Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

enkim çok geçmiş olsun ii bari en azından ecenazın sorunu çözülmüş gaz çok zordur ya allah kolaylık versin
selam kızlar

evet bugün cuma biraz zor geldi h sonu ama olsun geldi ya
gelmeyeydi iiydiiiii, tatilim bitio benimm
ne faturası ki:26:
bizim elektrik 115 mi ne gelmiş

bende nivea var zaten makyaj pek yapmadığım için dolap beklio
evet bi tanıdıktan mı ne almıştın dimi değişik bi adı vardı:26:
bu ne yaaa geçen sefer söleselerdi ya bari boşuna iki kere gittin.
dileğe de söyledim msn'den, bencce testi yap evdekiiii
ben onu bile yapmıom sabah yüzümü yıkıom bi o işte
eğer kuruduğunu farkedersem nemlendirici sürüom kafama estiği zaman da temizleme jelimi kullanıom
kızlarrrrrrrrrr Eki Görüntüle 601842
eşime şunu alimm mi?

sevgililer günü hediyesi

http://www.markafoni.com/product/3255841/

murat boz'un kazağındannn

ama ı-ıhh onda durduğğu gibi durmaz

kız sirken bişe yazdım hiç alımadın üstüne gelmeyiz şekerim evinede kabul etmedin bizi

yazdı ya kız cevabınııı

atlamışım kız o sayfayı şimdi okudum
ya mtv deme benimki çok yüksek yaa 836 tl sinir oluyom düşündükçe gerizekalılar ne vergisi yani bukadar yaa

tşk ederiz valla çok zor çocukla sözde klima açıyoz hanımefendiye mutfağa gidiyom peşimden geliyo sıpa durmuyoki ee diğer odalar buz gibi onun yüzünden iş yapamıyorum kesinlikle doğalgaz şart valla bizim oraya seneye gelir heralde başvuru azmış çünkü bide zaten 5000 lira falan gidiyor ilk başta amann herşey masraf valla.

ayşamm siz ufomu yakıyosunuz daha çok klimamı ufoysa hangisinden de bakim bizim yeni aldığımız ısıtmıyor eşim aldı demiştim yaa sinir etti beni bi kere değiştirdi bidaha götürmüyor ne alsak bişe çıkıyor yaa deli oluyom zaten.

saçların havalardanmı acaba öyleki ben loreal elseve beyaz kenarları kırmızı çevrili olanını kullanıyorum memnunum çok dökülüyor aylardır geçmedi ama bu seferde arjinin direnç aldım siyah olanı daha kullanmadım.

doğalgaza ilk başta giden para fazla oluyor ama alttan üstten iyi yakan olursa senin de yaktığın kaybolmaz evini güzel ısıtır annemlerin mesela çok iyi yakıyorlar ama alttakiler pek yakmıyorlar o yakmaya göre daha az ısınıyor. Sen mutfakta iş yaparken doğa nın ilgilenebileceği bir şey olmuyor mu?

canım ya çok geçmiş olsun. ne zamandır aklımdasın arıcam ama uyuyorsundur diye kıyamadım. inşallah rahatsızlıkların geçer biran önce. bebişlerde gaz sorunu çok zor ya, şükür bizim oğlandan çok çekmedik o konuda. metsil almıştım ben gaz için, çok çok nadir 4-5 damla verdik o kadar. ecenaz hanım da biran önce atlatır bu zor günleri inşallah.

hayırrr bu aralar en bakımsızınız benimmm... günlerdin nemlendirci bile sürmüyorum yüzüme ya. sabah yıkıyorum o kadar. makyaj zaten yapmazdım. 3 haftadır kuaföre de gidemedim, kaşlarım fenaa durumda

ajikal hoşgeldin canım. çok sevindim iyi olduğuna. bebişine de, sana da Allah sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin inşallah. seni tanımayan arkadaşlar için kendini hatırlatabilir misin canım. adın, yaşın, mesleğin vs.

ben schwarzkopf total repair kullanıyorum bu aralar, çok memnunum canım. spreyi ve şampuanı var. benim saçlarımın elektriklenmesini kesti, özellikle spreyi. sadece spreyini de alabilirsin, bence işini görür.

selam kızlar. sabah oğlumu uyutunca kıl tüy işlerine giriştim. yarılamamıştı ki oğlum uyandı. onu karşıma oturtup devam ettim. epilatörün sesinden etkilenmedi şükür, bitirdim işimi. sonra kahvaltımı yaptım, altını değiştirip, emzirip uyuttum yine İlkeri. hemen banyoya koştum. ohhh mis gibi oldum. yarın eşimin tarafına, pazar günü ablama gitcez. hiç vaktim kalmaz kendime. ancak bi kuaföre uğrayıp kaşımı aldırmam lazım, bi de özel bölge istiyorum ama dikişlerden korkuyorum ya. sizce birşey olur mu? dolu dolu 3 ay geçti üstünden...

seduşum sorma çıldırmanın eşiğindeyim.şu bi haftadır ne yaksak kar etmio.
ufo var bizim yatak odasında ama onu sadece giyinmek ve soyunmak için günde toplamda 10dk açıom.ufo çok yakıo çünkü klimadan.
yatak odasında yatmıoz salonda yatıoz, ama işte camlardan heralde klima bi türlü fayda etmio dün gece 30 derece yaptık klimayı hala buz gibiydi ortalık.eşim sabaha kadar üşüdü bacaklarım dedi.
e bi önceki gece oturma odasında klimada yatalım dedik orda da oda küçük klima çok sesli çalışıo bi de direkt üstümüze üflüo bütün gece uyandık durduk napıcamızı şaşırdım.
akşam kp ile eşim camlara sünger falan bişi yapıcaklar inş. kar eder şu kış bi geçseydi valla camları pimapen yaptırıcam yaaa

eskiden ben de lorealin pembesini kullanıoodum.ne kullansam bilemedim yaaa

bol annemlerde tüplü katalitik var ve elektrikli bir ısıtıcı daha ama elini ayağını ısıtmaya elektrikli süper odun sobası gibi ısıtıyor oda soğuksa odanın soğuk havasını kırmaya da katalitik soba iyi oluyor onları bir araştırsana?

alisha ben bir şampuan kullanıyordum dış kutusu siyahtı ama adı neydi hatırlayamıyorum marketlerde satılan bir şeydi :44:

alishia

saçını yıkarken saç fazla çitilememelisin
şampuanlar tuzlu olduğu için zaten kurutuo
ben tuzsuz şampuan kullanıoum
kuaförden aldım

birde saçların kuru iken taramamalısın hem kırılır hem elektriklenir
ben hiç taramam zaten saçımı

bir süre wax falan kullanabilirsin saçın muhtemelen hem kıştan hemde belki çok sıcak sudan
nemini kaybetmiş
zeytinyağlu bakım falan yap bi ara

schwarzkopf da iidir evet.yok ya sprey falan istemiom sprey var ama ben şampuan fayda etsin istiom. du bi aklımda bulunsun

bence aldırabilirsin cnm bişi olcağını zannetmiom

ya asıl size ne dicem dün bildiğiniz sinir harbi yaşadım.
oturma odasından salona geçtik akşam.salep yapmıştım sehpada duruodu.
eşime dedim ki yastığı yorganı al gel.getirdi yorganı fırlatmasıyla sen bütün salep shaggy halının üstüne ve yorgana dökülallahım ölür müsün öldürür müsün elim ayağıma dolaştı eşim zaten kalakaldı. halı şampuanıyla falan sildim ama hafif yapışıklık kaldı sabah bi daha sildim birazdan bi daha silicem

yorganı da makineye attım yıkanıo şimdi, inş. sulu bırakmaz makine yaa zor sığdı çünkü...

syoss kutusu siyah olan
ben onuda kullandım hala var dönem dönem kullanıoum memnunum saç kremiyle birlikte kullanıldığında gayet güzel

kusura bakmayın kendimi tanıtmayı unutmuşum

13 Haziran 2010 da evlendim,
Bursada yaşıyorum,
24 yaşındayım
Bir firmada muhasebecilik yapıyorum,
3,5 aylık gebişim, sabrırsızlıkla pipicanımı bekliyorum.

Bu kadaaar

Son düzenleme:

saçlarımı taramadan olmaz ki ama, sabah mutlaka tarıom.

üff soğukta bakım falan çekicek halde diilim en iisi pantene in spreyi falan vardı onu kullaniim napiim

nası beceriksiz şu erkekler yaa
bi iş yaptırıouz ama sonrasında bize daha büyük iş çıkarıolar
yorgan sulu çıkabilir yada belli yerleri hiç su almamış olabilir öyle yapıo makineler
tekrar sadece sıkma işlemi yaptır bitince daha çabuk kurur hem

yarenim :79:
artık bişi olmaz galiba canım aldırabilirsin bence

hani şey diosun ya kendime vaktim yok
ben şimdi dioum çocuk olcak belki işe gircem hem iş hem ev hem çocuk kendim resmen paspala bağlarım
endişe edioum yani hayata şimdi zor yetişioum o zaman kafayı yerim

alish kış günü o yorgan nasıl kuruyacak? İnşallah makinen bozulmaz. Keşke kuru temizlemeye verseydin onlar 20 liraya filan temizliyorlar

of allahım sorma salaklık bende ne die iş istiosun ki beceriksizden
alish kış günü o yorgan nasıl kuruyacak? İnşallah makinen bozulmaz. Keşke kuru temizlemeye verseydin onlar 20 liraya filan temizliyorlar

çıkardım şimdi yorganı allahtan güzelce yıkamış sulu da diil kuru yeri de yok astım bi saat havalansın sonra içerde klimada kurur zaten sabah kadar.elyaf yorgan ya zaten, uzun sürmez kuruması, aman şimdi kim onu götürcek kuru temizlemeye sonra geli alıcak bilmemne atıverdim valla makineye
uyuzzz
hepimiz dil döktük verdiğin karar bu mu yani

ne vuruon bee

şöle bi kara aldım schwarkopf u denicem üstüne de sprey kullanıcam.nası ii mi
saç kremi kullanmıom zaten gereksiz bişi bence

sen hamarat hatunsun güzelim, eminim o zaman da yetersin hepsine ama işte çocuk uyanmasın diye daha sessiz oluyorsun, uyanık olunca da sürekli ilgi istiyor senden. o yüzden daha zorlaşıyor yapmak. bi de bizimki kışa geldi ya, o zor oldu tabii. doğalgaz olmadığından salona kapanıyoruz bütün gün. mutfağa gitsem sarıp sarmalıyorum, sıkılıyor çocuk. çabuk çabuk yapmaya çalışıyorum herşeyi. yaz olsa böyle bir sorunum olmaz. e tabii gezmen, tozman azalıyor, alışverişlerin kendinden çok ona oluyor. ister istemez hayatının odak noktası değişiyor yani. ama inan bana, o gülüşünü görünce iyi ki yapmışım diyorsun evinin temizliğiymiş, düzenmiş o kadar da önemli olmuyor canım. kafayı yememeni de bebişinin sıcacık gülümsemesine ve misss kokusuna borçlu oluyorsun.

bu arada ben bazen yazdığım cevaplara girince sirkenin yazdığı cevapları görüyorum ya. bugün de aynısı oldu, sirkenin kirli çıkılar bölümüne yazdıklarını falan gördüm son yazdığım mesajlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…