Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Çok yoğunum yaaa, malum ay başı. Bide nete kaçak göçek giriyorum yazamıyorum sık sık, gelen geçen pc ekranıma bakıyo, bok var sanki ekranımda öyle sinir oluyorum kiii!!!!!!!
Dilek Muratcım Bozcumun kazağını eklemiş, bebeğim onu alma kocişine.. senle benim göbeklilere olmaz Sedaya eklediğin çanta süpermiş, tükenmiş ama evet.. Imm sonra ajikal gelmiş, hoşgelmiş.
Sağlıkla alsın bebeğini kucağına Ayşamın sakar kocişi salonun anasını ağlatmış neyse ki çözümsüz şeyler değil, temizlenmiş bile :)) sirkenler tatile gidebilirmiş, uff çok özeniyorum size ( inş olur o iş :) zuzum pembeleri görmüş :26: inş tutunma lekesidir o :44:

akşam annem ısrarla beni çağırıyo, gel yaprak saralım diye.
ayva tatlısı yapmış, çok severim bilir.. pazı yemeği varmış daha bişiler dedi ama unuttum.. gitsemmi napsam bilmiyorum, akşama yemeğim de yok gerçi..

kazağımı da bitirdim, götüreyim annem yakasını göstersin, dikmeye versin.. pazartesi giyerim ben onu :)
tüylü pembiş ip alıp yenisine başliycam, sırtı az açık olan modeller var ya, kurdela dikcem öyle kapatıcam bakalım nasıl olucak :))
zuzu daha yün alacak

bende taze fasulye ve pilav var

ay geçen buzluktaki fasulyemden yaptım süper oldu yaa ilk defa bu sene beğendim yani acaba domateside konserve diyemi güzel oldu bilmiyorum.bende yapabilirim akşama.
ya şu konserveler kolay nasıl açılır 2 saat uğraşıyom valla:26:

git annene güzel güzel yemekler ye
kazağının fotosunu ekle mutlakaaaa

ben çıkıom artık bakiim dolapta ne var?
eşim de markete gidicek miyiz dedi, her cuma market günü yapmıştık da güyatamam gidelim dedim accık gezerim
görüşürüz kızlarrrr:80:

ben tavuklu patlıcan yemeği yapıcam, tabi patıcanlarım hala sağlamsadiilse tavuk sote yaparım.yanına pirinç pilavı.sağlam bi salatalık bulursam da bi de cacık yapıcam
sen de sürekli sebzelerini çürütüyo, göçük olunca kalkışıyon yemek yapmaya be ayşam :26:
tazecik, körpecikken yapsana yemeğini

ben akşama menemen yaparım anca. eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo ya ne dersiniz olur mu

bol o taze fasulyelerin ağız tarafına ben iki tane de domates eklemiştim iki ye bölerek yemeğe ekledim süper oldu konserveleri cam kavanozda aldıysan ağız tarafına çok az tezgaha doğru tık tık vur kolay açılır

ben akşama menemen yaparım anca. eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo ya ne dersiniz olur mu
dolmalık biberse eğer dolma yapsana pirinci soğanla kavur içine bol baharat kat güzel olur

olur cnm nolacak yeşillikte olmayıversin bu sefer.

konserveden lezzetli olmuştur o
konserveyi kolay açmak için ya şişeyi ters çevir bi iki vur bez serilmiş tezgaha, ya da bıçakla kapağın arasındaki boşluktan yit kapağı çevir açılır

ben hiç yeşillik koymuyorum ki canım olur tabii neden olmasın. gayet de güzel oluyor. nanesini baharatını ekliyorum tamam.

nekkk kazağın fotosunu ekle
yeni tarif ettiğin kazağı bilioum
ama burda 20 tl onlar
örmeye değmez die düşünüoum yani zaten yorgun oluoum ben kendi adıma bide onunla mı uğraşıyım

ben tavuklu patlıcan yemeği yapıcam, tabi patıcanlarım hala sağlamsadiilse tavuk sote yaparım.yanına pirinç pilavı.sağlam bi salatalık bulursam da bi de cacık yapıcam

tavuklu patlıcan mıı :26:

inşşş

git git :)

yapıcam Hemen buakşam yapim ozamn (taksit ödedim 100 tlden kalan 25lirayla yün şiş alim) gece raht bırakmayım da gör gününü nasıl başlıcam ben lastikmi yapıyoz ilk anlat hemen sen kaç ilmik (doğrumu yazdım) dicektim ki ilmek ti dimmi :))) başladın

ben akşama menemen yaparım anca. Eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo ya Ne dersiniz olur mu

olurrrr ..koy naneyi bolca al sana yeşillik

ama burda 20 tl onlar
örmeye değmez die düşünüoum yani zaten yorgun oluoum ben kendi adıma bide onunla mı uğraşıyım

bunu bide gereksiz yere temizlik yaparken sölesene kendine

deme sakın temizlik bu gereksiz değil,biliyoz neyaptığını

ama burda 20 tl onlar

bu sen eklemiştin whatsapa ondan değilmi cnm?

bende öyle düşündüm.ya ters çeviriyom vuruyom olmuyor bıçağı sokup havasını alcam diye bıçağın ucunu kırdım odeğil biyerime girecek diye korkuyorum valla

nekim bencede git annene yemekte yapmış kadın.

ama burda 20 tl onlar
tamam çekip eklerim pazartesi :)
onlar dandik canım, ağzı burnu kayıyo.. tüyleniyo, top top oluyo her yeri (burda da var)
tüylenmeyen iple örücem ben, zaten ip 30 tl tutuyo, daha kalitelisini yapıcamm :)
misal Lcw de de triko var ama fiyatı 20, başka markalarda 80-90
öyle düşünüyorum ben

yarenim bence de olur dolma yeşilliksiz :))

Son düzenleme:

nek bende bu kazaktan istioum kotonda var ama ince triko hoş durmayabilir
sen örsene bana

Eki Görüntüle 602129

nek bende bu kazaktan istioum kotonda var ama ince triko hoş durmayabilir
sen örsene bana
ahh kuzum benim kendime örmeyi planladığım ve modelini kaydettiğim bir yığın şey var, sıraya alıyım seni anca seneye
öğretiyim sana sen ör

annem da bana gül kurusu kazak örüyo o da biter haftaya
laci gömleğimin üstüne giycemm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…