çok geçmiş olsun canım yaaKaç gündür bakamadım size .kızımı doktora götürdük gaz sancısından 3-4 gündür uyku falan yoktu .şükür şimdi daha rahat damlasını değiştirdi doktor farklı hastaneye gittik kendi doktorunu hiç beğenmiyorum ağzının içinde konuşup duruyor.
2 gündür bende hastayım birden üşüme titreme geldi sonra ateş ve terleme sağ kolumdan göğüslerime sancı başladı acile gittik gece serum taktılar iğne vurdular ateşim 38 buçuğu geçmişti.tansiyonum düşmüş test yaptıLar kanda enfeksiyon çıktı.ya göğsümden yada idrar yollarından kapmışım antibiyotik verdi. Bügünde sağ göğsüm şişti kızardı yarın tekrar doktora gidicem
enki geçmiş olsun canım
vilinn gaz sancıları meshurdur zaten gebelikte, geçmiş olsun.
zeynebim yaa üzüldüm yine hastanelerde gezmek zorunda kalıosunKaç gündür bakamadım size .kızımı doktora götürdük gaz sancısından 3-4 gündür uyku falan yoktu .şükür şimdi daha rahat damlasını değiştirdi doktor farklı hastaneye gittik kendi doktorunu hiç beğenmiyorum ağzının içinde konuşup duruyor.
2 gündür bende hastayım birden üşüme titreme geldi sonra ateş ve terleme sağ kolumdan göğüslerime sancı başladı acile gittik gece serum taktılar iğne vurdular ateşim 38 buçuğu geçmişti.tansiyonum düşmüş test yaptıLar kanda enfeksiyon çıktı.ya göğsümden yada idrar yollarından kapmışım antibiyotik verdi. Bügünde sağ göğsüm şişti kızardı yarın tekrar doktora gidicem
sabah sabah formunuz yerinizdegünaydın kızlaaar...
7.30'da uyandık,kocişle bi güzel sarıldık,zeynebin tekmelerini sevdi babası,sonra iş değiştiberaber duş aldık,babamızı gönderdik,kızımla yataktayız kızlar kasıklarıma vuran sancı gaz sancısıymış tahmin etmiştim zaten...geçti çok şükür...gebelik korsesi varmış hiç duydunuz mu kızlar?
selam kızlar
evet bugün cumabiraz zor geldi h sonu ama olsun geldi ya
Zeynepcim yaa, çok çok geçmiş olsunKaç gündür bakamadım size .kızımı doktora götürdük gaz sancısından 3-4 gündür uyku falan yoktu .şükür şimdi daha rahat damlasını değiştirdi doktor farklı hastaneye gittik kendi doktorunu hiç beğenmiyorum ağzının içinde konuşup duruyor.
bana da bu hafta çokkk hızlı geçti, işim yoğundu ondan herhalde.selam kızlar
evet bugün cumabiraz zor geldi h sonu ama olsun geldi ya
günaydın kızlar
enkimm çok üzüldüm yaa geçmiş olsun canım maalesf tüm ilaçlar bebeğe geçiyor mecbur kalınca içmek zorunda kalıyor insan.gaz içinde bizde çok fazla damla değiştik canım en son sapsımplex ve biogaiya ii gelmişti inşallah kullandığınız işe yarar yaramazsada bide bunları sor doktururan kimyon içmeyi unutma bebişinede ve günde 20 cc kadar verebilirsin cnm.
nigar bencede çok değil cnm faturan ben bu ay 200 küsüsr bekliyorum valla geçenayki 180bakalım kaç gelcek.
kızlar bişi sorcam yaa göz temizleme için tonikmi ii yoksa temizleme sütümü iyidir karar veremedim benimkini değişcem öneri bekliyom sizden.
dilek,niye yatmıyosun diyosun yaa bana,bak bugün geri yattım elim ayağıma dolaştı...apar topar kahvaltı yaptım ve masayı bile toplayamadım doğru dürüst...daha üzerimi giyinicem...ve saate bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?