Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilekte sinüzüit vaar mı bilmiyorum ama başağrısı kronik yorgunluktan hatun atom karınca gibi evde de çalışıyor işte de çalışıyor.

dün eve gittim iki çeşit birden yemek yaptım üstüne bir de hızlıca mutfagı toplayıp avm ye gittim ya 21 aralık ın gerçekleşme payını biraz yükseltiyorum sanırım

Allah dışarıda çalışanlara yardımcı olsun bol kazanç versin inşDua edin bana da kızlar hakkımda hayırlı bi iş bulayım aileme destek olayım
Şunu farkettim babam daha önce satış temsilcisiydi bi firmada sonra dizlerinden dolayı (ileri derece kireçlenme) çıkmak zorunda kaldı..Eşimde o sıralar işten çıkmıştı o da sigara firmasında satış temsilcisiydi.Sonra eşim girdi işe fabrika da forklift kullanıyo dışarda yani babamda şimdi dışarda kaderleri aynı mı ne

inan canım atomluğum falan kalmadı ama mecburum yani yapmaya
işte çalışıoum ve bişiler üretmeliyim
evde zaten tamamen mecburi hıı yapmasanda olur evi b.k götürür üstün başın rezil yemek geçiştirilmiş
ama içim rahat etmez ki pisliği dağınıklığı sevmioum ben duramam yani

21 aralık ın gerçekleşme payını nasıl yükseltiosun :44:
ankamall nası geçen gittim sadece tekin acara ve gratise girip pideköyde oturup çıktım hiç biyere bakmadım
bu pazar aslında kentpark yada optimuma gitmek istioum
ama oralarada gidince hiç yoktan 100-150 harcıoum

hani evde yemk olmasına rağmen yemek yaptım ya ekstradan onun için kıyamet mi geliyor acaba demek istemiştim

ankamall dün çok sakindi tam istediğim gibi; zaten biz de çok fazla gezmedik trendyolda perlinanın kazakları vardı gidip gerçeklerine baktım hoşuma gitmedi nike a uğradım eşofmanlara baktım ama pahalı geldi alamadım netten alacam onu da; bi de yine en üst katta soft one la forever next e girdim soft one daki elbiseler çok hoştu fermuar detayları filan hesaplı da bir yerdi. Tam polo garage a giriyorduk kapandık diyince aha dedik kapanıyor doğru ramseye koşup eşimin takımını hallettik. Yani toplasan 1 saat anca gezmişizdir kapanırken de çıktık işte.

canım düşmeden önce de varsa eğer demekki kulağındaki problem eskiye dayanıyo...aklına kötü şeyler getirme bakim...bu çok insanda olan bi şey...dr anneme eskiden kulağınızda problem varmış ama düşünce artmış demişti...önceden de arada başı dönerdi ama bizim aklımıza hiç gelmemişti...çok basit b hastalık bu...ilaçlarını kullanınca geçecek göreceksin...başka bi şey çıkmicak,boşu boşuna kendini üzme...annemin o kadar kötüydü ki antideprasan bile vermişlerdi,düşün yani ama geçti gitti işte...

ne gülerim ama
kaybolan bi şeyi bulmak gibisi var mı bee,insan altın bulmuşa dönüyo resmen

saol canım
yok sinüzit aslında
sabah dışarı çıkana kadar bişiyim yoktu ki
kışın soğuklardan oluo hep yaa
canım sinüzitin olabilir :26: pazar günü aynı hatayı eşim de yaptı,eve geldi başım ağrıyo diye,yatana kadar geçmedi ağrısı...o da pek ilaç içmez ama ağrı kesilmeyince içti mecburen...sinüzit ağrısı çabuk geçmiyo ve başını üşüttüğün an başlıyo hemen,başını üşütmemeye çalış...hele saçlarını asla ıslak bırakma...
kızlar 2 gündür kv bi bahane bulup arıyo...baktı ki bende arayacak göz yok mecbur kendi aramaya başladı...normalde inat yapar aramaz eşim aradı,uzak bi köye gidiyomuş doğuma,yetişmeye çalışıcam,hazırlan bekle dedi,yavaştan yavaştan giyiniyim....

kızlar eşim aradı şimdi,kaza yapmış
dozer geçicekmiş arabanın yanından,kenara çekip beklemiş eşim yol dar diye,dozerin kepçesi arabaya çarpmış,geri dönüyo şimdi,allahtan eşime bi şey olmadı yaa sürprizi söyledi,dükkanlarının oraya kuyumcu açılmış,beni oraya götürüp bilezik alıcakmış,altın fiyatlarını takip ediyomuş sirken gibi(düştü diye almak istemiş) ama yine kaldı...ayyy gözüm altını falan görmedi,iyi ki eşime bi şey olmadı yaa

Çok geçmiş olsun cnm:26:

canım çok geçmiş olsun Allah korumuş
üzülme bişi yokmuş bak sen dikkat et kendine bebişi düşün

800 mü alıyorsun şaka yapıyorsun herhalde hemde devlettesin ??? bebeğine bir boncuk

buarada günaydınlarrr

kadrolu ya da sözleşmeli diilim ki ben, taşeron firmaya bağlı maaş alıyorum

aminn, hayırlısıyla gönlüne göre bi iş bulursun inşallah canım

kv ye yüz verme boşver kendi arasın ki anlasın

canımm geçmiş olsun, eşinin sürprizi de güzelmişa ama alınır yeterki o ii olsun.

günaydın, rahatsızım çok, gece yatakta rahat edemedim battı sanki, oturma odasında yattım misafir odasında yattım ama yok uyuyamadım bi türlü. çok yorgun hissediyorum kendimi. iş yeri hekimime çıktım, tansiyon falan baktı normal ama hiçç güç yok

Son düzenleme:
vilin büyük geçmiş olsun canım ya. eşin korkmuş mu? sen nasıl gideceksin?

cnm zevkini bilmediğim için spor bişi aldım Umarım beğenmişsindir. Faceten baktım çok sadesin bedenide m olur herhalde dedim

sağol canım daha çok spor takılıyorum ivet

bende hep feysten bakmıştım Eskiden s bedendi zuzum ahh ahhh eski günler dimi zuzum

Feys de olmasa naparmışız :)
ah ahhh hiç sorma kuzu yaa son 1sene bu hale geldim

Yaklaşık 50 kiloyla Evlendim s/34-36 giyerdim , 2,5 sene sonucunda 60 kilo oldum ve m /38 beden giyorum

Neyseki mala gelmiş cana gelmemiş çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun Allah korumuş bir fakir doyur derler bizde

cnm kendine iyi bak sen yaa bol bol vitamin al meyvelerle hasta olma bak ...iyi beslen yanına hep yicek içecek meyve suları felan getir...

sabah süt ceviz yumurtaya başla enerji verir hiç olmazsa başlarda..haşla yumurtanı getir işyerine

yiyorum canım mandalina portakal bol bol götürüyorum
sabhları balıma ceviz kırıp kırıp koydum ondan yiyorum 2 yumurta yiyorum 1 bardak süt içiyorum sabah akşam ama çokk güçsüzüm

vilincim çok geçmiş olsun allah korusun benimkide yollarda hep allah korusn yaa hediyende güzelmiş neyse alırsınız yine acelsi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…