Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlaaaar
kocişi gönderdim...duşa girip evi ocağı erkenden toplamam lazım...öğleye doğru evden alcakmış eşim beni

haydi bakalım vilin, merakla bekliyoruz canm. kocişine bak, sanki süprizi tüm topiğe yapacak gibi meraklandırdı bizi

yarenay akşam açtım ilker paşanın son fotograflarını eşime gösterdim sonuç: bilgisayar karşısında kendi kendine deli deli hareketler yapan iki tip saçları pek uzamış bakışını etkilemiyor mu? Bebeklerde saç kesimi ne zaman başlıyor?

haydi bakalım vilin, merakla bekliyoruz canm. kocişine bak, sanki süprizi tüm topiğe yapacak gibi meraklandırdı bizi

sorma yaa olay oldu resmen meraklanıyorum yaa keyfini sürüyo gıcık benle birlikte siz de meraklandınız normalde pek sürpriz falan yapmaz yaa ben hala şoktayım...

Günaydın kızlar kar başladı burda doldurmuş ortalığıEki Görüntüle 582054
Tam ohh evdeyim ne güzel Kendime sıcacık çay yapıyım keyif yapıyım derken babam aklıma geldi(simit satıyor)..Aradım 7 gibi dedim baba işe çıkma hava çok soğuk dedim..Çıktım kızım hareket halindeyim üşümüyorum dedi..Bazen diyorum keşke evlenmeseydim de çalışma hayatıma çalıştığım yerde devam etseydim babamı çalıştırmasaydım bu soğuklarda

günaydın :80:

sana katılıoum canım
çünkü kardeşiminin okulunda şahit olduğum çok şey var,
ilgisiz ve tam anlamıyla şevkat gösterilmeyen aileler
o çocukları bir adım daha kötüye götürüyor
gerçekten üstesinden gelebileceğni düşünenler bunu gerçekleştirmeli
Peygamber sabrı olmalı hayatı ona göre endekslemeli
paraya gelince....
eğer yoksa tam bi rezillik
çocuğunu hep kötüye mahkum etmek zorunda kalıosun

benim bugün çok işim var kızlarrr
çok uğrayamam sanırım
ve müthiş bi baş ağrısı çekioum

vilin o zaman sana ev, araba, arsa, tarla tapan falan aldı götürüp göstercek

Sana yada başka bi arkadaşa yönelik değildi cnm söylemim..Tabiki çok önemli bi durum..İnsanın kendi hayatını evladına adaması,çok ödün vermesi demek.Maddi manevi...Herşey Allahtan sağlıklı olursa doğsun sağlıksız olursa ölsün sistemi ilgincime gitti..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inş

bu iş olcak yaaww
sizde gelişmeler büyük
sonunu yine bilimsele bağladın ama neyse

canım yaa hiç kıyamam
baba deyince bende akan sular durur yani. Allah yardımcısı olsun bol bol kazançları olsun inşallah
dışarda çalışan herkese bu kış gününde Allahım yardım etsin
sen neden işe girip çalışmıosun eşin mi istemio:44:

benim babamında bugün hastane sonuçları çıkacak
kan tomografi falan
geçen gün düşmüştü ya söylemiştim, gitmemişti hastaneye
ama kafasındaki ağrı geçmedi bi türlü
annemde zorla götürmüş
bugün yaptıkları tetkiklerin sonuçları alınacak
sürekli baş dönmesi var yataktan kalkınca kapıyı bulamıo dio annem
el yordamıyla duvarlara falan tutunuo dio
umarım bişi yoktur
kulaktan dolayı denge bozukluğu die düşünüouz ama ilaç kullanmasına rağmen geçmio
kardeşim onu öyle görünce çok etkilenio

canım inşallah çabucak satıp eve geçer hemen...allahım bu soğuklarda dışarda çalışanların yardımcısı olsun

en yaratıcı fikir ayşinimden geldi...ahtapot gibi ıspanak almasın diyo deli kız yaa akşamdan beri gülüyorum

ağrı kesici falan aldın mı canım? kız yoksa duştan çıkınca başını mı üşütüyosun sen,çok sık başın ağrıyo :26:

utan utan yarenim :) hediyem iştee

günaydın herkeşlere hasta gibiyim burnumun içi sızlıyo hapşuruyorum sürekli gazım desen full devam (akşam 10u geçiyodu attım kendimi yatağa ama sabah zor kalktım geç kaldım tabiii ... dün 7de çıktım bugün 9u bulucak çıkmam görüşürk inşşş

Eklentiler

• $DSC00409.webp
    69,8 KB · Görüntüleme: 18

yarenaya katılıyorum tabiiki onlarda insan onlarda bizim gbi aynı şartlarda yaşaması en doğal hakları ...ama şöyle düşünmek lazım down sendromlu bir tanıdık var sadece annesi bakyor ona annesi : ben ölürsem kızım ortada kalır ona iyi muamele ederler mi iyi bakarlarmı sanmıyorum dedi kadın yaşlı yarın birgün kızının tek kalmasından çok korkuyor...

sadece biz kendimizi düşünemeyiz onlarıda düşünmek lazım huzur evleri bakıcı yerleri hiç hoş ortamlar değil kötü bakılanlarda var şiddet görenlerde yarın birgün onlarda yaşlanacak ve bakıma muhtaç olduklarında ailelerinden kimse yoksa nasıl bakılacaklar bu soruyu sormak lazım geniş kapsamlı düşünmek lazım...

genelde önleri arkaya doğru atıyorum canım. elleriyle çok oynayınca bu hale geliyor. önümüzdeki hafta önlerden alcaz kendimiz, çaresi yok eşinle seni o halde görmeyi çok isterdim

evet dilekcim tam olarak anlatmak istediğim buydu işte. sen canlı örneklerini gördüğün için en iyi sen anlarsın.

koras Allah babana yardım etsin canım. bu soğukta dışarda çalışmak çok çok zor.

canım bence düşünce orta kulak zedelenmiştir...annem de öyle olmuştu...ilaç falan kullandı da geçti...tekrar çok geçmiş olsun...

ben bazı yazılanları göremiyorum yaa neden acaba :26: sirkenin yazdıklaarını senin alıntında gördüm mesela :26: ama çok komikmiş bebeklerde saç kesimi ne zaman başlıyo acaba ben de merak ettim

dilekcim inşallah ciddi birşey yoktur. vilinin dediği gibi ilaçla falan geçer hemencicik

cnm zevkini bilmediğim için spor bişi aldım umarım beğenmişsindir. faceten baktım çok sadesin bedenide M olur herhalde dedim

ağrı kesici falan aldın mı canım? kız yoksa duştan çıkınca başını mı üşütüyosun sen,çok sık başın ağrıyo :26:
ilaç içmem ben canım
bilmioum ki olabilir akşam yıkanıp yatmıştım
ama birazda üzüldüm işte babamın durumuna falan oda olabilir

canım bence düşünce orta kulak zedelenmiştir...annem de öyle olmuştu...ilaç falan kullandı da geçti...tekrar çok geçmiş olsun...
düşmeden öncede vardı canım
kadın sık düşmelerini ona bağladı yani düşünce olan bişi diil
bakalım bugün ne çıkacak dua et canım hiç bişi olmasın gecici bişi olsun hemen tedavi edilsin
ben kıyamam yaa

geçmiş olsun babana cnm...

bauarad sinizüt yok dimi sende sık baş ağırıması:44:

sorma yaa olay oldu resmen meraklanıyorum yaa keyfini sürüyo gıcık benle birlikte siz de meraklandınız normalde pek sürpriz falan yapmaz yaa ben hala şoktayım...

yaa çatladık yanii

bu iş olcak yaaww
sizde gelişmeler büyük
sonunu yine bilimsele bağladın ama neyse

cnm inşallah hiçbir sorun çıkmaz sonuçlarında bencede kulaktan olma olasığı çok yüksek belki kullandığı ilaç yaramamıştır ilacı değiştirirler.

korascım allah babanın yardımcısı olsun bu soğuklarda dışarda çalışmak gerçekten çok zor çok üzülüyorum bende görünce ekmek parası işte herkes bi şekilde hayatını sürdürmeye çalışıyor.

ayşamm o tvdeki kızları bende gördüm yaa çok üzüldüm ne mont ne bişe vardı üstlerinde

zuzum güle güle kullan cnm hediyeni.

down sendromlu bebek konusunda yarenime katılyorum bende çok büyük sorumluluk ve sabır gerektiryor bakımı çok gerçektende ve ona bakacak kişi sadece annesi koketinde dediği gibi anneden başka kimse o sorumluluğu zaten almaz.allahım kimseye yaşatmasın bu durumu.

kkoras babanı anlattın ya okuyunca bir tuhaf oldum içim gitti. :26:

vilin aklıma ne geldi şimdi senin koca burdaki nickini bulmuş olmasın süprizi de o olurmuş..

Tatildeyken kaybettiğim bir parfümüm vardı şişesinin 3 te 2 si duruyordu ne üzülmüştüm dün eşim onu arabanının arka cebinden bulmuş görünce nasıl sevindim

geçmiş olsun babana cnm...

bauarad sinizüt yok dimi sende sık baş ağırıması:44:
saol canım
yok sinüzit aslında
sabah dışarı çıkana kadar bişiyim yoktu ki
kışın soğuklardan oluo hep yaa

cnm zevkini bilmediğim için spor bişi aldım umarım beğenmişsindir. faceten baktım çok sadesin bedenide M olur herhalde dedim
bende hep feysten bakmıştım eskiden S bedendi zuzum ahh ahhh eski günler dimi zuzum

dilekcim inşallah ciddi birşey yoktur. vilinin dediği gibi ilaçla falan geçer hemencicik
inşallah canım yaa onu kıvranırken görmek istemioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…