Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Telden yaziyorum bi tuhaf..
300 lik cek kazanmistim baya isime yaradi :)bi yerdende iki tane bebek ayakkabisi kazandim.birini erkek birini kiz cocugu ayakkabisi olarak sectim.bi de eti paketi kazandim

Ay nek ne guzel annene yakinsin.bizde pazar gunu doncez eve zor olacak benim icin .hepimiz birbirimizin biseylerine ozeniyoz ins dileklerimiz hayorli bi sekilde gerceklesir..

Ay zuzu ne eringecsin yaa

napimm

Telden yaziyorum bi tuhaf..
300 lik cek kazanmistim baya isime yaradi :)bi yerdende iki tane bebek ayakkabisi kazandim.birini erkek birini kiz cocugu ayakkabisi olarak sectim.bi de eti paketi kazandim

heymaşallahh

ay en son msjdan sonra uyumuşm şimdi uyandım kociş çay yapıp getiryo şimdi

yok paza yapıcam kessin .

böyle bi gün yok ki
ayyy zuzu yaa illa bizi çatlatıcan yani
günaydıııııııın...
dün akşam erkenden(9.30) sızmışız kocişle ne uyku çektik ama sabahta erkenden uyandık tabiki kocişi gönderdim işe,temizliğe başlicam yavaş yavaş...
aaa kızlar bu arada eşim kredisini kapattı dün.(altın hesabına para yatırmıştık yaa onun vadesi dün sona erdi,o parayı çektik)..bugün kvnin bilezik parasını vericez artık hiç borcumuz kalmıyo,sadece kredi kartı taksitimiz kaldı...o da 2 ay 700 tl,sonra 200 tl'ye düşüyo...zeynep hanıma para biriktiricez artık

Son düzenleme:
arzu yaaa pazar nerden çıktı

vilin sizin adınıza çok sevindim
Allah hepimize nasip etsin borçların bittiği günleri görmeyi
kkoras üzülme ailenin bulundukları yerde sağlıklı olmalarını bilmen bile çok güzel
hayat insana azlada yetinmeyi öğretio, hasret çekmeyi de

günaydın kızlar
sonunda cmtsiye ulaştım bu hafta bana çok zor geçti hiç bi sabah rahatlıkla kalkamadım hep sızlanarak uyandım
reglm yaklaştığı için belim çok ama çok ağrıo sabahları dayak yemiş gibi kalkıoum
dün akşam annemlere gittim fırında karnıbaharı ve kardeşimi alıp eve indim
yemek yedik kardeşimle birlikte sonra çay demledik
o arada mutfağı temizledim
yatak odasının tülünü yıkadım astım
beyazları ve renklileri yıkayıp astım
nevresimlerimi de değiştim
tüm evi süpürdüm sildim kardeşim toz aldı
tuvalet banyoyu çamaşır sularıyla güzelce temizledim
ve saat 23 oldu eşim geldi kardeşimi götürdü geldii
ee sucuk yapalım benim canım istio ne zamandır yemioum artık pazarlarıda çalıştğı için kahvaltı faslımız kalmadı
ama yarın inşallah evde
işte velhasıl tüm işlerimi bitirdim haftasonuna kuruyan çamaşırların ütüsü yerleşmesi ile uğraşırım
akşama yemeğimde olsa şahane olurdu valla

günaydın kızlar. benim bu öksürük aldı başını gidiyo ya. dün gece saat 1 gibi oğluş uyudu. beni bi kriz tuttu. ne eşim uyuyabiliyo ne de ben. en son İlkeri uyandırmayım diye salona geçtim, orda yattım. saat 3,30'da hala öksürükle uğraşıyordum. sanırım 4'e doğru sızdım kaldım. sabah da 8'de uyandık. geçmez bugün ya. bu arada İzmir'de yağmurlu, romantik bir hava var. korkmasam öksürüğümün azacağından kahvemi alıp balkonda içcem.

zuzummm inşallah Allah gönlüne göre vermiştir, çift çizgiyi görürsün canım.

hayırlısı olsun ne diyelim ya, zamanı gelmemiş demek ki daha

süperrr güle güle harca çeki, çok şanslısın valla

cnm acaba ilerde annen baban istanbul'u tamamen bırakıp senin oraya taşınmayı düşünmezler mi? çünkü istanbul zor şehir, insanı bi süre sonra yoruo bıktırıo. biz o yüzden geldik buraya mesela, babam pes etmişti artık, annem babam emekli oldular buraya taşındık.
belki ilerde seninkilerin de böle bi düşncesi olur yakınına taşınırlar belli mi olur
oh bi an önce verin de kapansın çenesi.bu arada tv şi noldu en son, götürdünüz mü annenlere:44:

ne güzel bütün borçlarınız bitio
bizim kredi daha 15-16 ay var, neyse ki çok koymuo, sadece az maaş alıomuşum gibi

bu arada gece derslerim arttı benim ders programları değişti.hem ii hem kötü, fazladan 1000tl gelicek geceden, ama zorlanır mıyım bilmiom, problem olursa almıcam derim yaaaa

yorma bak kendini, benim de kabaca temizlik yapasım var ama ev buz gibi, salondan wc'ye gitmek bile zor gelio
annem avm'ye gidelim demişti dünden, yağmur da yağıo, gidemeyiz heralde...
maşallah
hayır şunu anlamadım o kadar saatte 3 makine çamaşır nası yıkandı bitti inanamıom dilek yaa, maşallah hiç iş kalmamış yarına, e eşim de evde diodun inş. gönlünüzce takılırsınız
hiçbişey fayda etmedi mi öksürüğüne yaaaaa

burası da geceden başladı inceden inceden yağıo şimdilik, ama kara bulutlar var azacak gibi sanki
zuzu regl olmuş

of amaaaaaaaaaaaaa

erkenden uyanıom artık yaaa, iki gündür içim böle bi karışıo gibi oluo sabahları,
canım da sıkılıo yaaaa, naapsam ki

yaa benim perdelerim de biraz kirlenmişler sanki

zuzu regl olmuş

nası yaniiiiii
zuzum hayırlısı olsun kuzum...demekki daha tam olarak hazır değilsiniz ben ilk hamileliğim ile şimdikini kıyaslıyorum...o zaman farkına varamamıştım,çok üzülmüştüm ama şimdi gerçeği görüyorum...o zaman anne olmaya hazır değilmişim ve kötüsü de bunun farkında bile değilmişim...allahım senin tam olarak hazır olmanı bekliyo canım...dua et,umutsuzluğa kapılma hiç...bak ayşiniminki tam da pes ettiği,boşverdiği anda geldi...seninki de öyle yapacak kesin...kıymetini çok bilin,çok nazlayın diye ağırdan alıyo minik

ayşinim tv odada bekliyo...tatilde kontrole giderken götürcez annemlere...kvnin bileziğinden de kurtulucaz inşallah bugün...az da değil 40 gr dün eşim aramış,veriyim şimdi parasını demiş,kp evde hasta yatıyomuş,yarın falan hallederiz acelesi yok demiş,o yüzden kaldı yani ama bugün verip kurtulalım diyodu eşim...fazla yormicam kendimi,dinlene dinlene akşama kadar yaparım bi şeyler...yemeğim de yok zaten...akşam eşim dayanamayıp yine yemek yedi inşallah senin gece dersleri çok yorucu olmaz canım,ayda 1000 lira iyi para...

dileğim inşallah en kısa zamanda sizin de borçlarınız biter,düze çıkarsınız canım hepimiz rahatlayalım inşallah

yaren öksürüğün için bi şeyler denedin mi canım? nasıl geçicek bu böyle,doktora mı gitsen acaba :26:

kızlar yaa geceleri artık kırk kere uyanıyorum,uykum çok bölünüyo sabah kahvaltıdan sonra tekrar uykum geliyo o yüzden...hiç iş yapasım yok,uyuyasım var

ne güzel dedin valla, gerçekten doğru zamanı bekliolar tabii ki her zaman hayırlısı olsun zuzum şükret ki üstesinden gelinmicek bi rahatsızlığınız yok

uyusana cnm o zaman kendine kastın mı var bütün gün evdesin zaten kalkınca yine yaparsın temizliğini.senin bol bol uykunu alman lazım bugünlerde, ilerde çok arıcaksın vücut istio demek ki şimdiden depola uykuyu bak benden sölemesi

yine mi yedi eşinnn

Son düzenleme:

ay napiim yemicem diyince yememiştir zannetmiştim

bak senn hırsızlık yapıo bi de haaagizli gizliiiiiiii

hafif bişiler yp bari akşamları, tatlıyı falan kes
eğer senin canın istemiosa tabi

o zaman uzan biraz, gerçi senin kafan işlere takıktır dilek gibi,işlerini bitir bari, sonra uzan

ya var ya hamilelikte ve lohusayken içerim diye yaptığım bütün kışlıkları o bitirdi nerdeyse ama maşallahı var,yediğini inkar etmiyo hiç tosuncuğum benim yaa dolapta dolmalık biberim var,onu denicem bugün...dün yaren yazınca aklıma geldi...bi de mercimek çorbası yaparım,yoğurtla falan yeter...kızartıp koyduğum patlıcanı geçen gün kürdan kebabı yapmıştım yaa onu çok beğendik biz...yazın daha çok koyucam patlıcan...bakalım biberi de beğenecek miyiz :26:
haklısın işlerimi yapmadan uyuyamicam galiba birazdan başlarım artık...
bu sabah kocişe dedim ki bak artık sesimizi taniyomuş zeynep,şarkı söyle kızıma,minik kurbağayı söyledi yine ''kuyruğun nerede'' derken yatakta poposunu sallayarak ayy ne güldüm yaa,sanki çocuk onu görüyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…