ya var ya hamilelikte ve lohusayken içerim diye yaptığım bütün kışlıkları o bitirdi nerdeyseama maşallahı var,yediğini inkar etmiyo hiç tosuncuğum benim yaa dolapta dolmalık biberim var,onu denicem bugün...dün yaren yazınca aklıma geldi...bi de mercimek çorbası yaparım,yoğurtla falan yeter...kızartıp koyduğum patlıcanı geçen gün kürdan kebabı yapmıştım yaa onu çok beğendik biz...yazın daha çok koyucam patlıcan...bakalım biberi de beğenecek miyiz :26:
haklısın işlerimi yapmadan uyuyamicam galibabirazdan başlarım artık...
bu sabah kocişe dedim ki bak artık sesimizi taniyomuş zeynep,şarkı söyle kızıma,minik kurbağayı söyledi yine ''kuyruğun nerede'' derken yatakta poposunu sallayarakayy ne güldüm yaa,sanki çocuk onu görüyo
şu anlattıklarını okusa var ya oyar seniii
aa dolmalık biber mi attın dondurucuya, ii çalıştın valla sen yazın
benim kahvaltı etmem lazım artık yaa, aman hiç de sevmiom ben şu kahvaltı işini nedensene yicem ki şimdi, yine yumurta kıriim bari, peynir zeytin...
ne dicem yaaa kardeşim normalde 6 gün sonra terhis oluodu ama başına gelenlere bi bakın
haberlerde çıkmış dün onların tugayını komple karantinaya almışlar yemin törenleri iptal edilmiş falan die.annem akşam telaşla beni aradı, kardeşini aradım ulaşamıom bi de sen dene die.neyse 5dk. sonra ulaşmış , bütün tugay diil ama bi çocuk kızamık olmuş onu karantinaya almışlar giriş çıkışlar iptal edilmiş çarşı izinleri falan.bu hastalığın da 15 gün kuluçka süresi mi ne varmış heralde, normalde 6 günü kalan çocuğun 10 gün kadar daa uzuo terhisi. kıyamam yaa üzülmüş o da az kaldı die seviniomuş.
annem de korkuo ya ona da bulaşırsa, küçükken kızamık olmamışız biz, yetişkinlerde tehlikeli oluomuş falan
hem de nasıl oyaraman napim o da koca poposunu sallamasaymış yatakta
aaaa akşam haberlerde izledim ben onu...hatta senin kardeşinin kütahyada olduğu aklıma geldi ama askerden gelmesine bu kadar az kaldığını bilmiyodum ben...tüh yaaa kötü olmuş cidden
valla bende kalkıyım artık yataktan...öğlen yemeğimi yiyim,acıktım yine...kııııız yaptığımız işleri yazalım buraya,öyle daha çabuk bitiyobu kez yavaş yarış yapalım ekmek kızartsana,değişiklik olur bol olsa tost yap derdi
aa evet ekmek kızartıyım ben 2 dilim.bi tane de yumurta kırayım. hem kıtır ekmek midemi daha ii tutar sanki, bugün bi garip içim.
ya viliş ilk hamileliğinde bu arasında ilk başlarda farklılıklar var mıydı? ben geçen sefer bi gr.mide bulantısı hissetmedim ama bu sefer sabahları bi rahatsız uyanıom sanki:44:
sana da afiyet olsun bu arada, tamam yazalım ne yaptığımızı.
hatta ben şimdiden söliim.kahvaltı die mutfağa gidicem kahvaltıdan önce dünkü bulaşıkları makineye atıcam tezgahı silicemdevamı azzzzz zonraaaa
aa ben ne zamandır sabahları magazin izlemiom yaa h.sonları, bi tv açiim bari
günaydıııııııın...
dün akşam erkenden(9.30) sızmışız kocişlene uyku çektik ama sabahta erkenden uyandık tabiki kocişi gönderdim işe,temizliğe başlicam yavaş yavaş...
aaa kızlar bu arada eşim kredisini kapattı dün.(altın hesabına para yatırmıştık yaa onun vadesi dün sona erdi,o parayı çektik)..bugün kvnin bilezik parasını vericezartık hiç borcumuz kalmıyo,sadece kredi kartı taksitimiz kaldı...o da 2 ay 700 tl,sonra 200 tl'ye düşüyo...zeynep hanıma para biriktiricez artık
günaydın kızlar
sonunda cmtsiye ulaştım bu hafta bana çok zor geçti hiç bi sabah rahatlıkla kalkamadım hep sızlanarak uyandım
reglm yaklaştığı için belim çok ama çok ağrıo sabahları dayak yemiş gibi kalkıoum
dün akşam annemlere gittim fırında karnıbaharı ve kardeşimi alıp eve indim
yemek yedik kardeşimle birlikte sonra çay demledik
o arada mutfağı temizledim
yatak odasının tülünü yıkadım astım
beyazları ve renklileri yıkayıp astım
nevresimlerimi de değiştim
tüm evi süpürdüm sildim kardeşim toz aldı
tuvalet banyoyu çamaşır sularıyla güzelce temizledim
ve saat 23 oldu eşim geldi kardeşimi götürdü geldii
ee sucuk yapalım benim canım istio ne zamandır yemioum artık pazarlarıda çalıştğı için kahvaltı faslımız kalmadı
ama yarın inşallah evde
işte velhasıl tüm işlerimi bitirdim haftasonuna kuruyan çamaşırların ütüsü yerleşmesi ile uğraşırım
akşama yemeğimde olsa şahane olurdu valla
nası yaniiiiii
zuzum hayırlısı olsun kuzum...demekki daha tam olarak hazır değilsinizben ilk hamileliğim ile şimdikini kıyaslıyorum...o zaman farkına varamamıştım,çok üzülmüştüm ama şimdi gerçeği görüyorum...o zaman anne olmaya hazır değilmişim ve kötüsü de bunun farkında bile değilmişim...allahım senin tam olarak hazır olmanı bekliyo canım...dua et,umutsuzluğa kapılma hiç...bak ayşiniminki tam da pes ettiği,boşverdiği anda geldi...seninki de öyle yapacak kesin...kıymetini çok bilin,çok nazlayın diye ağırdan alıyo minik
ayy canım gözünz aydın çok sevindim valla Allah'ım cümlemize(içinde de bana) nasip etsin borçlarını bitirmek
evet bak sizinde borçlarınız bitti sayılır negüzel para biriktircenz bizm daha borç yığınla bizde zaten birazda buyüzdedn rahatlatıyoz kendimizi borcun içine doğmasın yavrum
sağol sölediklerin için rahatlatıcı oldu
amin canım cümlemize nasip etsin inşallah borçlarımızı tamamen bitirmeyi...
her şerde bi hayır vardır işte zuzum...belki de hamile olsaydın,borçlar yüzünden kendini yiyip bitircektin,ya da istediğin her şeyi alamicaktın içinde kalacaktı...bi an önce borçları bitirmeye bakın sizsonrasında gör bak nasıl geliyo minik
ayşiiiiin kahvaltı işimi hallettim ben,mutfağı toparlicam şimdi
ben de mutfağı hallettim kahvaltı da bitmek üzere,bunları da makineye atıp wc domestos dökmüştüm sabahtan orayı halledicem.
yatak odası da tamamdır...nevresimleri de değiştirdim...şimdi molaaaa
ben yoruldum yaaaaa
wc komple bitirdim, ayakkabılığın tozunu aldım aynalarını sildim, yatak odasındaki dolapları da aynı şekilde tozunu al aynalarını sil
salona geldim burdaki eşyalrın tozunu almıştım dün ama vitrini ellememiştim vitrini ve aynaları silicem.üf ya ne çok ayna varmış
ama önce biraz dinleniim. sonra da bi süpürge tutarım bütün eve, başka bişi yapamam ben bugün
oooo baya iş yapmışsın...dinlen tabi...yormadan yap işlerini...ben yarım saattir telde konuşuyorum...bu kadar mola yeter bana,kalkıp evi süpürcem şimdi...ben de toz alcam bugün yaaaofff daha çok iş varmış bee
allahaşkına temizliğe girdin mi oydu buydu iş hiç bitmio ki
kardeşim aramış beni de, duymamışım tlf.sonra ben aradım ama hat meşgulmüş neyse bi daha arar belkiannemle konuştum ben de biraz dinlendim heralde şu vitrini de bitiriim
demek zuzu regl olmuş
hayırlısı olsun...
ne ço iş tutmuşsunuz biz kalktık kahvaltı sonrası ortalığı toplamaca yaptım k validemler gidiyorlar eşim onları aştiye bırakacak sonra da çizmem gelmiş kargodan onu alacak bir de migrosta perwoll ün fiyatı düşmüş ondan alıp gelecek benim bu hafta çamaşırım yok hiç e haliyle ütüm de yok
akşama yemek yapsam iyi olacak ama biyandan ders de çalışmalıyım hava da öyle karamsar ki bademciklerim de şişmiş yine ufff
sporda üşütmem çünkü üstümü çamaşırlarımı hep değiştiriyorum iyice kurumadan da çıkmıyorum ordansirken sen spordan gelirken falan üşütüyosun kesindaha dikkatli olmalısın
aa ne çabuk gelmiş kargoooodemek zuzu regl olmuş
hayırlısı olsun...
ne ço iş tutmuşsunuz biz kalktık kahvaltı sonrası ortalığı toplamaca yaptım k validemler gidiyorlar eşim onları aştiye bırakacak sonra da çizmem gelmiş kargodan onu alacak bir de migrosta perwoll ün fiyatı düşmüş ondan alıp gelecek benim bu hafta çamaşırım yok hiç e haliyle ütüm de yok
akşama yemek yapsam iyi olacak ama biyandan ders de çalışmalıyım hava da öyle karamsar ki bademciklerim de şişmiş yine ufff
evet yaaa hiç bitmiyo iş...sürekli iş yapsak yine de bi şeyler çıkar...
kardeşinin cep telefonu yok mu :26: ankesörlüden mi arıyo sizi? inşallah ordaki hiçbi askerimize bulaşmamıştır kızamık
oooh benim de annem gelse,işi falan gözüm görmezben salonu da bitirdim annem geldi şimdi marketten dönüşte uğramış
azcık laflarız, hem dinlenirim, sonra da süpürge ve benden bu kadar
vitrinin çekmecesinde düğün albümümüzü buldum, ona baktım accık
aman boşver ya, madem öle sölüo alın gitsin, hem demiş ya sana bilezik alıcakmış onu almış sayarsınızoooh benim de annem gelse,işi falan gözüm görmezsonra devam edersin boşver...ben süpürme işini hallettim...şimdi yerleri silip toz alıcam,sonra balkonları ve lavaboyu yıkarım tamamdır...
kızlar kociş aradı...hani kv bileziğini istiyodu yaa onunla ilgili...eşimin abisi bacağından ameliyat olacak yakında...ona para göndermek için istemiş bileziği kv...kp para göndermez çünkü onlarla konuşmuyo...eşime demiş ki bileziğin yarısı senin yarısı abinin...bilezik parasının yarısını abine gönder,geri kalanı sizin...viline doğumda bilezik alıcaktım ona sayarsınız demiş...eskiden o bileziğin parasını kimseye yedirmem,onu özel ders vererek aldım diyodu...ama kp duymadan diğerine para gönderebilmek için gözden çıkardı bileziği...eşim,yine onları tutuyosun demesin diye de yarısını bize verdi...ve bu durum benim hiç hoşuma gitmedi...verip kurtulsak daha iyiydi...istemiyorum hiçbişeyini
kızlarrrrr :79:
4 saatim kaldı bi çıkıp evime gitseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?