Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yazın beni etkilemedi desem yalan olur

üstesinden gelirim yaaa dimi yapıyım ben kasımda bi tane

Ajikal ilk testte yarım bişey çıktı çizgi değilde nokta gibi ikincide tek çizgi çıktı en geç 10nda olmalıydım buay ya gelmicek yada geç gelecek ki azcık göz kırptı:26: Karışık bidurum oldu benmki

yazın beni etkilemedi desem yalan olur

üstesinden gelirim yaaa dimi yapıyım ben kasımda bi tane

hiçççç korkma canım, gelirsin üstesinden. sabah oynaşmalarımızı videoya çekebilsem, koycam buraya. özellikle sen ve sirken için. inan bana yaptığın en iyi şey olacak kasım'a bırakma sen, şöyle Haziran - Temmuz gibi başla çalışmalara. bahar annesi ol. ablamdan biliyorum, rahat oluyor. hem eve kapanmazsın bebişinle, gezersiniz rahat rahat.

Ayşaaa inşş çıkar halından yaa daha bismillah odaya geçer geçmez ii becermiş yani eşinnn

yarenay senin şurdaki avatarına bile içim gidiyor neler yaşadığınızı az biraz tahmin edebiliyorum ama daha erken gibi geliyor bana çocuk işi. En azından tezimde önümü görmem lazım hatta bitirmem lazım çünkü o dönemler çoook stresli oluyor daha öncesinde hem kendimde yaşadım hem eşimde hem de yardımcı olduğum yakın arkadaşlarımda. Ben istiyorum ki sakin bir şekilde bekleyim onu çünkü biliyorum o anki psikolojim bebeğin karakterini de etkileyecek

Son düzenleme:
ne güzel anlattın yaa içim gitti maşallah size
sağol canım
kazak süpper

kızlar nasip değilmiş dicem çünkü galiba regl oluyorum wcde peçeteye azbi pembe geldi
inşş üstüne görüyorumdur
Halen umudum var gibi gibi :26:

du bakalım zuzum ben de hala ümitliyim

yaa tırnaklarım da kırılıooooo, bu bebek benim bütün kalsiyumumu emdi heraldeeee

ay ajikal kusura bakma sana hoşgeldin dicektim kendi derdimden unuttum.
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu

evet yaa katalitik riskli küçük çocuklu ev için

yerim ben o cadıyı yaaa, e tabi mutfakta karıştırcak çok şey var napsın, bi de kız yani bırak da ilgi alanı olsun

evet çift cam yaptırırım zaten.yatak odasına da bi klima lazım.of allahım masraf hiç bitmio yaaa

Alishia sağol canım, hoşbuldum

Zuzu88 canım benimde ilk testim çok silikti,daha adetin çok gecikmemişki hamileysen bile silik olması çok normal,ne zamandır deneme yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
ne güzel anlattın yaa içim gitti maşallah size

yaa tırnaklarım da kırılıooooo, bu bebek benim bütün kalsiyumumu emdi heraldeeee

kuzum hayırlısıyla sen de yaşayacaksın bu güzel günleri kalsiyumu ihmal etme canım, tırnaklarından başlar dişlerine kadar emer bebiş. o yüzden yumurta, süt ve peynir her gün mutlaka tüketmelisin. ben hergün ayran içiyordum, süt içemediğim için. sağlıklı beslenmen artık sadece senin için değil, aynı zamanda bebişin için de çok gerekli canım. hiç yemem dediğin şeyleri bile yiyeceksin zamanla bak gör

sabah da dişlerim kanamış olarak uyanıom zaten:18:

ayran günde 1 tane mutlaka içiom zaten, bi bardak da süt akşamları.arada da yumurta yoğurt ya da peynirden alıom işte alabildiğim kadar, ama sanırım sütü günde 2 yapmam lazım

ayy inş. yarenim yaşıcam dimiii

bu sefer gçen hamileliğim gibi diil, daha zor geçio gibi, içim karışıo gibi oluo, geçen sefer akşamları erken uyku gelmesi dışında bişeyim yoktu:26:

hoşgeldinn ben de hatırlıyorum senii gözün aydın bu arada Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına al sağlıkla inşallah

oğluşuna

sağol canım
kazak süpper

kızlar nasip değilmiş dicem çünkü galiba regl oluyorum wcde peçeteye azbi pembe geldi
inşş üstüne görüyorumdur
Halen umudum var gibi gibi :26:
canım hayırlısı neyse o olsun

benm de diş etlerim kanıyor
sütün birini gece yatarken çıkar ılısın, wc için kalkılıyor illaki gebelikte, o zaman iç, direk bebek için oluyormuş vücut gece çalışıyor ya

yani birini gece yatarken içiyim birini de gece wc'ye kalktığımda mı:26:üff allahtan süt seviom
benim wc seferleri hiç bitmez ki o zaman

yani birini gece yatarken içiyim birini de gece wc'ye kalktığımda mı:26:üff allahtan süt seviom
benim wc seferleri hiç bitmez ki o zaman

yoo öle çok yakın olur, birini sabah/gndüz iç birini gece uyku arasında, bana aile hekimi söylemişti Kerem de.

kimsecikler kalmadı sıkıldım yaa akşama ne yemek var hatunlar?

ben tavuklu patlıcan yemeği yapıcam, tabi patıcanlarım hala sağlamsadiilse tavuk sote yaparım.yanına pirinç pilavı.sağlam bi salatalık bulursam da bi de cacık yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…