Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

neyi çaktırmıcakmışın:26:

ben de aynı şeyi sorcaktım :13:
kızlar bilin bakalım ne oldu? çamaşır makineme sütyen teli kaçtı servis gelicek birazdan...adamlara dicem ki ayda bi uğrayın siz bize,nasılsa sürekli bi şey oluyo
yoruldum bi de bugün,kasıklarım bi tuhaf oluyo :18:
evi süpürüp sildim,toz aldım,tuvaleti yıkadım,2 balkonu da yıkadım,pencerelerin kenarlarını sildim,2 makine çamaşır astım...evim mis gibi oldu...akşam dinlenicem,hiçbi şey yapmicam...menümden de vazgeçtim,o kadar uğraşamam bugün...tavuk sote yapıcam bi tek...eşimi aradım,çamaşır makinesine sütyen teli kaçtığını söylicektim,ne oldu biliyo musun diyince adam da bana bi şey oldu sanıp korkmuş sonra ben anlatınca,amaaaaan boşver ben de sana bi şey oldu sandım korktum dedi

kaldır açın bile açacağı var
kavanozunda açacağı var
bizde kola kapağı açacağı bile var
bileklere çok zararlı annem şimdi çok eziyetini çekio
zor tutuo kavanozu bile kemiklerde problem var
ben hiç görmedim canım, bilmiyodum.
Hatta google da arattım orda da bulamadım, nasıl bişeymiş diye :))

Kkoras ne şanslısın canım, güle güle harca çekini. Ne güzel şeyler kazanmışsın :)) viliş ve ayşam çok yormuşsunuz kendinizi, ayşe sen bu aylarda biraz daha çok dikkat etsen kuzum yaa :26: vilinn senin de kasıkların ağrıyo bu ara niye bukadar yoruyosun kendini :26: ayşam, bu hamileliğinde midenin bulanmasına sevin bence, herşeyin yolunda olduğunu gösteriyo bu.
Her bünye farklı bazı kişiler hiçç bulantı çekmiyo yine de sağlıklı çocuklar doğuruyolar, ama yine de doktorlar ilk olarak miden bulanıyo mu diye soruyo, "evet" diyince de "iyi" diyolar. İyi bişi bu demekki :) İnş sağlıkla gelecek bebişin Ben de temizliğimi bitirdim, geçen hafta evi kırkladığım için bu hafta çok iş yoktu. Süpürdüm, sildim, nevresimlerimi değişip yıkadım.
Banyo çiflendi. Kardeşim geldi bugün hem, onunla ateri oynadık, annem de geldi. Misket köfte kızarttık, mezeler yaptım ben, patlıcan kızarttım. Uzun bir süre patlıcan kızartmayı düşünmüyorum artık, ev çok fena koktu. Sirke kaynattım kokuyu alır felan diye ama hala var. Üzerim, saçım hep kokuyo eşim gelene kadar bi duş alıp kremleniyim, dün gece küstü bana zaten. Randevu modundaydı canım istemedi. İstemiyorum demedim ama anladı, yani bi cansız bi pasif durunca kızdı sırtını dönüp yattı. Pek de yapmam öyle şeyler ama hiç canım istemiyodu, bu akşam gönlünü almam lazım Sirken, yine mi bademciklerin şişti senin :26: Hiç kurtulamadın bu kış hastalıktan. Ihlamur kaynatıcam demişsin, bal da at içerken.. Geçmiş olsun. Yarenim senin öksürük de geçmemiş hala :105: Pamuğu alkolle ıslatıp çorabının içine koysana gece, ayağının altından uyguladığın her şey vücuda geçiyomuş, iyi gelir. Bize küçükken yapardı babannem :) Zuzumun da regl olmasına çok üzüldüm, hayırlısı diyorum ne diyebiliriz ki :105:

yorulcağımı anlayınca bıraktım zaten cnm, ya bazen çok canım sıkılıo bazen dilek moduna giriom sanırım öle ev çok kirli olmasa da sanki temizlik yapmam gerekiomuş gibi gelio

ben de sevinsem mi üzülsem mi bilemiom mide bulantıma.duyuom evet sağlıklı hamilelik belirtisiymiş bulantı, gerçi eltimde çok nadir bulantı oldu ama maşallah sapasağlam doğurdu
anneme sordum bugün, ben hamile olduğumu bile hissetmiodum o kadar rahat geçt yani, bi tek portakaldan tiksindim dedi

ya nek eşime çok üzülüom ben doktor yasakladı ya bize, kıyamam özledim diyip duruoi ama bi taraftan da dio ki 9 ay yapmam beno yüzden sen mahrum bırakma kocişini

ayy ne güzeller içim açıldı nerden buldun bunlarıııen sonuncusu hariç hepsini beğendim ben seçim yapamadım. ama illa birini seç diosan delikli gibi olan pembeyi beğendimbi de onun yanındaki pembe

Son düzenleme:

hiç üzülme mide bulantına, zaten çok sürmiycek. İnş hat safhada olmaz seninkisi.
Bazıları su bile içse kusuyo biliyosun Ben de sütten tiksinmiştim, süt içince çıkartıyodum sadece.
Randevu konusundaki yasağınız da kalkıcak elbet, azcık sabredin ama
benim kocişim de "ben hamile kadınla bişe yapmam, 9 ay yapmayız" diyodu ama 1 ay dayanamadı
olmuştu bebiş varken, gerçi sinir olmuştu adam bana "aman üzüerime fazla gelme, aman karnıma bastırma, ay yavaş" bana nasssıl sinir oluyodu.
Bir daha yok tamam yaa senle bişi yapılmıyo diyodu, sonra gene dayanamıyodu tabi
insan bebişini düşünüyo ama ilk olarak, elinde değil :/

Çok güzel dimmi çantalar, hepsini istiyorum ben de (
sitenin ismini faceden atarım sana, babet bölümüne bak çok güzel tasarımlar var.
Şu paranın gözü kör olsun hepsini alasım var yaaa

şuna aşık oldum, mutlaka alıcam bunu.Azcık zamanı var ama daha, havalar soğuk
Siyahı da hoş ama pembişine hasta oldum

ya zaten böle bulantı gibi de diil içim bi garip oluo iki sabahtır ne olduğunu ben de anlamadım aman ilerlemesin de

valla benimki de dayanamaz eminimadama sayıp duruo zaten neden yasaklamışmış die.bi dahaki gidişimizde sorarım ne zaman serbest olcak die diom ona da kızıo

valla aynen haaa bissürü param olsa herbirinden alsak o eklediğin ayakkabı odasında çok pis gözüm kaldı zaten

yaa o babetler tarzım diil ben beğenmedim o yüzden

ay evet yaa nasıl sorulur ki doktora
senin doktorun erkek bide dimmi?

aç kalma uzun süre, aç kalınca elin ayağın boşalıyo ve kusuyosun
onun dışında o minik bulantılar çekilir bişe.. ama aç kalınca bayılıcak gibi oluyosun bide, çok kötü bi duygu. Çok hastaymışsın gibi böyle, halsiz..
Ben 2 defa olmuştum öyle, ve ikisinde de ağlamıştım çok

ay ben duş almadım daha, gidip alıyım kociş gelecek 1 saat sonra :18:

kıyamam yaaa kimseye yaşatmasın allah çok zor

hadi koş süslen, benim de saçlarım kirlenmiş sanki, ama yarın banyoya giriim ki p.tesi'ye temiz başlayalım

nek ben ilk eklediğin karedekileri çok beğendim delikli olnalar da güzelmiş...

Şu zarlar da tam dilek ve kokişe göreymiş
9.9 fiyatı

Eki Görüntüle 603436
çok homuş bunlar...
günaydııııın...
ayşin sabahları kalkınca hemen bi şeyler atıştır...azıcık aç kalsan bile hemen bulanır miden

Son düzenleme:
kimse esmemiş bugün topiğe.. ara ara baktım göremedim kimseyi..
herkes gezdi tozdu galiba bugün..
Ben tüm gün evdeydim, kuaföre gitcektim, ordan migrosa geçeriz dedik eşimle, gitmedik..
24 saat içinde 3 defa banyo yaptığım için bugün acaip çok üşüyorum ve karnım ağrıyo.
Kızartmadan dolayı duş almıştıum eşim gelmeden. Gelince, dün gece koltukta sızmıştı kocam, randevuyu unuttu diye sevinirken daldım 3 e kadar kitap okudum.
"Yerine geç" diye uyandırdım ki unutmamış meğerse, o uykulu haliyle randevu moduna girdi yaa uyuzz..
Sabah duş al, kahvaltı yap.. Öğleden sonra yine randevuya dönüştü işler acaip üşüyorum şimdi inş hasta olmam..
Akşam yemeğini de yedik 1 saat önce mutfaktaki bulaşıkları halletmem lazım, çay keyfi yapıyoruz ama aşkımla.
Daha sabah giyeceklerimi hazırliycam. 2 gün evde olmak nassıl güzel yaaa, hiç işe gitmek istemiyorum yarın

ooooo bol randevulu bi hafta sonu olmuş zavallı kocam da o modda ama zeynebe bi şey olur korkusuyla yaklaşamıyo bugün ben de sık sık baktım topiğe ama kimsecikler gelmedi tüm gün ben de evdeydim...zeynebimin hırkasını örüyorum bitirip senin eklediklerinden bi şeyler örmeye çalışıcam,örebilirsem tabi,çünkü yapılışları yok
netten bebek beşiklerine bakıyorum ama hangi site güvenilir hangisi değil bilmiyorum,bakalım hangi siteden alıcaz

nasıl oldun sen canım, varmıydı bugün yine kasıklarında ağrı..?
bol bol randevulaşırsınız siz de, hele bi gelsin de zeynep

günün özeti

kalkış kahvaltı keyfi biraz dersle vicdan rahatlatmaca
temizlik toz almaca
yatak odasının tülünü perdesini yıkama ütülemece
pazara ve markete uğrama alışveriş yapmaca
annemlere uğrayıp kek servisi yapma boş kapları götürmece
haftanın yemeklerini yapmaca ( bu bölüm süper oldu daha da hafta içi yemek pişirmem)
böyle bitti işte günüm

nasıl oldun sen canım, varmıydı bugün yine kasıklarında ağrı..?
bol bol randevulaşırsınız siz de, hele bi gelsin de zeynep

yok canım hiç ağrım falan olmadı çok şükür...fazla ayakta kalıp yorulunca oluyo ağrı...dün hiçbi şey yapmadım nerdeyse...tüm gün keyif yaptık kocişimle...bi de olaydı daha iyi olacaktı ama atlattık dün eşim de diyo ki şu kız bi doğsun her gece her gece yaparız bende,zeynep uyanır yaptırmaz dedim,adam yine isyanları oynadı

günaydın demeyi unutmuşum....günaydııııııın...
gidip ıspanaklarımı ayıklıyım...bugün evden erken çıkıcam,hamiş pantolonu bulamadım hala,bi de burda bakıyım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…