Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilek karaoke mi alacaksın?
biz sevgililer gününde hediye almayacağız bu yıl
ama eşim bir kongreye başvuracak sonuçları martta belli oluyor kabul alırsa onun masraflarını kurul karşılıyor geriye bir benimki kalıyor birlikte kazakistana çıkacağız

düzeltme: şimdi gördüm kazak hoşuma gitmedi benim ama eşinin tarzıysa uygunsan da al

Son düzenleme:

kız napıcaksınız kazakıstanda

karaoke nerden çıktı bee?
o murut boz kazağı bnim tosunda murattaki gibi durmaz tabii o göbüşle ama tarz bi kazak yani
uygunluğuna gelince ona bişi alırken asla parama acımam kiEki Görüntüle 601895

siz zaten borçları biraz hafifletmediniz mi özel günlerde neden kısıtlama getiriosunuz ki
hediye alıp, vermek kadar güzel şey var mı?

kız sirken bişe yazdım hiç alımadın üstüne gelmeyiz şekerim evinede kabul etmedin bizi

çantaya üzüldüm kuzum yaa
evt murat bozdaki gibi durmuo dimi mankenin üstünde de olmamış benim göbekliye hiç olmaz sanırım :44:

çantaya üzüldüm kuzum yaa
evt murat bozdaki gibi durmuo dimi mankenin üstünde de olmamış benim göbekliye hiç olmaz sanırım :44:

bencede
ya biz doğaya foto çekimi yapmıştık ya ozman babasıylada çekmişti sarılıyodu babasına o an çekmişti ama almadık onu o resimle bişelermi yaptırsam yoksa onu doğumgününemi saklasam ne dersin?

o foto sevgililer gününe olmaz
başka şeyler bulmalıyız ne alsak ki :44:

ayy inanmıyorum ben bu konuyu yeni gördüm.2010 evlenecekler topiğini epey takip ettim,hergün yazdım belki beni hatırlayanlar vardır aranızda,benim hatırladıklarım zuzu88,phenomen ömrümün sahibi,süper87,yarenay bu arkadaşlarımı hatırlıyorum.

Ben şuan 3,5 aylık hamileyim temmuz 2013 anneler topiğinde kafayı yiyorum şuan,
Bundan sonra buraya da bakarım artık

o foto sevgililer gününe olmaz
başka şeyler bulmalıyız ne alsak ki :44:

bencede uymaz:26: ya hep aynı şeyler kazak,pantol,hırka nebilim değişik bişe yaptırmak istiyorum o geçen yıl düğün fotolarımızdan albüm yaptırmıştı ben yine kazak almıştım ne olabilir bilmiyorumki:26:

profil resminden hatırladım seni hoşgeldin.
sağlıkla gelsin bebişin cinsiyeti belli oldumu?

zuzum muayenehane değil özel laboratuarlar oluyorya sadece test yapılıyor oraları diyoz işte varmı acaba orda?

bizim burda özel tıp merkezleri var oralarda 20 lira

ı-ıhh yok öyle
burda bi kadın doğumcunun özel muayanesi var arkim 2-3 sene önce orda yaptırmıştı bikere pahalı olduğunu hatırlıyorum sadece

kızlarrrrrrrrrr Eki Görüntüle 601842
eşime şunu alimm mi?

Sevgililer günü hediyesi

http://www.markafoni.com/product/3255841/

üyelik istiyo yaa ben üye değilim göremedim

Inanmıyorum ajikal mutlu oldum gördüğüme neden gelmedin hiçç

çok sevindim hayırlı olsun canım buraya yaz mutlaka

ben geldimmm
geçmişe gidicem şimdi ama hemen gelirim siz o arada benim problemime bi çare bulur musunuzzz:26:

saçlarım saklaşık 2-3aftadır çok elektriklenio havalara uçuolarşampuanım da bitmek üzere zaten pantene aqua light kullanıodum ne kullanmamı önerirsiniz

bende sizleri gördüğüme çok mutluyum,hiç dikkatimi çekmedi bu topik, fazla girmiyorum artık düğün,evlilik konularına, ama benide aranıza kabul ederseniz bundan sonra burdayım.

3,5 aylık hamişim oğluş geliyo oğluşşşşşşş

yemeğe gittim geldim sağlam da yedim bi sürü de meyve helva filan getirdim

iletini ilk yazdığında eklentin görünmemişti ve sadece karaoke smiley i vardı ben de sandım ki eve karaoke alacaksın
murat boz spor salonlarından çıkmıyor deli gibi çalışıyor göbekle o kazak senin eşin de itici durur bence.
ben artık paramızı daha dikkatli harcamaya çalışıyorum çünkü gelecek için birikim yapmam lazım o yüzden ihtiyacım yoksa yada çok çok beğendiğim bir şey değilse kıyafet anlamında almıyorum.
bizim borçlar bitti canım bu ay üstüme bir mtv trafik sigortası kasko var ekstradan tek masrafım bireysel emekliliği iki kere çekmiş sistem o kadar
kız sirken bişe yazdım hiç alımadın üstüne gelmeyiz şekerim evinede kabul etmedin bizi
kuzum gelin başımın üstünde yeriniz var yazdım ya hatta doğalgaz gelmedi mi sizin oraya da diye sordum
ama sen görüp düzgün okumadıysan ben napayım daha ne diyim hmmmı?

hayırlı olsun.hareketler basladımı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…