sen hamarat hatunsun güzelim, eminim o zaman da yetersin hepsineama işte çocuk uyanmasın diye daha sessiz oluyorsun, uyanık olunca da sürekli ilgi istiyor senden. o yüzden daha zorlaşıyor yapmak. bi de bizimki kışa geldi ya, o zor oldu tabii. doğalgaz olmadığından salona kapanıyoruz bütün gün. mutfağa gitsem sarıp sarmalıyorum, sıkılıyor çocuk. çabuk çabuk yapmaya çalışıyorum herşeyi. yaz olsa böyle bir sorunum olmaz. e tabii gezmen, tozman azalıyor, alışverişlerin kendinden çok ona oluyor. ister istemez hayatının odak noktası değişiyor yani. ama inan bana, o gülüşünü görünce iyi ki yapmışım diyorsun evinin temizliğiymiş, düzenmiş o kadar da önemli olmuyor canım. kafayı yememeni de bebişinin sıcacık gülümsemesine ve misss kokusuna borçlu oluyorsun.
yazın beni etkilemedi desem yalan olur
üstesinden gelirim yaaa dimiyapıyım ben kasımda bi tane
doğalgaza ilk başta giden para fazla oluyor ama alttan üstten iyi yakan olursa senin de yaktığın kaybolmaz evini güzel ısıtır annemlerin mesela çok iyi yakıyorlar ama alttakiler pek yakmıyorlar o yakmaya göre daha az ısınıyor. Sen mutfakta iş yaparken doğa nın ilgilenebileceği bir şey olmuyor mu?
bol annemlerde tüplü katalitik var ve elektrikli bir ısıtıcı daha ama elini ayağını ısıtmaya elektrikli süper odun sobası gibi ısıtıyor oda soğuksa odanın soğuk havasını kırmaya da katalitik soba iyi oluyor onları bir araştırsana?/QUOTE]
katalitikten korkarım cnm yaa çocuk var elektrikli soba varda çok yakıyor oda oturma odası aldık odaya geçemedik sobamız yok diye aman hepsi dert valla.doğanın ilgi alanı mutfak canım lavabo altı özellikle deterjanlar çekmeceleri dökmek tencereleri boşaltmak oyuncak pek sevmiyor hanım
hım pimapen camlar baya etkiliyor yaa çift cam olmalı bide mutlaka ısıyı baya değiştiryor bence bizde paramız olursa çift cam yapmak istiyoruz birgün.seduşum sorma çıldırmanın eşiğindeyim.şu bi haftadır ne yaksak kar etmio.
ufo var bizim yatak odasında ama onu sadece giyinmek ve soyunmak için günde toplamda 10dk açıom.ufo çok yakıo çünkü klimadan.
yatak odasında yatmıoz salonda yatıoz, ama işte camlardan heralde klima bi türlü fayda etmio dün gece 30 derece yaptık klimayı hala buz gibiydi ortalık.eşim sabaha kadar üşüdü bacaklarım dedi.
e bi önceki gece oturma odasında klimada yatalım dedik orda da oda küçük klima çok sesli çalışıo bi de direkt üstümüze üflüo bütün gece uyandık durduk napıcamızı şaşırdım.
akşam kp ile eşim camlara sünger falan bişi yapıcaklar inş. kar eder şu kış bi geçseydi valla camları pimapen yaptırıcam yaaa
eskiden ben de lorealin pembesini kullanıoodum.ne kullansam bilemedim yaaa
yarenim ağdadan ben hala korkuyorum bişe olacak gibi geliyor ama korkma bişe olmuyor.
sen hamarat hatunsun güzelim, eminim o zaman da yetersin hepsineama işte çocuk uyanmasın diye daha sessiz oluyorsun, uyanık olunca da sürekli ilgi istiyor senden. o yüzden daha zorlaşıyor yapmak. bi de bizimki kışa geldi ya, o zor oldu tabii. doğalgaz olmadığından salona kapanıyoruz bütün gün. mutfağa gitsem sarıp sarmalıyorum, sıkılıyor çocuk. çabuk çabuk yapmaya çalışıyorum herşeyi. yaz olsa böyle bir sorunum olmaz. e tabii gezmen, tozman azalıyor, alışverişlerin kendinden çok ona oluyor. ister istemez hayatının odak noktası değişiyor yani. ama inan bana, o gülüşünü görünce iyi ki yapmışım diyorsun evinin temizliğiymiş, düzenmiş o kadar da önemli olmuyor canım. kafayı yememeni de bebişinin sıcacık gülümsemesine ve misss kokusuna borçlu oluyorsun.
bu arada ben bazen yazdığım cevaplara girince sirkenin yazdığı cevapları görüyorum ya. bugün de aynısı oldu, sirkenin kirli çıkılar bölümüne yazdıklarını falan gördüm son yazdığım mesajlarda
sağol canım
kazak süpper
kızlar nasip değilmiş dicem çünkü galiba regl oluyorum wcde peçeteye azbi pembe geldi
inşş üstüne görüyorumdur
Halen umudum var gibi gibi :26:
katalitikten korkarım cnm yaa çocuk var elektrikli soba varda çok yakıyor oda oturma odası aldık odaya geçemedik sobamız yok diye aman hepsi dert valla.doğanın ilgi alanı mutfak canım lavabo altı özellikle deterjanlar çekmeceleri dökmek tencereleri boşaltmak oyuncak pek sevmiyor hanım
hım pimapen camlar baya etkiliyor yaa çift cam olmalı bide mutlaka ısıyı baya değiştiryor bence bizde paramız olursa çift cam yapmak istiyoruz birgün.
yarenim ağdadan ben hala korkuyorum bişe olacak gibi geliyor ama korkma bişe olmuyor.
ne güzel anlattın yaa içim gitti maşallah size
yaa tırnaklarım da kırılıooooo, bu bebek benim bütün kalsiyumumu emdi heraldeeee
kuzum hayırlısıyla sen de yaşayacaksın bu güzel günlerikalsiyumu ihmal etme canım, tırnaklarından başlar dişlerine kadar emer bebiş. o yüzden yumurta, süt ve peynir her gün mutlaka tüketmelisin. ben hergün ayran içiyordum, süt içemediğim için. sağlıklı beslenmen artık sadece senin için değil, aynı zamanda bebişin için de çok gerekli canım. hiç yemem dediğin şeyleri bile yiyeceksin zamanla bak gör
ayy inanmıyorum ben bu konuyu yeni gördüm.2010 evlenecekler topiğini epey takip ettim,hergün yazdım belki beni hatırlayanlar vardır aranızda,benim hatırladıklarım zuzu88,phenomen ömrümün sahibi,süper87,yarenay bu arkadaşlarımı hatırlıyorum.
Ben şuan 3,5 aylık hamileyim temmuz 2013 anneler topiğinde kafayı yiyorum şuan,
Bundan sonra buraya da bakarım artık
oğluşunabende sizleri gördüğüme çok mutluyum,hiç dikkatimi çekmedi bu topik, fazla girmiyorum artık düğün,evlilik konularına, ama benide aranıza kabul ederseniz bundan sonra burdayım.
3,5 aylık hamişim oğluş geliyo oğluşşşşşşş
canım hayırlısı neyse o olsunsağol canım
kazak süpper
kızlar nasip değilmiş dicem çünkü galiba regl oluyorum wcde peçeteye azbi pembe geldi
inşş üstüne görüyorumdur
Halen umudum var gibi gibi :26:
sabah da dişlerim kanamış olarak uyanıom zaten:18:
ayran günde 1 tane mutlaka içiom zaten, bi bardak da süt akşamları.arada da yumurta yoğurt ya da peynirden alıom işte alabildiğim kadar, ama sanırım sütü günde 2 yapmam lazım
ayy inş. yarenim yaşıcam dimiii
bu sefer gçen hamileliğim gibi diil, daha zor geçio gibi, içim karışıo gibi oluo, geçen sefer akşamları erken uyku gelmesi dışında bişeyim yoktu:26:
hoşgeldinn ben de hatırlıyorum senii gözün aydın bu arada Allah tamamına erdirsin, hayırlısıyla kucağına al sağlıkla inşallah
oğluşuna
canım hayırlısı neyse o olsun
benm de diş etlerim kanıyor
sütün birini gece yatarken çıkar ılısın, wc için kalkılıyor illaki gebelikte, o zaman iç, direk bebek için oluyormuş vücut gece çalışıyor ya
yani birini gece yatarken içiyim birini de gece wc'ye kalktığımda mı:26:üff allahtan süt seviom
benim wc seferleri hiç bitmez ki o zaman
ayy nereye kayboldunuz yineeeee
kimsecikler kalmadı sıkıldım yaa akşama ne yemek var hatunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?