Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ben bunu yapacağını tahmin etmiştim, çok iyi gözlemlemişim kişiliğini

bizim işaretlememize gerek yok, zaten yöneticler kötü içerik olunca nedir ne değildir okuyup gerekirse ceza veriyolar (bildigim), anlımız ak yüzümüz pek

şimdi geldim kesin benim yazdığımı şikayet etmiştir elficim..

Son düzenleme:
:13: :13: :13:

kızlar gitmeyin o topiğe

sanki kavga etmeye diye gitmişiniz gibi gösterilmiş
keşke yazmasaydımm, birileriyle samimi olup "aman yalnız değilim" havası yaratmaya çalışması komik geldi dayanamadım.

böyle tut beni Eki Görüntüle 388865

ben bol nar ekşili, limonlu taze soğanlı pattis salatası yapıcam ama yanına bilmiyorum :101:

owww çok şahane :)))) bence pofuduk poğaça yapppp, çayla nefiss olur

zuzu ne kadar boş konular konuşuyosun şekerim daha güncel konular var şurda aaa olmuyor ama

ay dimi, bilemedim napaamm :)))

zuzunun dediği gibi yüzümüz pek yani pak

yaa dilek yaaa çaktırmasana
bende diyodum, bu laf böle değildi sankim ama neyse

ben öğlen yemedim gene bişeyler ....

gidip g.....e alsam iyi olcak (şifreli yazdım, hamişlere karşı ) bide akşam ağdaya gitcem ya, bayılmayım :)

buarada çaya arkiler gelicekmiş, eşim dün sölemeyi unutmuş bana :) neysekiyabancı değiller

heee buarada pazar günü, d.günü menüsü için sorcaklarım var ama müşteriye çıkıcam şimdi, gelince yazarım

ımm ben ne zamandan beri yapmıoum bi bakim
en son cuma yaptım perşembe mi ne yapmıştım
cumayı hatırlamıoum cmt eşim geç geldi pazar dışarda yedik pzt annem verdi salı annem verdi dün dışarda yedik
bugün tüy alma günü bacaklar var yarım saat onlarla uğraşsam sonra da bi makarna yapıveririm
ıspanağım var aslında hazır yıkanmış doğranmış ama eşim yemio ki
ıspanak püresi gibi yaparsam süt kaşar tereyağlı tavuğun yanına onu yio.

git yee aç aç dolanma ortalıkta.
biz de pazar günü arkilerle bağa gidecez, et met alınır illaki de yine de çeşit olsun die dün akşam ıspanaklı börek sardım kıymasına acıyı azcık fazla kaçırdım inşallah ii olur, attım onu donrucuya cepte var biiiir, akşama da kalırız bbüyük ihtimalle, o yüzden şu tarifi buldum netten Midye Poğaça Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri bu da hoşuma gitti yaparsam ikiiiii, bi de garnitür alıp rus salatası yapacam etti üüüç, et tavuk domates köz patlıcan biber soğan salatası cips mips oo yeter de artar bile.

ben hafta içi yapamıyorum biliyosunuz zaten 3 gün kocişte yok yine annemdeyim..

ben geldim kızlar dışarısı çok sıcak lazeri hallettim ordan da eve kadar yürüdüm çok yorulmuşum yaşlanıyor muyum acaba

super beni de arkadaş listesinden silmiş bunu yazmaya bile gerek görmedim çünkü önemsemedim bile ilk defa başıma gelen bir durum değil yani önceden funda da yapmıştı ortada hiç bir sorun yokken bi de ona sormuştum ne oldu filan gibilerinden Az önce sizin yazdıklarınızı okuyunca cidden garibime gitti abartıyor diyebilirsiniz belki ama burdaki davranışlarımız aslında biraz da kişiliğimizi yansıtıyor o yüzden yorum yapmak istemiyorum

beni silmemiş ama ben sildim
aman neyse ya boşverin artık onu tabiki cnm kişiliğimizi yansıtıyor anlıyorsun artık karşındakinin nasıl bir insan olduğunu konuşmaya değmez boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…