bende taze fasulye ve pilav var
Çok yoğunum yaaa, malum ay başı. Bide nete kaçak göçek giriyorum yazamıyorum sık sık, gelen geçen pc ekranıma bakıyo, bok var sanki ekranımda öyle sinir oluyorum kiii!!!!!!!
Dilek Muratcım Bozcumun kazağını eklemiş, bebeğim onu alma kocişine.. senle benim göbeklilere olmazSedaya eklediğin çanta süpermiş, tükenmiş ama evet.. Imm sonra ajikal gelmiş, hoşgelmiş.
Sağlıkla alsın bebeğini kucağınaAyşamın sakar kocişi salonun anasını ağlatmış neyse ki çözümsüz şeyler değil, temizlenmiş bile :)) sirkenler tatile gidebilirmiş, uff çok özeniyorum size ( inş olur o iş :) zuzum pembeleri görmüş :26: inş tutunma lekesidir o :44:
akşam annem ısrarla beni çağırıyo, gel yaprak saralım diye.
ayva tatlısı yapmış, çok severim bilir.. pazı yemeği varmış daha bişiler dedi ama unuttum.. gitsemmi napsam bilmiyorum, akşama yemeğim de yok gerçi..
kazağımı da bitirdim, götüreyim annem yakasını göstersin, dikmeye versin.. pazartesi giyerim ben onu :)
tüylü pembiş ip alıp yenisine başliycam, sırtı az açık olan modeller var ya, kurdela dikcem öyle kapatıcam bakalım nasıl olucak :))
zuzu daha yün alacak
sen de sürekli sebzelerini çürütüyo, göçük olunca kalkışıyon yemek yapmaya be ayşam :26:ben tavuklu patlıcan yemeği yapıcam, tabi patıcanlarım hala sağlamsadiilse tavuk sote yaparım.yanına pirinç pilavı.sağlam bi salatalık bulursam da bi de cacık yapıcam
dolmalık biberse eğer dolma yapsana pirinci soğanla kavur içine bol baharat kat güzel olurben akşama menemen yaparım anca. eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo yane dersiniz olur mu
ben akşama menemen yaparım anca. eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo yane dersiniz olur mu
ay geçen buzluktaki fasulyemden yaptım süper oldu yaa ilk defa bu sene beğendim yani acaba domateside konserve diyemi güzel oldu bilmiyorum.bende yapabilirim akşama.
ya şu konserveler kolay nasıl açılır 2 saat uğraşıyom valla:26:
ben hiç yeşillik koymuyorum ki canım olur tabii neden olmasın. gayet de güzel oluyor. nanesini baharatını ekliyorum tamam.ben akşama menemen yaparım anca. eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo yane dersiniz olur mu
ben tavuklu patlıcan yemeği yapıcam, tabi patıcanlarım hala sağlamsadiilse tavuk sote yaparım.yanına pirinç pilavı.sağlam bi salatalık bulursam da bi de cacık yapıcam
zuzum[/color] pembeleri görmüş :26: Inş tutunma lekesidir o :44:
Akşam annem ısrarla beni çağırıyo, gel yaprak saralım diye.
Ayva tatlısı yapmış, çok severim bilir.. Pazı yemeği varmış daha bişiler dedi ama unuttum.. Gitsemmi napsam bilmiyorum, akşama yemeğim de yok gerçi..
Kazağımı da bitirdim, götüreyim annem yakasını göstersin, dikmeye versin.. Pazartesi giyerim ben onu :)
tüylü pembiş ip alıp yenisine başliycam, sırtı az açık olan modeller var ya, kurdela dikcem öyle kapatıcam bakalım nasıl olucak :))
zuzu daha yün alacak
ben akşama menemen yaparım anca. Eşim dolmalık biber almış ama yeşillik almamış, soğan, pirinç ve salçayla mı yapcam ben bunu diyom, o da baharat da ekle oldu işte diyo yaNe dersiniz olur mu
nekkk kazağın fotosunu ekle
yeni tarif ettiğin kazağı bilioum
ama burda 20 tl onlar
örmeye değmez die düşünüoum yani zaten yorgun oluoum ben kendi adıma bide onunla mı uğraşıyım
nekkk kazağın fotosunu ekle
ama burda 20 tl onlar
örmeye değmez die düşünüoum yani zaten yorgun oluoum ben kendi adıma bide onunla mı uğraşıyım
konserveden lezzetli olmuştur o
konserveyi kolay açmak için ya şişeyi ters çevir bi iki vur bez serilmiş tezgaha, ya da bıçakla kapağın arasındaki boşluktan yit kapağı çevir açılır
ben hiç yeşillik koymuyorum ki canım olur tabii neden olmasın. gayet de güzel oluyor. nanesini baharatını ekliyorum tamam.
tamam çekip eklerim pazartesi :)nekkk kazağın fotosunu ekle
ama burda 20 tl onlar
bunu bide gereksiz yere temizlik yaparken sölesene kendine
deme sakın temizlik bu gereksiz değil,biliyoz neyaptığını
ahh kuzum benim kendime örmeyi planladığım ve modelini kaydettiğim bir yığın şey var, sıraya alıyım seni anca seneyeEki Görüntüle 602129
nek bende bu kazaktan istioum kotonda var ama ince triko hoş durmayabilir
sen örsene bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?