şimdiye kadar baktığımız evler içinde en uygunu işe yakın ama kvlere çok yakın napsam kararsızım. Eşim senin içine sinmezse tutmam evi dedi ama başka ev yok bulamıyoruz nasıl olur bilmiyorum ya içim istemiyo çok yakın olmayıSizce bu kadar yakınlıkta çok problem yaşarmıyım? Lanet olsun yaa bi evimiz yok ordan oraya sürünüyoruz eşyalarım maf oldu taşınmaktan
beni bitirdin senEki Görüntüle 581526
yaşamaktanmı sıkıldınız,hayat size çokmu acımasız davranıyor ve mutsuzmusunuz. ___BİRKEZ DAHA DÜŞÜNÜN ... !!!
aynı sayılır benimde bi tosunum var bide ben işte
meyve yok henüz istediğimizde yok
paris topiğine bayıldım ve hemen yazdım kızlara söleme tmm mı zaten hep lafımı ediolar
burcum gelmişşşslmmm kıslar bende 2010 gelınıymmm
bi de bi kilo ıspanak alır gelirmiş ahtapot tipli olanlardan
belki yemeğe falan çıkarır
QUOTE]
bunu eşime söyledim...verdiği tepki şu: koca kafa beni niye rezil ediyon millete
napıyomuş senin pirinçmrb kızlar sabah kontrole gittik bebişi gördükablamla peşpeşe girdik ultrasona
12 haftalık olunca cinsiyeti de öğreniliyo canımTunaydinnn
Dilsad hayırlısı olsun ınş umdugun gibi olur herşey. Bebis nasılbizde haftaya gidicez 12 haftalık olunca
..
Yaren çok tatlı sipa yaa masaallah
..
Aysa sende gitseydin ünv deyse hayrettine
..
Nek esin şaka yapmıştır kız :) biliyor delirecegini ondan söylüyor. Benimki de yapıyor arada öylebakalım senin miniş ne
ben yaptırdım canım...zaten dr mecbur tutuyo...zor bi şey değil...kan alıyolar sadece...yaptır için rahat etsin canım bence...Dilşad, yaren siz hamileliğinizin 11-14. haftasında 3'lü test ve ense kalınlılığı testi yaptırdınız mı?
İlk kontrolde dr broşür vermişti, down sendromu için düşünün yaptırıp yaptırmıcağnızı demişti.
Şimdi yaptırsak mı diye düşünüyorum.. Çevrede de yaptırmayan çok kişi var kardeşimde yaptırmamış maşallah sağlıklı kuzum.Siz yaptırdınız mı sonuçlar nasıl çıktı?
zuzu akşama foto diyorsaaaaa biz bu fotoyu bu sene görebilir miyiz acababekliyoruz mutlaka... gezmeden fırsat bulursa koyar...
çok yakınsa tutma benceTamam kızlar yaptırmaya karar verdim, çevremde yaptırmayan o kadar kişi var ki. Gereklimi diye düşündüm
..
Bu arada kızlar bi ev var kvlere çok yakın aynı mahallede. ev uygun aylık olarak anlaşırsakta iyi olucak. Ev de şimdiye kadar baktığımız evler içinde en uygunu işe yakın ama kvlere çok yakın napsam kararsızım. Eşim senin içine sinmezse tutmam evi dedi ama başka ev yok bulamıyoruz nasıl olur bilmiyorum ya içim istemiyo çok yakın olmayıSizce bu kadar yakınlıkta çok problem yaşarmıyım? Lanet olsun yaa bi evimiz yok ordan oraya sürünüyoruz eşyalarım maf oldu taşınmaktan
kızlar,eşim bugün sinop'a gitmişti...çok geç geldi,sürpriz işi yarına kaldı...adam ser veriyo sır vermiyo yaa...çatlatıcak beniyemeği geç yedik bu akşam...ortalığı yeni toparladım...şimdi dizimi izliyorum...
bi de bi kilo ıspanak alır gelirmiş ahtapot tipli olanlardan
belki yemeğe falan çıkarır
QUOTE]
bunu eşime söyledim...verdiği tepki şu: koca kafa beni niye rezil ediyon millete
napıyomuş senin pirinç
12 haftalık olunca cinsiyeti de öğreniliyo canımbakalım senin miniş ne
ben yaptırdım canım...zaten dr mecbur tutuyo...zor bi şey değil...kan alıyolar sadece...yaptır için rahat etsin canım bence...
gezmeden fırsat bulursa koyar...
çok yakınsa tutma bence
kızlar,eşim bugün sinop'a gitmişti...çok geç geldi,sürpriz işi yarına kaldı...adam ser veriyo sır vermiyo yaa...çatlatıcak beniyemeği geç yedik bu akşam...ortalığı yeni toparladım...şimdi dizimi izliyorum...
nie söledin beeeee
sinoptan bişi mi aldı dicem ama süpriz yarına kaldığına göre o da diil, eee neymiş kiii
zuzu haddiiii bekliozzzz
nie söledin beeeee
sinoptan bişi mi aldı dicem ama süpriz yarına kaldığına göre o da diil, eee neymiş kiii
zuzu haddiiii bekliozzzz
kimin söylediğini söylemedim amakızlardan biri dedim
yaa aslında ağzından belki laf alırım diye yem attım ama yutmadı
yarın da bi şey çıkmaz inşallah da öğrenirim
ooooo zuzum hanımlar daha hediyelerini eklememişler
Canım 400-500 bakıcıya verip huzursuz olup çalıştığıma değmez zaten 800 alıyorum, e kalan da bi işime yaramaz kredi ödememe yetmez, hem kime güvenicem ki.
ben 2li 3lü hepsini yaptırdım burda doktorlar kişiye bırakmıyor ki rutin kontroller sırasında tüm tahlilleri yapıyorlar.
herkes yaptırıyor yani burda, bende de hiç bi risk çıkmamıştı, zaten senin yaşında kolay kolay sorun çıkmaz demişti.
Ense kalınlığı testini ultrasondan mı bakıyolar:26: Haklısın 2li testi iyi düşünmek lazım
Valla çok zor bakımı ama yaşamaya hakkı yok mu down sendromluların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?