günaydın kızlaaaar
kocişi gönderdim...duşa girip evi ocağı erkenden toplamam lazım...öğleye doğru evden alcakmış eşim beni
haydi bakalım vilin, merakla bekliyoruz canm. kocişine bak, sanki süprizi tüm topiğe yapacak gibi meraklandırdı bizi
beni yanlış anladın sanırım. tabii ki yaşamaya hakları var. ama bence hem maddi hem manevi olarak hazır olmak lazım böyle birşeye. sonuçta sürekli özel eğitim ve özel ilgi istiyorlar. bütün hayatın boyunca ona göre yaşaman gerekiyor. bak biz şuanda tek maaşla geçiniyoruz ucu ucuna. belki bebeğim 6-7 aylıkken işe başlıcam onun geleceği için. ama sürekli benim ilgime ihtiyaç duyan bir bebeğim olsa onu kimseye bırakıp da gidemem, bu durumda önce maddi zorluk, sonra da maddi problemlerin getirdiği manevi problemler ortaya çıkar. Allah'tan gelecek herşeye karşı boynumuz kıldan ince ama eğer bunu erken öğrenme şansımız varsa bence öğrenmeli, sonra da biz bunu başarabilir miyiz diye ciddi ciddi düşünmeliyiz. buna hazır olmadan, bile bile dünyaya getirmek bence daha kötü sonuçlar doğurabilir. yaşamı önce çocuğumuza, sonra da kendimize bile bile zehir ederiz. sonuçta mutlu insanlar, mutlu çocuklar yetiştirebilir.
günaydın kızlar.
beni yanlış anladın sanırım. tabii ki yaşamaya hakları var. ama bence hem maddi hem manevi olarak hazır olmak lazım böyle birşeye. sonuçta sürekli özel eğitim ve özel ilgi istiyorlar. bütün hayatın boyunca ona göre yaşaman gerekiyor. bak biz şuanda tek maaşla geçiniyoruz ucu ucuna. belki bebeğim 6-7 aylıkken işe başlıcam onun geleceği için. ama sürekli benim ilgime ihtiyaç duyan bir bebeğim olsa onu kimseye bırakıp da gidemem, bu durumda önce maddi zorluk, sonra da maddi problemlerin getirdiği manevi problemler ortaya çıkar. Allah'tan gelecek herşeye karşı boynumuz kıldan ince ama eğer bunu erken öğrenme şansımız varsa bence öğrenmeli, sonra da biz bunu başarabilir miyiz diye ciddi ciddi düşünmeliyiz. buna hazır olmadan, bile bile dünyaya getirmek bence daha kötü sonuçlar doğurabilir. yaşamı önce çocuğumuza, sonra da kendimize bile bile zehir ederiz. sonuçta mutlu insanlar, mutlu çocuklar yetiştirebilir.
bu iş olcak yaawwyarenay akşam açtım ilker paşanın son fotograflarını eşime gösterdimsonuç: bilgisayar karşısında kendi kendine deli deli hareketler yapan iki tip saçları pek uzamış bakışını etkilemiyor mu? Bebeklerde saç kesimi ne zaman başlıyor?
Günaydın kızlar kar başladı burda doldurmuş ortalığıEki Görüntüle 582054
Tam ohh evdeyim ne güzel Kendime sıcacık çay yapıyım keyif yapıyım derken babam aklıma geldi(simit satıyor)..Aradım 7 gibi dedim baba işe çıkma hava çok soğuk dedim..Çıktım kızım hareket halindeyim üşümüyorum dedi..Bazen diyorum keşke evlenmeseydim de çalışma hayatıma çalıştığım yerde devam etseydim babamı çalıştırmasaydım bu soğuklarda
canım inşallah çabucak satıp eve geçer hemen...allahım bu soğuklarda dışarda çalışanların yardımcısı olsunGünaydın kızlar kar başladı burda doldurmuş ortalığıEki Görüntüle 582054
Tam ohh evdeyim ne güzel Kendime sıcacık çay yapıyım keyif yapıyım derken babam aklıma geldi(simit satıyor)..Aradım 7 gibi dedim baba işe çıkma hava çok soğuk dedim..Çıktım kızım hareket halindeyim üşümüyorum dedi..Bazen diyorum keşke evlenmeseydim de çalışma hayatıma çalıştığım yerde devam etseydim babamı çalıştırmasaydım bu soğuklarda
günaydın :80:
sana katılıoum canım
çünkü kardeşiminin okulunda şahit olduğum çok şey var,
ilgisiz ve tam anlamıyla şevkat gösterilmeyen aileler
o çocukları bir adım daha kötüye götürüyor
gerçekten üstesinden gelebileceğni düşünenler bunu gerçekleştirmeli
Peygamber sabrı olmalı hayatı ona göre endekslemeli
paraya gelince....
eğer yoksa tam bi rezillik
çocuğunu hep kötüye mahkum etmek zorunda kalıosun
benim bugün çok işim var kızlarrr
çok uğrayamam sanırım
ve müthiş bi baş ağrısı çekioum
vilin o zaman sana ev, araba, arsa, tarla tapan falan aldı götürüp göstercek
günaydın kızlar.
zuzu hiç yanıltmadı beni
yarenay akşam açtım ilker paşanın son fotograflarını eşime gösterdimsonuç: bilgisayar karşısında kendi kendine deli deli hareketler yapan iki tip saçları pek uzamış bakışını etkilemiyor mu? Bebeklerde saç kesimi ne zaman başlıyor?
canım bence düşünce orta kulak zedelenmiştir...annem de öyle olmuştu...ilaç falan kullandı da geçti...tekrar çok geçmiş olsun...canım yaa hiç kıyamam
baba deyince bende akan sular durur yani. Allah yardımcısı olsun bol bol kazançları olsun inşallah
dışarda çalışan herkese bu kış gününde Allahım yardım etsin
sen neden işe girip çalışmıosun eşin mi istemio:44:
benim babamında bugün hastane sonuçları çıkacak
kan tomografi falan
geçen gün düşmüştü ya söylemiştim, gitmemişti hastaneye
ama kafasındaki ağrı geçmedi bi türlü
annemde zorla götürmüş
bugün yaptıkları tetkiklerin sonuçları alınacak
sürekli baş dönmesi var yataktan kalkınca kapıyı bulamıo dio annem
el yordamıyla duvarlara falan tutunuo dio
umarım bişi yoktur
kulaktan dolayı denge bozukluğu die düşünüouz ama ilaç kullanmasına rağmen geçmio
kardeşim onu öyle görünce çok etkilenio
canım yaa hiç kıyamam
baba deyince bende akan sular durur yani. Allah yardımcısı olsun bol bol kazançları olsun inşallah
kan tomografi falan
annemde zorla götürmüş
umarım bişi yoktur
kulaktan dolayı denge bozukluğu die düşünüouz ama ilaç kullanmasına rağmen geçmio
canım inşallah çabucak satıp eve geçer hemen...allahım bu soğuklarda dışarda çalışanların yardımcısı olsun
koras Allah babana yardım etsin canım. bu soğukta dışarda çalışmak çok çok zor.
Sağolun kızlar..Kpss ye girdim iki kez 65 civarı aldım bu küçük aptal yerde bile kadro puanları 90 ın altına düşmüyo.. Neyse bankalarda zaten kadro dolu boşalsa bile adamlar kendi tanıdıklarını alıyo..Fabrikaların insan kaynakları departmanı da tecrübeli alıyoyomuş...Bebek düşününcede beklemedeyim .bakalım hayırlısı diyorum eğer nasipse çıkar karşıa zaten..
Dilek baban aksatmasın cnm geçenlerde de düşmüştü çünkü..İnş sonuçlarda bi problem çıkmaz
utan utan yarenim :) hediyem iştee
günaydın herkeşlere hasta gibiyim burnumun içi sızlıyo hapşuruyorum sürekli gazım desen full devam(akşam 10u geçiyodu attım kendimi yatağa ama sabah zor kalktım geç kaldım tabiii ... dün 7de çıktım bugün 9u bulucak çıkmam görüşürk inşşş
ilaç içmem ben canımağrı kesici falan aldın mı canım? kız yoksa duştan çıkınca başını mı üşütüyosun sen,çok sık başın ağrıyo :26:
düşmeden öncede vardı canımcanım bence düşünce orta kulak zedelenmiştir...annem de öyle olmuştu...ilaç falan kullandı da geçti...tekrar çok geçmiş olsun...
ilaç içmem ben canım
bilmioum ki olabilir akşam yıkanıp yatmıştım
ama birazda üzüldüm işte babamın durumuna falan oda olabilir
düşmeden öncede vardı canım
kadın sık düşmelerini ona bağladı yani düşünce olan bişi diil
bakalım bugün ne çıkacak dua et canım hiç bişi olmasın gecici bişi olsun hemen tedavi edilsin
ben kıyamam yaa
sorma yaaolay oldu resmen meraklanıyorum yaa keyfini sürüyo gıcık benle birlikte siz de meraklandınız normalde pek sürpriz falan yapmaz yaa ben hala şoktayım...
bu iş olcak yaaww
sizde gelişmeler büyük
sonunu yine bilimsele bağladın ama neyse
canım yaa hiç kıyamam
kan tomografi falan
annemde zorla götürmüş
umarım bişi yoktur
saol canımgeçmiş olsun babana cnm...
bauarad sinizüt yok dimi sende sık baş ağırıması:44:
bende hep feysten bakmıştımcnm zevkini bilmediğim için spor bişi aldımumarım beğenmişsindir. faceten baktım çok sadesin bedenide M olur herhalde dedim
inşallah canım yaa onu kıvranırken görmek istemioumdilekcim inşallah ciddi birşey yoktur. vilinin dediği gibi ilaçla falan geçer hemencicik
umarım sebebini bulurlarda çözüm üretirlerDilek baban aksatmasın cnm geçenlerde de düşmüştü çünkü..İnş sonuçlarda bi problem çıkmaz
bişi yok deyip göndermeleri de çözüm diil sonuçta çünkü babam sürekli oturup kalkarken eğilirken falan denge bozukluğu yaşıo.
bende bazen alıntılarda görüoum çok fazla yazıldığında atlıoum galiba :26:ben bazı yazılanları göremiyorum yaa neden acaba :26:
alnına dökülen saçlar yüzünden alında kıllanma olur ya onu engellemelisin canımgenelde önleri arkaya doğru atıyorum canım. elleriyle çok oynayınca bu hale geliyor. önümüzdeki hafta önlerden alcaz kendimiz, çaresi yok
kardeşimin vardır mesela birde esmer siyah saç olunca daha fena oluo
sonra tosunpaşa saçlarını dikerken havaya şikayetci olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?