Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

şu anlattıklarını okusa var ya oyar seniii

aa dolmalık biber mi attın dondurucuya, ii çalıştın valla sen yazın

benim kahvaltı etmem lazım artık yaa, aman hiç de sevmiom ben şu kahvaltı işini nedensene yicem ki şimdi, yine yumurta kıriim bari, peynir zeytin...

ne dicem yaaa kardeşim normalde 6 gün sonra terhis oluodu ama başına gelenlere bi bakın

haberlerde çıkmış dün onların tugayını komple karantinaya almışlar yemin törenleri iptal edilmiş falan die.annem akşam telaşla beni aradı, kardeşini aradım ulaşamıom bi de sen dene die.neyse 5dk. sonra ulaşmış , bütün tugay diil ama bi çocuk kızamık olmuş onu karantinaya almışlar giriş çıkışlar iptal edilmiş çarşı izinleri falan.bu hastalığın da 15 gün kuluçka süresi mi ne varmış heralde, normalde 6 günü kalan çocuğun 10 gün kadar daa uzuo terhisi. kıyamam yaa üzülmüş o da az kaldı die seviniomuş.
annem de korkuo ya ona da bulaşırsa, küçükken kızamık olmamışız biz, yetişkinlerde tehlikeli oluomuş falan

Son düzenleme:

hem de nasıl oyar aman napim o da koca poposunu sallamasaymış yatakta
aaaa akşam haberlerde izledim ben onu...hatta senin kardeşinin kütahyada olduğu aklıma geldi ama askerden gelmesine bu kadar az kaldığını bilmiyodum ben...tüh yaaa kötü olmuş cidden
valla bende kalkıyım artık yataktan...öğlen yemeğimi yiyim,acıktım yine...kııııız yaptığımız işleri yazalım buraya,öyle daha çabuk bitiyo bu kez yavaş yarış yapalım ekmek kızartsana,değişiklik olur bol olsa tost yap derdi

aa evet ekmek kızartıyım ben 2 dilim.bi tane de yumurta kırayım. hem kıtır ekmek midemi daha ii tutar sanki, bugün bi garip içim.
ya viliş ilk hamileliğinde bu arasında ilk başlarda farklılıklar var mıydı? ben geçen sefer bi gr.mide bulantısı hissetmedim ama bu sefer sabahları bi rahatsız uyanıom sanki:44:

sana da afiyet olsun bu arada, tamam yazalım ne yaptığımızı.
hatta ben şimdiden söliim.kahvaltı die mutfağa gidicem kahvaltıdan önce dünkü bulaşıkları makineye atıcam tezgahı silicem devamı azzzzz zonraaaa
aa ben ne zamandır sabahları magazin izlemiom yaa h.sonları, bi tv açiim bari

her iki hamileliğim de aynı canım...6.haftada hafif hafif midem bulanmaya başladı...senin az bulanıyo en azından şükret...
ben de kalkıyorum şimdi...sabahki kahvaltı masası duruyo hala azcık menemen var,onu ısıtıp yerim,kalkıp mutfağı toplarım sanra...devamı az sonra

ayy canım gözünz aydın çok sevindim valla Allah'ım cümlemize(içinde de bana) nasip etsin borçlarını bitirmek

çok özendim şuann bende yapmak istiyom onları yaa ://
naıl yapıcam buağrıyla temizlik

evet bak sizinde borçlarınız bitti sayılır negüzel para biriktircenz bizm daha borç yığınla bizde zaten birazda buyüzdedn rahatlatıyoz kendimizi borcun içine doğmasın yavrum
sağol sölediklerin için rahatlatıcı oldu

amin canım cümlemize nasip etsin inşallah borçlarımızı tamamen bitirmeyi...
her şerde bi hayır vardır işte zuzum...belki de hamile olsaydın,borçlar yüzünden kendini yiyip bitircektin,ya da istediğin her şeyi alamicaktın içinde kalacaktı...bi an önce borçları bitirmeye bakın siz sonrasında gör bak nasıl geliyo minik

ayşiiiiin kahvaltı işimi hallettim ben,mutfağı toparlicam şimdi

ben de mutfağı hallettim kahvaltı da bitmek üzere,bunları da makineye atıp wc domestos dökmüştüm sabahtan orayı halledicem.

ben de mutfağı hallettim kahvaltı da bitmek üzere,bunları da makineye atıp wc domestos dökmüştüm sabahtan orayı halledicem.

benim mutfak tamamdır
tuvaleti sonraya bırakıyorum,süpürgeyle viledanın suyunu döktükten sonra yıkarım...şimdi yatak odasına geçiyorum

yatak odası da tamamdır...nevresimleri de değiştirdim...şimdi molaaaa

ben yoruldum yaaaaa

wc komple bitirdim, ayakkabılığın tozunu aldım aynalarını sildim, yatak odasındaki dolapları da aynı şekilde tozunu al aynalarını sil

salona geldim burdaki eşyalrın tozunu almıştım dün ama vitrini ellememiştim vitrini ve aynaları silicem.üf ya ne çok ayna varmış

ama önce biraz dinleniim. sonra da bi süpürge tutarım bütün eve, başka bişi yapamam ben bugün

oooo baya iş yapmışsın...dinlen tabi...yormadan yap işlerini...ben yarım saattir telde konuşuyorum...bu kadar mola yeter bana,kalkıp evi süpürcem şimdi...ben de toz alcam bugün yaaa offf daha çok iş varmış bee

allahaşkına temizliğe girdin mi oydu buydu iş hiç bitmio ki

kardeşim aramış beni de, duymamışım tlf.sonra ben aradım ama hat meşgulmüş neyse bi daha arar belkiannemle konuştum ben de birazdinlendim heralde şu vitrini de bitiriim

demek zuzu regl olmuş
hayırlısı olsun...

ne ço iş tutmuşsunuz biz kalktık kahvaltı sonrası ortalığı toplamaca yaptım k validemler gidiyorlar eşim onları aştiye bırakacak sonra da çizmem gelmiş kargodan onu alacak bir de migrosta perwoll ün fiyatı düşmüş ondan alıp gelecek benim bu hafta çamaşırım yok hiç e haliyle ütüm de yok
akşama yemek yapsam iyi olacak ama biyandan ders de çalışmalıyım hava da öyle karamsar ki bademciklerim de şişmiş yine ufff

evet yaaa hiç bitmiyo iş...sürekli iş yapsak yine de bi şeyler çıkar...
kardeşinin cep telefonu yok mu :26: ankesörlüden mi arıyo sizi? inşallah ordaki hiçbi askerimize bulaşmamıştır kızamık

sirken sen spordan gelirken falan üşütüyosun kesin daha dikkatli olmalısın

aa ne çabuk gelmiş kargoooo
evet yaaa hiç bitmiyo iş...sürekli iş yapsak yine de bi şeyler çıkar...
kardeşinin cep telefonu yok mu :26: ankesörlüden mi arıyo sizi? inşallah ordaki hiçbi askerimize bulaşmamıştır kızamık

var cnm ama o arıcağı zaman açıo sadece.sonra kapatıo. inş kimseye bişey olmaz ya evet:18:

ben salonu da bitirdim annem geldi şimdi marketten dönüşte uğramış
azcık laflarız, hem dinlenirim, sonra da süpürge ve benden bu kadar

vitrinin çekmecesinde düğün albümümüzü buldum, ona baktım accık

oooh benim de annem gelse,işi falan gözüm görmez sonra devam edersin boşver...ben süpürme işini hallettim...şimdi yerleri silip toz alıcam,sonra balkonları ve lavaboyu yıkarım tamamdır...
kızlar kociş aradı...hani kv bileziğini istiyodu yaa onunla ilgili...eşimin abisi bacağından ameliyat olacak yakında...ona para göndermek için istemiş bileziği kv...kp para göndermez çünkü onlarla konuşmuyo...eşime demiş ki bileziğin yarısı senin yarısı abinin...bilezik parasının yarısını abine gönder,geri kalanı sizin...viline doğumda bilezik alıcaktım ona sayarsınız demiş...eskiden o bileziğin parasını kimseye yedirmem,onu özel ders vererek aldım diyodu...ama kp duymadan diğerine para gönderebilmek için gözden çıkardı bileziği...eşim,yine onları tutuyosun demesin diye de yarısını bize verdi...ve bu durum benim hiç hoşuma gitmedi...verip kurtulsak daha iyiydi...istemiyorum hiçbişeyini

aman boşver ya, madem öle sölüo alın gitsin, hem demiş ya sana bilezik alıcakmış onu almış sayarsınız

annem gitti şimdi, yorma kendini ev temiz boşver süpürgeyi dedi, sadece salonda şarjlı süpürgeyle saç kıl gördüğün yerleri al dedi ben de öle yaptım tamammmmkinder pingui almış bana
kızlarrrrr :79:
4 saatim kaldı bi çıkıp evime gitseydim

kaldı 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…