eşim de öyle diyo kuzum, işten çık başka yer mi yok diyo. neyi bekliyosam işte :26:
kızlaar süper bizi şikayet etmiş galiba, nezaman ceza olur diyo :0:
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/367873-esi-isi-olan-bayanlar-haydi-buyrun-12836.html
bizden kiminkini işaretlemiş ki!
:13: :13: :13:ama zaten erkekler hep aynı öyle yapıolar yani mantıklı cvp beklemek saçma
akıllı olsun ağzını burnunu kırarım onun
sende sessiz kalma
cvbını ver napabilirmiş gibi yaklaşımlar yani
onun için sıkma canını
adamda ne naletmiş yaww
keşke yazmasaydımm, birileriyle samimi olup "aman yalnız değilim" havası yaratmaya çalışması komik geldi dayanamadım.kızlar gitmeyin o topiğe
sanki kavga etmeye diye gitmişiniz gibi gösterilmiş
böyle tut beni Eki Görüntüle 388865nek gel bebeyim nerdesin
neyse ne boşverin
akşama ne yemek varr
neyse ne boşverin
akşama ne yemek varr
zuzunun dediği gibi yüzümüz pek yani pakşimdi geldim kesin benim yazdığımı şikayet etmiştir elficim..
böyle tut beni Eki Görüntüle 388865
neyse ne boşverin
akşama ne yemek varr
ahahahzuzu ne kadar boş konular konuşuyosun şekerim daha güncel konular var şurda aaa olmuyor ama
ay hemen ordan minik laf sokmuşzuzunun dediği gibi yüzümüz pek yani pak
böyle tut beni Eki Görüntüle 388865
ben bol nar ekşili, limonlu taze soğanlı pattis salatası yapıcam ama yanına bilmiyorum:101:
zuzu ne kadar boş konular konuşuyosun şekerim daha güncel konular var şurda aaa olmuyor ama
zuzunun dediği gibi yüzümüz pek yani pak
ben öğlen yemedim gene bişeyler ....
gidip g.....e alsam iyi olcak (şifreli yazdım, hamişlere karşı) bide akşam ağdaya gitcem ya, bayılmayım :)
buarada çaya arkiler gelicekmiş, eşim dün sölemeyi unutmuş bana :) neysekiyabancı değiller
heee buarada pazar günü, d.günü menüsü için sorcaklarım var ama müşteriye çıkıcam şimdi, gelince yazarım
ben geldim kızlar dışarısı çok sıcak lazeri hallettim ordan da eve kadar yürüdüm çok yorulmuşum yaşlanıyor muyum acaba
super beni de arkadaş listesinden silmiş bunu yazmaya bile gerek görmedim çünkü önemsemedim bile ilk defa başıma gelen bir durum değil yani önceden funda da yapmıştı ortada hiç bir sorun yokken bi de ona sormuştum ne oldu filan gibilerindenAz önce sizin yazdıklarınızı okuyunca cidden garibime gitti abartıyor diyebilirsiniz belki ama burdaki davranışlarımız aslında biraz da kişiliğimizi yansıtıyor o yüzden yorum yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?