enkim çok geçmiş olsun ii bari en azından ecenazın sorunu çözülmüş gaz çok zordur ya allah kolaylık versinKaç gündür bakamadım size .kızımı doktora götürdük gaz sancısından 3-4 gündür uyku falan yoktu .şükür şimdi daha rahat damlasını değiştirdi doktor farklı hastaneye gittik kendi doktorunu hiç beğenmiyorum ağzının içinde konuşup duruyor.
2 gündür bende hastayım birden üşüme titreme geldi sonra ateş ve terleme sağ kolumdan göğüslerime sancı başladı acile gittik gece serum taktılar iğne vurdular ateşim 38 buçuğu geçmişti.tansiyonum düşmüş test yaptıLar kanda enfeksiyon çıktı.ya göğsümden yada idrar yollarından kapmışım antibiyotik verdi. Bügünde sağ göğsüm şişti kızardı yarın tekrar doktora gidicem
gelmeyeydi iiydiiiii, tatilim bitio benimmselam kızlar
evet bugün cumabiraz zor geldi h sonu ama olsun geldi ya
ne faturası ki:26:nigar bencede çok değil cnm faturan ben bu ay 200 küsüsr bekliyorum valla geçenayki 180bakalım kaç gelcek.
kızlar bişi sorcam yaa göz temizleme için tonikmi ii yoksa temizleme sütümü iyidir karar veremedim benimkini değişcem öneri bekliyom sizden.
bizim elektrik 115 mi ne gelmiş
bende nivea var zaten makyaj pek yapmadığım için dolap beklio
evet bi tanıdıktan mı ne almıştın dimi değişik bi adı vardı:26:seduş sen loreal kullanıodun dimi
bende niveanın sütü var hiç kullanmıoum nası bilmioum
bi ara neutrogena temizleme sütü kullanmıştım o fena sayılmaz
lancome göz makyaj temizleyici harika
sirken mac kullanıodu oda memnunum demişti
ben en son bişi almıştım yaa :44:
bitkisel hem göz hem yüz ikisi bir arada fındık kadar döküp yıkıosun temizliği falan iyiydi onu da bıraktım
ama adı neydi hatırlayamadım geçmişte vardır aslında
bu ne yaaa geçen sefer söleselerdi ya bari boşuna iki kere gittin.şu saate kadar olmadım, gece karnıma sancı girdi kasıklarıma kadar gaz sancısı gibi sanki bağırsaklarım düğümlendi geçti sonra bu böyle 2.oluşu geçen de arkinin evinde olmuştu
canım yaa kurtulamadın drlardan :// çok geçmiş olsun
inş canm ,biliyom
selam millet hayırlı cumalar ...
Sabh vatsaptan yazdım ..büro tlfnu/netinde sorun var ama oyüzden gelmemiş de olabilir msjm nete giremedim, sabh s.ocağına gittim kan vermek için ama nekk bizim burda gebelik için almıyolarmış kan hastaneye git p.ertesi dedi gebeysen gel kayıt yapalım dedi cep nomu aldı gönderdi hemşire :26:
Bugün çok çalışmam lazım çokkk
dileğe de söyledim msn'den, bencce testi yap evdekiiii
ben onu bile yapmıom sabah yüzümü yıkıom bi o işteValla ben alıyorum alıyorum ama kullanmıyorum düzenli geçende kipadan yüz temizleyici aldım hangi markanın olduğunu unuttum bile özellikle siyah noktalar için (burnuma) ama daha nasip olmadı kullanmak
Pek ilgili değilim sanırsam ..dove la yıkayıp nemlendirici sürüyorum bi bunu yapıyorum düzenli olarak
çok mu bakımsızım :26:
eğer kuruduğunu farkedersem nemlendirici sürüom kafama estiği zaman da temizleme jelimi kullanıom
kızlarrrrrrrrrr Eki Görüntüle 601842
eşime şunu alimm mi?
sevgililer günü hediyesi
http://www.markafoni.com/product/3255841/
murat boz'un kazağındannn
ama ı-ıhh onda durduğğu gibi durmaz
kız sirken bişe yazdım hiç alımadın üstüne gelmeyiz şekerim evinede kabul etmedin bizi
yazdı ya kız cevabınııı