canım ben yat dedim de öğlene kadar da demedim ki
bişi olmaz yaa hemen toparlanır çıkarsın
zaten senin için haftanın son çalışma günü
dilek sayacın bozulmuş olmasın? Bence başkent doğalgazı ara durumu söyle mutlaka
bol ben yağ kullanıyorum elimle hafif masaj yaparak çıkarıyorum ve suyla duruluyorum yağ dediğime bakma suyla biraya geldiğinde süt gibi oluyor çabuk temizleniyor.
teyzemler de acıbadem sütü kullanıyorlar hep; bir dönem ben de aldım ama hiç memnun kalmadım gözlerimi çok yaktı sonra kaldırdım
seduş sen loreal kullanıodun dimi
bende niveanın sütü var hiç kullanmıoum nası bilmioum
bi ara neutrogena temizleme sütü kullanmıştım o fena sayılmaz
lancome göz makyaj temizleyici harika
sirken mac kullanıodu oda memnunum demişti
ben en son bişi almıştım yaa :44:
bitkisel hem göz hem yüz ikisi bir arada fındık kadar döküp yıkıosun temizliği falan iyiydi onu da bıraktım
ama adı neydi hatırlayamadım geçmişte vardır aslında
zuzum ne yaptı acaba,adet oldu mu ki?
kaç gündür bakamadım size .kızımı doktora götürdük gaz sancısından 3-4 gündür uyku falan yoktu .şükür şimdi daha rahat damlasını değiştirdi doktor farklı hastaneye gittik kendi doktorunu hiç beğenmiyorum ağzının içinde konuşup duruyor.
2 gündür bende hastayım birden üşüme titreme geldi sonra ateş ve terleme sağ kolumdan göğüslerime sancı başladı acile gittik gece serum taktılar iğne vurdular ateşim 38 buçuğu geçmişti.tansiyonum düşmüş test yaptılar kanda enfeksiyon çıktı.ya göğsümden yada idrar yollarından kapmışım antibiyotik verdi. Bügünde sağ göğsüm şişti kızardı yarın tekrar doktora gidicem
zuzum işallah hakkında hayırlısı olur allahım hayırlı zamanı bilir .o ol dediği zaman olur
inş çok fazla gelmez canım, o sayaç şeylerinden hiç anlamam ben bakmıyorum hiç sayacımıza :26:nigar faturan normal gelmiş sanki babaneme eltimlere falan hep o fiyat gelmiş
benim geçen ay 28inde 64 tl geldi
sayacım 647,??? m[SUP]3[/SUP]'tü
kendim bakıyım ne kadar harcıoum dedim
geçen hafta doğalgaz saatine baktım 641,??? yazıo
benimki kartlı değildi rakam azalsın hiç bişi anlamadım
ben misal 747,??? m[SUP]3[/SUP] çıkar diodum yani 100m[SUP]3[/SUP] harcamışım gibi olcaktı
ama aklım almadı yani
şimdi merakla faturayı beklioum işte
başkent doğalgaza baktım az önce bişi öğrenemedim
ama elektirk de 75 gelmiş bolnigar bencede çok değil cnm faturan ben bu ay 200 küsüsr bekliyorum valla geçenayki 180bakalım kaç gelcek.
kızlar bişi sorcam yaa göz temizleme için tonikmi ii yoksa temizleme sütümü iyidir karar veremedim benimkini değişcem öneri bekliyom sizden.
Hayyy Allah öğrenemedik bir türlü bebiş var mı yok muşu saate kadar olmadım, gece karnıma sancı girdi kasıklarıma kadar gaz sancısı gibi sanki bağırsaklarım düğümlendi geçti sonra bu böyle 2.oluşu geçen de arkinin evinde olmuştu
canım yaa kurtulamadın drlardan :// çok geçmiş olsun
inş canm ,biliyom
selam millet hayırlı cumalar ...
Sabh vatsaptan yazdım ..büro tlfnu/netinde sorun var ama oyüzden gelmemiş de olabilir msjm nete giremedim, sabh s.ocağına gittim kan vermek için ama nekk bizim burda gebelik için almıyolarmış kan hastaneye git p.ertesi dedi gebeysen gel kayıt yapalım dedi cep nomu aldı gönderdi hemşire :26:
Bugün çok çalışmam lazım çokkk
ben de sendenim, akşamları tonikle temizleyip nemlendirici sürüyorum, sabahları da normal yıkayıp yine nemlendirici sürüyorum.. Bu kaa :))Valla ben alıyorum alıyorum ama kullanmıyorum düzenli geçende kipadan yüz temizleyici aldım hangi markanın olduğunu unuttum bile özellikle siyah noktalar için (burnuma) ama daha nasip olmadı kullanmak
Pek ilgili değilim sanırsam ..dove la yıkayıp nemlendirici sürüyorum bi bunu yapıyorum düzenli olarak
çok mu bakımsızım :26:
inş çok fazla gelmez canım, o sayaç şeylerinden hiç anlamam ben bakmıyorum hiç sayacımıza :26:
ama elektirk de 75 gelmiş bol((
etti 195
ben göz makyajı yapmıyorum neredeyse hiç, ayda yılda bir
yüz için Loreal kullanıyorum şuan, tonik
benimki mac in temizleme solüsyonu tüm yüz için kullanılabliyor 150 cc büyük de baya gidiyor ama şu da var ben öyle her gün makyaj yapmam haftada 3 kere anca...ne yağı sürüyosun?
evt cnm loreal ama gıcık aldım geçirmiyor sanki artık almıcam ondan neutrogena alabilirim yaa fiyatı uygundur.seninkinin adın hatırlayamadım bende yaa değişikti kullanmıyomusun sen valla soğuktan yüzümü bile yıkayamıyorum ıslak mendille temizliyorum.
sirken aklıma sen geliyosun hep misgibi sıcacık evin yaa kışın size taşınsak diyorum
diloş lancome pahalı gelir valla şimdi alamam bende.
Valla ben alıyorum alıyorum ama kullanmıyorum düzenli geçende kipadan yüz temizleyici aldım hangi markanın olduğunu unuttum bile özellikle siyah noktalar için (burnuma) ama daha nasip olmadı kullanmak
Pek ilgili değilim sanırsam ..dove la yıkayıp nemlendirici sürüyorum bi bunu yapıyorum düzenli olarak
çok mu bakımsızım :26:
doğalgaz kullanırken elektriktemi gidiyor:26: çok cahilim valla bu konuda
hayyy allah öğrenemedik bir türlü bebiş var mı yok mu(
kan testi pazartesiye kaldı o zaman, aslında keşke bugün öğlen özelde yaptırsan 2 dakkada :26:
Batın dündü, 1 gün geçti reglin.. :44:
ben de sendenim, akşamları tonikle temizleyip nemlendirici sürüyorum, sabahları da normal yıkayıp yine nemlendirici sürüyorum.. Bu kaa :))
doğalgaz kullanırken elektriktemi gidiyor:26: çok cahilim valla bu konuda
valla yaa :/
ya acaba telfndan söylerlermi fiyatını pahalıysa gitmeyim 20den fazla vermiyim dimi taksit yatırcam bugün bide
s.ocağındakine 2gün geçti dedim1gün içinmi telaş yaptın demesin diye, utandım :))))
oh beeYalnız değilim yanii :)
sende yalnız değilsinBende bilmiyom
valla bende jel aldım,nemlendirici aldım eczaneden bi sürü para verdim kullanmadım kullanma tarihleri geçmiştir artık çom tembelim bu konuda yaa hiç krem falan sürdüğüm yok benim ben daha bakımsızım senden
zuzu 20 tl den fazla olamaz ssk lı için, bizim burda gayet löküs hastanelerde bile en fazla 25.
12-20 arası normalde. Yaptır yaa öğleden sonra.. Geç döllenmeyse ondan çıkmamıştır belki testte..
Ayy şü diğer testi yapsaydın belki hiç gerek kalmiycaktı kan testine.
Sen en iyisi yarın sabah diğer testi yap, çıksa da çıkmasa da cumartesi sabahı özelden kan testi yaptır regl olmazsan..
Benim de kafam karıştııııı
zuzum bizim burda tüm özellerde 20 lira
Sevindim..
Zuzum aç öğren yaa nekadar ona göre git işte evdeki testi yapmadın dimi?
arzu evde fazladan bi testin daha vardır yarın sabaha kadar olmazsa onu da yapsana
Sizin sağlık ocağına da uyuz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?