Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çok geçmiş olsun canım yaa doğum yaptın yine de hastanelerden kurtulamadın

günaydın kızlaaar...
7.30'da uyandık,kocişle bi güzel sarıldık,zeynebin tekmelerini sevdi babası,sonra iş değişti beraber duş aldık,babamızı gönderdik,kızımla yataktayız kızlar kasıklarıma vuran sancı gaz sancısıymış tahmin etmiştim zaten...geçti çok şükür...gebelik korsesi varmış hiç duydunuz mu kızlar?

enki geçmiş olsun canım
vilinn gaz sancıları meshurdur zaten gebelikte, geçmiş olsun.

zeynebim yaa üzüldüm yine hastanelerde gezmek zorunda kalıosun
allahım büyük rahatsızlıklardan korusun ikinizide
bebişin daha iyidir galiba şimdi
antibiyotik bebeğide etkilemez mi nasıl içeceksin:26:
canım yaa çok çok geçmiş olsun

sabah sabah formunuz yerinizde
ne güzel yaaa
bence güne harika başlamış oluosunuzdur enerjik ve suratı hep sırıtan tipte:76:

yaşasın bugün cuma yaaa.... hepinizin cuması mübarek olsun..............

Zeynepcim yaa, çok çok geçmiş olsun ((.
şimdi iyisin dimmi? annen daha yanınızda sanırım, o iyi bakıyodur sana
selam kızlar

evet bugün cuma biraz zor geldi h sonu ama olsun geldi ya
bana da bu hafta çokkk hızlı geçti, işim yoğundu ondan herhalde.

Günaydın herkese
servisi kaçırdımm, 9:30 da geldim.. Tam girdim ki şirkete, yağmur başladı. Şanslıyım :)

günaydın kızlar
enkimm çok üzüldüm yaa geçmiş olsun canım maalesf tüm ilaçlar bebeğe geçiyor mecbur kalınca içmek zorunda kalıyor insan.gaz içinde bizde çok fazla damla değiştik canım en son sapsımplex ve biogaiya ii gelmişti inşallah kullandığınız işe yarar yaramazsada bide bunları sor doktururan kimyon içmeyi unutma bebişinede ve günde 20 cc kadar verebilirsin cnm.

bizde hiç ilaç kullanmadık hummananın kimyonlu rezene çayı var yiğite hep ondan içirdim gayette iyi geldi

nigar faturan normal gelmiş sanki babaneme eltimlere falan hep o fiyat gelmiş
benim geçen ay 28inde 64 tl geldi
sayacım 647,??? m[SUP]3[/SUP]'tü
kendim bakıyım ne kadar harcıoum dedim
geçen hafta doğalgaz saatine baktım 641,??? yazıo

benimki kartlı değildi rakam azalsın hiç bişi anlamadım
ben misal 747,??? m[SUP]3[/SUP] çıkar diodum yani 100m[SUP]3[/SUP] harcamışım gibi olcaktı
ama aklım almadı yani
şimdi merakla faturayı beklioum işte
başkent doğalgaza baktım az önce bişi öğrenemedim

nigar bencede çok değil cnm faturan ben bu ay 200 küsüsr bekliyorum valla geçenayki 180bakalım kaç gelcek.

kızlar bişi sorcam yaa göz temizleme için tonikmi ii yoksa temizleme sütümü iyidir karar veremedim benimkini değişcem öneri bekliyom sizden.

benmde 188,85 gelmişti bu ay 250 civarı gelir sanırım
bence süt, yani tonik benm gözümü kızartıyor

dilek sayacın bozulmuş olmasın? Bence başkent doğalgazı ara durumu söyle mutlaka

bol ben yağ kullanıyorum elimle hafif masaj yaparak çıkarıyorum ve suyla duruluyorum yağ dediğime bakma suyla biraya geldiğinde süt gibi oluyor çabuk temizleniyor.

teyzemler de acıbadem sütü kullanıyorlar hep; bir dönem ben de aldım ama hiç memnun kalmadım gözlerimi çok yaktı sonra kaldırdım

seduş sen loreal kullanıodun dimi
bende niveanın sütü var hiç kullanmıoum nası bilmioum
bi ara neutrogena temizleme sütü kullanmıştım o fena sayılmaz
lancome göz makyaj temizleyici harika
sirken mac kullanıodu oda memnunum demişti
ben en son bişi almıştım yaa :44:
bitkisel hem göz hem yüz ikisi bir arada fındık kadar döküp yıkıosun temizliği falan iyiydi onu da bıraktım
ama adı neydi hatırlayamadım geçmişte vardır aslında

sedoş bak bu çok güzel, hem yüz hem göze kullanabilirsin ben bu sefer çok açılmayım diye avon aldım ama avonun sütü de yakıyor gözümü, bunun gibi değil

dilek,niye yatmıyosun diyosun yaa bana,bak bugün geri yattım elim ayağıma dolaştı...apar topar kahvaltı yaptım ve masayı bile toplayamadım doğru dürüst...daha üzerimi giyinicem...ve saate bak...

dilek,niye yatmıyosun diyosun yaa bana,bak bugün geri yattım elim ayağıma dolaştı...apar topar kahvaltı yaptım ve masayı bile toplayamadım doğru dürüst...daha üzerimi giyinicem...ve saate bak...

canım ben yat dedim de öğlene kadar da demedim ki
bişi olmaz yaa hemen toparlanır çıkarsın
zaten senin için haftanın son çalışma günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…