kaldı 3
evt :119:
çıkınca eve gitcem ama dinlenemicem eltim çağırdı
hastalanmış raporluymuş yatıomuş
kvler geçmiş olsuna gitcekmiş illa sende gel ama çaktırma dedi
tmm dedim
neyi çaktırmıcakmışın:26:
ben hiç görmedim canım, bilmiyodum.kaldır açın bile açacağı var
kavanozunda açacağı var
bizde kola kapağı açacağı bile var
bileklere çok zararlı annem şimdi çok eziyetini çekio
zor tutuo kavanozu bile kemiklerde problem var
yorulcağımı anlayınca bıraktım zaten cnm, ya bazen çok canım sıkılıo bazen dilek moduna giriom sanırım öle ev çok kirli olmasa da sanki temizlik yapmam gerekiomuş gibi gelioben hiç görmedim canım, bilmiyodum.
Hatta google da arattım orda da bulamadım, nasıl bişeymiş diye :))
Kkoras ne şanslısın canım, güle güle harca çekini. Ne güzel şeyler kazanmışsın :)) viliş ve ayşam çok yormuşsunuz kendinizi, ayşe sen bu aylarda biraz daha çok dikkat etsen kuzum yaa :26: vilinn senin de kasıkların ağrıyo bu ara niye bukadar yoruyosun kendini :26: ayşam, bu hamileliğinde midenin bulanmasına sevin bence, herşeyin yolunda olduğunu gösteriyo bu.
Her bünye farklı bazı kişiler hiçç bulantı çekmiyo yine de sağlıklı çocuklar doğuruyolar, ama yine de doktorlar ilk olarak miden bulanıyo mu diye soruyo, "evet" diyince de "iyi" diyolar. İyi bişi bu demekki :) İnş sağlıkla gelecek bebişinBen de temizliğimi bitirdim, geçen hafta evi kırkladığım için bu hafta çok iş yoktu. Süpürdüm, sildim, nevresimlerimi değişip yıkadım.
Banyo çiflendi. Kardeşim geldi bugün hem, onunla ateri oynadık, annem de geldi. Misket köfte kızarttık, mezeler yaptım ben, patlıcan kızarttım. Uzun bir süre patlıcan kızartmayı düşünmüyorum artık, ev çok fena koktu. Sirke kaynattım kokuyu alır felan diye ama hala var. Üzerim, saçım hep kokuyoeşim gelene kadar bi duş alıp kremleniyim, dün gece küstü bana zaten. Randevu modundaydı canım istemedi. İstemiyorum demedim ama anladı, yani bi cansız bi pasif durunca kızdı sırtını dönüp yattı. Pek de yapmam öyle şeyler ama hiç canım istemiyodu, bu akşam gönlünü almam lazım Sirken, yine mi bademciklerin şişti senin :26: Hiç kurtulamadın bu kış hastalıktan. Ihlamur kaynatıcam demişsin, bal da at içerken.. Geçmiş olsun. Yarenim senin öksürük de geçmemiş hala :105: Pamuğu alkolle ıslatıp çorabının içine koysana gece, ayağının altından uyguladığın her şey vücuda geçiyomuş, iyi gelir. Bize küçükken yapardı babannem :) Zuzumun da regl olmasına çok üzüldüm, hayırlısı diyorum ne diyebiliriz ki :105:
kızlar şunlardan birini almak istiyorum, sizce hangisi
Eki Görüntüle 603079 Eki Görüntüle 603078 Eki Görüntüle 603080 Eki Görüntüle 603082 Eki Görüntüle 603083 Eki Görüntüle 603086 Eki Görüntüle 603088
yorulcağımı anlayınca bıraktım zaten cnm, ya bazen çok canım sıkılıo bazen dilek moduna giriom sanırım öle ev çok kirli olmasa da sanki temizlik yapmam gerekiomuş gibi gelio
ben de sevinsem mi üzülsem mi bilemiom mide bulantıma.duyuom evet sağlıklı hamilelik belirtisiymiş bulantı, gerçi eltimde çok nadir bulantı oldu ama maşallah sapasağlam doğurdu
anneme sordum bugün, ben hamile olduğumu bile hissetmiodum o kadar rahat geçt yani, bi tek portakaldan tiksindim dedi
ya nek eşime çok üzülüom ben doktoryasakladı ya bize, kıyamam özledim diyip duruoi ama bi taraftan da dio ki 9 ay yapmam ben o yüzden sen mahrum bırakma kocişini
ayy ne güzeller içim açıldı nerden buldun bunlarıııen sonuncusu hariç hepsini beğendim ben seçim yapamadım. ama illa birini seç diosan delikli gibi olan pembeyi beğendim bi de onun yanındaki pembe
hiç üzülme mide bulantına, zaten çok sürmiycek. İnş hat safhada olmaz seninkisi.
Bazıları su bile içse kusuyo biliyosunBen de sütten tiksinmiştim, süt içince çıkartıyodum sadece.
Randevu konusundaki yasağınız da kalkıcak elbet, azcık sabredin ama
benim kocişim de "ben hamile kadınla bişe yapmam, 9 ay yapmayız" diyodu ama 1 ay dayanamadı
olmuştu bebiş varken, gerçi sinir olmuştu adam bana "aman üzüerime fazla gelme, aman karnıma bastırma, ay yavaş" bana nasssıl sinir oluyodu.
Bir daha yok tamam yaa senle bişi yapılmıyo diyodu, sonra gene dayanamıyodu tabi
insan bebişini düşünüyo ama ilk olarak, elinde değil :/
Çok güzel dimmi çantalar, hepsini istiyorum ben de(
sitenin ismini faceden atarım sana, babet bölümüne bak çok güzel tasarımlar var.
Şu paranın gözü kör olsunhepsini alasım var yaaa
şuna aşık oldum, mutlaka alıcam bunu.Azcık zamanı var ama daha, havalar soğuk
Siyahı da hoş ama pembişine hasta oldum
Eki Görüntüle 603118 Eki Görüntüle 603119
ay evet yaa nasıl sorulur ki doktoraya zaten böle bulantı gibi de diil içim bi garip oluo iki sabahtır ne olduğunu ben de anlamadım aman ilerlemesin de
valla benimki de dayanamaz eminimadama sayıp duruo zaten neden yasaklamışmış die.bi dahaki gidişimizde sorarım ne zaman serbest olcak die diom ona da kızıo
valla aynen haaa bissürü param olsa herbirinden alsako eklediğin ayakkabı odasında çok pis gözüm kaldı zaten
yaa o babetler tarzım diil ben beğenmedim o yüzden
ay evet yaa nasıl sorulur ki doktora
senin doktorun erkek bide dimmi?
aç kalma uzun süre, aç kalınca elin ayağın boşalıyo ve kusuyosun
onun dışında o minik bulantılar çekilir bişe.. ama aç kalınca bayılıcak gibi oluyosun bide, çok kötü bi duygu. Çok hastaymışsın gibi böyle, halsiz..
Ben 2 defa olmuştum öyle, ve ikisinde de ağlamıştım çok
ay ben duş almadım daha, gidip alıyım kociş gelecek 1 saat sonra :18:
nek ben ilk eklediğin karedekileri çok beğendimkızlar şunlardan birini almak istiyorum, sizce hangisi
Eki Görüntüle 603079 Eki Görüntüle 603078 Eki Görüntüle 603080 Eki Görüntüle 603082 Eki Görüntüle 603083 Eki Görüntüle 603086 Eki Görüntüle 603088
bunlardan mikonosta o kadar çoktu ki iskambil kartı halinde olanları da vardı
kimse esmemiş bugün topiğe.. ara ara baktım göremedim kimseyi..
herkes gezdi tozdu galiba bugün..
Ben tüm gün evdeydim, kuaföre gitcektim, ordan migrosa geçeriz dedik eşimle, gitmedik..
24 saat içinde 3 defa banyo yaptığım için bugün acaip çok üşüyorum ve karnım ağrıyo.
Kızartmadan dolayı duş almıştıum eşim gelmeden. Gelince, dün gece koltukta sızmıştı kocam, randevuyu unuttu diye sevinirken daldım 3 e kadar kitap okudum.
"Yerine geç" diye uyandırdım ki unutmamış meğerse, o uykulu haliyle randevu moduna girdi yaa uyuzz..
Sabah duş al, kahvaltı yap.. Öğleden sonra yine randevuya dönüştü işler acaip üşüyorum şimdi inş hasta olmam..
Akşam yemeğini de yedik 1 saat önce mutfaktaki bulaşıkları halletmem lazım, çay keyfi yapıyoruz ama aşkımla.
Daha sabah giyeceklerimi hazırliycam. 2 gün evde olmak nassıl güzel yaaa, hiç işe gitmek istemiyorum yarın
nasıl oldun sen canım, varmıydı bugün yine kasıklarında ağrı..?ooooo bol randevulu bi hafta sonu olmuşzavallı kocam da o modda ama zeynebe bi şey olur korkusuyla yaklaşamıyo bugün ben de sık sık baktım topiğe ama kimsecikler gelmedi tüm gün ben de evdeydim...zeynebimin hırkasını örüyorum bitirip senin eklediklerinden bi şeyler örmeye çalışıcam,örebilirsem tabi,çünkü yapılışları yok
netten bebek beşiklerine bakıyorum ama hangi site güvenilir hangisi değil bilmiyorum,bakalım hangi siteden alıcaz
nasıl oldun sen canım, varmıydı bugün yine kasıklarında ağrı..?
bol bol randevulaşırsınız siz de, hele bi gelsin de zeynep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?