Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

peki bunada şükür
ben örgü bilioum tatlım ama öremem yani omzum çok ağrıo tüm gün mouse tutmaktan akşam bide şiş beni mahveder

benim taktiğim para var huzur var olmalı

peki bunada şükür
ben örgü bilioum tatlım ama öremem yani omzum çok ağrıo tüm gün mouse tutmaktan akşam bide şiş beni mahveder

benim taktiğim para var huzur var olmalı
iiiiinşallah süper bir işin olur bir gün huzuru bulursun
bol paralı da şöyle

sen örmezsin zaten, sen aşk kadınısın
otur süslen kocişini bekle

annen tüm gün evde ama o örebilir bak :)

ben egeli olduğumdan galiba yeşilliksiz düşenemiyom dolmayı neyse eşim çözdü sorunu akşama pizza yiyomuşuz

seduşum annem ocağı yakıp kavanozu ters olarak bi süre havada tutuyo, hafif ısınıca rahat açılıyor. bi dene istersen

nekk anacuna gidersn bana dönüş saatini bildr tarif et biters bidüzmü başlıcam nasıl olucak
ipin fotosunuda çekerim içime sindi
bide bilmişim 25tl tuttu 5yün+şiş :))
ben kaçar byss

vuuv hadi afiyet olsun.
evt cnm netten baktım azönce enkolay açılma yöntemi buymuş vilinde ii bilir aslında ençok o yapıyor

nekk anacuna gidersn bana dönüş saatini bildr tarif et biters bidüzmü başlıcam nasıl olucak
ipin fotosunuda çekerim içime sindi
bide bilmişim 25tl tuttu 5yün+şiş :))
ben kaçar byss
arzu ben 12 gibi anca gelirim, eşim iş çıkışı alacak beni :26:
whatsapp dan yazışırız olmadı..
sarı kazak ekledim ya önceki sayfada onun modelinden başliycan.

yok canım henüz başlamadı,takip ettiğim konuda benle beraber hamile olanlar hareketleri ufaktan hissetmeye başlamış ama ben daha hiç bişey hissetmedim.
daha erken canım,3-4 hafta sonra daha iyi hissediliyo

hoşgeldin canım...

vuuv hadi afiyet olsun.
evt cnm netten baktım azönce enkolay açılma yöntemi buymuş vilinde ii bilir aslında ençok o yapıyor
canım ben şöyle açıyorum: kavanozu ters çevirip,bi kabın içine koyuyorum...kaba sıcak su döküyorum...bi kaç dk bekletiyorum,kapak genleştiği için kolayca açılıyo bıçakla kavanozun kenarı zedeleniyo,bi daha ki sefere konserve yaparken iyi tutmayabiliyo...yarenimin dediği gibi de denedim,o zamanda kapağın iç kısmındaki plastik eriyo zarar görüyo...son zamanlarda ben hep dediğim yöntemle açıyorum

evdeyim,yemek yicem,kociş yemicekmiş,rejimdeymiş
zuzum,pembeliğin devamı geldi mi :26:

viliş gelmemiş şimdi evde baktım orkid koymuştum tertemiz ..t.kağıdıyla da sildim ayıptır sölemesi bişey çıkmadı (ay böle sölediğim için özür)

viliş gelmemiş şimdi evde baktım orkid koymuştum tertemiz ..t.kağıdıyla da sildim ayıptır sölemesi bişey çıkmadı (ay böle sölediğim için özür)

ayy hadi inş gelmez gün boyu aklımda sen vardın valla,eve gelip yemek bile yemeden topiğe koştum bakmak için

o metal konservelerden bahsetmiyo ki :)
kavanozlardan bahsediyo..
hem metallere açacak gerekmiyor artık, hepsinin kaldır aç'ı var
kaldır açın bile açacağı var
kavanozunda açacağı var
bizde kola kapağı açacağı bile var
bileklere çok zararlı annem şimdi çok eziyetini çekio
zor tutuo kavanozu bile kemiklerde problem var

iiiiinşallah süper bir işin olur bir gün huzuru bulursun
bol paralı da şöyle

sen örmezsin zaten, sen aşk kadınısın
otur süslen kocişini bekle

annen tüm gün evde ama o örebilir bak :)

aminn canım
evet öremem ben hep hazırlanırım gerçekten eşim gelmeden saçıma yüzüme bakarım
kokular sıkarım
gelince beni güzel görsün die
örgü öremem konservede yapamam zaten

yarın izinli olmana çok sevindim canım
keşke bende

bende gidioum iyi akşamlar kızlar:79:

ayy hadi inş gelmez gün boyu aklımda sen vardın valla,eve gelip yemek bile yemeden topiğe koştum bakmak için

canm yaa inşalah ,hayırlısı genede

hiç gelmesin inşallah yaa

buay çok inandım ,Allah'ım yanıltmaz beni inşallah ama neyse hayırlıı onu vermiştir biliyom çünkü hep hayırlısı dedim

sen de sürekli sebzelerini çürütüyo, göçük olunca kalkışıyon yemek yapmaya be ayşam :26:
tazecik, körpecikken yapsana yemeğini
dimi ne zaman evde yemek yapıcağım belli olmuo ki. bi de neyi ne zaman canım isterse o zaman yapıom o yüzden öle oluo neyse ki patlıcanım da salatalığım da daha taş gibiymiş menümü ayen yaptım
canm yaa inşalah ,hayırlısı genede

buay çok inandım ,Allah'ım yanıltmaz beni inşallah ama neyse hayırlıı onu vermiştir biliyom çünkü hep hayırlısı dedim

nedense ben de çok inandım zuzum, bu ay hep olcakmış gibi gelio bana da, sabah testi yapsana cnm evdekiiii:26:

nedense ben de çok inandım zuzum, bu ay hep olcakmış gibi gelio bana da, sabah testi yapsana cnm evdekiiii:26:

ya valla eğer 5- d uyanmzsam yaparım sabah 8 gibi..ama çok erke uyanır wcye gidersem yapamam üşüyorum çünkü altıma işemeyeceğim bilsem kalkmam hayatta osaatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…